Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν σε παρηγορεί, σε 3 μήνες σε ακολουθώ κι εγώ!!!:tongue:

Εμένα πάντως δε με χαλάει καθόλου! Ίσα ίσα... Μετά από ένα στραπάτσο που πέρασα πέρσι χαίρομαι την κάθε μέρα που περνάει και μεγαλώνουμε!

Πίστεψέ με, το να μεγαλώνεις είναι ευλογία!

Κι επειδή πολύ μελό το έκανα, πως σκεφτεσαι να το γιορτάσεις;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Το ξερω ελενη μου,και πιστεψε με απο στραπατσα κι εγω αλλο τιποτε...

Τελοσπαντων που θα παει θα ευθυμησω,την Παρασκευη εχω ραντεβου να κανω μαλλι και το Σαββατο θα παμε οικογενειακως για ψωνια.Τωρα για το βραδυ μαλλον θα παμε Ασλανιδου που ειναι στο ΜΥΛΟ.

Κοριτσακι σε ευχαριστω για τη συμπαρασταση να'σαι καλα,θα σε αφησω ομως γιατι μολις γυρισε η μικρη και παμε για φαγητο.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γιατί δεν βγαίνετε μια βολτίτσα νε το μωράκι σου; Φτιάξε κι ένα καφεδάκι και πάτε στο πάρκο!

Ε μου φαινεται ετσι θα κανω απο δω και περα που ανοιγει ο καιρος....δε με εμπνεει και το μερος εδω γυρω και τ΄ αμαξι δεν το εχω οδηγησει ακομα...πηραμε μεγαλο για μας χωραει και πρεπει να κανω λιγο εξασκηση χωρις το μωρο μεσα να παρω τον αερα....

Διαφημίσεις

Αχ ελενιτσα μου,ποσο ειπεςςςςςςς 31;;;;;;;;;;;;;;;Καλα θα ηταν να ημουν κοριτσακι μου τοσο,36 γινομαι,γι'αυτο με εχει πιασει η κρισηηηηηηηηηη.....

Ηρεμησε καλε 36 γινεσαι οχι 80!!!!! Μια χαρα ηλικια εχεις, σεξι mama!!!!!! Οταν γινουμε 50 λιγο θα την ακουσουμε αλλα θα κανουμε τα μποτοξ μας και μια χαρα!!!!!!!

Καλημερα κοριτσια!

Ειμαι ενα κουρελι....ο μπεμπης απο χτες το βραδυ εχει κοιμηθει μια ωρα....την εχουμε βγαλει αγκαλια....εχει πολυ μυξα και γοερο κλαμα...ρουφαμε ανα δυο ωρες και αρχισαμε σταγονες οτριβιν και παρακολουθηση μη κανει βηχα και πυρετο......Στεναχωρηθηκα πολυ ειναι το πρωτο μας συναχι και ελπιζω να παραμεινει συναχη

Kαλημερα ή μαλλον καλυτερα καλησπερα,για τις υπολοιπες δεν εχω ιδεα....

Εγω καλα λεω για να το πιστευω,αλλα βρε παιδι μου δε βοηθαει κι ο καιρος,μου ηρθε κι η "κοκκινοσκουφιτσα" σημερα,και την εχω βγαλει ολη μερα ξαπλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα ή μαλλον καλυτερα καλησπερα,για τις υπολοιπες δεν εχω ιδεα....

Εγω καλα λεω για να το πιστευω,αλλα βρε παιδι μου δε βοηθαει κι ο καιρος,μου ηρθε κι η "κοκκινοσκουφιτσα" σημερα,και την εχω βγαλει ολη μερα ξαπλα.

Δεν μίλησες καθόλου με κουφέτο και ελενη_κ;

Παιρνεις τίποτα για τον πόνο;

4Suap3.png

Με το κουφετακι δε μιλησα ειναι η αληθεια,εχει πολλα μωρε στο κεφαλι της,πρεπει να δινουν και τα παιδια εξετασεις και γενικα θα εχει τρεξιμο.Θα την παρω αυριο ενα τηλεφωνακι.Με την ελενιτσα κ μιλουσα χθες το βραδυ και κοντεψαμε να πιασουμε τα μεσανυχτα.Προσπαθουσε να με ψησει οτι θα ειναι καλυτερα αμα παει Κυπρο γιατι θα πηγαινω και για διακοπες.....παντως προς το παρον ειναι στη σκεψη.....

Παιρνω xefo rapid κι ευτυχως βοηθανε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Με το κουφετακι δε μιλησα ειναι η αληθεια,εχει πολλα μωρε στο κεφαλι της,πρεπει να δινουν και τα παιδια εξετασεις και γενικα θα εχει τρεξιμο.Θα την παρω αυριο ενα τηλεφωνακι.Με την ελενιτσα κ μιλουσα χθες το βραδυ και κοντεψαμε να πιασουμε τα μεσανυχτα.Προσπαθουσε να με ψησει οτι θα ειναι καλυτερα αμα παει Κυπρο γιατι θα πηγαινω και για διακοπες.....παντως προς το παρον ειναι στη σκεψη.....

Παιρνω xefo rapid κι ευτυχως βοηθανε.

Κι εσύ fun του xefo; Εγώ την nycomedτην έχω κάνει πλούσια αλλά τα παιρνω για τους πονοκεφέλους. Για την περίοδο δοκίμασε το clotam 200mg που είναι πολύ πιο ελαφρύ και καλύτερο στους πόνους περιόδου!

Καλό μεσημέρι μανου!

(Αν μιλήσεις με τα κορίτσια δώσε χαιρετισμούς!)

4Suap3.png

ελενη μου μετα τον γαμο της κισας τελιωσε θα τον πιουμε τον ριμαδοκαφε τελος λεμε!!!μαεστρια μου τα φιλακια στο σπορακι σου ,σαντι μου και σε σενα,μου λυπετε ομως δεν υπαρχω αυτον τον καιρο η μαμα μου κανει δυνατες χημιο τις πρωτες 3 και εχει απανωτα συμπτωματα τις πεσαν τα μαλλια πονους κτλ,ο μικρος ειναι με αντιβιωση γτ εχει πολλα φλεματα απο το πασχα ημαστε στο 2ο μπουκαλι κλαρισιντ τα μεγαλα γραφουν διαβαζουν ησυχια ο μικρος τα δικα του ο κωλοκαιρος δεν λεει να στρωσει ειπε το σαβατ/ριακο θα ναι καλος αι να δουμε εγω στην δουλεια φουλ σεζον καθε μερα κουρεματα πεθανα ελενη εχουμε και ετοιμους λακους εκει λεω να βρω εναν καλο και να φυτευτω αχαχαχχαα!!!κοπηκα στην οδηγηση με το μηχανακι γτ δεν εσταξα 200ε αφου δεν τα χα!!!αλλο ανχος εκει να πανε να μαμηθουν οι μλκες.λενι μου γλυκια να πας κυπρο να πας με 1000 ακους?εδω δεν υπαρχει μελλον για μας ουτε για τα παιδια μας φανη θα τα πουμε σιγουρα στον γαμο της κισας φιλακια βρε κοριτσια μου και στις νεες αφιξεις νταλια μου καλος ηρθες.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...