Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Σε καταλαβαίνω Ελένη, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!

Πήγαμε στην έτερη φίλη - ήμαστε 4 κολλητές απ' το Λύκειο - που μένει Βόλο. Ήταν τέλεια.

Τέλεια!!!! Δώσε μου Βόλο και πάρε μου την ψυχή!!!!

Κανά τσιπουράκι τσάκισες;

ελενη γμ κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα περαστικα σας γμτ!!!

Θενκιου!!!

κοριτσια μια μοντερνα νυφη κουκλιτσα γαμπρος αψογος καλα το παπουτσι του κουμπαρου ηταν ολα τα λεφτα χαχαχααχα!!!μικρη ΥΠΕΡΟΧΗ φοβερο το στεφανακι πολυ με αρεσε και ολα τα λεφτα ηταν ο παπας να μην πω φυσικα οτι στον λογο αφτερ μυστηριων η μανου δακρυσε.ολα ητν πολυ ωραια φυσικα σε καποια φαση εκοψα φλεβες γτ ''τα ζωα μου αργα''οπως ειπα και στην μανου Τ.Α. Π.Α.Ν.Ε ολα τα λογια ομως αξιζε.να στε γεροι κισακι μου να χαιρεσε την ομορφη οικογενεια σου και να την δεις να μεγαλωνει οπως θες εσυ.

Ναι, εκεί το'χει ο παπάς!!!

Και ο δικός μου ο γάμος (όχι εκεί) κράτησε 1 ώρα και!!!!!

πρωινα δουλευω παντα.αν και γυρναω νωρις δεν εχω ομως κουραγιο για βολτες αμεσως και συνηθως πλακωνομε για το φαγητο τωρα ας πουμε κανω καταχρηση εχω να καθαρισω και να βαλω κοτοπουλο στον φουρνο γμτ.αλλα κανα απογευμα μεσα αν μπορεις και σαβ/ριακα

Κι εγώ θέλω καφεδάκι κακούργες γυναίκες!!!!:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τέλεια!!!! Δώσε μου Βόλο και πάρε μου την ψυχή!!!!

Κανά τσιπουράκι τσάκισες;

Όχι παιδάκι μου, οικονομία κάναμε και μαγειρεύαμε στο σπίτι!!!

Κι εγώ θέλω καφεδάκι κακούργες γυναίκες!!!!:tongue::tongue:

Ε, να 'ρθεις κι εσύ τότενες!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Mη νομίζεις Λενάκι, είναι που δεν μ' αρέσει και το τσίπουρο. ;)

Εμένα πάλι το τσίπουρο είναι από τ'αγαπημένα μου!!!:D:D

Μαράκι πλάκα πλάκα έφτασες τον 5ο...

Πότε θα κάνεις Β' επιπέδου;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

αχ κορες σορι ειμαι στην κουζινα και θυμαμε οτι μιλουσαμε μαεστρια μου και ηρθα να μην νομιζεις οτι εκτος απο τρελη ειμαι και αναγωγη γκχμ!!!!ελενη κανονιστε ενα απο γευμα εκτος αυτης της πεμπτης και παμε ελβετια με τα πιτσιρικια φιλια καλο μεσσημερι

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα κοριτσια!

Κισσα να ζησετε και να χαιρεστε τη μικρουλα σας, να στε παντα γεροι, αγαπημενοι και μια γροθια....ευχομαι αν το θελετε να μεγαλωσετε την οικογενεια σας συντομα!

Εμεις εχουμε επετειο σημερα....ελπιζω το σκ να ερθουν οι δικοι μου μηπως και καταφερουμε να βγουμε οι δυο μας....

Τι καιρος ειναι αυτος;;;;;ελεος!!!!!!Θελω καλοκαιριιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Φιλια σε ολες!!!

Μαράκι πλάκα πλάκα έφτασες τον 5ο...

Πότε θα κάνεις Β' επιπέδου;

Πλάκα πλάκα ναι και ούτε που το κατάλαβα!

Στις 20 Ιουνίου, άντε μπας και φανεί καθαρά, να μου φύγει η απορία!

Εμεις εχουμε επετειο σημερα....

229619gzhuxw98fj.gif

αχ κορες σορι ειμαι στην κουζινα και θυμαμε οτι μιλουσαμε μαεστρια μου και ηρθα να μην νομιζεις οτι εκτος απο τρελη ειμαι και αναγωγη γκχμ!!!!ελενη κανονιστε ενα απο γευμα εκτος αυτης της πεμπτης και παμε ελβετια με τα πιτσιρικια φιλια καλο μεσσημερι

Έγινε κοπελιά, την άλλη εβδομάδα το βλέπουμε! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμεις εχουμε επετειο σημερα....ελπιζω το σκ να ερθουν οι δικοι μου μηπως και καταφερουμε να βγουμε οι δυο μας....

