Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα, μα είναι και ξεθωριασμένα!

Έστειλα γκέρλς, όπως κάθε χρόνο χάλια φώτος έχω τραβήξει! Πάλι κάποια άλλη καλή μαμά θα με σώσει και θα μου δώσει φώτος για το πάρτυ μας!

Αλλά σημασία έχει ότι το ζήσαμε, όχι αν το φωτογραφίσαμε, έτσι??? (πείτε ΝΑΙ!!)

Αλλά σημασία έχει ότι το ζήσαμε, όχι αν το φωτογραφίσαμε, έτσι??? (πείτε ΝΑΙ!!)

Φυσικά και θα το πούμε!!! Αφού ισχύει!

Ωραίες οι φώτος Ελένη (αν κι όντως ότι να 'ναι :tongue:) και η κούκλα πανέμορφη! Καλέ θέλω κι εγώ μια μελαχροινή τσούπρα! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μαεστρία!!! Η μελαχρινή τσούπρα είναι ο γιος μου!!! Εννοείς το παιδάκι με το καρώ πουκάμισο έτσι? Ε, ναι, αυτός είναι ο μαλλιάς!!! Το κοριτσάκι δίπλα είναι η κόρη μου (μαρή, έχεις χαζέψει, διπλά γενέθλια είχαμε και τα δύο είναι μαγιάτικα!!!)

Ε, να γιατί θέλω να τον κουρέψω, είχαμε κανονίσει χτες αλλά έβρεχε καταρρακτωδώς!!! Έχω φώτος που είναι ίδιος ο Σλας!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μαεστρία!!! Η μελαχρινή τσούπρα είναι ο γιος μου!!! Εννοείς το παιδάκι με το καρώ πουκάμισο έτσι? Ε, ναι, αυτός είναι ο μαλλιάς!!! Το κοριτσάκι δίπλα είναι η κόρη μου (μαρή, έχεις χαζέψει, διπλά γενέθλια είχαμε και τα δύο είναι μαγιάτικα!!!)

Ε, να γιατί θέλω να τον κουρέψω, είχαμε κανονίσει χτες αλλά έβρεχε καταρρακτωδώς!!! Έχω φώτος που είναι ίδιος ο Σλας!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Κούρεψέ το βρε τρελή το παιδί, θα πάθει κρίση ταυτότητας!!!! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΧΑΧΑΧΑΧΑ, να σαι καλά, μου έφτιαξες την διάθεση σήμερα!!!

Η κόρη είναι κάτασπρη στο δέρμα, Χιονάτη αυτοαποκαλείται... Γενικότερα, τα παιδιά μου θα μπορούσαν να συμμετέχουν στην διαφήμιση της Benetton... Σου έστειλα και φώτος αλά Σλας! Έχω επίσης βγάλει φώτος με το τελευταίο θεωρητικά λούσιμο του μαλλιά ως μαλλιάς (προχτες) και το μαλλί φτάνει ως την μέση...

Αλλά θα τα κόψουμε!

χαχαχα! Μαράκι τόσο καιρό για τον μαλλιά μιλάμε!!!:P:p:p:p

Πάντως είναι κούκλοοοος!!!! Ισα που συμπεθεριάζουμε!!!

Όχι ότι η κόρη σου πάει πίσω!

Πάντως ότι θέλει λίγο κούρεμα, θέλει. Ερχεται και καλοκαίρι και θα τα δει όλα το παιδί!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

ότι είναι κούκλος είναι!!! κούκλος, κούκλα, χχαχαχαχα έτσι τον αποκαλούν συνεχώς! Και η κόρη μου ζηλεύειιιιιιιιιιιι... Επειδή αυτός είναι περισσότερο εντυπωσιακός! Αλλά τώρα, που θα τα κόψουμε καρφάκια δεν θα είναι το ίδιο!!! Αν και το μαλλί του είναι τέλειο, αν το δείτε φρεσκολουσμένο θα πάθετε! Πυκνό, σγουρό, άλλο πράγμα λέμε! Αλλά... δεν πάει άλλο, ιδρώνει το πουλάκι μου συνεχώς... Άσε που μου βγάζει την πίστη στο λούσιμο. Η πλάκα είναι που μακραίνει και ο άντρας μου (πάλι) το μαλλί του και του αρέσει που στο πάρκο του λένε ότι είναι ίδιοι!

Λενάκι έχει τόσο όμορφα χαρακτηριστικά που με κοτό μαλλί θα είναι ακόμα πιο κούκλος!;)

Κι εγώ θα κουρέψω την δικιά μου γιατί έχει μαλλί πιο μακρύ από το γιο σου και υποφέρει το πουλάκι μου!

4Suap3.png

λενιιιιιι μου αγαπημενη μουυυυυ περαστικα σου ωρε!!!!εγω βαζω σταγονες στα ματια στην μυτη περνω ξοζαλ μου φερνουν υπνηλια ειμαι σαν μακακας εχω ενα σπυρι μολυσμενο και βαζω και εκει φουσικορτ χαχαχααχαχχαχα κικιριιιιικουυυυυυυυυυ

S126tQPdFpA

νταξει λαλισα!!!!και το χειροτερο δε απο ολα γτ δεν μας φταναν αυτα που χουμε ειναι οτι η μαμα μου λογο χαμηλου ανοσ.την βρηκε ερπης ζωστηρας και αυτη την στιγμη τρεχει με τον χαμπι για αγωγες και μλκιες.δεν λεω τπτ αλλο για αρρωστιες απλα λενι μου να ξες εχεις και εσυ το δικαιωμα να αρωστησεις οεο!!!!λοιπα κοριτσακια μου γλυκα τρωω δεν θυμαμε τι διαβασα καθηστε δουλειες μαεστρια φαγητα μπραβο κατι βηχαλακια περνανε οκ.γαμος κισας θα παω δεν το χανω με τπτ.ουφ!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουφετάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Καλέ μια ομορφιά είσαι!!! χαχαχαχαχα... Και η μανούλα, άντε να τελειώνουμε σιγά σιγά, ΑΝΤΕ ΛΕΜΕ!!!

Κουφέτοοοοοοοο, θέλω κι εγώ γάμο κίσας!!!

Εχω αυριο πάρτυ γενεθλίων, και την Κυριακή επίσης!!! Κι ένα σίδερο απίστευτο... και ενα σπίτι χάος... και δεν είμαι καλά... ΑΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ηθικο ακμαιότατο!!!

μου λειψες μαρή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...