Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερούδια!

Που είστε εξαφανισμένες? Ακόμα δεν καλοκαίριασε και χαθήκαμε? Εντάξει λοιπόν, κατάλαβα, θα τα πούμε τον χειμώνα ξανά!

Λενάκι μας βλέπω όλο το καλοκαιρι να τα λέμε οι δυο μας και όταν γυρίσουν οι τσούπρες προβλέπεται να έχουμε πτυχίο ιατρικής!!!;)

Τι μια κι έξω παιδάκι μου; Τα ξέχασες; Κάθε μήνα δεν έχει εξετάσεις στην εγκυμοσύνη; :tongue::tongue:

Κοριτσάρες εγώ δε χάθηκα, απλά έχω τον μικρό στο σπίτι και μου είναι αδύνατον να γράψω με την ησυχία μου.

Κάθε μήνα μαρή! Όχι κάθε μέρα που σε στέλνουν αυτοί απ'τον έναν στον άλλον!!!!

Έλααααααααααα...εδώ είμαιαιαιαιαιια...

Καλέ Σαλονικιές και περίχωρες τι κάνετε;μπαίνω να δω τι κάνετε και βλέπω να με αναζητάτε...ειλικρινά συγκινήθηκα..τυχαίο;

Ελένη 2008 πώς είσαι; όλα καλα;

Ε, μας έλειψες ρε Κατερινάκι!!! Τόσο καιρό έχουμε να δούμε πάστες στο καφέ μας για να γλυκαθούμε λίγο!!;)

Λέμε καλά μπας και το πιστέψουμε, γιατί με το δάχτυλο που μας βάζουν τελευταία δεν μας βλέπω καθόλου καλά...

Λενιώκ μου έπεσες μέσα...μας έκαναν εσωτερικό έλεγχο απότις 26-28 Μαιου, τώρα έχουμε κλείσιμο μήνα(γκρρρρρρρρρ) και στις 10-15 έχουμε έλεγχο από το εξωτερικό...κάτι σαν Τρόικα λέμε!Τρεχω και με το γουργουρομπλούμ! Επιτέλους τελειώσαμε..πήραμε ρούχα, στολισμούς, μπομπονιέρες, μπαλόνια, κλοουν, Dj κτλ κτλ...ούφ!!!!!

ΜΑνού μου πού είσαι; Χαθήκαμε...είπε και την άλλη την καλή ο πάστας προχθές...να έρθει το φθινόπωρο και να πεταχτούμε Σαλόνικα!!!!(Λέμε τώρα..άν είμαι ακόμα στην δουλειά....)ααααα ρε καρντάσιααααα!

Εχετε και Στρος Καν;;;:tongue::tongue:

Πότε είναι η βάφτιση καλέ;

Αντε μπραβο τον πάστα που έχει ωραίες ιδέες!

Και μη χάνεσαι!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδιαααα!!!Τι κανουν οι ομορφες 30αρες του καφε;;;;

Κοριτσια σορρυ για την εξαφανιση,αλλα με εχει πιασει....μετα τα χαλια,εχω περιλαβει τις κουρτινες,απο χθες εχω αρχισει ενα-ενα τα δωματια.Εννοειται οτι ακομα δεν εχω τελειωσει....αλλα μια χαρα βοηθαει κι ο καιρος και στεγνωνουν αμεσως...

Παστακια μου χθες πηγα να σε παρω,αλλα ειχα μεινει απο μοναδες,θα τα πουμε ομως.Ο γουργουρακος ετοιμαζεται για τη μεγαλη μερα;Αντε με το καλο να παρει το ονοματακι μου,και φυσικα ο συζυγος ειχε την καλυτερη ιδεα για το φθινοπωρο.Θα χαρουμε πολυ να σας ξαναδουμε!!!

Κισακι μου τι κανει η μικρη Ηλιανα;Πρεπει να κανονισουμε να βρεθουμε.

Ελενη2008,μαεστρια τι καετε πως πανε τα κεφια,τα παιδια καλα;Αληθεια θα κανουν γιορτουλα στον παιδικο;

Εμεις τελειωσαμε με την παρασταση του σχολειου,και ομολογω οτι ηταν τελεια,η μεταφορα της Οδυσσειας,αλλα ειχε να κανει και με τη σημερινη πραγματικοτητα που ζουμε.Στειλτε μειλ κι οποτε εχω φωτο θα σας στειλω.

Τη Δευτερα εχουμε την ημερησια,η αληθεια ειναι οτι καθε χρονο παω με το φοβο μη με πιασει ημικρανια,αλλα ελπιζω να ειμαι ΟΚ.Στις 8 κανει και τη χορογραφια στο μπαλετο και μετα αρχιζει η αντιστροφη μετρηση για το κλεισιμο των σχολειων,επιτελους.......

