Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Για τις αιμορροϊδες μην αγχωνεσαι.. ειναι πολυ ενοχλητικό αλλα συμβαίνει δυστυχως μετα απο εντονη δυσκοιλιοτητα.. και εγω το έπαθα περυσι.. ενδεχεται να ματωσει να ξερεις μην τρομαξεις.. εγω μετα απο συσταση του γυναικολογου μου φαντασου που τον ειχα ρωτήσει τοτε εβαζα την κρεμα proctosynalar και ενα σαπουνακι για την περιοχη της anfonet και περασε μετα απο λίγες μερες. Ρωτα τον γιατρό σου..  προσέχε τη διατροφή σου οπως σου λενε και θα ηρεμησει.. τωρα αν ειναι απο στρες ή αγχος η δυσκοιλιότητα και βλεπεις οτι δεν περναει παρε τα φακελάκια τα tanilas, ειναι φυτικα και βοηθανε!! Προβιοτικα φουλ παντως που βοηθανε και στο εντερο

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ελενη08 γτ το λες αυτο?μπα!!!!βρε σας λεω θα παω να κανω τατουαζ και να βαλω κανα σκουλαρικι επεισης θα την πεσω σε μια παραλια με μια κασα μπυρες και μουσικη και θα σηκωθω μολις τελιωσει το καλοκαιρι.%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B1.jpgλενιιιιι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxaxaxa κι εγώ τατουάζ αλλά μάλλον χένα... σιγά μην πονέσω!

δες τα μέιλς σου πλιζζζζζ, δες τον μαλλιά!!! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, καρώ πουκαμισάκι, μαλλί μέχρι την μέση μαύρο και μισάνοιχτο στόμα... Αυτός είναι ο μαλλιάς μου... Πως να τον κουρέψω κούκλα? Εσύ που το κατέχεις το θέμα!! Έχω διένεξη με τον χάμπι (όχι που δεν θα είχα)...

το παιδι ιδρωνει?τον ενοχλει το μαλλι?βγαζει ιδρωτηρια?αν απαντησετε οχι στα δυο απο τα τρια τοτε μην τον κουρευεις ακομη.αφου σου αρεσει ετσι γτ ποιος ο λογος?ξερω αγορακι που παει 1η δημ.και κουρευτηκε φετος μεχρι τους ωμους.θα το δω αγαπη μου αλλα οχι τωρα το απογευμα θα μπω στο μαιλ μου και θα σου πω γνωμη.λεγε μαρι αλλα νεα για σενα ακθομαι τωρα ακομη λιγο

921477wc2fyvv2y2.gif

Τίποτα το συγκλονιστικό που θα έγραφα δημοσια (χαχαχαχα, που φτάσαμε!!!)... Θα μιλήσουμε και θα ΣΕ πω!!!

ρε σεις... Να περάσουν όλα... και θα ανέβω μόνη μου Σαλόνικα... Για μια μέρα! Έτσι, για να σας δω! Έχω σκάσει με την γαμοβάφτιση που θα χάσω...

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααα.

Μαεστρια μου μπραβο πουλακι μου,χρυσοχερα κι εσυ,φτου-φτου.

Ελενη κ περαστικα πουλακι μου,οσο για τι φωτο,τι να πωωωωωωωωω,δεν εχω λογια,η δε κορη μου τρελαθηκε που μεχρι κι ο μαλλιας,εχει πιο μακρυα μαλλια απο εκεινη(ταιριαζουν απολυτα με τη δικια σου,οπως βλεπεις)

Ελενη2008 η αληθεια ειναι οτι ετοιμαζομαστε οντως για το Κισακι μας,βρε κοριτσια εγω παλι ως γνωστη κλαψο........... εδω συγκινηθει πολυ,με βλεπω αυριο να τα μπηγω......

Οπως εννοειται οτι με πηραν και χθες τα ζουμια στην παραστασα της μικρης στο Α.Π.Θ. ηταν πολυ ωραια και συνειδητοποιησα για αλλη μια φορα οτι το κοριτσακι μου μεγαλωσεεεεεεεεεεε.

Κουφετακι μου εμεις τα ειπαμε αυτες τις μερες,υπομονη κι ολα θα στρωσουν που θα παει,κι οπως ειπαμε αν ειναι να ξεσπασεις,κανονισε να το κανουμε παρεα.Αυριο ομως θα βρεθουμε για το μεγαλο γεγονος,θα σε παρω να κανονισουμε που θα βρεθουμε.

