Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερα και περαστικα σ΄ ολα τα μωρακια!!!! Αχ σε τι κοσμο ζουμε, εχω σοκαριστει με αυτο που εγινε.... Ο Θεος να μας φυλαει, να μαστε καλα να μεγαλωσουμε τα παιδακια μας....

Παστακια με το καλο η βαφτιση, αυτη ειναι ωραια κουραση!

Εμενα ο μικρος εχει μια βδομαδα που ξυπναει το βραδυ στο τετραωρο απο κει που κοιμοταν 6 με 6μιση ωρες...τι να πω μου φαινεται το παιδι μου δε χορταινει με τιποτα χαχαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Ελενάκι ποιος άλλος να μείνει βράδυ; Δεν επιτρέπεται σε άντρες λέει, μόνο γυναίκες. Οι αδελφές μου έχουν και παιδιά ρε συ, που να ξενυχτάνε; Οπότε απέμεινα εγώ.

Τι έγινε; Δολοφονία; Δεν άκουσα τπτ; Από αλλοδαπούς; Καλά, εγώ δε το βλέπω τόσο απλά, δολοφονίες γίνονταν και πριν τους αλλοδαπούς. Η φτώχια είναι που τα κάνει όλα και μαμώ την κοινωνία μου. Τέσπα, δεν έχω χρόνο ν' ασχοληθώ με ειδησεογραφία τώρα, κρίμα στην κοπέλα και το μωρό της!

Περαστικά σε όλους τους αρρώστους!!! Αμάν μ' αυτό τον μπερδεγουέι καιρό, που είναι ταμάμ για ιώσεις! ΝΥΣΑΦΙ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κουλές ωραια νεα διαβαζω τι παθαμε ρε σεις?εμεις βγαλαμε δοντακι κι εοιμαζουμνε δςευτερο. 8 κιλα κι αρχιζουμε λαχανικα και μετα κρεατακι. τα της δουλειας δε σας λεω γιατι θα σας χυχοπλακωσω ασχημα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κισάκι χάλια η αγορά, ε; Αχ, να δούμε που θα βρω εγώ δουλειά, του χρόνου τέτοιο καιρό, τρομάρα μου!

Έχω όμως, γι' αλλαγή, καλά νέα. Το μωρό μου κοιμάται στο κρεβάτι του, μοσχομυριστός απ' το μπανάκι!

Ναι, απόψε θα κοιμηθούμε στα κρεβάτια μας, οικογενειακώς. :D

cartoon-fireworks-md.png

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κισάκι, φαντάζομαι δεν μας λες "κουλές" αλλά "κούκλες", έτσι? χαχαχα είπαμε βρε κοριτσάκι, αλλού πατάς κι αλλού βρίσκεσαι, όχι κι έτσι όμως! Πως πας με τις ετοιμασίες της γαμοβάφτισης? Όλα κομπλέ? Και πες κουκλα αυτό που σε απασχολεί, για αυτό δεν είμαστε εδώ? Ελπίζω πάντως να πάνε όλα καλύτερα και γρήγορα!

Μαεστρία, κι εγώ το παλεύω μέσα μου με τον ρατσισμό, όταν όμως περπατώ στον δρόμο και βλέπω περίεργες φάτσες δεν μπορώ να σταματήσω να τρέμω από τον φόβο μου... Και να σημειώσω ότι εδώ και χρόνια δεν περνάω από το κέντρο της Αθήνας ούτε με αυτοκίνητο! Τελευταία φορά ήταν πριν χρόνια (είχα την Μυρτώ μωρό και μαζί μας), ήμασταν στην Ευριπίδου εγκλωβισμένοι από την κίνηση μέσα στο αυτοκίνητο μέρα μεσημέρι, δεξιά κι αριστερά γύρω στα 100 άτομα που μιλούσαν δυνατά στην γλώσσα τους και ξαφνικά άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους! Περικύκλωσαν το αυτοκίνητο (όλα τα αυτοκίνητα, όχι μόνο το δικό μας), το κουνούσαν από την ένταση και τον πανικό τους κι εκείνη την στιγμή ήθελα να ουρλιάξω από τον τρόμο! Αν ήθελαν να γυρίσουν ανάποδα το αυτοκίνητο, το έκαναν με μεγάλη ευκολία! Δε νομίζω ότι έχω φοβηθεί περισσότερο στην ζωή μου! Και ο τρόπος που μας κοιτούσαν!

