Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κουφετακι μου γλυκοοοο,τι κανεις πουλακι μου,χαθηκαμε παλι,καλα ετσι ειπαμε.Μ'αρεσει εντωμεταξυ που σου ειπα να πεις ποσο πολυ συγκινηθηκες κι εσυ στο γαμο της κισας,κι εσυ με εδωσες στεγνα,οτι με ειχαν παρει τα ζουμια........τι να πω,τι να πω......:rolleyes:

Για πες κανενα νεο,αγαπη τι γινεται,παιδια γιαγια,ολοι καλα;Εσυ πως τα πας με τις αλλεργιες,περασαν ή θα σε παρω απο το χερι για να πας στο γιατρο;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαντάζόμαι πως η ερώτηση πάει σ'εμένα;;;:rolleyes::rolleyes:

Τότε yes!! Καλά το κατάλαβες...;)

Α καλα,οποιος εχει ματια βλεπει;;;;;:shock::shock::shock::shock:

Σορρυ κοριτσια,καταλαβα,εχεις να μοιραστεις ιστοριες κι εσυ με το κουφετακι μας,πανω σε αυτο το θεμα.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

kapou edo an kai mazeutike oli i oikogenia γτ βλεπουμε τον μαλλια της λενης μου και ενα σου λεω λενη και απο δω ειναι κουκλος ο πιστιρικακος σου.και με κοντο και με μακρι.λοιπον θα σας στειλω πμ με το σιντι που καναμε τελικα κορες.το βαλε ο αντιδ.μας στο τιουμπι και αλλου.

921477wc2fyvv2y2.gif

Πες τα βρε κουφετακι μου κι εγω τα ιδια της ειπα.

Ελα κοριτσακι μου,αληθεια;;Τουλαχιστον ομως θα εχετε κι εσεις κανενα ωφελος ή τσαμπα ο κοπος και η κουραση;

Να παρει,γυρισε η μικρη και παμε για μπανιο,πρεπει να φυγω,κουφετο θα σε παρω καποια στιγμη να πουμε λεπτομερειες.

Κουκλες καλο μεσημερι,φιλακια και καλο Σ/Κ.:-P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ουφ ο μικρος απο τις 13:30 που ξυπνησε κοιμηθηκε τωρα και ολο αυτο το διαστημα δεν ηθελε ουτε ριλαξ, ουτε αγκαλια, ουτε παρκολρεβατο....ηθελε απλα να τον κραταω ορθιο...θα γινω μπρατσαρου σαν τον σβατζενεκερ χαχαχα....και φοβαμαι ρε γμτ να τον αφηνω να παταει πανω μου και να στεκεται οταν τον εχω αγκαλια γιατι ειναι μικρουλης....αγχωνομαι για τη μεσουλα του....

Αυριο θελει να πλυνει τ΄ αμαξι ο χαμπι αλλα του ειπα οχι γιατι τ κοριτσια απο το φορουμ βαρεθηκαν τις βροχες χαχαχα!!!

Εμενα ευτυχως η πεθερα μου απο το πασχα ουτε φωνη ουτε ακροαση, εχει θυμωσει με τον συζηξ γιατι τις εκλεισε το τηλ αφου ηταν κρεμασμενος σε μια σκαλα κι αυτη ηθελε ψιλη κουβεντουλα.... Απορω το εγγονι της δε το λαχταρα...3φορες το εχει δει το μωρο....αλλα δε πειραζει καλυτερα για να μην την θελει θα φυγω κιολας για 2.5μηνες και μετα ουτε θα τη πλησιαζει σουπερ δηλαδη!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααααααααα....

άάαάλλη μια μέρα που ξυπνάω από την μέση μου, παρόλη την κουραση που νιώθω γενικα....

Τι κάνετε;

Βρε παιδί μου λές και με φωνάζετε την κατάλληλη στιγμή να μπαίνω....

Sandy μου; Παρεξηγήθηκε η πεθερούλαααα; ΞΥΔΙ!

Εμένα , θα στο πουν και τα κορίτσια, εκεί που ήταν η καλούλα(που δεν έπαιζε, την είχα καταλάβει τι έκανε από πριν και ψιλο-ξύπναγα τον πάστα) άρχιζε να ανακατώνεται και μες στο Πάσχα ρίξαμε ένα χορό!!!!!!Κι εκεί που έλεγε οτι θα μας κατήσει το παιδί, μας το άλλαξε οτι θα κάνει στην άκρη της και να πάμε να βρούμε να μας το κρατάνε.....έτσι είσαι λέω εγώ; βρήκα ένα πάάάάάρα πολύ καλό βρεφονηπιαγωγικό σταθμό με 350,00 το μήνα (το 1/3 μου το βάζει η δουλειά μου...άν είμαστε καλά τον Σεπτέμβρη και άν είμαι στην δουλειά).....και μιά χαρά ο γουργούρης...πήγαμε στον σταθμό για να τον δούμε και κάτσαμε ΄1,5 ώρα να συζητήσουμε μς την κυριούλα τι και πως και αυτή τον πήρε το γουργούρη από τα πρώτα 10 λεπτά και τον άφησε μές στα παιδάκια της ηλικίας του, μέσα σε ένα στρογγυλό με πολύχρωμες μπάλες ....και ο γουργούρης; Κουνιούνται τα Καλάβρυτα, όπως λέμε κι εμείς εδώ κάτω!

