Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ελενη μου μετα τον γαμο της κισας τελιωσε θα τον πιουμε τον ριμαδοκαφε τελος λεμε!!!μαεστρια μου τα φιλακια στο σπορακι σου ,σαντι μου και σε σενα,μου λυπετε ομως δεν υπαρχω αυτον τον καιρο η μαμα μου κανει δυνατες χημιο τις πρωτες 3 και εχει απανωτα συμπτωματα τις πεσαν τα μαλλια πονους κτλ,ο μικρος ειναι με αντιβιωση γτ εχει πολλα φλεματα απο το πασχα ημαστε στο 2ο μπουκαλι κλαρισιντ τα μεγαλα γραφουν διαβαζουν ησυχια ο μικρος τα δικα του ο κωλοκαιρος δεν λεει να στρωσει ειπε το σαβατ/ριακο θα ναι καλος αι να δουμε εγω στην δουλεια φουλ σεζον καθε μερα κουρεματα πεθανα ελενη εχουμε και ετοιμους λακους εκει λεω να βρω εναν καλο και να φυτευτω αχαχαχχαα!!!κοπηκα στην οδηγηση με το μηχανακι γτ δεν εσταξα 200ε αφου δεν τα χα!!!αλλο ανχος εκει να πανε να μαμηθουν οι μλκες.λενι μου γλυκια να πας κυπρο να πας με 1000 ακους?εδω δεν υπαρχει μελλον για μας ουτε για τα παιδια μας φανη θα τα πουμε σιγουρα στον γαμο της κισας φιλακια βρε κοριτσια μου και στις νεες αφιξεις νταλια μου καλος ηρθες.

Καλησπερα κοριτσια!!!

Κουφετακι τι να πω περαστικα στη μανουλα σου και τον μικρο, καλη επιτυχια στα μεγαλα για τις εξετασεις και καλη δυναμη σε σενα!!!!

Ειλικρινα σε θαυμαζω, εγω τον μπεμπη μονο εχω και παλι νοιωθω κουραση....που ν΄ αρχισω και δουλεια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααααα!Χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσακια του καφε,που μπορει να εχουν εορταζοντες.

Κυριως ομως στην ελενη 2008,πολυχρονη κοπελα μου,να χαιρεσαι την οικογενεια σου και το παιδακι σου κι οτι επιθυμεις.Να εισαι παντα καλα,και να περασετε ομορφα σημερα.

Ελενιτσα κ,αγαπακι μου,χρονια πολλααααααααα.Να σε χαιρομαστε οσοι σε αγαπαμε και κυριως ο αντρουλης σου και τα παιδακια σου.Πολυχρονη,πολυχρωμη με ολα τα καλα του Θεου μαζι σου.Να ζησεις και να μην αλλαξεις ποτε φιλεναδα.

Κι ενα μικρο δωρακι για τις εορταζουσες.

2211317l55svk5pdo.gif

OPYIp3.png

vez3p2.png

Και ενεκα της ημερας των γενεθλιων μου,φτανω αισιως σημερα τα 36,ειπα κι εγω να κερασω κατιτις,για να σας γλυκανωωωωω:tongue:

Φιλακια κουκλιτσες μου και του χρονου να ειμαστε καλα.:P

34231t2xepopp7u.gif

OPYIp3.png

vez3p2.png

Σιγα μην δεν εμπαινα να ευχηθω σας!!!!ελενη08 χρονια πολλα κοριτσαρα μου να σε παντα καλα και απο δω!!!λενιιιιιι μου γτ δεν εχω κντ σου μεσα στο δικο μου?απορω!!!!χρονια πολλα αγαπαρα μου οντος να μην αλλαξεις ποτε ποτε ποτε!!!!μανου τι ειναι 36 μπρε?τπτ εισαι μια σουπερ μαμα 36μαιων σουπερ και κουκλαρα αιντε να σε χαιρομαστε και να στε ολοι γεροι και ευτυχισμενοι κοπελα μου.σαντυ ολα μια ιδεα ειναι.αν εισαι μεσα στο χορο χορευεις!!μου φευγει ο π... αλλα ειπαμε ολα μια ιδεα ειναι.κοριτσια δεν μπορω να χωνεψω την μανα μου χωρις μαλλια μηπως να τα ξυρισω κι εγω για συμπαρασταση?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου!!!

Ευχαριστώ κούκλες για τις ευχές, ευχαριστώ που με ανέχεστε και με αγαπάτε!!! Να χαίρεστε όλες τις οικογένειές σας, να είστε πάντα γερές και ευτυχισμένες!