Ρε γμτ, σίγουρα οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι εγκληματίες... Ένα καλύτερο μέλλον ψάχνουν και συνθήκες διαβίωσης που για μας είναι (ή ήταν) δεδομένες... Σίγουρα έχουν βιώσει τον ρατσισμό, σίγουρα έχουν σκληρύνει επειδή κάποιοι τους έχουν απαξιώσει την ήδη απαξιωμένη ζωή τους (είναι απίστευτο πόσο διαφορετικά κοστολογείται η ανθρώπινη ζωή αναλόγως το πού θα γεννηθείς!) και σίγουρα δεν έχουν κάτι να χάσουν! Αυτό είναι που με τρομάζει, το που μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν δεν έχει τίποτα να χάσει! Και σύντομα, θα είναι και πολλοί δικοί μας σε αυτή την θέση...

Για αυτό, στο θέμα "μετανάστες" και "ρατσισμός" δεν μπορώ να πάρω θέση! Είμαι πολυ μπερδεμένη και το θεωρώ πολύπλοκο... Αλλά σίγουρα πρέπει άμεσα να γίνει κάτι!

Προχτές το ξημέρωμα, δολοφονήθηκε ο χριστιανός που πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ για να μεταφέρει την σύζυγό του στο νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει το παιδάκι τους και το απόγευμα, στο ίδιο περίπου σημείο, εξαγριωμένοι πολίτες που έκλεισαν τον δρόμο όπου έπεσε νεκρός ο άντρας διαμαρτυρόμενοι για την ελλειπή αστυνόμευση στην Αθήνα, χτύπησαν βάναυσα έναν αλλοδαπό που είχε την ατυχία να περάσει εκείνη την ώρα από εκείνο το σημείο (ενημέρωση σε τίτλους για την Μαεστρία)!!! Πόσο λογικό είναι όλο αυτό? Και που θα καταλήξει? Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πάμε καθόλου καλά... Και φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε ανεξαρτητα από το αν είναι μέρα ή βράδυ!

Το μυαλό μου είναι ακόμα σε αυτήν την κοπέλα και στο μωράκι που γεννήθηκε... Που η ημέρα της γέννησής του θα είναι η ημέρα του θανάτου του πατέρα του! Δεν το χωράει το μυαλό μου! Αυτό το "λάθος ώρα στο λάθος τόπο" είναι κάτι που το ΤΡΕΜΩ!!!

Πάω να φιλήσω τα παιδάκια μου που κοιμούνται... και τον άντρα μου...

Καλό ξημέρωμα κορίτσια... Όλα περνάνε, αρκεί να είναι ακριβώς αυτό... περαστικά!!!

Διαφημίσεις

Μαεστρία μου!!!!!!!!!!!!!! Βγήκατε??? Μπράβο βρε κοριτσάκι, σιδερένιος να είναι ο Τζωνάκος, πάντα γερό το μωράκι μου από δω και πέρα! Και αύριο να κάνει το σπίτι άνω κάτω, χαλάλι του!!!

Σιδερενιος ο Γιαννακης σου Μαεστρια!

Τα παιδακια μας θα εχουν ιδιο ονομα κι εμεις Γιαννη θα τον βαφτισουμε απο τον μπαμπα μου!

Κοριτσια δε το χωραει το μυαλο μου αυτο που εγινε με τον ανθρωπο, σε τι κοσμο θα μεγαλωσουν τα μικρα μας....κι ακομα δεν εχουμε δει τιποτα...οσα αυξανεται η ανεργια, η πεινα, η εξαθλιωση τα πραγματα θα γινονται χειροτερα.....εμενα ειναι ο μονιμος μου φοβος απο τη μερα που γεννησα, μη με χτυπησουν στο δρομο και μου παρουν το παιδι, υπερβολικος φοβος; δε ξερω.... πολυ αγχος να εισαι γονιος παντως!