Καλα να περνατε,φιλακια πολλα!!!!!:-P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανού έχει απίστευτα πολλές κι ενδιαφέρουσες δραστηριότητες το σχολείο σας.

Ελενάκι το ΙΚΑ δε διευκολύνει ποτέ κανέναν παιδάκι μου, δεν τα ξέρεις;;;

Εγώ σήμερα μαγείρεψα, σιδέρωσα (με πιάσανε οι προκοπές μου πάλι) και τωρα χαλαρώνω παρέα με τον γιόκα μου, ευτυχώς είναι καλά.

Πατρινιά μου καλά κουράγια με τη δουλειά!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σου μανου!!!!

Καλή ευκολία στις δουλειές σου...

Φυσικά και έχουμε γιορτή στον παιδικό!

Στις 18 Ιουνίου και παραγγείλαμε και στολή γιατί θα κάνει (ας πούμε) χορευτικό!!!!! Οπότε όπως καταλαβαίνεις κουκουβαου κουκουβα εγώ!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι το ΙΚΑ δε διευκολύνει ποτέ κανέναν παιδάκι μου, δεν τα ξέρεις;;;

Εγώ σήμερα μαγείρεψα, σιδέρωσα (με πιάσανε οι προκοπές μου πάλι) και τωρα χαλαρώνω παρέα με τον γιόκα μου, ευτυχώς είναι καλά.

Καλέ τι προκοπές είναι αυτές; Εγώ σκυλοβαριέμαι σημερα!!!

Τώρα άμα σου πω πως εγώ στο ικα στη φάση της εγκυμοσύνης εξυπηρετήθηκα άψογα;;;;;

Αυριο θα το στείλεις σχολείο;

4Suap3.png

Τώρα άμα σου πω πως εγώ στο ικα στη φάση της εγκυμοσύνης εξυπηρετήθηκα άψογα;;;;;

Αυριο θα το στείλεις σχολείο;

Κι εμένα μ' εξυπηρετούν, αλλά είναι το σύστημά τους δύσκολο γενικώς.

Αύριο λέω να τον στείλω, να πάω μια βόλτα να ξεσκάσω η γυναίκα!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλα ελενη2008 θα ειναι κι η πρωτη σας φορα σε γιορτουλα,οποτε θα λιωσεις,κανε προμηθειες σε χαρτομαντηλα:tongue:

Πηρα το μειλ και επιφυλασσομαι,μαεστρια στειλε κι εσυ το δικο σου.

Καλα τι ηθελα και μιλουσα για τον καιρο,μαυρη μαυριλα πλακωσε,κι οχι τιποτα αλλο αλλα εχω την τελευταια κουρτινα στο πλυντηριο,να παρει......:mad:

Μαεστρια μου η αληθεια ειναι οτι τα ωφελη του ιδιωτικου ειναι παρα πολλα,γι'αυτο και εγω λεω χαλαλι η προσπαθεια που κανουμε για να παει.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μέχρι πότε θα τον στειλεις Μαρία;

Mέχρι να κλείσει για καλοκαίρι ή να πάμε διακοπές, ότι προηγηθεί.

Μαρή, σήμερα αλλάζεις μήνα;

Ούτε ξέρω, μήπως τα προσέχω;

Μαεστρια μου η αληθεια ειναι οτι τα ωφελη του ιδιωτικου ειναι παρα πολλα,γι'αυτο και εγω λεω χαλαλι η προσπαθεια που κανουμε για να παει.

Άσε, έκανα ένα σεμινάριο στο Ανατόλια κι όλο το ζαχάρωνα, αλλά είναι πανάκριβο παναθεμά το!

Σου στέλνω μέηλ. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλα ελενη2008 θα ειναι κι η πρωτη σας φορα σε γιορτουλα,οποτε θα λιωσεις,κανε προμηθειες σε χαρτομαντηλα:tongue:

Πηρα το μειλ και επιφυλασσομαι,

Εννοείται πως θα έχω προμήθειες μαζί μου!!!! Εδώ τα ξένα βλέπω και κλαίω όχι το δικό μου!!!

χαλάλι δεν θα πεις τίποτα! Μακάρι να μπορέσουμε κι εμείς αν και δεν το βλέπω με την κρισάρα που έρχεται!

Άσε, έκανα ένα σεμινάριο στο Ανατόλια κι όλο το ζαχάρωνα, αλλά είναι πανάκριβο παναθεμά το!

Αστα να πάνε!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...