Ελενίτσα2008 Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, πάντα γερή γερή γερή! Κι ό,τι επιθυμείς να το πάθεις άμεσα!!!

Μανουτιτάκι μου, να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι, να χαίρεσαι το κοριτσάκι και τον αντρούλη σου κι όλες οι επιθυμίες σου να πραγματοποιηθούν στην χρονιά που ξεκινάει από... αύριο! Και μην στεναχωριέσαι, σε 4 μήνες περίπου σε ακολουθώ στην έναρξη των ... 37! Καλά να είμαστε, να μεγαλώνουμε!

Κουφετάκι μου, που να ξέρω εγώ μαρή γιατί δεν έχεις περάσει το κινητό μου στο δικό σου τηλέφωνο? Ιτς ΟΚ δόου, ξέρω ότι με σκέφτεσαι και με αγαπάς και αυτό είναι αρκετό, πίστεψέ με!

Και ναι, η εικόνα ενός ανθρώπου χωρίς μαλλιά είναι λίγο σοκαριστική, σκέψου όμως ότι μιλάμε για ... τρίχες! Άσε που όταν ξεμπερδέψει η μανούλα με όλο αυτό θα βγάλει νέα, πιο γερά και πιο δυνατά μαλλιά... Η ξαδέρφη μου, από εκεί που είχε πέντε τρίχες και ίσια, μετά τις χήμειο απέκτησε σκληρό μαλλί με... μπούκλες! Ξεκόλλα, αυτό είναι το λιγότερο, πίστεψέ με!

Σάντυ, όταν απέκτησα τον Βάγγο αναρωτιόμουν πως "έπηζα" και κουραζόμουν με ένα παιδί μόνο! Προφανώς πάντα υπάρχει δύναμη για περισσότερα απλά δεν έχει χρειαστεί να το δεις... Οπότε μην τρελλαίνεσαι, όταν με το καλό έρθει το δεύτερο, πάλι θα βρεις τους ρυθμούς σου! Εμένα πάντως μου πήρε πολύυυυυυ καιρό... Αλλά τους βρήκα!

Καλό ξημέρωμα κοριτσάκια μου, να είστε πάντα καλά και να τα λέμε!!!

γειά σααας....τι κάνετε; εγώ έχω φοβερό τρέξιμο με τα βαφτίσια και στην δουλειά ψιλο-χάλια και...αφήστε τα!

Ο γουργουρίνης μεγαλώνει και κάνει τα δικά του και με τρελαίνει και εμένα και τον παστα...πως μεγάλωσε!Ξεκινάμε ψάρι και αυγόόόόό!...ο πάστας μου ψιλο-σπάειτα νεύρα γιατί έχει πορωθεί περισσότερο από εμένα για τα βαφτίσια και είναι τόόόόόσο σπαζοκλαμπάνιας με το όλο θέμα που μου έρχεται να τον δαγκώσω...όχι, πάστα μουουουου σε αγαπώ τρελά!

Μανού μου χρόνια πολλά να τα εκατοστήσεις και να'σαι πάντα καλά! Να σε χαίρεται ο καλόκαρδος άνδρας σου και η μικρή πρίμα μπαλαρίνα σου! Να είσαστε πάντα υγιεις και έτσι χαρούμενοι όπως σας γνωρίσαμε!

Κουφετάκι μου κουράγιο...το οτι έπεσαν τα μαλλιά της δεν είναι τίποτα...είναι λίγο σοκαριστικό, αλλά σκέψου οτι θα ξαναβγούν και όλα θα πάνε καλά....πάρτο στην πλάκα..πές της οτι έκανε λάθος η κομμώτριά της...μην στεναχωριέσαι θέλω να πω με τις βλακείες που σου γράφω...αφού παλεύεται όλα θα πάνε καλά!Σματς!πάρε κι ένα φιλάκι από το παστακόσπιτο...

Α!Μην ξεχαστώ....(οτι προλαβαίνω να το σωσω, αλλά λέμε τωρα!)

