Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλέ τι πάθατε όλες με τα χαλιά;

Εγώ περιμένω να ζεστάνει, γιατί καλοκαιρινά έχω όλο το χρόνο - δεν αξιώθηκα ακόμα να πάρω χειμωνιάτικα - να τα πάω για πλύσιμο, γιατί είναι ΧΑΛΙ μαύρο!!!

Σήμερα σέρνομαι όλη μέρα. Ειλικρινά, δεν αντέχω άλλο μέσα στο σπίτι με τον μικρό με γάζες κι αλοιφές. Αν δεν καταφέρω να ξεφύγω έστω για λίγο το σ/κ, θα ΤΣΙΡΙΞΩ!

Καλή συνεχεια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια !!! Αφου 30αρισα και εγω επισημως στις 23 Απριλιου τωρα ειμαι πια νομιμο μελος του καφε χαχαχαχα!!! τι κανετε κουκλες??σας εχασα πρεπει να διαβαζω με τις ωωωωωρες!!!! μαεστρια μου βλεπω ολα μια χαρα και χαιρομαι πολυ γλυκια μου!!!!δεν προλαβα να διαβασω τιποτα!!!θα το προσπαθησω ομως γιατι εμεινα πολυ πισω!!! Εμεις πηγαμε για πασχα στην μανουλα μου και μειναμε 1 μηνα δεν ξεκολλουσα χαχαχαχα γυρισαμε για να παμε στην γιατρο και να κανουμε και το 2ο εμβολιο απο βδομαδα!!! η γιατρος μας ειδε προχθες ειμαστε 7300γρ και 66 ποντους θηριουλα αν σκεφτειτε οτι ειναι 3 1/2 μηνων φτου φτου σκορδα το πουλακι μου!!! Αντε ρε κοριτσια μου λειψατε!!!!

xpcZp2.png

Καλημερουδια !!! Αφου 30αρισα και εγω επισημως στις 23 Απριλιου τωρα ειμαι πια νομιμο μελος του καφε χαχαχαχα!!! τι κανετε κουκλες??σας εχασα πρεπει να διαβαζω με τις ωωωωωρες!!!! μαεστρια μου βλεπω ολα μια χαρα και χαιρομαι πολυ γλυκια μου!!!!δεν προλαβα να διαβασω τιποτα!!!θα το προσπαθησω ομως γιατι εμεινα πολυ πισω!!! Εμεις πηγαμε για πασχα στην μανουλα μου και μειναμε 1 μηνα δεν ξεκολλουσα χαχαχαχα γυρισαμε για να παμε στην γιατρο και να κανουμε και το 2ο εμβολιο απο βδομαδα!!! η γιατρος μας ειδε προχθες ειμαστε 7300γρ και 66 ποντους θηριουλα αν σκεφτειτε οτι ειναι 3 1/2 μηνων φτου φτου σκορδα το πουλακι μου!!! Αντε ρε κοριτσια μου λειψατε!!!!

μαεστρια αυτο που σου εγραψα πηγαινε για την εγκυμοσυνη οτι προχωραει απο οτι ειδα στην υπογραφη σου μια χαρα....τωρα αρχιζω να ψιλοδιαβαζω τα παλιοτερα...μην με περασεις για τρελη!!!!!

xpcZp2.png

Καλέ τι πάθατε όλες με τα χαλιά;

Εγώ περιμένω να ζεστάνει, γιατί καλοκαιρινά έχω όλο το χρόνο - δεν αξιώθηκα ακόμα να πάρω χειμωνιάτικα - να τα πάω για πλύσιμο, γιατί είναι ΧΑΛΙ μαύρο!!!

Κι άλλο να ζεστάνει καλέ; Μη κοιτάς με τα καλοκαιρινά... Εμείς που έχουμε τα χειμωνιάτικα αρχίζουμε και βγάζουμε πουλιά!!!:D:D

Σήμερα σέρνομαι όλη μέρα. Ειλικρινά, δεν αντέχω άλλο μέσα στο σπίτι με τον μικρό με γάζες κι αλοιφές. Αν δεν καταφέρω να ξεφύγω έστω για λίγο το σ/κ, θα ΤΣΙΡΙΞΩ!

Καλή συνεχεια.

Στείλτον σε γιαγιά, αδερφή ή όποιον έχεις εύκαιρο και αφιέρωσε λίγο χρόνο σ' εσένα...

