Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρα και καλά εβδομάδα να έχουμε!

Εμείς επιτέλους είμαστε καλά! Την Παρασκευή βέβαια τα είδα όλα! Ανα 3 ώρες είμασταν με αντιπυρετικά και μπάνιο γιατί ο πυρετός δεν έπεφτε με τίποτα! Τι κ@λοιώσεις είναι αυτές ρε κορίτσια; Ελεος πια...Μέχρι και οι γιατροί τα έχουνε παίξει...

ευχαριστω πολυ κουκλες θα δω,μαλλον θ αβαλω στεφανακι ιδιο με της μικρης ασπρο με κιτρινο....

Πάντως τα χτενίσματα που έβαλε το κουφέτο είναι τέλεια!

Στεφανάκι...Φαντάζομαι χωρίς πέπλο! Μανα και κόρη θα είστε ασορτί!!!:tongue:

Έχω ξεσκιστεί από το πρωί να ξεβρωμίζω το σπίτι, τι κρίμα που δεν μένουμε κοντά να σας αφήσω να "ξεδώσετε" στο σπίτι μου (όσες ξεδίνουν με αυτόν τον τρόπο!)...

Αμα βρεις εθελόντριες θέλω κι εγώ!:P:p

Ελένη 2008 μου περαστικουλάκια σας...υπομονή..είναι και ο παλιόκαιρος ρε γμτ δεν ξέρεις από πού να φυλαχτείς..να!εμείς είχαμε 25 βαθμούς εχθές και αύριο θα έχουμε 21!!!!!...λογικό να αρρωστήσουν τα παιδάκια..

Ευχαριστώ παστάκια!!! Οι δικές σας ετοιμασίες πως πάνε;

Ελενη2008 περαστικα,για αλλη μια φορα,ειναι καλυτερα τουλαχιστον το παιδι,σημερα;

Ναι, σημερα πήγε και σχολείο!

Εμεις ολοι καλα,δοξα το Θεο,η μικρη τελειωσε το Γκαιτε το Σαββατο,εκαναν και γιορτη,χθες ειχαμε τη Γιορτη της Ανοιξης,οπου τα παιδια παρουσιασαν τις εργαδιες που εκαναν,τις ωρες της ευελικτης ζωνης.Ειχε και τελειο καιρο και περασαμε ωραια.

Τωρα μενει η παρασταση στο μπαλετο και στο σχολειο,τελειωνουμε στις 15 Ιουνη,αντε λιγος καιρος εμεινει ακομα,να τελειωνουμε,να ξεκουραστει και το κοριτσακι μου.

Μανου όλο εκδηλώσεις και εργασίες είστε!

Σε ιδιωτικό σχολείο πηγαίνει;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε σιδερενιο να ειναι το κοριτσακι σου ελενη2008.

Ναι σε ιδιωτικο πηγαινει,και ομολογω οτι ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι,απο το σχολειο,μπορει να ζοριζομαστε λιγο,αλλα αξιζει!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αντε σιδερενιο να ειναι το κοριτσακι σου ελενη2008.

Να'σαι καλά μανου!

Ναι σε ιδιωτικο πηγαινει,και ομολογω οτι ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι,απο το σχολειο,μπορει να ζοριζομαστε λιγο,αλλα αξιζει!!!

Ε, μα είπα κι εγώ! Να γίνεται τέτοια δουλειά σε δημόσιο αποκλείεται!

Σε ποιο πηγαίνει μανου;

4Suap3.png

Καλημερουδια,μαεστρια μου την καλυτερη δουλεια κανεις,κοριτσι μου,τοση κουραση και ταλαιπωρεια περασατε,σας αξιζει.

Ελενη2008 πηγαινει στα Προτυπα Εκπαιδευτηρια,στους Ελαιωνες Πυλαιας,απο τα προνηπια,και οφειλω να ομολογησω οτι κανουν καταπληκτικη δουλεια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μανου τυχερό το κοριτσάκι σου! Τελικά όντως γινεται καλή δουλειά..Κι εγώ για ιδιωτικό σκεφτόμουν αλλά όπως πάνε τα πράγματα δυστυχώς δεν το βλέπω!

Μαεστρία πολύ καλά κάνεις! Ευχαριστήσου τον τώρα που μπορεις !!!

Πήγες για τον υπέρηχο;

Καλέ, εκείνον τον ρημαδοκαφέ θα τον πιούμε καμιά φορα;

4Suap3.png

καλημερα κουκλες!τι κανετε?εμας φευγει ο συναδελφο ςμου κα ιπρπεει να ανασκουμπωθω στη δουλεια...κουβαλωντας οαλ ατην προικα της μικρης...,μαι δουλεια ποθ γυρισμο δεν εχει,με 1002προβληματα στην ουσια να υπολειτουργει και να με κραταει πισω απο μι αλλη δουλεια ισως..οχι οτι υπαρχουν αλλα απο το ναμην πληρωνεσαι καθολου...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Kισακι μου καλημερα,υπομονη κοριτσακι μου,δυσκολες εποχες,μακαρι να στρωσουν τα πραγματα.Σε λιγο σου στελνω πμ. και θελω απαντηση,κανονισε.

