Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ax περαστικα βρε κοπελα μου,οσο για την τενοντιτιδα σε καταλαβαινω απολυτα γιατι κι εγω υποφερω,συχνα-πυκνα.Οποτε δεν πειραζει εξαλλου δεν κανει η ημερομηνια τη διαφορα,ας ειστε καλα και καθε μερα θα ειναι γιορτη!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hey girls!

Τελικά ναι, ένα ευχέλαιο πρέπει να γίνει, δεν το συζητώ! Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά φέτος που θα πω...

Περαστικά στον Γιάννη και την οικογένεια Ελενίτσας, περαστικά κι αγύριστα! Για όνομα του Θεού δλδ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ!!!

Σάντυ να τα εκατοστήσετε, πάντα γεροί, πάντα ευτυχισμένοι, πάντα μαζί! Και το πρώτο τραπέζι κρεβάτι... μια χαρά είναι!

Κίσα, λέγε τι έγινε, όλο το παρασκήνιο, πες τα όλα! Μου αρέσει το όνομα της μπουμπους, ο μπαμπάς πώς το πήρε? Οι μαμάδες? ΘΕΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!!!!

Κορίτσια μου..... ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ!!! Ο μπαμπάς μας, δηλώνει άρρωστος! Είχε έναν άσχημο βήχα πριν ένα μισάωρο κι έκτοτε.... έχει κάνει καυτό ντουζ, έχει πιει καυτό τσάι, έχει ξαπλώσει με δύο κουβέρτες... Θα πεθάνω λέμε!!!

Μαεστρία, στον παιδοχειρουργό θα πάτε για προγραμματισμένη εξέταση ή κάτι συνέβη? Ελπίζω όλα να είναι καλά και να μην έχετε νέες ιστορίες!

Αυτή την εβδομάδα έχουμε πάλι τρέξιμο... Μέσα σε όλα, πρέπει να πάω την Μυρτώ σε οφθαλμίατρο και οδοντίατρο για να μου δώσουν βεβαίωση για το νηπιαγωγείο και δεν βρίσκω ραντεβού με τίποτα (πόσο μου την δίνει, την είχα πάει πέρισυ για έλεγχο και τώρα θα πάμε τσάμπα!!!)... Στο μεταξύ, πρέπει να μιλήσω με την παιδίατρο, η Μυρτώ έχει καθυστερήσει λόγω της ωτίτιδας που ποτέ δεν πέρασε ένα εμβόλιο που έπρεπε να το είχε κάνει από τις 28/01... Δύο φορές έχω κλείσει κι έχω ακυρώσει το ραντεβού, φοβάμαι και να το κλείσω τώρα... Και δεν ξέρω αν πρέπει πρώτα να πάμε στον ωρλ για την επανεξέταση (της επανεξέτασης κτλ) και μετά να το βάλω στο πρόγραμμα... Και πρέπει να ασχοληθώ και με τις διακοπές! Και στην δουλειά αρχίζει το φούλ πρόγραμμα... Έρε γλέντια!

ΑΥΡΙΟ ΚΟΥΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!!! Περισσότερη αγωνία έχω εγώ από αυτά, θα γεμίσουμε το κομμωτήριο τρίχες!

Αυτά τα συγκλονιστικά... Πάω για μπάνιο και να ξεραθώ... Αν και μόνο που σκέφτομαι ότι με αυτή την ζέστη θα υπάρχουν δύο κουβέρτες στο κρεβάτι... μάλλον με το κοριτσάκι μου θα κοιμηθώ απόψε!!!

Καλό ξημέρωμα κούκλες!

Ε οχι βρε αγαπακι μου δεν το πιστευω,ηταν που φαγωθηκα να τον ρωτησεις τον καλο σου γιατι βηχει.........αντρες παιδι μου,καμμενα χαρτια που ελεγε καποτε και μια ψυχη.Μακαρι να συνελθει γρηγορα ο καλος σου.

Καλο κουρεμα αυριο και περιμενω φωτο,μεχρι κι εγω εχω αγωνια για αυτο το κουρεμα:-P:-P:-P

Καλη ξεκουραση πουλακι μου,ονειρα γλυκα και απονηρευτα ;););)

OPYIp3.png

vez3p2.png

ελενη μου ο μπαμπάς ξαφνιάστηκε πολύ! Οι μαμάδες χάρηκαν! Tο όνομα της ταιριάζει πολύ. Χτες παρόλη την ταλαιπωρία της δεν κοιμήθηκε η μικρή. Σήμερα ξεραθηκε προς tο παρόν θα δείξει. Πάντως ετοιμάζει αλλά 2 δόντια κάτω.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Kαλημέρα!!!

