Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!!

Γρηγορα ευχελαιο!!!!!

Εγω αδιαθετησα και ειμαι χαλια...με κλοτσησε και ο μικρος στην κοιλια και ποναει η τομη εσωτερικα ομως....

Εγω τα εχω παρμενα με τη πεθερουλα μου παλι.... Ηρθε να δει το μωρο, μου εφερε μια ζακετα απο τα ζαρα και μου λεει ειναι large, ελπιζω να σου κανει γιατι δεν εχει μεγαλυτερο....και μετα απο λιγο μου λεει αυτη η φουστα που φοραω μου ειναι μεγαλη γιατι αδυνατησα, εσενα θα σου κανει γιατι ειναι μεγαλη(το επανελαβε για να μου το χτυπησει) μηπως τη θες. Ε και της λεω μπα δεν ειναι του γουστου μου, ουτε για την ηλικια μου! Αι σιχτιρ!

Εν τω μεταξυ ρε κοριτσια ειμαι 1.75 και 70 κιλα και εχω τρεις μηνες που γεννησα και δε τα εχω χασει ολα...ελεος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

Εχω την μικρή με ωτίτιδα και στα δύο αυτάκια!

Χθες το απογευμα ξυπνησε και την έπιασε ένα τρελό κλάμα...

Πρώτη φορά είδα το παιδάκι μου έτσι..Το τι αναφιλητά είχε δεν λεγεται...

Μωρέ θ' αρχίσω κι εγώ τα ευχέλαια, τι τα λέω στην Ελένη μόνο;

Νομίζω ότι πρέπει να τα ξεκινήσουμε ομαδικώς!

Έκανα αυχενική. Είχα ραντεβού για τον μηνιαίο σήμερα, αλλά που να πάω με τέτοια κούραση; Το ανέβαλλα για την άλλη εβδομάδα.

Δεν πειράζει κορίτσι..Δεν μπορούν να γίνουν όλα μαζί! Τώρα προτεραιότητα έχει ο μικρός!

Άντε, πάω για την βραδυνή βάρδια στο Ιπποκράτειο. :mrgreen:

Τι νέα Μαράκι; Πως είναι το παιδί;

Κοριτσια χαθηκα,γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω δουλιτσες,αρχισε κι η μικρη προβες για διαφορες παραστασεις,οποτε τρεχουμε....

Μανου πότε τελειώνουν; Είναι τέλεια αυτά που κάνουν,, Εγώ πολύ συγκινούμαι όταν τα βλέπω στις εκδηλώσεις που κάνουν, και είναι και ξένα. Που να ήταν η δικιά μου!

Καλά φέτος που θα κάνουν γιορτή στον παιδικό και θα πάρει μέρος και η δικιά μου προβλέπεται να γίνομαι ρεζίλι!!!!:tongue::tongue:

Καλημερα κοριτσια!!!!

Γρηγορα ευχελαιο!!!!!

Εγω αδιαθετησα και ειμαι χαλια...με κλοτσησε και ο μικρος στην κοιλια και ποναει η τομη εσωτερικα ομως....

Εγω τα εχω παρμενα με τη πεθερουλα μου παλι.... Ηρθε να δει το μωρο, μου εφερε μια ζακετα απο τα ζαρα και μου λεει ειναι large, ελπιζω να σου κανει γιατι δεν εχει μεγαλυτερο....και μετα απο λιγο μου λεει αυτη η φουστα που φοραω μου ειναι μεγαλη γιατι αδυνατησα, εσενα θα σου κανει γιατι ειναι μεγαλη(το επανελαβε για να μου το χτυπησει) μηπως τη θες. Ε και της λεω μπα δεν ειναι του γουστου μου, ουτε για την ηλικια μου! Αι σιχτιρ!

Εν τω μεταξυ ρε κοριτσια ειμαι 1.75 και 70 κιλα και εχω τρεις μηνες που γεννησα και δε τα εχω χασει ολα...ελεος!

Ουστ μωρή φώκια! Σα δε ντρέπεται λίγο!:mad::-x

Πολύ καλα της απάντησες Σαντυ! Να μη σου πω και λίγο ήτανε!

Τα κιλά σου και το ύψος σου δείχνουν μια καρακουκλάρα! Μη μασάς!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημέρα.

Ο μικρός έκλεισε 48ωρο χωρίς πυρετό, κάνει και μάσκα για να καθαρίσουν τα βρογχικά (ή τι στο καλό είναι) μια και καλή.

