Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά συμπληρώματα . Εντάξει οι εξωσωματιστες συνήθως προτείνουν κάποια πακέτα αρκετά ακριβών βιταμινών . Αν δεν τις αντέχει η τσέπη μπορείς να περνεις κάποια συστατικά ξεχωριστά. Σίγουρα πρέπει να πάρει Κ το αγόρι σταθερά βιταμίνες ... Καταρχάς για ότι απορίες έχεις για το σπέρμα όλοι οι ανδρολογοι πρώτη θεραπεία θα προτείνουν βιταμίνες ...  

Κ ειδικά σε καπνίζοντες άντρες απτήν στιγμή που δεν μπορεί να το κόψει έστω για ένα εξάμηνο θα πρέπει να προσέξει όλα τα υπόλοιπα διατροφή βιταμίνες νερό 

Είναι διατεθειμένος να το κόψει το τσιγάρο ευτυχώς. Γυμνάζεται ανελλιπώς και τρέφεται καλύτερα από εμένα. Δεν έχει κιλά. Πίνει socially όταν βγαίνει, 2-3 φορές το μήνα. Οχι τπτ υπερβολικό δλδ. Θα κάνω και εγώ μόνο iqos μου λέει κ αν είναι το σταματάω τελείως κιόλας, δε με νοιάζει.

Οταν βγήκαμε από το γιατρό μου λέει, ξενέρωσα γιατί ήθελα να έχω κάτι εγώ για να μπορούμε να το λύσουμε κάπως. Να έχουμε μια προφανή αιτία δλδ. 

Οσο για τις βιταμίνες, όσο κοστίζουν, ακριβές ή φθηνές θα τις πάρουμε αρκεί να είναι καλές. Δίνουμε σταθερά 1000 ευρώ το μήνα για τις ωοληψιες και τις εξετάσεις/φαρμακα plus πάγια έξοδα και ενοίκια που όλοι ξέρουμε πόσο έχουν πάει πλέον… θέλω να πω πως δε θα μας σωσει το ένα έξοδο ακόμα. Ήδη είναι λες κ πληρώνουμε έξοδα για 2 σπίτια αν το σκεφτείς. 
      13 του μήνα έχουμε ραντεβού με ανδρολόγο εξειδικευμένο στην υπογονιμότητα οπότε θα μάθουμε παραπάνω. Ισως και τα συνεχόμενα βακτήρια στο σπερμα κρύβουν κάποιο άλλο αίτιο που αγνοούμε.

πρίν από 23 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Μακάρι κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι την περασα και εγώ την πρώτη αποτυχία. Ειδικά αυτές τις μέρες ήταν δύσκολα. Δε βγήκαμε από το σπίτι, κάτσαμε μαζί και το «θρηνήσαμε» υποστηρικτικά ο ένας για τον άλλο. Θα περάσει, που θα πάει; Απλά το είχαμε πιστέψει και πήγαμε πολύ αισιόδοξα κάπως μας έκατσε άσχημα. Θα περάσει με τον καιρό.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καταρχην και βασικα κουλαρε μπορει τα 1α να τα κανα μικρη αλλα το τελευταιο το κανα 34 και μαρτιο τα εκλεισα και απριλιο γεννηθηκε οποτε κι εγω θα χω μεγαλη παιδι και δεν με πιανει και η με ανηλικο συνταξη οποτε την πατησα εκει.οταν γεννηθηκε ο μικρος ακουγα στην δουλεια μα καλα τριτο ειναι πως κανεις ετσι?και στην αρχη ενιωθα ασχημα αλλα μετα ειπα δεν μαμιεστε εγω ετσι ενιωθα και νιωθω στο καθε παιδι μου,δηλ. πρεπει να ειμαι αναισθητη επειδη ειναι το τριτο?σε πληροφωρω ποιο πολυ ανχος ειχα γτ γνωριζα περισσοτερα νταξει τωρα πολλα πραγματα ξερω να τα χειριζομαι καλυτερα αυτο ομως με το συνδρομο της ηλεκτρας το χω αμα σε πω στον 1ο οταν πηγε 1η δημοτικου τι εκανα καλα οχι μονο εγω και αλλες πορωμενες αχ!κατσε να ψαξω ακνα δωρακι σε τι το θες?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουφετακι μη μασας! ασε τον κοσμο να λεει! ολοι τα ξερουν ολα πια! κι εγω πιστευω το ιδιο θα ειμαι και στο δευτερο, αν κανω ποτε μου! ολοι μου λενε οτι θα ειμαι πιο αναισθητη και λεω μα καλα ειναι δυνατον? τεσπα, μη μου δινεις σημασια, οπως μου'ρχονται ετσι μου φευγουν! παλι καλα δηλαδη! το βασικο ειναι να εχεις καλη σχεση κι επικοινωνια με το παιδι σου κι ολα τ'αλλα ειναι βλακειες!

Διαφημίσεις

κουφετακι μη μασας! ασε τον κοσμο να λεει! ολοι τα ξερουν ολα πια! κι εγω πιστευω το ιδιο θα ειμαι και στο δευτερο, αν κανω ποτε μου! ολοι μου λενε οτι θα ειμαι πιο αναισθητη και λεω μα καλα ειναι δυνατον? τεσπα, μη μου δινεις σημασια, οπως μου'ρχονται ετσι μου φευγουν! παλι καλα δηλαδη! το βασικο ειναι να εχεις καλη σχεση κι επικοινωνια με το παιδι σου κι ολα τ'αλλα ειναι βλακειες!