Τι καιρος ειναι αυτος;;;;;ελεος!!!!!!Θελω καλοκαιριιιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Φιλια σε ολες!!!

Να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι Σαντυ!!

Που θα σε πάει να το γιορτάσετε;

4Suap3.png

Πλάκα πλάκα ναι και ούτε που το κατάλαβα!

Στις 20 Ιουνίου, άντε μπας και φανεί καθαρά, να μου φύγει η απορία!

Εκεί θα το δείτε σίγουρα!! Όσα κολπάκια και να κάνει, θα φανεί, που θα πάει!

Έγινε κοπελιά, την άλλη εβδομάδα το βλέπουμε! :D

Ωραία!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι Σαντυ!!

Που θα σε πάει να το γιορτάσετε;

Ευχαριστω κοριτσια!

Αχ που να με παει....αν δεν ερθουν οι δικοι μου σκ πουθενα γιατι δεν εχουμε κανεναν να κρατησει τον μπεμπακο....οποτε μας βλεπω να το γιορταζουμε πρωτο τραπεζι κρεβατι χαχαχα!

O Γιάννος ανέβασε σήμερα πυρετό και είχε - όχι υψηλό προς το παρόν - όλο το απόγευμα.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Αχ γιατι παλι ρε γμτ ο μικρουλης...λες να αρπαξε τιποτα απο τον παιδικο....

Σημερα που πηγαμε παιδιατρο για να δουμε το συναχι που εχει εδω και δεκ μερες, μας ειπε οτι κυκλοφορουν ακομα ιωσεις γιατι ο καιρος ειναι οτι να ναι....

Εμεις κανουμε για αλλες 4μερες ορο και οτρινιν και βλεπουμε...ευτυχωε τα αυτια και τα πνευμονακια ειναι καθαρα, αλλα ειναι λιγο κοκκινος ο λαιμος... Αισιως φτασαμε 65ποντους και 6650κιλα..

Hellooo girls τι κανετε;

Εγω που το παιδακι μου ειναι μεγαλο,μπορω να ερθω μονη μου στο παρκο,εε κοριτσακια;;;;

Καλα βρε κουφετακι μου μ'αρεσει που ειπα να ερθεις για συμπαρασταση και εσυ με εδωσες στεγνα.........αφου κι εσυ ανατριχιασες απο τη συγκινηση:tongue:

Μαεστρια μου περαστικα στο Γιαννο,αμαν βρε παιδι μου,τι εγινε παλι;;Παντως το ευχελαιο το βλεπω να ειναι κοντα,αντε να παιρνουμε σειρα.....λεμε.

Σαντυ happy anniversary αλλα τι κανεις παιδακι μου εδω τετοια ωρα,αντε με τον αντρουλη σου να το γιορτασετε καταλληλως :tongue:Μια χαρα μεγαλωνετε κι εσεις,γερο να ειναι το παιδακι σας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Hellooo girls τι κανετε;

Εγω που το παιδακι μου ειναι μεγαλο,μπορω να ερθω μονη μου στο παρκο,εε κοριτσακια;;;;

Καλα βρε κουφετακι μου μ'αρεσει που ειπα να ερθεις για συμπαρασταση και εσυ με εδωσες στεγνα.........αφου κι εσυ ανατριχιασες απο τη συγκινηση:tongue:

Μαεστρια μου περαστικα στο Γιαννο,αμαν βρε παιδι μου,τι εγινε παλι;;Παντως το ευχελαιο το βλεπω να ειναι κοντα,αντε να παιρνουμε σειρα.....λεμε.

Σαντυ happy anniversary αλλα τι κανεις παιδακι μου εδω τετοια ωρα,αντε με τον αντρουλη σου να το γιορτασετε καταλληλως :tongue:Μια χαρα μεγαλωνετε κι εσεις,γερο να ειναι το παιδακι σας.

Αχ τι να κανω...ειμαι ταβλα στον καναπε...μ΄ εχει πιασει ο αυχενας μου και σαν τενοντιτιδα στο χερι που εχω εγχειριστει γιατι ειχα συνδρομο καρπιαιου σωληνα...και περιμενω να ταισω τον μικρο κατα τις 11:30 και να ξεραθω και γω γιατι ειμαι ξυπνια απο τις 3 το χαραμα, οποτε δε θα γιορτασουμε σημερα αλλα το σκ.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...