Και γω σκεφτομαι μεχρι να γυρισω στη δουλεια, αν θα υπαρχει δουλεια!

Καλημερα,κι ελπιζω πραγματικα να ειναι η τελευταια φορα που ευχομαι περαστικα στο καφε μας,αντε να συνελθουν γρηγορα ολα τα ζουζουνια.

Παστακια μου ειναι λογικο να εχετε τρεξιμο,γιατι απ'οτι καταλαβα κι απο την περιγραφη σου,ετοιμαζετε βαφτιση "υπερπαραγωγη"(που λεει κι η κορη μου).Καλο τρεξιμο,αλλα τουλαχιστον ειναι για ευχαριστα,αντε με το καλο να παρει το ονοματακι του ο γουργουρης.

Μαεστρια μου,σιδερενιο το αγορακι σου,αντε κουκλα μου κι αλλο κακο να μη σας βρει.Απο εδω και περα μονο χαρες βρε κοριτσια.

Οσο για το θεμα τωρα των αλλοδαπων και ολα τα σχετικα,τι να πω,πραγματικα δεν εχω λογια.......το μονο τραγικο σε ολη την ιστορια ειναι αυτη η μανα-λεχωνα και το κοριτσακι που γεννηθηκε....ουτε να το χωρεσει ο νους μου δεν μπορω.

Πραγματικα αναρωτιεμαι σε τι κοσμο θα ζησουν τα παιδια μας,κι αυτο που με φοβιζει ειναι οτι το πραγμα θα χειροτερεψει.Μ'αρεσει που σκεφτομαι και για 2ο παιδι,τρομαρα μου....εδω δεν ξερω τι θα μου ξημερωσει αυριο...

OPYIp3.png

vez3p2.png

kaλημερα κουλες κουκλες το εσωσα ελενη?αχαχαατι να πω ρε σεις... εξωδικο απο τραπεζα για το δανειο της δουλειας...κι αν παει στραβα η δουλεια παν και τα σπιτια μαζι....

σχεδον τελειωσα με τις ετοιμασιες τα μαλλια δεν ξερω θελω κατι αναλαφρο αλλα ομορφο και το σπαστο η σγουρο δεν κραταει καθολου σε μενα...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα!

Είμαστε 2 μέρες με πυρετό και τα έχω ψιλοπαίξει...

Ελένη για επέμβαση δεν το συζητάει καν ο γιατρός μας. Είναι πολύ μικρή...

Εμείς μαζί θα κάνουμε διατριβή στα αυτιά!:tongue:

Μαράκι μπράβο σας! Επιτέλους κι ένα καλό νέο!

Τώρα κανάκεψέ τον όσο πιο πολύ μπορείς!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

kaλημερα κουλες κουκλες το εσωσα ελενη?αχαχαατι να πω ρε σεις... εξωδικο απο τραπεζα για το δανειο της δουλειας...κι αν παει στραβα η δουλεια παν και τα σπιτια μαζι....

σχεδον τελειωσα με τις ετοιμασιες τα μαλλια δεν ξερω θελω κατι αναλαφρο αλλα ομορφο και το σπαστο η σγουρο δεν κραταει καθολου σε μενα...

nifiko_xtenisma1.jpgnifiko_xtenisma2.jpgbridalhairstyle-04-150x150.jpg21821@200x200.jpgsimple+wedding+hairdo+picture.jpgοσο για το αν κρατησει το σπαστο-σγουρο δεν υπαρχει περιπτωση να μην κρατησει γτ το τυλιγεις απο το πρωι με πλιξ για να κρατησει και μπαινει και σε κασκα και τα χεις ωρες ετσι.

921477wc2fyvv2y2.gif

Κίσα, το κουφετάκι σου προτείνει ΦΟΒΕΡΑ χτενίσματα. Ταιριάζουν απόλυτα στο στυλ σου και είναι πολύ σικάτα. Μου αρέσουν πολύ το δεύτερο και το τελευταίο για σένα. Αχχχχχ πόσο θα ήθελα να σε ντύσω νυφούλα!