Ρε Μαράκι δεν το πιστεύω! Γμ τις ιώσεις μου δηλαδή.... Μου φαίνεται πως εμείς θα ηρεμήσουμε μόνο για ενα μήνα που θα κλείσουν οι παιδικοί!

Μόνο πρόσεχέ τον πολύ τώρα που πέρασε την πνευμονία γιατί είναι πιο ευαίσθητος....

Πως είναι σήμερα;

Ελένη τι έγινε καλέ κουρευτήκατε; Περιμένουμε να τον δούμε!

Όσο για τον αντρούλη σου, φαντάζομαι τα νεύρα σου τσατάλια...

Δώστου κανά υπνοτικό για να μην τον ακούς!!!:tongue::tongue:

Κισάκι, το όνομα δεν μας το είπες!!!

Μανου εννοείται πως θα ρθεις!! Εξαλου δεν θες και 2ο; Άρα πρέπει να σε βοηθήσουμε να μην τα ξεχάσεις όλα!;)

Εμείς σήμερα είμαστε καλύτερα! Η Λουκίτσα άρχισε να τρώει επιτέλους και χάρηκα γιατί τόσες μέρες το πουλάκι μου ήθελε να φάει και δεν μπορούσε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Hellooo girls τι κανετε;

Εγω που το παιδακι μου ειναι μεγαλο,μπορω να ερθω μονη μου στο παρκο,εε κοριτσακια;;;;

Αν είσαι καλό κορίτσι, μπορείς! (κάτσε να πάμε πρώτα!)

Μαεστρία, στον παιδοχειρουργό θα πάτε για προγραμματισμένη εξέταση ή κάτι συνέβη? Ελπίζω όλα να είναι καλά και να μην έχετε νέες ιστορίες!

Μπορεί και να έχουμε, θα δείξει, μέσα στον Ιούνιο θα πάμε.

ελενη μου ο μπαμπάς ξαφνιάστηκε πολύ! Οι μαμάδες χάρηκαν! Tο όνομα της ταιριάζει πολύ.

ΠΟΙΟ είναι το όνομα, ΟΕΟ;;; Να σου ζήσει κιόλας! :D

Kαλημέρα!!!Ρε Μαράκι δεν το πιστεύω! Γμ τις ιώσεις μου δηλαδή.... Μου φαίνεται πως εμείς θα ηρεμήσουμε μόνο για ενα μήνα που θα κλείσουν οι παιδικοί!

Μόνο πρόσεχέ τον πολύ τώρα που πέρασε την πνευμονία γιατί είναι πιο ευαίσθητος....

Πως είναι σήμερα;

Άσε, έχω χ*στεί πάνω μου, μην ξανατρέχουμε νοσοκομεία!

Σήμερα παραπονιέται ότι πονάει ο λαιμός του, οπότε μάλλον για αμυγδαλίτιδα το βλέπω να 'ναι. Αν ξανακάνει πυρετό, θα πάρω ντόκτορ τηλέφωνο για σιγουριά.

Σήμερα κοπελιές πήγα ΙΚΑ, μίκα, σύκα, ζεστάθηκα, έσκασα, κουράστηκα - γιατί ήμουν με τα πόδια - ήρθα, φύγανε τα πεθερικά, κάτσαμε με τον υιό μου, φάγαμε και τώρα κοιμήθηκεεεεεεεεε. Ώρα για ριλάξ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

HΛΙΑΝΑ!!!!αν και ακουει στο μπεμπααααααααα και το μπουμπου αλλα θ ατο συνηθισει!η πλακα ειναι μ ε την ταυτοτητα τηξς της φαινεται περιεργη!!!αχ μαεστρια τι ναπω.καλη ξεκουραση!εγω οταν πηγα να μου γραψουντον προγρννητικο εβαλα τα κλαματα!δε βρηκα ραντεβου κοντα και πηγα ικα τερμα δυτικα...νεΠΟΛΗ ΝΟΜΙΖΩ...ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΙΔΗ,,,ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟς ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙς ΜΙΣΕς...ΡΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕΕΣΤΕΙΛΕ ΚΙΟΛΑς ΠΗΡΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩΡΑΔΙΟΙΣΟΤΟΠΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΜ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ....ΑΣΕ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ,ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΒ ΚΑΙ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕς ΤΟΥς ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΥ...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ελένη τι έγινε καλέ κουρευτήκατε; Περιμένουμε να τον δούμε!

