Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια!

Τα χω παιξει....εχω πιαστει απο τις 8 με το σπιτι και τελειωμο δεν εχω.....ο μικρος πολυ γκρινια..μονο οταν μου κραταει το χερι ή τον παιζω ηρεμει....η παιδιατρος ειπε οτι φουσκωσαν τα ουλα και εχουν σχηματιστει απο μεσα τα δοντια γι΄ αυτο βαζει τα παντα στο στομα με μανια....βεβαια ειπε οτι φαινεται οτι θα βγαλει δοντι νωρις αλλα μπορει να μας παει ετσι και μεχρι τον 8ο μηνα!!!! Οποτε προετοιμαζομαι χαχαχα

Ευχαριστω πολυ ελενη μου να'σαι καλα,οσο για τη μαμα,εεεε καλη ειμαι κι εγω τρωγομαι.....αφου αρεσω στον αντρα μου,αυτο ειναι που μετραει;););)

Στειλτε βρε κι εσεις καμια να δω τα μπουμπουκια σας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ σαντυ μου κουραγιο και υπομονη και για τις δουλεις και για το μπεμπη.Αστο αυτο με τα δοντια ειναι αναλογως,εμενα εβγαλε το 1ο,οταν ηταν 3 μηνων και μετα εβγαζε συνεχεια χωρις να παιρνουμε ειδηση.

Δε σου ειπε γι'αυτη την αλοιφουλα που ανακουφιζει τα ουλα;Μακαρι να μην ταλαιπωρηθει ο μπεμπης σου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ ελενη μου να'σαι καλα,οσο για τη μαμα,εεεε καλη ειμαι κι εγω τρωγομαι.....αφου αρεσω στον αντρα μου,αυτο ειναι που μετραει;););)

Αυριο θα σου στείλω γιατί ετοιμάζομαι να πάω πάρω την μικρή! οκ;

Καλο μεσήμέρι κορίτσια!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ΟΚ τσουπρες σας αφηνω κι εγω γιατι γυρισε το καμαρι μου,οσο για τις κουρτινες,ανοιξα 3 απλωστρες στο σαλονι και την απλωσα εκει:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλο μεσημερι φιλακιααααααααααααααααααααα

OPYIp3.png

vez3p2.png

Tι να πω βρε κοριτσια για τιμες δεν ξερω,εμενα παντως που τελειωνει την Τεταρτη,ηταν περιπου 5,000.

Το Ανατόλια είναι γύρω στο 10χίλιαρο. :shock:

Σου 'στειλα κορίτσι και σχολίασα ανάλογα και τις δικές σου. (πολύ ζουζου η κόρη!!!) :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κοριτσια!!!!

Σημερα εχω τεμπελια!!!!!Δε κανω τιποτα!!!Ουτε θα μαγειρεψω γιατι ο συζηξ θα λειπει ολη μερα χαλκιδικη για δουλεια οποτε κ@λοβαρεμα χαχαχα!

Αχ περιμενω να ερθει η 20 του μημα για να την κοπανησω μετα, παω στους δικους μου για μπανια και χαλαρωση, δε τη παλευω αλλο ολη μερα μονη...

Διαφημίσεις

Sandy καλημέρα!

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις, όντως! Κι εγώ σήμερα βαριέμαι τρελά, ούτε τα πιάτα δεν έχω πλύνει, πήγα τον μικρό παιδικό, δε θέλω να φτιάξω τπτ, ούτε σκούπα που 'χω να βάλω μια βδομάδα.

Το 'χει η μέρα λες;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημεραααα,και ναι κοριτσακια μου το'χει η μερα.Κι εγω μετα το χθεσινο με τις κουρτινες,που τις ανεβοκατεβαζα ολη μερα,τελειωσα και σημερα ειπα δεν θα κανω τιποτα...............

Ευτυχως εχω και φαγητο,οποτε ολη μερα θα ξεκουραστω....

Μαεστρια μου το πηρα το μειλ σου,και σου απαντησα(πολυ φατσονι ο μικρος σου),να τον χαιρεσε.Οσο για τη δικια μου,ασε αυτες οι ζουζουνιες θα μας φανε....που τρελαινουν τα αγορακια και μας εχουν ζαλισει στα τηλεφωνα...

αχ μεγαλωνει και με πιανει τρελα:confused::confused::confused::confused:

Σαντυ μου πως ειναι ο μπεμπης,για που με το καλο θα πας να κανεις τα μπανακια σου;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ το εχει μερα....θα βρεξει παλι....για τιποτα δεν ειναι!

Μανουτιτα θα παω στην μαγευτικη Αλεξανδρουπολη χαχαχα...και μονο που σε 5λεπτα ειμαι στη θαλασσα και θα εχω την μαμα μου ωστε να βγαινω και για κανα ποτο μια χαρα!

Ο μπεμπης καλα ειναι, μονο ορο βαζουμε πρωι βραδυ χωρις ρουφηγμα και παρακολουθω την αναπνοη του μη κανει κανα χουρχουριτο αλλα μαλλον οκ. Η παιδιατρος ειπε οτι ηταν ιωση που τη περασε ελαφρυα και οχι κρυωμα και φυσικα μας κολλησε ο μπαμπας μας που ειχε βγει με ενα φιλο το αρρωστο και φυσικα το φαγε το κραξιμο χαχαχα. Ο μικρος εχει παθει μια μαμακιαση της τελευταιες μερες, τον κραταει ο αντρας μου κι αυτος ψαχνει εμενα..χτες τον εβαλα μπρουμητα και πατησε στα ποδια του και σηκωσε τον ποπο ψηλα...γενικα με τρελαινει και καθε μερα μου κανει κατι καινουργιο...οταν τον ταιζω μου χαιδευει το χερι και οταν τον ρευω στον ωμο μου χαιδευει το λαιμο... Γενικα δηλωνω τρελη χαζομαμα!!!!ουφ σας επρηξα!!!!

Ε οχι και μας πρηζεις βρε σαντυ μου,ειναι ωραια να ζεις τετοιες στιγμες με το παιδακι σου.Εξαλλου μια ματια να ριξεις στα ποσταρισματα μας,ολες λιγο πολυ γινομαστε κουκουβαγιες με τα παιδακια μας.

Αλεξανδρουπολη,τελεια,ειχαμε παει προπερσι το καλοκαιρι,στο Alexander beach hotel και ειχαμε περασει τελειααααα!!!!!

Αχ τι θα γινει παλι με αυτον τον παλιοκαιρο,παλι καρεκλες ριχνει.....ελπιζω την Κυριακη να ειναι ενταξει,γιατι θελουμε να παμε Καλλικρατεια....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Kαλημέρα!

μαέστρο κι εγώ θέλω φωτό! Σου στέλνω πμ.

Εγώ είμαι σκατά....

Χθες μ'αυτή την κ@λοβροχή πλυμμηρίσαμε και καταλαβαίνετε σοκ!

Είμαι κομμάτια και με πολλά νεύρα!!:mad::x:x

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...