Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Γεια σου Μαράκι!

Μαρή. όλο το ΣΚ την κοπάνησες;:D:D

Ο πδχργ είναι για την τσουτσού σας;

Ευχαριστώ για τα περαστικά!!!:tongue::tongue: Είμασταν οικογενειακώς με γαστρεντερίτιδα οπότε καταλαβαίνεις γλέντια....

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Μαράκι!

Μαρή. όλο το ΣΚ την κοπάνησες;:D:D

Κοπελιά ή φεύγεις ή δε φεύγεις!!! :mrgreen:

Ο πδχργ είναι για την τσουτσού σας;

Γιες. :-(:roll:

Ευχαριστώ για τα περαστικά!!!:tongue::tongue: Είμασταν οικογενειακώς με γαστρεντερίτιδα οπότε καταλαβαίνεις γλέντια....

Πω, πω βρε Ελένη, σας έχει τσακίσει κι εσάς! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοπελιά ή φεύγεις ή δε φεύγεις!!! :mrgreen:

Μπράβο ρε Μαράκι! Καλά έκανες! Που πήγατε γυναικοπαρέα;

Γιες. :-(:roll:

Ωχχχχ!!! Καλή επιτυχία..

Πω, πω βρε Ελένη, σας έχει τσακίσει κι εσάς! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

Ασε ρε! Φέτος τα έχω δει όλα.... Μιλάμε θα αρχίσω να τσιρίζω!

4Suap3.png

Σε καταλαβαίνω Ελένη, ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!!

Πήγαμε στην έτερη φίλη - ήμαστε 4 κολλητές απ' το Λύκειο - που μένει Βόλο. Ήταν τέλεια.

Για τον παιδοχειρούργο άσε, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαλοου κοριτσαρες μου.τι θα βαλετε στην τσουτσου σας μαεστρια μου?ελενη γμ κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα περαστικα σας γμτ!!!κοριτσια μια μοντερνα νυφη κουκλιτσα γαμπρος αψογος καλα το παπουτσι του κουμπαρου ηταν ολα τα λεφτα χαχαχααχα!!!μικρη ΥΠΕΡΟΧΗ φοβερο το στεφανακι πολυ με αρεσε και ολα τα λεφτα ηταν ο παπας να μην πω φυσικα οτι στον λογο αφτερ μυστηριων η μανου δακρυσε.ολα ητν πολυ ωραια φυσικα σε καποια φαση εκοψα φλεβες γτ ''τα ζωα μου αργα''οπως ειπα και στην μανου Τ.Α. Π.Α.Ν.Ε ολα τα λογια ομως αξιζε.να στε γεροι κισακι μου να χαιρεσε την ομορφη οικογενεια σου και να την δεις να μεγαλωνει οπως θες εσυ.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ψωφια αλλα ορθια.κλ μωρε.μια φιλεναδα μου εκανε επεμβαση να κατεβασουν το ενα αρχιδακι και στις 12 του μηνα το αλλο και εκανε και βουβουνοκυλη γμτ,ομως ο γιατρος τους λεει οτι θα γινουν ολα κλ. ρε συ κατι θυμαμε ομως τι ακριβως εχουτε στην τσουτσουναρα σας?

921477wc2fyvv2y2.gif

Bαλανικό υποσπαδία, πέρσι κάναμε, ήρθε η ώρα για τσεκ απ. Δεν μπορώ να τον δω αν κάνει καλά, χρησιμοποιεί δηλαδή τη νέα ουρήθρα, γιατί αισθητικά δε φαίνεται ότι καλύτερο.

Άστα, είμαι αγχωμένη για το θέμα, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εννωειτε πως εισαι ανχωμενη ομως ειναι και αυτη μια κατασταση ρουτινας σε οτι αφορα το αποτελεσμα.ας μας μενει το ανχος και ας γινονται κλ τα τζουτζουκλερακια μας.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Βρε συ, αν δε δουλεύεις, πάμε ένα πρωί στη Ν. Ελβετία για καφέ; Κανονίζω και δεν στέλνω τον μικρό παιδικό και πάμε με τα πιτσιρίκια.

Όποτε σε βολεύει πάρε τηλ. Από βδομάδα ίσως καλύτερα, να περάσει λίγο και το χέρι του, γιατί τώρα φοβάμαι μη το λερώσει με χώματα στο πάρκο κι έχουμε κι άλλα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πρωινα δουλευω παντα.αν και γυρναω νωρις δεν εχω ομως κουραγιο για βολτες αμεσως και συνηθως πλακωνομε για το φαγητο τωρα ας πουμε κανω καταχρηση εχω να καθαρισω και να βαλω κοτοπουλο στον φουρνο γμτ.αλλα κανα απογευμα μεσα αν μπορεις και σαβ/ριακα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...