Τι έγινε με το Ιπποκράτειο; Όλα καλά;

Βοοkie καλώς ήρθες και επίσημα!:tongue:

Ζουμπουρλουδικια η μικρή!! Να σου ζήσει και ζούληξέ την και λίγο από εμάς!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

μαεστρια αυτο που σου εγραψα πηγαινε για την εγκυμοσυνη οτι προχωραει απο οτι ειδα στην υπογραφη σου μια χαρα....τωρα αρχιζω να ψιλοδιαβαζω τα παλιοτερα...μην με περασεις για τρελη!!!!!

Nαι κορίτσι, το κατάλαβα και σ' ευχαριστώ. :D

Στείλτον σε γιαγιά, αδερφή ή όποιον έχεις εύκαιρο και αφιέρωσε λίγο χρόνο σ' εσένα...

Τι έγινε με το Ιπποκράτειο; Όλα καλά;

Μια χαρά, η καρδούλα χτυπάει. Τον έστειλα στον παιδικό, να μπαίνει και στη σειρά του και όλα μια χαρά. :tongue:

Ε, δεν είναι τόσο ζέστη ώστε να 'μαι χωρίς χαλιά βρε κορίτσι. Θέλω να τα βγάλω και να τα πλύνω, θα 'χω αρκετές μέρες γυμνά κάτω, κι ακόμα δε λέει.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :D.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μια χαρά, η καρδούλα χτυπάει. Τον έστειλα στον παιδικό, να μπαίνει και στη σειρά του και όλα μια χαρά. :tongue:

Μπράβο το νινί! Ακόμη δεν είδατε φυλο; Κι εμάς έτσι μας είχε πάει! Στον 5ο καταφέραμε να τη δούμε και μας είχε πει ο γιατρός "τα αγόρια φαίνονται συνήθως από τον 3ο", οπότε το πιο πιθανό είναι για κορίτσάκι!

Αντε, καλή αρχή στον Τζόνυ!

Ε, δεν είναι τόσο ζέστη ώστε να 'μαι χωρίς χαλιά βρε κορίτσι. Θέλω να τα βγάλω και να τα πλύνω, θα 'χω αρκετές μέρες γυμνά κάτω, κι ακόμα δε λέει.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :D.

Εννοείται πως δεν θα μείνεις χωρίς χαλιά. Κι εγώ καλοκαιρινά έστρωσα.

Να βάλεις κάποιον άλλο να σου τα πλύνει. Εσυ δεν κάνει να κάνεις βαριές δουλειές!

4Suap3.png

Εννοείται πως δεν θα μείνεις χωρίς χαλιά. Κι εγώ καλοκαιρινά έστρωσα.

Να βάλεις κάποιον άλλο να σου τα πλύνει. Εσυ δεν κάνει να κάνεις βαριές δουλειές!

Ε, τα κουβαλήματα άλλοι θα τα κάνουν. Εγώ θα κάνω το βρέξιμο, ξέπλυμα, τα μπουγέλα δηλαδή που 'χουν και πλάκα!!! :mrgreen::mrgreen:

Καλέ το μικρό μου κρύβεται! Αχ, να δεις που θ' αρχίσω να ελπίζω για τσούπρα και θα μου 'ρθει πάλι κάνας τσουτσουνοφόρος! Γερό να 'ναι!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κοριτσαρες!!!!

Ημουν 2μερες χωρις ιντερνετ και σπασαν τα νευρα μου.....

Μαεστρια λες να εχεις μια ντροπαλη μπουμπου στη κοιλιτσα σου;;;;;

Μπουκι μια χαρα, καλα κανεις και τη κοπανας!

Εμεις εχουμε ακομα μυξουλες αλλα πιο λιγο, η παιδιατρος ειπε οτι τημ ανοιξη αργει να περασει το συναχι, αν δε περασει μεχρι τη Δευτερα θα παμε να μας δει...

Ο συζηξ εχει αρχισει να δουλευει πολυ....φευγει πρωι και γυρναει νυχτα και γω ολη μερα μοναχουλα....περιμενω να περασει ο Ιουνιος και να παω για δυο μηνες στους δικους μου να ειμαι διπλα στη θαλασσιτσα και να χω και βοηθεια!