Οσο για σενα ελενιτσα κ,αγαπακι μου,εσεις εκει κατω δεν εχετε καλοκαιρινια χαλιααααααααααα;;;;;;;;Ωρες ειναι να μας πειτε οτι μονο εμεις οι Σαλονικες τα χρησιμοποιουμε...Α και να πω την αληθεια και μενα μου αρεσαν τα νεα τικερακια!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια σε ολες,να περασετε ενα τελειο Σ/Κ με τα παιδακια και απο βδομαδα θα σας εχουμε παραλειπομενα απο τη μερα της Κισας μας!!!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Χέι γκερλς!

Αααα, δεν ξέρω τι κάνουν οι καλονοικοκυρές εδώ πέρα, εγώ πάντως δεν ήξερα ότι υπάρχουν καλοκαιρινά χαλιά... Εκτός αν εννοείτε τα πολύ λεπτά που έβαζε η μαμά μου στην κουζίνα για να μην σφουγγαρίζει συνέχεια! Αλλά ... καλοκαιρινά? Πρώτη φορά το άκουσα εδώ! Μανού μου, με αυτά και με εκείνα έχουμε χαθεί! Άντε αγαπάκι, ΑΝΤΕ!

Το πρωί, πήγαμε την "μελαχρινή τσούπρα" (χαχαχαχα, Μαεστρία, έγραψες!) και την "Χιονάτη" για κούρεμα, αλλά θα μας καθυστερούσε ο τύπος (χαχαχα, έπρεπε να δείτε πως γύρισε το μάτι του όταν είδε το μαλλί του μαλλιά! Νόμιζε ο δόλιος ότι πρόκειται για "ένα παιδικό κουρεματάκι"!!!) και είχα ένα σωρό πράγματα να κάνουμε, οπότε ανανεώσαμε το τρίτο και ΤΕΛΙΚΟ θέλω να πιστεύω ραντεβού για την Τρίτη... Ο μαλλιάς νόμιζε ότι πάμε σε παιδότοπο, το συγκεκριμένο κομμωτήριο είναι παιδικό/ανδρικό και το μισο μαγαζί είναι παιδότοπος. Δεν ξεκόλλαγε με τίποτα, είχε κολλήσει στον πάγκο με τα εργαλεία... χαχαχαχα το άλλο που λέει ο μαλλιάς όταν του λέω "θα τα κόψουμε αντρούλη μου τα παλιομαλλακια που σε ζεσταίνουν?" είναι "ναι μαμά μου!!! τίχα τίχα (τρίχα-τρίχα)" χαχαχαχα επειδή του έχω πει κάποιες φορές "θα σου βγάλω το μαλλί τρίχα τρίχα!!!!

Αφού λοιπόν καταφέραμε να πείσουμε την μελαχρινή τσούπρα ότι δεν είναι κατάλληλη μέρα για κούρεμα, αποφασίσαμε ότι δεν θα πάμε όλοι μαζί για ψώνια αλλά ότι θα πάμε να αφήσουμε τους άντρες στα πεθερικά μου και οι γυναίκες θα πάνε για ψώνια! Πήγα λοιπόν με το κοριτσάκι μου να ψωνίσω δώρα για τα σημερινά κι αυριανά γενέθλια κι ύστερα καθίσαμε σε ένα καφέ στο Εμπορικό που ήμασταν για καφέ, χυμό και κους κους! Ρε κόρες, πόσο το απόλαυσα! Πιάσαμε ψιλή κουβέντα, το τί γέλιο ρίξαμε δεν λέγεται! Μετά, πήγαμε και πήραμε τους άντρες μας (φανταστείτε τί καλή διάθεση είχα που κατέβηκα κι εγώ για λίγο στα πεθερικά) και ήρθαμε σπίτι μας για φαγητό! Αδιαθέτησα κιόλας σήμερα, ο βήχας καλά κρατεί αλλά.... είμαι πολύ ανεβασμένη!

Τώρα περιμένω να ξυπνήσουν, να ντυθούμε για να φύγουμε...

Περιττό να πω ότι δεν έχω κάνει καμμία δουλειά σήμερα και δυστυχώς δεν προβλέπεται ούτε αύριο... Πρέπει να κλαφτώ στην αγαπημένη ξαδέρφη μου να μου "δώσει" την κοπέλα που της καθαρίζει το σπίτι μία από τις ημέρες της... χαχαχαχα όσο σκέφτομαι τον διάλογο που θα ακολουθήσει πάλι, χαζογελάω μόνη μου! Στο τέλος θα με βρίσει... αλλά θα μου την δώσει!