Ελενη2008 η αληθεια ειναι οτι κι εμεις το εχουμε το ζορι μας,αλλα απο τη στιγμη κιολας που εχουμε ενα παιδακι,εχουμε αποφασισει να στερουμαστε αλλα,προκειμενου να της δωσουμε οτι καλυτερο μπορουμε.

Ναι βρε κοριτσια,κανονιστε ποτε βολευει,να το πιουμε το καφεδακι,τωρα που φτιαχνει κι ο καιρος.

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κουκλες!τι κανετε?εμας φευγει ο συναδελφο ςμου κα ιπρπεει να ανασκουμπωθω στη δουλεια...κουβαλωντας οαλ ατην προικα της μικρης...,μαι δουλεια ποθ γυρισμο δεν εχει,με 1002προβληματα στην ουσια να υπολειτουργει και να με κραταει πισω απο μι αλλη δουλεια ισως..οχι οτι υπαρχουν αλλα απο το ναμην πληρωνεσαι καθολου...

Ρε Κισάκι, σε λίγο λεξικό θα χρειαζόμαστε!!:tongue::tongue:

Ο συνάδελφος φευγει λόγω απόλυσης; Κουράγιο κοριτσάκι...

Και Δόξα το Θεό να λέμε που έχουμε ακόμα δουλειά!

Εχεις και τις ετοιμασίες τώρα και έχεις πήξει φαντάζομαι!

Ελενη2008 η αληθεια ειναι οτι κι εμεις το εχουμε το ζορι μας,αλλα απο τη στιγμη κιολας που εχουμε ενα παιδακι,εχουμε αποφασισει να στερουμαστε αλλα,προκειμενου να της δωσουμε οτι καλυτερο μπορουμε.

Ναι βρε κοριτσια,κανονιστε ποτε βολευει,να το πιουμε το καφεδακι,τωρα που φτιαχνει κι ο καιρος.

Κι εμείς το ίδιο λέγαμε μανου.. Μιας και είναι ένα να τα δώσουμε όλα, αλλά έλα που όσο πάνε τα πράγματα σφίγγουν παραπάνω.... Τες πα! Γεροί να είμαστε και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τα παιδάκια μας! Έτσι δεν είναι;

4Suap3.png

Εννοειται ελενη2008 ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες.Εξαλλου εχω πολλα παραδειγματα,απο παιδια φιλων που πανε σε δημοσιο,κι ειναι μια χαρα.

Εξαλλου να σου πω την αληθεια,εγω προσωπικα νομιζω πως αυτο που μετραει κυριως ειναι ο εκπαιδευτικος.Αν πεσεις σε καλο δασκαλο-α,τοτε το παιδακι θα βγει σιγουρα κερδισμενο.

Το καλο με τα ιδιωτικα,νομιζω οτι ειναι κυριως οι υπολοιπες δραστηριοτητες στις οποιες περνουν μερος,το κυριοτερο ειναι να δωσουμε εμεις σα γονεις γερες βασεις στα παιδια μας και να ειναι κι εκεινα fun της μαθησης και του διαβασματος.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω ότι είναι μόνο οι δραστηριότητες. Σε ένα ιδιωτικό, επειδή ακριβώς ο δάσκαλος δεν είναι δημόσιος υπάλληλος, αναγκαστικά κανει το μάθημα σωστα. Μακαρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και να μην χρειαζόταν να ενισχύουμε τα ιδιωτικά και την παραπαιδεία.... Όχι πως στο δημόσιο δεν υπάρχουν σωστοί εκπαιδευτικοί αλλά δυστηχώς δεν είναι πολλοί.

Τι καιρός πάλι..... Μας έχει σπάσει τα νεύρα!

4Suap3.png

Γι'αυτο ακριβως και λεω πως πρεπει να ειναι καλος ο εκπαιδευτικος.

Αστα ο καιρος μας εχει σπασει τα νευρα,πανω που αλλαξα σημερα τη ντουλαπα της μικρης,κι εβγαλα τα θερινα,κρατησα μερικα μπλουζακια με μανικι,τα πιο ελαφρια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

οχι φευγει γιατι σε μας δενε χει προκοπη...

Είσαι λίγο πεσμένη ή είναι η ιδέα μου;

Γι'αυτο ακριβως και λεω πως πρεπει να ειναι καλος ο εκπαιδευτικος.

Αστα ο καιρος μας εχει σπασει τα νευρα,πανω που αλλαξα σημερα τη ντουλαπα της μικρης,κι εβγαλα τα θερινα,κρατησα μερικα μπλουζακια με μανικι,τα πιο ελαφρια.

Α, εγώ δεν έκανα καν τον κόπο να βγάλω καλοκαιρινά!

Δεν σου κάνει και κέφι ρε παιδί μου! Πάνω που φτιάχνει για 1 μέρα, άντε φτου κι απ'την αρχή.... Και απ'ότι λένε αυτός ο καιρός θα πάει μέχρι μέσα Ιουνίου....:mad::x Ελεος πια!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...