Εγώ είμαι ένα ερείπιο.

Μπράβο Μαράκι! Αρα πάει πολύ καλά! Κοιμήθηκες ή τώρα θα την πέσεις;

Να ξεκουράζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο!

4Suap3.png

Μπράβο Μαράκι! Αρα πάει πολύ καλά! Κοιμήθηκες ή τώρα θα την πέσεις;

Να ξεκουράζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο!

Προσπαθώ, αλλά δεν είναι εύκολο. Τώρα είμαι κομμάτια μεν, δεν έχω όρεξη να κοιμηθώ δε. Ανωμαλίες.

Αμάν ρε, τόσο απότομα έκανε ωτίτιδα η δικιά σου; Είχε μπούκωμα και δεν το πήρατε χαμπάρι; Ή έχει αποκτήσει ευαισθησία; Η μια ανηψιά μου ήταν έτσι, όλο ωτίτιδες πάθαινε από κάποια φάση και μετά. Περαστικά της Ελενάκι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Προσπαθώ, αλλά δεν είναι εύκολο. Τώρα είμαι κομμάτια μεν, δεν έχω όρεξη να κοιμηθώ δε. Ανωμαλίες.

Αμάν ρε, τόσο απότομα έκανε ωτίτιδα η δικιά σου; Είχε μπούκωμα και δεν το πήρατε χαμπάρι; Ή έχει αποκτήσει ευαισθησία; Η μια ανηψιά μου ήταν έτσι, όλο ωτίτιδες πάθαινε από κάποια φάση και μετά. Περαστικά της Ελενάκι.

Ευχαριστώ!

Πέρασε μια ιωσούλα πριν λίγες μέρες και είπαμε τη γλιτώσαμε αλλά ατυχήσαμε. Εχει ευαισθησία..Με το παραμικρό κλεινει η ευσταχιανή σάλπιγγα και κάνει ωτίτιδα. Ζόρικο είναι γιατί πονάει πολύ και θέλει συνέχεια αντιβίωση. Η ανηψια σου το ξεπέρασε τώρα;

Καλή ξεκούραση Μαράκι.Αν έχεις νέα πες μας!

4Suap3.png

%CE%95%CF%85%CF%87%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF.png

ena ευχελαιο και γρηγορα πω ρε κοριτσια περαστικα μας γτ εχω κι εγω τον μικρο με πυρετο απο το πρωι η μαμα μου ποναει παντου λογο κατι ενεσων που κανει για να ανεβουν τα λευκα της γενικα σκατουλες.αντε θα το ξεπερασουμε μην μασαμε λεμε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ!

Πέρασε μια ιωσούλα πριν λίγες μέρες και είπαμε τη γλιτώσαμε αλλά ατυχήσαμε. Εχει ευαισθησία..Με το παραμικρό κλεινει η ευσταχιανή σάλπιγγα και κάνει ωτίτιδα. Ζόρικο είναι γιατί πονάει πολύ και θέλει συνέχεια αντιβίωση. Η ανηψια σου το ξεπέρασε τώρα;

Καλή ξεκούραση Μαράκι.Αν έχεις νέα πες μας!

Η ανηψιά ναι ρε, μόλις μεγάλωσε λίγο, το ξεπέρασε, μέχρι τα 4-5 όμως είχε ευαισθησία. Τώρα είναι 13, κοπελάρα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γειά σααας...

καλέ τι πάθατε όλες...καλά κι εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου...στην δουλειά σκ@τ@, ο γουργουρίνης αποφάσισε να τα βγάλει όόόλα του τα δόντια και να μην κοιμάται, ο πάστας τα έχει παίξει από την κούραση..τρέχουμε και για τα βαπτίσια ..κλέισαμε εκκλησία, κέντρο, DJ,στολισμό..σχεδόν(τρέχουμε να βρούμε καρουζελ για να βάλουμε στα τραπέζια μαζί με τα μπαλόνια....και ό,τι κατασκευή βρίσκουμε και είναι ωραία σε τιμή είναι στι Θεό....μήπως διαλέξαμε ακριβό θέμα για βάπτιση τούτους τους χαλεπούς καιρούς;), κλόουν για τα παιδάκια κλείσαμε...τα ρούχα μας μάς μένουν τώρα τα οποία θα τά πάρουμε κατα την βάπτιση, γιατίτρέχουν και τα δάνεια βλέπεις....

