Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!!

Πηγαμε παιδιατρο χτες και καναμε εμβολιακια, κλαψαμε πιο πολυ απο την περασμενη φορα.... Ειμαστε 6500κιλα και 63ποντους!

Είδες πως μεγαλώνουν τα ατιμα; Χαμπάρι δεν παίρνεις!!

Όσο μεγαλώνει θα κλαίει και παραπάνω...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σαντυ,καλα βρε μια σταλιτσα ειναι,να μην κλαψει το πουλακι μου;

Εμενα την τελευται φορα,που ειναι κι ολοκληρη γαιδουρα,και τον κλοτσησε τον παιδιατρο(αν ειναι δυνατον....).

Μπραβο μια χαρα μεγαλωνετε σιγα-σιγα κι εσεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα σαντυ,καλα βρε μια σταλιτσα ειναι,να μην κλαψει το πουλακι μου;

Εμενα την τελευται φορα,που ειναι κι ολοκληρη γαιδουρα,και τον κλοτσησε τον παιδιατρο(αν ειναι δυνατον....).

Μπραβο μια χαρα μεγαλωνετε σιγα-σιγα κι εσεις.

χαχαχα!!!! Σωστή την κόβω την κόρη σου!!!

Ξέρει να τους βάζει στη θέση τους!!:P:p:p

4Suap3.png

Αστα ελενη μιλαμε μου επεσαν τα μουτρα,ευτυχως ο αθρωπος μας ξερει χρονια και το πηρε ψυχραιμα.Τωρα απ'οτι θυμαμαι εχει ξανα γυρω στα 12,οποτε ελπιζω να ειναι πιο ησυχη τοτε....:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Χέι γκέρλς!!!

Ντάλια γουέλκαμ!!! Μη νοιάζεσαι, εμείς είμαστε πολύ παραπάνω από το κάτι!!! Εσύ είσαι μωρό καλέ! Εξάλλου είπαμε, θα αλλάξουμε τίτλο... "Καρντάσια και δυο τρεις άσχετες" θα ονομαστεί!

Κόρες... μας έσκασε επαγγελματική πρόταση... καλή, τι καλή δλδ, μάλλον πρόκειται για ευκαιρία... Στον Τάκη, όχι σε μένα... Αλλά... στην Λευκωσία! Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει... Είχαμε ξανά την ευκαιρία να φύγουμε (πάλι για Κύπρο) αλλά δεν είχαμε παιδιά τότε, εγώ ήμουν έτοιμη αλλά δείλιασε ο Τάκης. Και τώρα, αυτός είναι αποφασισμένος ενώ εγώ κολλάω... Αν πάει στραβά, δεν θα έχουμε τίποτα να μας περιμένει πίσω... και οι καιροί είναι περίεργοι! Άσε που θα είμαι μόνη μου πολλές ώρες μιας και τα νέα καθήκοντα θα τον κρατούν ώρες εκτός σπιτιού... Έχουμε πολλούς φίλους εκεί αλλά μετά τα παιδιά (τα δικά μας και τα δικά τους) έχουμε χαθεί... Θα πρέπει να εμπιστευθώ τα παιδιά μου σε κάποια άγνωστη. Και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο αυτή τη στιγμή να πάρω μετάθεση στην εταιρία μας εκεί... Και η μαμά μου... θα πέσει τ' ανάσκελα! Παλιότερα αυτό δεν το σκεφτόμουν, είχα πει συγκεκριμένα "δεν πειράζει, θα πάρει ένα υπογλώσσιο και θα συνέλθει" αλλά μάλλον παραμεγάλωσα!

Μαλλιοκούβαρα οι σκέψεις και απόψε! Οι λίστες "συν + πλην" πάνε κι έρχονται!

Καλό ξημέρωμα βόρειες (και Πατρινή)!!!

Καλημέρα!

Μανου τυχερό το κοριτσάκι σου! Τελικά όντως γινεται καλή δουλειά..Κι εγώ για ιδιωτικό σκεφτόμουν αλλά όπως πάνε τα πράγματα δυστυχώς δεν το βλέπω!

Κι εγώ το ίδιο!

Μαεστρία πολύ καλά κάνεις! Ευχαριστήσου τον τώρα που μπορεις !!!Πήγες για τον υπέρηχο;

Σήμερα πήγα, μια χαρά είναι το σπόρι! :D:D

Α, εγώ δεν έκανα καν τον κόπο να βγάλω καλοκαιρινά!

Ούτε εγώ! Έχω του μικρού (είναι λίγα και δεν τα σηκώνω) αλλά ακόμα περισσότερο μακριά του φοράω.

Κορίτσια εγώ από Πέμπτη (που θα φύγει η μάνα μου, γιατί εδώ την έχω) είμαι φρι για καφέ!!!! ΑΝΤΕ, ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κόρες... μας έσκασε επαγγελματική πρόταση... καλή, τι καλή δλδ, μάλλον πρόκειται για ευκαιρία... Στον Τάκη, όχι σε μένα... Αλλά... στην Λευκωσία!

Ελένη τι να σου πω; Δύσκολη απόφαση. Και στην Κύπρο, έχω ακούσει, θα 'ρθει οικονομική κρίση. Απ' την άλλη, τα πράγματα είναι ΤΟΣΟ χάλια κι εδώ. Αν μπορείς να κρατήσεις κι εσύ τη θέση σου στην εταιρία και να πάρεις μετάθεση, εγώ θα σου 'λεγα να το δοκιμάσεις. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαεστρία!!! Ρε συ, είσαι στο μισό της εγκυμοσύνης! Με το καλό κοριτσάκι μου... Πως πέρασε έτσι ο καιρός! Ναι ξέρω, πέρασε για μας που είμαστε απ' έξω!

Μπα, με τόσα που τραβάω τελευταία, μη νομίζεις, ούτε εγώ το κατάλαβα! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα,ελενη κ,αγαπακι μου δεν το πιστευω...........ειπαμε να ειμαστε μακρυα,αλλα υπηρχαν ελπιδες να ξαναβρεθουμε,κι εσυ τωρα θες να φυγεις μακρυα;;;:-(:-(:-(:-(:-(

Περα απο την πλακα τωρα,σιγουρα ειναι δυσκολη αποφαση,το εχουμε ξανασυζητησει εμεις,οταν ειχε γινει παλιοτερα η προταση,ηταν διαφορετικες οι συνθηκες.Νομιζω οτι θα πρεπει να το σκεφτειτε πολυ σοβαρα κοριτσακι μου.

Κισακι μου δε νομιζω κι εγω να εφευγα απο την πολη μας,εδω ζοριζομαι να φυγω κι απο τη γειτονια μου,ακομα.......

Φιλια κουκλες,εχω τρελο σιδερο αλλα βαριεμαι αφορηταααααααααααα:mad:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...