καλέ, χρόνια Πολλά στις Ελένες μας, τους Κωνσταντίνους κτλ΄κτλ...Σας εύχομαι υγεία, ευτυχία σε έσας και στις οικογένειες σας και ας ακούγετια κλισέ, είναι η πιο όμορφη ευχή στον κόσμο θεωρώ...τι άλλο θέλουμς ρε ΓΜΤ! υγεία και να΄ναι καλά οι δικοί μας άνθρωποι....φιλάκια!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα!χροναι πολλα στις εορταζουσες μανου μου πολυχρονη...χτες εκατσα 11 το βραδυ στο μπαλκονι να ηρεμησω...και αυπνη ολη νυχτα η μικρη γκρινιαζε...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κορισια να στε καλα ολες και ναι μιλαμε για τριχες απλα ειναι οντος καπως το πραγμα,γτ η τριχα ειναι το εξω απο αυτο που γινετε μεσα.ενι γουει!!!να σας πω νεα απο δουλεια?σημερα σηκωθηκα απο τις 6 το πρωι να βαζω πλυντηρια και να τελιωσω δουλειες γτ απο αυριο πηξιμο τρελο.ακουστε λοιπον!!το προτζεκτ που εκανα με την κομποστοποιηση το πηγε ο λεγαμενος στον προισταμενο και στον διευθυντη και φυσικα το θαψανε εφοσον περασε πολυς καιρος και ουτε φωνη ουτε ακροαση ουτε καν την βεβαιωση που θελαμε δεν εχουμε παρει.μια μερα την προηγουμενη βδομαδα το δωσε σε μια κοπελα που ειναι κατι μεσα στον δημο και αυτη το πηγε σε καποιον αλλο που αυτος με την σειρα του το πηγε στον αντιδ.καθαριοτητας και μετα στον δημαρχο.ο big το πηρε στο σπιτι του για εκτενεστερη μελετη,ο αλλος ειπε καλα υπαρχουν ατομα τετοια που εργαζονται στον δημο και κανουν τετοιες δουλειες?!!!!!!!:shock:και θελει να παμε απο το γραφειο του να μας γνωρισει.τωρα εγω επειδη ειμαι σαφος και συνηδητα απογοητευμενη απο το ολο συστημα οπως ολοι μας,απλα δεν σκεφτομαι τπτ και περιμενω να παμε απο κει......μπας και μας δωσουν εστω αυτη την ριμαδοβεβαιωση οτι προσφερουμε εργο στον δημο......γτ για παραπανω σας λεω ουτε καν το σκεφτομαι.αυτα τα νεα με την δουλεια,οσο για το γνωστο θεμα αυτα γιναν σαββατο και μου τα μετεφερε η συναδελφος μου γτ ο λεγαμενος δεν τολμαει πλεον να με παρει τηλ.στο σπιτι.κισακι μου σε νιωθω τα δυο απο τα 3 παιδια μου μεχρι τα 3τους με ξυπνουσαν το βραδυ,το χω ζησει,ομως πλεον για την μικρη αυτο ειναι μια συνηθεια,και το λεω αυτο γτ αλλο να ξυπναει δυο φορες πχ.την νυχτα και αλλο ολη την νυχτα ξυπνια ή καθε μια ωρα.πρεπει να της επιβληθεις με καποιο τροπο που εσυ θα το βρεις αφου εσυ της ξερεις καλυτερα απο ολους,γτ η μικρη οταν θελει να κοιμηθει κοιματε εσυ ομως?!!!!!!!!θα το συζητησουμε καλυτερα στον καφε που θα πιουμε μετα την βαφτιση.ΓΤ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΙΜΑΔΟΚΑΦΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

921477wc2fyvv2y2.gif

lπλακωθηκα στις δουλεις,μπαλκονια λουλουδια,καλοκαιρινα ολο το σπιτι ξεσηκωθηκε αλλα τωρα το χαιρομαι!σα ςπεριμενω στη βαφτιση και στοκεντρο μετα οκ?σημερα εμαθα οτι κι εγω δενκοιμομουν σανπαιδιι!ημουν αυπνη...καλο ε?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ναι, κισάκι, καλό καλό...χαχαχαχαχ..τι μου θυμίζει!!!

ΚΑλέ πότε είναι τα γαμοβαφτίσια σου; Ελπίζω να τα περάσετε τέλεια και είμαι σίγουρη οτι θα είσαι η πιο όμορφη νύφη-μαμά εκεί στον βορρά!!!

Εύχομαι τα καλύτερα...

Κουφετάκι μου, υπομονή με τις παλιοδουλειές μας...δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς...υπομονή....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα και καλη βδομαδααα!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια να ειστε καλα κι οτι επιθυμειτε.

Κισακι μου υπομονη με τη μικρη,θα πρεπει ομως,που λεει και το κουφετακι μας,να μαθει η μιρη ποιος ειναι το "αφεντικο" ;)

Φανταζομαι θα εισαι ετοιμη για τη μεγαλη μερα,καλα με βλεπω να συγκινουμαι τρελα......

