Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!

Εμεις ακομα παλευουμε με τις μυξες μας....θα δω αμα δε καθαρισει μεχρι αυριο θα τον παω μια βολτα στη παιδιατρο...

Κουφετακι παρε στη μαμα σου ωραια φουλαρια για το κεφαλι, σε ωραια καλοκαιρινα χρωματα σαν αυτα που φορουσε η Ζωη Λασκαρη!

Σημερα εχει γενεθλια ο αντρουλης μου...και γω το ξεχασα το πρωι με ταισματα, αλλαγματα, μυξες και τα λοιπα....σκεφτομαι να του κανω δωρλ εμενα το βραδυ αφου κοιμηθει ο μπεμπης γιατι δεν παιζει φραγκο χαχαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!!

Εμεις ακομα παλευουμε με τις μυξες μας....θα δω αμα δε καθαρισει μεχρι αυριο θα τον παω μια βολτα στη παιδιατρο...

Κουφετακι παρε στη μαμα σου ωραια φουλαρια για το κεφαλι, σε ωραια καλοκαιρινα χρωματα σαν αυτα που φορουσε η Ζωη Λασκαρη!

Σημερα εχει γενεθλια ο αντρουλης μου...και γω το ξεχασα το πρωι με ταισματα, αλλαγματα, μυξες και τα λοιπα....σκεφτομαι να του κανω δωρλ εμενα το βραδυ αφου κοιμηθει ο μπεμπης γιατι δεν παιζει φραγκο χαχαχα!

Να τον χαίρεσαι Σαντυ, και μη ξεχάσεις τον φιόγκο!!!!;);)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες.σαντυ να χαιρεσε τον χαμπι σου.αντε και το βραδυnaughty-knot.jpgετσι να τον δεσεις τον φιογκο.

Χαχαχα καλο!!!!!! Να ηταν και το περιεχομενο αναλογο........

Η αληθεια ειναι εχω ενα κοκκινο κορμακι δαντελα αλλα δε ξερω κατα ποσο θα μου μπαινει χαχαχα γιατι το ειχα παρει οταν ημουν 62 κιλα.......αχ αντε να περασει το εξαμηνο απο τη καισαρικη για ν΄ αρχισω γυμναστικουλα γιατι εχω κολλησει στα 70....μπουχουυυυυυυυυυυυυ

ελα βρε κανε εσυ εναν μεγαλο φιογκο θαρεις και δεν ξερει ο χριστιανος οτι γεννησες!!!!!χαχαχαα!!!παω να καθαρισω γαυρο γτ ο μικρος θελει ψαρακι τα λεμε κοριτσια φιλιααααααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Aυτό το ιντερνετ σήμερα μου έχει σπάσει τα νεύρα!!!!:mad::-x:-x

Όλο κολάει και με πετάει εξω...

Την κοπανάω, πάω να πάρω την μικρή!

Καλό μεσημέρι και καλά να περάσετε όσες θα βάλετε φιόγκους!!!;);):tongue:

4Suap3.png

Ελενάκια - και τα δυο - να 'στε γερές, πολύχρονες και ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ!!!!

Έχασα την ευκαιρία να δώσω εγκαίρως ευχές, γιατί δεν πολυέμπαινα αυτές τις μέρες. Ελπίζω να περάσατε καλά. Εγώ είχα τον χάζμπαντ, τη μανούλα και δυο ανηψιές και το γλεντήσαμε δεόντως.

Καλή εβδομάδα κοπελιές!

Υ.Γ. Όχι, το μικρό δε δείχνει τι είναι ακόμα, μου κρύβεται!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα!

Ελενάκια - και τα δυο - να 'στε γερές, πολύχρονες και ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ!!!!

Έχασα την ευκαιρία να δώσω εγκαίρως ευχές, γιατί δεν πολυέμπαινα αυτές τις μέρες. Ελπίζω να περάσατε καλά. Εγώ είχα τον χάζμπαντ, τη μανούλα και δυο ανηψιές και το γλεντήσαμε δεόντως.

Καλή εβδομάδα κοπελιές!

Υ.Γ. Όχι, το μικρό δε δείχνει τι είναι ακόμα, μου κρύβεται!

Μαράκι σ'ευχαριστώ! Να τους χαίρεσαι και κυρίως τον χαζμπαντ, και να πάνε όλα τέλεια!!!