Αυτά τα νιους κόρες, να έχετε ένα σούπερ Σαββατοκύριακο!

Κισάκι, η ώρα η καλή ματάκια μου, καιιιιιιιιιιιι Να τα Εκατοστήσεις!!!! (καλα, θα μιλήσουμε οπότε σταματάω εδώ!!!)

Φιλιάααααααααααααααααααααα....

Καλησπερα!!!!!! Θελω υπνο....ο μικρος εδω και μια βδομαδα εχει βαλθει να με εξολοθρευσει, καθε βραδυ στις 4 νταν αρχιζει και τραγουδαει αουαουαααουυυυυυυ με πενταλεπτα διαλλειματα ψευτουπνου.....λετε να τον στειλω στα μπουζουκια να μαζεψουμε και κανα φραγκο;;;;χαχαχα

Σημερα εχουνε ψησιματα το βραδυ οι διπλανοι μας γιατι βαφτιζουν αυριο και εχω σκοπο να πιω οπα!!!!!!

Φιλια σ΄ ολες!!!!!

Αχ ελενιτσα κ δεν προλαβαμε αγαπη μου να τα πουμε,αλλα χαιρομαι πολυ που περασατε τελεια με το κοριτσακι σου.Να δεις που απο εδω και περα που μεγαλωνει θα περνατε ακομα καλυτερα!!!!!Μπραβο αγαπακι μου.

Σαντυ μου υπομονη ετσι ειναι τα μωρακια,αλλα αφου απλα τραγουδαει και δε γκρινιαζει παλι καλα,για σκεψου να εκλαιγε.........κοιτα να περασεις ομορφα σημερα και να το ευχαριστηθεις.Πρεπει κι εμεις οι μαμαδες να το ριχνουμε εξω που και που.....;)

OPYIp3.png

vez3p2.png

αυτα ειναι ωραια νεα να μπαινω να διαβαζω και να ανοιγει η καρδουλα μου.λενι μου το καλυτεροτερο ειναι ψωνια καφε-σοκολατα με τα τις κορης εχω περασει και εγω σουπερ ντουπερ απειρες φορες ετσι με την δεσποινιδα μου.τελευταια βεβαια θελει να πηγαινει με τις φιλες τις για ψωνια κατι που γινετε συχνα αφου δν ψωνιζουν ολες μαζι αλλα του στιλ μαμα θα παμε κεντρο γτ η δημητρα θελει παντελονι..........κανα δυο φορες τον χειμωνα τις καταφερα να παω μαζι τους ειχαμε γελιο αλλα μεχρι εκει.θυμαμε οταν ηταν μικρη και πηγαιναμε στον μπεζα στο κεντρο παντα φευγαμε με δωρα απο τις πωλητριες κοκκαλακια γτ το χαμε το μαλλι και ολο εκει πηγαινε.σαντυ ωπα!!!κλ πολυ γελασα τα πιες κοριτσαρα μου?αντε ελπιζω να περνας κλ σημερα.μανου θα τα πουμε αυριο θα με δειτε η σπυριαρα με την γοβα εκει στην γωνια θα με.ρε κορες ασχετο-σχετικο μηπως ειναι τπτ αλλο εκτος απο μολυνση αυτο το πραμα?εβγαλα και στον κροταφο ενα που δεν το πειραζω και φουσκωσε μηπως ειναι τπτ στο πακετο της αλεργιας μου?μη μου πειτε να παω γιατρο δεν παω εκτος αμα γεμισω σε ολο μου το προσωπο....ωχ!βαρεθηκα να γραφω ασε που καταντησαμε ενας μονολογος εδω τελευταια καλο βραδυ σε ολες

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Τι έγινε βρε κορίτσια??? Ακόμα στον γάμο είστε? Δεν βρίσκω καμμία πουθενά, καλέ μαζευτείτε λέμε!!!

Κισάκι μου!!! Να ζήσετε κοριτσάκι μου, να είστε πάντα γεροί, ευτυχισμένοι και μαζί! Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη, να συναναστρέφεται πάντα ανθρώπους που την αγαπούν και τους αγαπά...