καλημερα καλημερα!!! τι μου κανετε??? βλεπω με τις δουλειες καταπιανεστε ε???μαεστρια με ρεγουλα τα χαλια...χαχαχα και εμενα ετσι μου ειχε πει ο γιατρος για την μπουμπου μου επειδη δεν φαινετον παρα μονο στον 5ο απο την αρχη μου ελεγε μαλλον κοριτσακι ειναι τα αγορια φαινονται λογο προσοντων χαχαχαχα!! Γερο να ειναι!!!!!!αντε σαντυ κοπανισε την και εσυ γιατι σε καταλαβαινω απολυτα και εγω ολη μερα μονη με την μπεμπα ειμαι!!!Αντε να γνωριστουμε να πινουμε κανενα καφε χιχιχιχιχ που ξερεις μπορει να συμπεθεριασουμε και μια μερα χαχαχαχα

xpcZp2.png

Ε, τα κουβαλήματα άλλοι θα τα κάνουν. Εγώ θα κάνω το βρέξιμο, ξέπλυμα, τα μπουγέλα δηλαδή που 'χουν και πλάκα!!! :mrgreen::mrgreen:

Κι εμένα το μπουγέλο είναι που μ'ερέσει!!!χιχιχι! Αφου το τι σπρώξιμο πέφτει με τον χαζμπαντ για το ποιος θα έχει το λάστιχο....:tongue::tongue:

Φέτος βέβαια τα χαλιά ειναι πολλά όποτε κανένας δεν θα μείνει παραπονεμένος!!!;);)

Καλέ το μικρό μου κρύβεται! Αχ, να δεις που θ' αρχίσω να ελπίζω για τσούπρα και θα μου 'ρθει πάλι κάνας τσουτσουνοφόρος! Γερό να 'ναι!!! :D

χαχαχα!!! Ακου τσουτσουνοφόρος!!! Τσούπρα θα είναι καλέ για να υπάρχει και γυναικεία αλληλεγγύη!!!:lol:

Καλήμέρα είπα;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

περιμενω να περασει ο Ιουνιος και να παω για δυο μηνες στους δικους μου να ειμαι διπλα στη θαλασσιτσα και να χω και βοηθεια!

Αχ, να 'ρθω κι εγώ;;;;

Όνειρο το 'χω να περάσω ένα ξένοιαστο καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα. Δεν το 'χω κάνει ποτέ. Μικρή είχαμε δουλειές - καθότι αγροτική οικογένεια - μεγάλη δουλεύω εγώ και λίγο στην άδεια και σαβ/ριακα. Δεν έχω ζήσει ένα καλοκαίρι λιωσίματος στη θάλασσα. Ας πήγαινα κι ας είχα και τα δύο μωρά!!!!

Ωραία θα περάσεις κορίτσι, πρωί απόγευμα να πηγαίνεις με το μωρό στη θάλασσα.

Εγώ σήμερα κάνω δουλειές, φαγητά, κλπ, καθότι σαβ/ριακο κανονίζω έξοδο (του Μεσολογγίου) με τις φιλενάδες μου, να πάρω μιαν ανάσα η έγγυος, και θέλω να τελειώνω σήμερα με τις δουλειές.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχαχα!!! Ακου τσουτσουνοφόρος!!! Τσούπρα θα είναι καλέ για να υπάρχει και γυναικεία αλληλεγγύη!!!:lol:

Ε, να ΣΕ πω, μια κόρη την ήθελα ανέκαθεν. Αλλά, μετά από τέτοια ταλαιπωρία πέρσι και φέτος με τον Γιάννο, μόνο γερό να 'ναι Ελενάκι, κι ας έχει κι αυτό τσουτσούνι. :tongue:

Έχω κι ένα κάρο ρούχα καλέ, τι θα τα κάνω;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, να ΣΕ πω, μια κόρη την ήθελα ανέκαθεν. Αλλά, μετά από τέτοια ταλαιπωρία πέρσι και φέτος με τον Γιάννο, μόνο γερό να 'ναι Ελενάκι, κι ας έχει κι αυτό τσουτσούνι. :tongue:

Αυτό δεν το συζητάμε καν! Γερό και ότι θέλει ας είναι...

Έχω κι ένα κάρο ρούχα καλέ, τι θα τα κάνω;;;

Για σίδερο εννοείς; Αχ, κι εγω ξεκίνησα να βάζω πλυντήρια, το πρώτο μπήκε στις 06:15, και όσο σκέφτομαι τις κουρτίνες με πιάνει αμόκ!!!!!!:twisted::twisted:

4Suap3.png

Για σίδερο εννοείς; Αχ, κι εγω ξεκίνησα να βάζω πλυντήρια, το πρώτο μπήκε στις 06:15, και όσο σκέφτομαι τις κουρτίνες με πιάνει αμόκ!!!!!!:twisted::twisted:

Όχι καλέ, αγορίστικα ρούχα, μωρουδιακά, τι θα τα κάνω αν είναι κορίτσι; :tongue:

Σίδερο θ' ακολουθήσει σε λίγο, μετά τη σκούπα. Έχω κάνει ήδη δύο φαγητά και ένα γλυκό.

Αχ, θα την κοπανίσω, ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΩ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...