Για να μην μακρυγορώ, το αποτέλεσμα: η πεθερούλα που τον κράτησε για μία δυο μέρες τα πρωινά που ήθελε να κάνει κάτι δουλειές ο πάστας, γιατί οι δικές μου δν μπορούσαν(που σημειωτέον η μάνα μου και οι αδερφές μου δν μας έχουν πει ποτέ ΟΧΙ), είδε οτι είναι ένα ήρεμο και φιλήσυχο παιδάκι και είδε οτι την βολεύει και ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΑΛΑ ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ!!!!!

Γκέγκε κοπελιά;...όλα και όλοι μπαίνουν στην σειρά τους..αρκεί με τον χάζμπαντ να έχετε κοινή πορεία....

Αυτά...τι άλλα ρε κορες; Βλέπω οτι περάσατε πολύ καλά στο γάμο της Κισούλας...μπράβο να ζήσει η κοπέλα και να'ναι καλά...να δει το Κισομωρό της τόσο ευτυχισμένο, όσο είναι κι αυτή!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρααααααααααααααααα....

άάαάλλη μια μέρα που ξυπνάω από την μέση μου, παρόλη την κουραση που νιώθω γενικα....

Τι κάνετε;

Βρε παιδί μου λές και με φωνάζετε την κατάλληλη στιγμή να μπαίνω....

Sandy μου; Παρεξηγήθηκε η πεθερούλαααα; ΞΥΔΙ!

Εμένα , θα στο πουν και τα κορίτσια, εκεί που ήταν η καλούλα(που δεν έπαιζε, την είχα καταλάβει τι έκανε από πριν και ψιλο-ξύπναγα τον πάστα) άρχιζε να ανακατώνεται και μες στο Πάσχα ρίξαμε ένα χορό!!!!!!Κι εκεί που έλεγε οτι θα μας κατήσει το παιδί, μας το άλλαξε οτι θα κάνει στην άκρη της και να πάμε να βρούμε να μας το κρατάνε.....έτσι είσαι λέω εγώ; βρήκα ένα πάάάάάρα πολύ καλό βρεφονηπιαγωγικό σταθμό με 350,00 το μήνα (το 1/3 μου το βάζει η δουλειά μου...άν είμαστε καλά τον Σεπτέμβρη και άν είμαι στην δουλειά).....και μιά χαρά ο γουργούρης...πήγαμε στον σταθμό για να τον δούμε και κάτσαμε ΄1,5 ώρα να συζητήσουμε μς την κυριούλα τι και πως και αυτή τον πήρε το γουργούρη από τα πρώτα 10 λεπτά και τον άφησε μές στα παιδάκια της ηλικίας του, μέσα σε ένα στρογγυλό με πολύχρωμες μπάλες ....και ο γουργούρης; Κουνιούνται τα Καλάβρυτα, όπως λέμε κι εμείς εδώ κάτω!

Για να μην μακρυγορώ, το αποτέλεσμα: η πεθερούλα που τον κράτησε για μία δυο μέρες τα πρωινά που ήθελε να κάνει κάτι δουλειές ο πάστας, γιατί οι δικές μου δν μπορούσαν(που σημειωτέον η μάνα μου και οι αδερφές μου δν μας έχουν πει ποτέ ΟΧΙ), είδε οτι είναι ένα ήρεμο και φιλήσυχο παιδάκι και είδε οτι την βολεύει και ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, ΑΛΑ ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ!!!!!

Γκέγκε κοπελιά;...όλα και όλοι μπαίνουν στην σειρά τους..αρκεί με τον χάζμπαντ να έχετε κοινή πορεία....

Αυτά...τι άλλα ρε κορες; Βλέπω οτι περάσατε πολύ καλά στο γάμο της Κισούλας...μπράβο να ζήσει η κοπέλα και να'ναι καλά...να δει το Κισομωρό της τόσο ευτυχισμένο, όσο είναι κι αυτή!!!

Καλημερα!!!

Καλα θα κανεις και δε θα αφησεις τον μικρο στη πεθερα!Οσο λιγοτερα ζηταμε τοσο το καλητερο γιατι αλλιως οι περισσοτερες θελουν να εχουν και δικαιωματα και αποψη για ολα! Εγω δε ζητησα ποτε τιποτα και κραταω τις αποστασεις μου, ετσι για να ξερει οτι στο σπιτι μου ειναι επισκεπτης και τιποτα παραπανω, εγω αν κι αυτη θελει δε το αφηνω το παιδι να το κρατησει οταν θα παω στη δουλεια, δε την εμπιστευομαι με τιποτα γιατι ουτε τα δικα της τα παιδια δε μεγαλωσε μονη της!

Γεια σας κοπελιές.

Πέρασα ένα σαβ/ριακο σε σπίτι γεμάτο παιδιά, φιλοξένησα τρεις απ' της ανηψιές μου (5 έχω συνολικά και 1 ανηψιό) και ήταν όμορφα, γιατί δεν τις βλέπω συχνά, μένουν δυτικά.

Κουράστηκα όμως και γενικώς σ' αυτή την γκαστριά κουράζομαι περισσότερο και αχ, βαχ, πως θα περάσει το καλοκαίρι, που ήδη ζεσταίνομαι πολύ.

Τι να γίνει; Ας πρόσεχα. ;)

Καλή εβδομάδα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Καλή εβδομάδα!

Μαράκι κούκλος ο γιόκας σου! Μα τι χαμόγελο.. τι χαρούμενο παιδί!!!:D

Βλέπω πέρασες μια χαρά με τα ανήψάκια!

Εμείς πήγαμε Αλεξ/πολη το ΣΚ. Ευτυχώς όλα καλά με την πεθερούλα μου!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...