Κουφετακι μου οσον αφορα τη μανουλα σου,σιγουρα το θεμα δεν ειναι τα μαλλια,αλλα ολα οσα παιζονται στην ψυχουλα της,κι εκει ειναι που πρεπει να επικεντρωθειτε.Ελπιζω κι ευχομαι να βρει τη δυναμη να το αντιμετωπισει.

Τωρα για τη δουλεια,τι να πω....θελω να ειμαι αισιοδοξη,και που ξερεις ολο και κατι μπορει να γινει....οσο για τον καφε,να ειστε σιγουρες οτι θα τον πιουμε,καποια στιγμη,δε μας παιρνει αλλη αναβολη......

Κουκλες φιλακια,να εχετε μια ομορφη μερααααααα :D

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κυριως ομως στην ελενη 2008,πολυχρονη κοπελα μου,να χαιρεσαι την οικογενεια σου και το παιδακι σου κι οτι επιθυμεις.Να εισαι παντα καλα,και να περασετε ομορφα σημερα.

2211317l55svk5pdo.gif

Ευχαριστώ μανού μου!!!!

Και ενεκα της ημερας των γενεθλιων μου,φτανω αισιως σημερα τα 36,ειπα κι εγω να κερασω κατιτις,για να σας γλυκανωωωωω:tongue:

Φιλακια κουκλιτσες μου και του χρονου να ειμαστε καλα.:P

34231t2xepopp7u.gif

Ευχομαι χρόνια πολλά και καλά, και να αποκτήσεις το μπεμπάκι που τόσο πολύ θέλεις!!!!! Αλλό πάνω απ'όλα υγεία!!!!

Χρονια πολλα στις Ελενες μας, οτι επιθυμητε!!!!

Ευχαριστώ Σάντυ! Κι εσύ να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Σιγα μην δεν εμπαινα να ευχηθω σας!!!!ελενη08 χρονια πολλα κοριτσαρα μου να σε παντα καλα και απο δω!!!

κοριτσια δεν μπορω να χωνεψω την μανα μου χωρις μαλλια μηπως να τα ξυρισω κι εγω για συμπαρασταση?

Κουφετάκι μου σ'ευχαριστώ κι από'δω! Ευχομαι να τελειώσουν σύντομα οι περιπέτειές σας και να αναρρώσει πλήρως η μανούλα σου!

Όσο για τα μαλλιά παρτης μια ωραία περούκα και να την περιποιείσαι εσύ για να νιώθει καλύτερα.

Τώρα για την δουλειά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..Είδες, ανανεώθηκε η σύμβασή σου από 'κει που δεν το περίμενες!

Ελενίτσα2008 Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, πάντα γερή γερή γερή! Κι ό,τι επιθυμείς να το πάθεις άμεσα!!!

Ελενάκι μου γλυκό σ'ευχαριστώ και σου εύχομαι κι εσένα χρόνια πολλά γεμάτα υγεία! Ότι καλύτερο για 'σενα και την οικογένειά σου!!

γειά σααας....τι κάνετε; εγώ έχω φοβερό τρέξιμο με τα βαφτίσια και στην δουλειά ψιλο-χάλια και...αφήστε τα!

καλέ, χρόνια Πολλά στις Ελένες μας, τους Κωνσταντίνους κτλ΄κτλ...Σας εύχομαι υγεία, ευτυχία σε έσας και στις οικογένειες σας και ας ακούγετια κλισέ, είναι η πιο όμορφη ευχή στον κόσμο θεωρώ...τι άλλο θέλουμς ρε ΓΜΤ! υγεία και να΄ναι καλά οι δικοί μας άνθρωποι....φιλάκια!!!

Ευχαριστώ παστάκια! Να'σαι καλά!!

Καλό κουράγιο με το γλυκό τρεξιμο και εννοείται πως περιμένουμε φωτό!!

καλημερα!χροναι πολλα στις εορταζουσες μανου μου πολυχρονη...χτες εκατσα 11 το βραδυ στο μπαλκονι να ηρεμησω...και αυπνη ολη νυχτα η μικρη γκρινιαζε...

Ευχαριστώ Κισάκι! Με το καλό η γαμοβάφτιση!

Λίγο δύσκολο να αλλάξει τις συνήθειες του ύπνου της αλλά μια δοκιμή θα σας πείσει!

Χθες περάσαμε πολύ ωραία!

Ηρθαν φίλοι στο σπίτι και ψήσαμε! Καλά το τι φάγαμε και κυρίως το τι ήπιαμε δεν λέγεται!! Νομίζω ότι ακόμα δεν έχω ξεσουρώσει!!!:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...