Έχω ξεσκιστεί από το πρωί να ξεβρωμίζω το σπίτι, τι κρίμα που δεν μένουμε κοντά να σας αφήσω να "ξεδώσετε" στο σπίτι μου (όσες ξεδίνουν με αυτόν τον τρόπο!)...

Πάω να συνεχίσω!

ευχαριστω πολυ κουκλες θα δω,μαλλον θ αβαλω στεφανακι ιδιο με της μικρης ασπρο με κιτρινο....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΓειΆ σας κορίτσια....

Κισάκι άντε με το καλό...εγώ είχα κάνει το 2ο και σε πληροφορώ οτι ήταν πολύ βολικό..ούτε πέφτουν τα μαλλιά ούτε τίποτα...και ρομαντικό είναι και θηλυκό....πολύ ωράια όλα βέβαια τα χτενίσματα...αααχ τι μου θυμίζεις...τι ωραίες στιγμές....και τα γαμοβαφτίσια είναι πολύ ωραία....μια και έξω τα έξοδα και έχεις και τον απόγονο έτοιμο...άντε με το καλό...

Κουφετάκι πολύ ωραίο το γούστο σου, μπράβο...πώς πάει η μητέρα σου;

Ελένη_Κ και εγώ έκανα μία φασίνα εψές και ένα σιδέρωμα σήμερα, γιατί έιχα βάλει πολλά στο στεγνωτήριο και μου βγήαν όλα κατσαρά και άσε με....

Μανού μου ναι πολύ ωραίο τρεξιμο και ευτυχ'ως που το ρίχνουμε με τον πάστα γιατί στον γάμο τον έριχνα όλο μόνη μου και τα'χα παίξειμιλάμε....τι κάνει η κοράκλα σου;

Ελένη 2008 μου περαστικουλάκια σας...υπομονή..είναι και ο παλιόκαιρος ρε γμτ δεν ξέρεις από πού να φυλαχτείς..να!εμείς είχαμε 25 βαθμούς εχθές και αύριο θα έχουμε 21!!!!!...λογικό να αρρωστήσουν τα παιδάκια..

Μαεστρία μου πώς πάει η κοιλίτσα...σιδερένιο το μπεμπόνι σου....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα,καλη βδομαδαααααααα!!!!!

Τι κανετε κουκλιτσες μου,ολες καλα;

Αχ βρε κουφετακι μου τι κοριτσι εισαι και ποσα χαρισματα εχεις.....παντως θα σε εχουμε στα υπ'οψιν μας για προσεχη χτενισματα.Πως τα πας με τη δουλεια,ο μικρος ειναι καλυτερα,η μαμα σου πως ειναι;Απανωτες οι ερωτησεις:tongue:.Καλη επιτυχια στα παιδακια σου,που μαλλον αρχισαν εξετασεις;

Κισακι μου οτι κι αν κανεις πουλακι μου θα εισαι μια κουκλα,γιατι θα λαμπεις απο χαρα και ευτυχια εκεινη τη μερα.Πλακα-πλακα πλησιαζουν οι μερες,ελπιζω να εισαι ετοιμη;)

Ελενη2008 περαστικα,για αλλη μια φορα,ειναι καλυτερα τουλαχιστον το παιδι,σημερα;

Παστακια μου ειμαι σιγουρη οτι εχετε σχεδιασει μια υπεροχη βαφτιση για το γουργουρη σας,και θα περασετε τελεια.

Εμεις ολοι καλα,δοξα το Θεο,η μικρη τελειωσε το Γκαιτε το Σαββατο,εκαναν και γιορτη,χθες ειχαμε τη Γιορτη της Ανοιξης,οπου τα παιδια παρουσιασαν τις εργαδιες που εκαναν,τις ωρες της ευελικτης ζωνης.Ειχε και τελειο καιρο και περασαμε ωραια.

Τωρα μενει η παρασταση στο μπαλετο και στο σχολειο,τελειωνουμε στις 15 Ιουνη,αντε λιγος καιρος εμεινει ακομα,να τελειωνουμε,να ξεκουραστει και το κοριτσακι μου.

Φιλακια κουκλες,να εχετε μια ομορφη μερα.:-P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...