Εμείς σήμερα είμαστε καλύτερα! Η Λουκίτσα άρχισε να τρώει επιτέλους και χάρηκα γιατί τόσες μέρες το πουλάκι μου ήθελε να φάει και δεν μπορούσε!

τσέκαρε το μέιλ σου... σας έστειλα!

Μπράβο στην Λουκία που τρώει πάλι, έλα να τελειώνουμε με ιώσεις και πυρετούς, ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!

Μπορεί και να έχουμε, θα δείξει, μέσα στον Ιούνιο θα πάμε.

Ελπίζω Μαεστρία μου να μην έχετε τίποτα... Να πάτε και να σας διώξει!!!

Περαστικά του Γιαννάκη μας, ξουτ ξουτ παλιοπυρετέ...

Πήγαμε και κουρευτήκαμε λοιπόν... Αφού λυσσάξαμε!!! Τέλος πάντων, ας πούμε ότι ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που κουρεύτηκε ο μαλλιάς... Τουλάχιστον δεν θα τον πει ξανά κανείς "κούκλα μου", "πριγκίπισσά μου" ή ακόμα και "μελαχρινή τσούπρα"!!!:tongue::tongue::tongue:

Αυτό που με ανησυχεί είναι πως τώρα που έφυγε το μαλλί ανακαλύψαμε ότι πίσω από το αυτί του, στο μέσο του λαιμού, έχει ένα γρομπαλάκι εσωτερικό. Λεμφαδένες είναι εκεί, είχε βγάλει και ο ανηψιός μου μικρός και θυμάμαι ότι ο γιατρός τους καθησύχασε τότε λέγοντας ότι δεν είναι τίποτα... Τέλος πάντων, πήρα τηλέφωνο την παιδίατρο, έκλεισα ραντεβού για τα εμβόλια την Παρασκευή, της το είπα κι αυτό και μου είπε να μην ανησυχώ, θα το δούμε την Παρασκευή... Όμως το μυαλό μου είναι εκεί, μέχρι και ο μικρός το κατάλαβε και το έπιανε λέγοντας "τίποτα μαμά, τίποτα"!!!

Κατά τ' άλλα, έχει και φαβορίτες που από κάτω τους έχουν μούσια!!! Ρε παιδιά, μιλάμε για πολύ τρίχα, λέω στον Τάκη "μα καλά δεν μπορούσαν να του πάρουν και αυτό" και μου λέει "μήπως να τον ξύριζαν κιόλας?"...

Τίποτα, μέγα λάθος μου, το επόμενο κούρεμα του Βάγγου θα είναι όταν πάει φαντάρος... Κι αυτός, τι κλάμα έριξε... Από την ώρα που τον έλουσαν... Συνέχεια έκλαιγε δλδ... Ενώ η Μυρτώ μου, κυρία... Με την πετσετούλα στα μαλλιά γυρνούσε, κάθισε κι έκανε ό,τι της έλεγαν... τουλάχιστον η Μυρτώ έγινε κούκλα, είχαμε πολύ καιρό να τα κόψουμε τόσο κοντά...

Αυτά τα συγκλονιστικά σήμερα, ευτυχώς ο Τάκης αφού πήρε ένα σκασμό βιταμίνες και χαμομήλια, έγινε καλά!!!! Θαύμα, Θαύμα!!!

Εγώ έχω έναν απίστευτο πονοκέφαλο, πάω να ξαπλώσω και να προσπαθήσω να ξεαγχωθώ με το γρομπαλάκι του μωρού μου....

Καλό ξημέρωμα κοριτσάκια μου!

Άντε καλέ κι εσύ, τρίχες είναι! Εμένα μ' άρεσε πάντως καλύτερα. Γενικώς βέβαια δεν μ' αρέσει το μακρί μαλλί στους άντρες, ακόμα και τους μικρούς. Φάνηκε η φάτσα του με το κοντό κι έδειξε πολύ γλύκας!!!

