Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνουμε η δεν θα βγουν καλές;

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

μανου με επιασες....αυτο εννοω απλα γραφω τα μισα απ'οσα σκεφτομαι συνηθως!καλημερα αγαπες μου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κοριτσια!!!

καλησπέρα κορίτσια, είδα 30 και κάτι και μπήκα...:D

έχω ομως ενδοιασμούς...είμαι 32 μπαίνω ή είμαι πολύ από το κάτι ?:tongue:

Μπαινεις, μπαίνεις!!! Καλώς ήρθες ντάλια! Ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά!

Κόρες... μας έσκασε επαγγελματική πρόταση... καλή, τι καλή δλδ, μάλλον πρόκειται για ευκαιρία... Στον Τάκη, όχι σε μένα... Αλλά... στην Λευκωσία! Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει... Είχαμε ξανά την ευκαιρία να φύγουμε (πάλι για Κύπρο) αλλά δεν είχαμε παιδιά τότε, εγώ ήμουν έτοιμη αλλά δείλιασε ο Τάκης. Και τώρα, αυτός είναι αποφασισμένος ενώ εγώ κολλάω... Αν πάει στραβά, δεν θα έχουμε τίποτα να μας περιμένει πίσω... και οι καιροί είναι περίεργοι! Άσε που θα είμαι μόνη μου πολλές ώρες μιας και τα νέα καθήκοντα θα τον κρατούν ώρες εκτός σπιτιού...

Ελενάκι μου τι να σου πω... Δύσκολη απόφαση... Εγώ πολύ δύσκολα θα έφευγα. Πριν κανένα χρόνο μας έσκασε κι εμάς πρόταση να φύγουμε για Αφρική, με πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν το τόλμησα... Όπως και να το κάνουμε είναι δύσκολο να αφήνεις τον τόπο σου. Ετσι το βλέπω εγώ. Για τα ζευγάρια που το επιχειρούν το χαίρομαι γιατί εγώ δεν έχω την δύναμη να το κάνω.Γεγονός είναι πως πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση...

Σήμερα πήγα, μια χαρά είναι το σπόρι! :D:D

Ούτε εγώ! Έχω του μικρού (είναι λίγα και δεν τα σηκώνω) αλλά ακόμα περισσότερο μακριά του φοράω.

Το είδατε; Αντε καλέ πες μας!!!! Κοριτσάκι θα μας κάνεις ή αγοράκι;:D:D

Ε, μα μ'αυτόν τον καιρό δεν είναι για κοντομάνικα!

Ασε που θέλει πολύ προσοχή τώρα ο Τζώνης...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ε αφού με θέτε μπαίνω...( και δεν με θεωρείται γριέτζο χα χα )

παιδιά τι να κάνω η κακομοίρα ο μικρός θέλει να πάμε γήπεδο πάλι...παοκ-αεκ...ο μπαμπας μας δεν μπορεί το απόγευμα...

με βλέπω η τρελλή μάνα μόνη με τον γιο πάλι στα γήπεδα αχ αχ αχ...

εγώ είμαι δουλειά τώρα και θα είμαι ως της 4

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Μολις εγραφα ενα τεραστιο μηνυμα και με πεταξε εξ γκρρρρ.

Νταλια καλως ηρθες!

Μαεστρια εισαι σχεδον στη μεση ε;;; φυλο ειδατε;

Ελενη δυσκολη αποφαση....εγω δε θα μπορουσα να φυγω και να κανω νεο ξεκινημα....

Φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσουδια!

Αχ μ΄ εχει πιασει μια βαρεμαρα....τα απλυτα εχουν ξεχειλισει απο το καλαθι...δεν εχουμε βρακι στο πωπο να βαλουμε που λεει ο λογος και γω κωλοβαραω....α! Και ενα εφτακιλο πλυντηριο ασιδερωτα του μωρου....με βλεπω το βραδυ να τα πιανω.... Θελω μονο βολτες και καφεδες αλλα κι αυτο δε μπορω να κανω αφου ολοι δουλευουν το πρωι...

Καλημερα στις ομορφες.

Κισακι μου ειπαμε μετα απο τοσο καιρο εγω εχω κανει διατριβη πανω στο γραψιμο σου πουλακι μου,δε φιλω.Μιλησα και με τη μαριαθ,μαμα και γιοκας ειναι μια χαρα.

Εγω παντως τελειωσα με τη μια "μπανιερα" που λεει κι η κορη μου,σιδερο,μενει αλλη μια,αλλα τωρα πινω το καφεδακι μου,τερμα για σημερα.

Καλα αυτο με τα αγορια και το γηπεδο δεν παλευεται νταλια μου,χαρα στο κουραγιο σου.

Βρε κοριτσια εμενα αρχισε τα κοντομανικα η δικια μου,και να σκεφτειτε οτι ειναι και η τελευται απο την ταξη που εβαλε.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Ε καλά, μη κοιτάς μανού! Εμάς είναι ακόμα μικρούλια και μπορούμε ακόμα να τα βάλουμε ότι θέλουμε εμείς...Όταν θα φτάσουν στην ηλικία της κόρης σου τότε θα φοράνε ότι θέλουνε!

4Suap3.png

Αστα ελενη με νυχια και με δοντια την κρατουσα τοσες μερες.Προχθες πηγαν στην παραλια κατω απο το Απολλωνια πολιτεια,για να καθαρισουν την ακτη και τα αλλα μου ηταν με τις τιραντες....αχ μεγαλωσε το παιδακι μου.....

Λοιπον το Σαββατο εχω γενεθλια και με εχει πιασει μια μελαγχολια,αλλο πραγμα........:-(

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γιατί καλέ σε έπιασε μελαγχολία; Τι είσαι, καμιά γριά; Στην καλύτερη ηλικία βρισκεσαι και βλέπεις το κοριτσάκι σου να μεγαλώνει! Ασε που απ'ότι έχουνε πει και τα κορίτσια είσαι και κούκλα!!!!;)

Ηθικόν ακμαιότατον!!!

4Suap3.png

Kαλα το κουκλα το λενε επειδη με αγαπανε βρε ,κι εσυ το πιστεψες....:tongue:

Δεν ξερω μωρε αλλα και περσι κατι με ειχε πιασει,δεν ξερω πραγαματικα τι γινεται,δεν εχω διαθεση να κανω τιποτεεεεεεεεε

OPYIp3.png

vez3p2.png

Α!! Εσύ έχεις πέσει πολύ!Στα 31 σου; Που είστε καλέ να ανεβάσουμε τη μανού;

Να κάνεις κάτι που θα ευχαριστήσει εσένα για να θυμάσαι ότι η μέρα των γενεθλίων σου ήταν η καλυτερη!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...