Το σποράκι δεν σας κάθεται ε; Εγώ πάντως επιμένω ότι είναι κορίτσι..:rolleyes:

Ο μικρός τι κάνει; Συνήλθε τελείως; Αλήθεια τον στέλνεις παιδικό ή σε έχει ξετινάξει στο σπίτι;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ο μικρός τι κάνει; Συνήλθε τελείως; Αλήθεια τον στέλνεις παιδικό ή σε έχει ξετινάξει στο σπίτι;

Ο μικρός σήμερα έκαψε το χέρι του στην πόρτα του φούρνου και πάλι με γάζες κι αλοιφές είμαστε. Έλεος, κουράστηκα.

Παιδικό θα τον στείλω Πέμπτη, λέω :shock:, για να πάω και στο ραντεβού μου στο Ιπποκράτειο με την άνεσή μου. Να δούμε ΠΩΣ θα τον ντύσω να τον πάω, θα γίνει μάχη!

Από τα άλλα μια χαρά είναι, φτου φτου, άλλο κακό να μην μας βρει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο μικρός σήμερα έκαψε το χέρι του στην πόρτα του φούρνου και πάλι με γάζες κι αλοιφές είμαστε. Έλεος, κουράστηκα.

Aμάν βρε το πουλάκι μου....Ποιανού το μάτι έμεινε στο παιδι;

Παιδικό θα τον στείλω Πέμπτη, λέω :shock:, για να πάω και στο ραντεβού μου στο Ιπποκράτειο με την άνεσή μου. Να δούμε ΠΩΣ θα τον ντύσω να τον πάω, θα γίνει μάχη!

Για ποιο λόγο να γίνει μάχη; Εννοείται πως περιμένουμε νέα σου!!

Από τα άλλα μια χαρά είναι, φτου φτου, άλλο κακό να μην μας βρει.

Μακριά!!!! Ξουτ! Ξουτ!!!:rolleyes:

κορίτσια σας σκέφτομαι... Μου λείπετε. Μαεστρία μου περαστικά τι να πω πια...

Κι εμάς μας λείπεις!!! Όλα έτοιμα;

4Suap3.png

Καλησπερα στις ομορφες 30αρες της παρεας!!!!!!

Σαντυ μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη,κι ειμαι σιγουρη οτι θα εκτιμησε ιδιαιτερως το "δωρακι" του ;)

Μαεστρια μου,ελεος βρε κοριτσι μου πια.....για πατε να σας διαβασουν καμια ευχη.Περαστικα στο αγορακι σου,και θα περιμενουμε νεοτερα για το μπεμπε.

Ελενη2008 εσεις τι κανετε,η μικρη σου καλα;

Κισακι μουυυυυυυ,κι εμας μας λειπεις,ανυπομονω να σε δω!!!!!

Εμεις τρεχουμε με προβες,ευτυχως η γιορτη του σχολειου ειναι την Παρασκευη και ετσι θα τελειωσουμε και με αυτο,μετα μενει η χορογραφια του μπαλετου και τελος........Κατα τ'αλλα τρελες δουλεις,σιδερωνα με τις ωρες,κι αυριο πρεπει να σηκωσω τα χαλια.Την Παρασκευη ομως εχω beaute το πρωι,οποτε ολα καλααααααααα :P:p:p:p

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπερα στις ομορφες 30αρες της παρεας!!!!!!

Ελενη2008 εσεις τι κανετε,η μικρη σου καλα;

Τελειώνουμε με την αντιβίωση την Παρασκευή και πάμε γιατρό..Ελπίζω όλα καλά!

Εμεις τρεχουμε με προβες,ευτυχως η γιορτη του σχολειου ειναι την Παρασκευη και ετσι θα τελειωσουμε και με αυτο,μετα μενει η χορογραφια του μπαλετου και τελος........Κατα τ'αλλα τρελες δουλεις,σιδερωνα με τις ωρες,κι αυριο πρεπει να σηκωσω τα χαλια.Την Παρασκευη ομως εχω beaute το πρωι,οποτε ολα καλααααααααα :P:p:p:p

Κι εγώ αύριο σηκώνω χαλιά και ΣΚ κάνω κουρτίνες και τα σχετικά....

Σήμερα έλεγα να κατέβω στο Λευκό Πύργο για την συγκέντωση αλλά δεν με βλέπω να προλαβαίνω.

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...