Ωραία όνομα Κισάκι. Σε καταλαβαίνω κι εγώ όλες τις εξετάσεις στο ΙΚΑ τις κάνω, και στις δυο εγκυμοσύνες, γιατί είχα χρόνια κρατήσεις κορίτσι και ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. Δεν ειναι το μαγαζάκι τους.

Αυτή τη φορά στο σταθμό της Δελφών είναι μια τύπισσα που ότι της ζητήσεις τα γράφει, σήμερα μια νοσοκόμα μου 'γραψε τις εξετάσεις (απλές) γιατί είχε πολύ κόσμο. Αύριο πάω και για την αιμοληψία και ξανά Ιούλιο (εύχομαι), γιατί κουράστηκα να τους βλέπω στο ΙΚΑ!

Καλό βράδυ κοπελιές. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρία τη μαργαρίτα λες;ελενη μου υπομονή μέχρι την παρασκευή. Τίποτα δε θα είναι.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Άσε, έχω χ*στεί πάνω μου, μην ξανατρέχουμε νοσοκομεία!

Σήμερα παραπονιέται ότι πονάει ο λαιμός του, οπότε μάλλον για αμυγδαλίτιδα το βλέπω να 'ναι. Αν ξανακάνει πυρετό, θα πάρω ντόκτορ τηλέφωνο για σιγουριά.

Σήμερα κοπελιές πήγα ΙΚΑ, μίκα, σύκα, ζεστάθηκα, έσκασα, κουράστηκα - γιατί ήμουν με τα πόδια - ήρθα, φύγανε τα πεθερικά, κάτσαμε με τον υιό μου, φάγαμε και τώρα κοιμήθηκεεεεεεεεε. Ώρα για ριλάξ. :mrgreen:

Μαράκι πως είστε σήμερα;

Πάλι εξετάσεις; Γιατί δεν σου τα δίνουν μια κι έξω να τελειώνεις; Μα τι μπάζα είναι οι άνθρωποι;:mad::x

HΛΙΑΝΑ!!!!αν και ακουει στο μπεμπααααααααα και το μπουμπου αλλα θ ατο συνηθισει!

Πανέμορφο Κισάκι!!!!

Και μη βιάζεστε, το όνομα θα το συνηθίσει αλλά το μπέμπα θα σας λείψει!

τσέκαρε το μέιλ σου... σας έστειλα!

Μπράβο στην Λουκία που τρώει πάλι, έλα να τελειώνουμε με ιώσεις και πυρετούς, ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!

Εγώ να δεις!!!!

Πήγαμε και κουρευτήκαμε λοιπόν... Αφού λυσσάξαμε!!! Τέλος πάντων, ας πούμε ότι ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που κουρεύτηκε ο μαλλιάς... Τουλάχιστον δεν θα τον πει ξανά κανείς "κούκλα μου", "πριγκίπισσά μου" ή ακόμα και "μελαχρινή τσούπρα"!!!:tongue::tongue::tongue:

Αυτό που με ανησυχεί είναι πως τώρα που έφυγε το μαλλί ανακαλύψαμε ότι πίσω από το αυτί του, στο μέσο του λαιμού, έχει ένα γρομπαλάκι εσωτερικό.

Μεγιά το κουρεμα! Λοιπόν...εμένα μ'άρεσε και στις 2 περιπτώσεις!

Με το κοντό έδειξε παιδάκι γλυκό και με το μακρύ έδειχνε πιο τυπάς!!!;)

Δεν πειράζει ρε Λενάκι... Κούκλος είναι ούτως ή άλλως!! Άστο κι αυτό λίγο να ανασάνει το κεφαλάκι του..

Είδα και την Μυρτώ και πήρα ιδέα για την Λουκία! Ετσι θα τα κόψουμε να πάρει λίγο αέρα το καημένο. Άσε που τα έχουμε όλη τη μέρα μαζεμένα και το βράδυ που βγάζουμε τα κοτσίδια με λέει ποναει το κεφαλάκι μου μαμά..

Κρίμα είναι τα καημένα να υποφέρουν με τη ζέστη..

4Suap3.png

Ναι όντως, που είναι η παστάκια? Ελπίζω να είναι όλα καλά και απλά να πήζει ως συνήθως με το κλείσιμο του μήνα!

Καλησπέρες κούκλες και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Που είστε εξαφανισμένες? Ακόμα δεν καλοκαίριασε και χαθήκαμε? Εντάξει λοιπόν, κατάλαβα, θα τα πούμε τον χειμώνα ξανά!