συμφωνω!δεν κρατηθηκα και σου στειλα εναν μποναμα με πμ χμμ

921477wc2fyvv2y2.gif

σ'ευχαριστωωωωω!!! πολυ γλυκο!

αντε σ'αφηνω παω για μπανιο και νανι γιατι εχουμε πρωινο ξυπνημα!

φιλακια πολλαααα!:D

καληνυχτααα τα λεμεεεε παω και εγω για υπνο γτ αυριο 6 το πρωι ντριιιννν ααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

να περιμενεις μια αρνηση αγκαλιας γυρω στα 10-11 μα καθολου και νευρα σε οτι αφορα γλυκουλιτσες εγω τον κυνηγουσα,αλλα τωρα μαλλον το χει παρει αποφαση και καθετε να σημερα τον αγκαλιαζα και τον φιλουσα και του λεγα γτ αγαπη μου δεν πονεσες μωρακι μου οταν την εκανες την τρυπα και μου λεγε μονο χαμηλοφωνα φυυγε τωρααα ααα φυυγεε

Πόσο είναι αλήθεια τα παιδιά σου; Δεν έχεις και σκονάκι από κάτω και δεν έχω ιδέα!

Εγώ πάντως με τον ανηψιό μου που είναι 16 μια χαρά τα πάω, θα 'θελα να 'μαι έτσι χαλαρή και με τον γιο, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.

Να μιλάμε για fb, για σειρές, δίσκους και γλωσσόφιλα! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερουδια,κουφετακι μου γλυκο,ολο ελεγα να σε ευχαριστησω κι ολο το ξεχνουσα,μα καλα τι γαιδουρα που ειμαι.....το γελιο ειναι οτι εκεινη τη μερα,ανοιξα πρωτα τα πμ.και δεν καταλαβαινα τι γινοταν.Λεω καλα τι μυγα την τσιμπησε και μου το'στειλε τωρα αυτο;Οταν μπηκα στο καφε τοτε καταλαβα;););)

Καλα σε τι αγορομανες εχω πεσει Θεε μου.........ηρεμηστε λιγο βρε κοριτσια,απαπα χαρα στις νυφες που θα σας κανουν πεθερουλες:tongue::tongue::tongue:

Και σταματηστε επιτελους να μιλατε για ηλικιες,μια χαρα ειναι η ηλικια μας δεν καταλαβααααα,να σκεφτειτε,εγω στην ταξη της μικρης ειμαι η μικροτερη μαμα,κι εκεινη το εχει ενα καμαρι:D:D:D

Λοιπον σας αφηνω,γιατι χθες ειχα παλι μια ελαφρια κριση ημικρανιας,και πρεπει να ηρεμησω σημερα,να εχετε μια ομορφη μερααααα.

Α και τζελενα μην ξανακουσω αν κανω 2ο παιδακι,γιατι θα κανεις κουκλα μου κι εδω θα ειμαστε για να μοιραστουμε τη χαρα σου,φιλακιααααααα:!:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Πόσο είναι αλήθεια τα παιδιά σου; Δεν έχεις και σκονάκι από κάτω και δεν έχω ιδέα!

Εγώ πάντως με τον ανηψιό μου που είναι 16 μια χαρά τα πάω, θα 'θελα να 'μαι έτσι χαλαρή και με τον γιο, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω.

Να μιλάμε για fb, για σειρές, δίσκους και γλωσσόφιλα! :tongue:

sta 17το 1ο 14 το 2ο και 3μιση το 3ο.και εγω μιλαω και μιλαω για πραγματα μαζι του τρελα αλλα ωρες ωρες θελω να μεινει εκει που ειναι για να καταλαβεις τρωω χαστουκακια και συνερχομαι ετσι ειναι....καλα αλλο ο ανηψιος οσο και να τον αγαπας αλλουνου τεκνο ειναι και εγω με τα ανηψια μου εχω μουρλα και μιλαμε και ακουω αλλα το παιδι σου ειναι αλλιως!α!και που σε αν με τον 16χρ. ανηψιο μιλατε μονο για αυτα σου κρυβει λογια τα γλωσσοφιλα στα 14-15 στα 16-17 αλλα πραγματα γινονται

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουφετο μου καλημερα,τι κανεις κουκλιτσα μου,συνηλθες απο το πικρο ποτηρι που σε ποτισε το βλασταρι σου;;;:tongue::tongue::tongue:Ελα βρε εσυ απο τις μοντερνες μανουλες,θα το ξεπερασεις γρηγορα,ειμαι σιγουρη γι'αυτο.....

Πως πανε τα κεφια κοριτσακι μου;

OPYIp3.png

vez3p2.png

σου κρυβει λογια τα γλωσσοφιλα στα 14-15 στα 16-17 αλλα πραγματα γινονται

Μπα δύσκολα, γιατί είναι λίγο φυτό ο δικός μας κι έχει μείνει πίσω. ;)

Ξεπαίδιασες και μετά ξανά απ' την αρχή, ε; Χαρά στο κουράγιο σου. Δεν ξέρω αν θα το 'φτιαχνα.

Όλα αγόρια, ε; Να σου ζήσουν!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...