Καιιιιιιιι, να τα εκατοστήσεις, πάντα γερή, πάντα χαρούμενη, πάντα ευτυχισμένη!

Τα έχω φτύσει σήμερα κάνοντας το απόλυτο τίποτα... Το μεσημέρι είχαμε πάρτυ, τα μικρά λύσσαξαν ξανά, ο μαλλιάς κοιμήθηκε εκεί το μεσημέρι οπότε χαλαρώσαμε κι εμείς λίγο, η Μυρτώ μπαινόβγαινε με τα παιδάκια συνεχώς, ούρλιαζε και έφαγε παγωτό οπότε τώρα έχει κλείσει η φωνή της και ελπίζω αύριο να είναι καλά... Ήρθαμε σπίτι γύρω στις 7 το απόγευμα και το μόνο που θέλω είναι να πάω να ξεραθώ. Ευτυχώς τα παιδιά είναι στα κρεβάτια τους.

Βασικά, θέλω να μάθω τα του γάμου ρε κορίτσια, λυπηθείτε με και εμένα και αφήστε τις βόλτες!

Πολλά φιλιά κούκλες!!!

Καλημερα και καλη βδομαδα!!

Α παπα αγαπακι μου(ελενη κ) λυσσαξες να μαθεις......ειδες οτι ενημερωθηκες ομως εστω και λιγο καθυστερημενα.......:tongue:

Κισακι μου να ζησετε να ειστε παντα τοσο ευτυχισμενοι και χαρουμενη στη ζωη σας,οσο τη χθεσινη μερα,να χαιρεστε τη μικρη νεραιδα σας,και να ζησεις πουλακι μου,πολυχρονη να σε χαιρομαστε :P:p:p:p:p

Κοριτσακι μου γλυκο,δεν εχω λογια για τη χθεσινη μερα....τι να πω,μαμα και κορη κλεψατε την παρασταση,η λιτη εξωτικη ομορφια σας τα ελεγε ολα!!!!Νομιζω οτι η μικρη οσο παει και σου μοιαζει περισσοτερο.

Βεβαια δεν μπορω να πω κι ο γαμπρος γοητευτικος και χαμογελαστος.

Οσο για τον πνευματικο σας,απλα τελειος,νομιζω πως ηταν ο ανθρωπος που εδωσε στο μυστηριο το πραγματικο νοημα του.Και ναι εννοειτε οτι συγκινηθηκα και ανατριχιασα(και δεν ημουν η μονη)πες κουφετακι μου κι εσυ ποσο ομορφα ηταν..........

Να ζησετε κοπελα μου καλοστεριωτοι,πραγματικα το ευχαριστηθηκα χθες και ενιωσα τυχερη που μεσα απο ενα φορουμ μου δοθηκε η ευκαιρια να σε γνωρισω και να μοιραστω τη χαρα σου,φιλακια πολλα :P

Φιλια στις υπολοιπες και κανονιστε τωρα που τελειωσαμε με τα της κισας,κανονιστε να πιουμε επιτελους αυτο το καφεδακι βρε κοριτσια.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

kalhmera κουκλες!!!ευχαριστω για τις ευχες και που αντεξατε 2ωρο μυστηριο!!!!να στε καλα!το μακιγιαζ δ εμου αρεσε...αλλα οκ!ναι ηταν λιγο διαφορετικο οπως το θελαμε,λιγο φλου,λιγο στεφανι χαμομηλιων , λιγο μπουκετο αγριολουλουδα...λιγο φλου ολα .αχαχαχα καλα ηταν μωρεεεεεεεεε!περιμενω καφε λεμεεεεεεεεε!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Kαλημέρα!

Κισάκι να ζήσετε!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τη μπουμπού σας! Και το όνομα αυτής;

Εννοείται ότι περιμένουμε να δουμε υλικό μια και δεν σας θαυμάσαμε live!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κοπελιές.

Το σαβ/ριακο την κοπάνησα με κοριτσοπαρέα και ανανεώθηκα η γυναίκα!!!!

Σήμερα χαλαρά στο σπίτι, ο μικρός στον παιδικό, ευτυχώς το χέρι του είναι καλύτερα. Έχω μιαν ακόμη εκρεμμότητα (παιδοχειρούργος) που πολύ με αγχώνει, αλλά θα γίνει κι αυτό σύντομα.

Κισάκι εύχομαι να περάσατε όμορφα.

Περαστικά σε όσες τυχόν είναι ακόμα άρρωστες.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...