Σήμερα στην δουλειά είχαμε αποχαιρετιστήριο πάρτυ για μια αγαπητή μου συνάδελφο... Βγήκε σε σύνταξη! Αχχχχχ πόσο συγκινήθηκα! Και πόσο σοκαρίστηκα (κακώς φυσικά, είναι ο κανόνας κι όχι η εξαίρεση τελικά) με την μικρότητα και την κακία των ανθρώπων! Ααααα και με την διπροσωπία βεβαίως βεβαίως, άλλα μπροστά κι άλλα πίσω! Μα είναι δυνατόν, μια τέτοια μέρα, σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, να υπάρχουν άνθρωποι που στάζει το στόμα τους δηλητήριο επειδή κάποια στιγμή είχαν ρίξει έναν καυγά ή είχαν μια διαμάχη για επαγγελματικούς λόγους? Πόσο ζώον πρέπει να είσαι όταν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις στιγμές? Τέλος πάντων, ας είναι καλά όλοι τους!!!

Αυτά τα νιους κόρες, καλό ξημέρωμα να έχουμε...

μαεστρία τη μαργαρίτα λες;

Nαι, ναι, αυτήν.

Μαράκι πως είστε σήμερα;

Πάλι εξετάσεις; Γιατί δεν σου τα δίνουν μια κι έξω να τελειώνεις; Μα τι μπάζα είναι οι άνθρωποι;:mad::x

Τι μια κι έξω παιδάκι μου; Τα ξέχασες; Κάθε μήνα δεν έχει εξετάσεις στην εγκυμοσύνη; :tongue::tongue:

Κοριτσάρες εγώ δε χάθηκα, απλά έχω τον μικρό στο σπίτι και μου είναι αδύνατον να γράψω με την ησυχία μου.

Σήμερα τέλειωσα και με την αιμοληψία, μετά πήγα και για έναν καφέ με φίλη (ευτυχώς ήταν ήρεμος ο μικρός) και σπίτι για ξεκούραση. Ο Γιάννος είναι καλύτερα, λίγο φλέμα του 'μεινε, το προσέχουμε.

Μάλλον θα τον στείλω μια μέρα σχολείο, για Παρασκευή, να πάρω μιαν ανάσα, κι από Δευτέρα πάλι.

Καλό βραδάκι!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Έλααααααααααα...εδώ είμαιαιαιαιαιια...

Καλέ Σαλονικιές και περίχωρες τι κάνετε;μπαίνω να δω τι κάνετε και βλέπω να με αναζητάτε...ειλικρινά συγκινήθηκα..τυχαίο;

Ελένη 2008 πώς είσαι; όλα καλα;

Λενιώκ μου έπεσες μέσα...μας έκαναν εσωτερικό έλεγχο απότις 26-28 Μαιου, τώρα έχουμε κλείσιμο μήνα(γκρρρρρρρρρ) και στις 10-15 έχουμε έλεγχο από το εξωτερικό...κάτι σαν Τρόικα λέμε!Τρεχω και με το γουργουρομπλούμ! Επιτέλους τελειώσαμε..πήραμε ρούχα, στολισμούς, μπομπονιέρες, μπαλόνια, κλοουν, Dj κτλ κτλ...ούφ!!!!!

ΜΑνού μου πού είσαι; Χαθήκαμε...είπε και την άλλη την καλή ο πάστας προχθές...να έρθει το φθινόπωρο και να πεταχτούμε Σαλόνικα!!!!(Λέμε τώρα..άν είμαι ακόμα στην δουλειά....)ααααα ρε καρντάσιααααα!

Η mommy to be πώς είναι...είδα οτι είχε άρρωστο τον Γιάννη..περαστικουλάκια σας...και εμάς ο γουργούρης ειχε ψιλο-γαστρεντερίτιδα..ευτυχως την ξεπεράσαμε..αλλά έχουμε λίγο γκουχ γκουχ επειδή ιδρωνουμε εύκολα...και με αυτόν τον παλιόκαιρο...μια βρεχει μια ζέστη, μια σεισμός....ά!στο καλο!

Κισάκι τέλειο το όνομα...να εισαστε καλά!

Το κουφετάκι καλά είναι; Η μαμα του;εύχομαι καλά....

Αυτά κούκλες..σας φιλά εκ Πάτρας....μμμουάτς!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...