Αυτά....εσέις; βλέπω μία ωραία ατμόσφαιρα...έχουμε νέο μέλος...;της είπαμε γουέλκαμ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Χέι γκέρλς!

Ρε σεις, τι να πω, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε όλες, ακόμα και στην πεθερά της Σάντυ!!!

Μαεστρία μου, άντε να βγείτε βρε μωρό μου, μήπως θα ήταν καλύτερα να είσαι το πρωί στο νοσοκομείο κι όχι το βράδυ? Είναι λογικό να μην μπορείς να κοιμηθείς το πρωί όσο κουρασμένη κι αν αισθάνεσαι! Βασικά, ελπίζω να βγείτε πριν το δεκαήμερο, να το αφήσετε πίσω σας όλο αυτό!

Ελενίτσα2008, η μικρή τι θέμα έχει με τις ωτίτιδες? Δεν σας μίλησε ο γιατρός για επέμβαση? Το υγρό υπάρχει περίπτωση να προυπήρχε και απλά να δημιουργήθηκε πύον μετά την ίωση? Κοντεύω να κάνω διατριβή στις ωτίτιδες, έχω αρχίσει και ψάχνω τα πάντα! Περαστικά στο μικράκι μας, τους τελευταίους μήνες έτσι είμαστε κι εμείς, σε νιώθω απόλυτα να ξέρεις!

Κουφετάκι μου, περαστικά στον όμορφο και την γιαγιάκα του! Πως πάει η μαμά? Σε τι φάση είστε τώρα?

Χτες πήγα στο μαιευτήριο να δω την κουμπάρα μου που γέννησε. Στο διπλανό δωμάτιο ήταν η κοπέλα που σκότωσαν τον άντρα της για να τον ληστέψουν... Δεν είχα ακούσει τίποτα για το γεγονός κι όταν έφτασα εκεί και είδα τα τόσα πολλά λουλούδια και τους security νόμιζα ότι κάποια γνωστή γέννησε... Από ότι έμαθα, την κοπέλα την έβαλαν μέσα και της έκαναν καισαρική τσακ μπαμ και μετά ήταν χαπακωμένη! Η μητέρα της, έβγαινε στο διάδρομο, έκλαιγε και μετά πάλι μέσα! Ρε σεις, αυτό το σενάριο είναι ασύλληπτο, δεν μπορώ ούτε να προσπαθήσω να το σκεφτώ! Που ζούμε ρε γμτ και πόσο ακόμα θα γίνει χειρότερο όλο αυτό?

Σήμερα επιτέλους καταφέραμε να πάμε και να κλείσουμε το πάρτυ των παιδιών... Ελπίζω μόνο να είμαστε ΟΛΟΙ καλά, εμείς και οι καλεσμένοι μας... Άντε να δούμε...

Αυτά κόρες, πολλά φιλιά και καλό ξημέρωμα!

με το καλο παστακι μου καλο.υπομονη με ολα θα σου πω...δοντια κουραση δουλειες.εμεις μετα απο την επισκεψη στην παιδιατρο πηραμε κλαρισιντ αντιβιωση μαζεψε πολυ φλεμα κλτ το παιδι οποτε επρεπε να του ξεκινησω.νταξει φετος καλα πηγαμε σχετικα απο το σεπτεμβρι θα με ακουτε να σας λεω για γαστρεν.ιωσεις που θα ξεκινησουμε προνηπια...ε ρε γλεντια το χω δει αλλες δυο φορες το εεεεργοοοοοο

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουφετάκι μου σε ευχαριστώ πολύ..'αντε κι εσύ υπομονή...ο Θεός να σου δίνει κουράγιο, γιατί ομολογουμένως κουράζεσαι αρκετα....

Ρε Ελένη_Κ τι λές τώρα!!!!Πω την κοπέλα τι έπαθε...αλίμονο από τον άνθρωπο που πήγε τζάμπα, με τους παλιοαλλοδαπούς που έχουμε μαζέψει γμτ!!!!!και δεν εκανε και κάτι επίφοβο ρε γμτ! όλοι μας την έχουμε περάσει αυτή την κατάσταση...είναι να γεννήσεις και κατεβαίνει ο λανδρας σου να φέρει το αυτοκίνητο...πωωω πάει η Ελλαδίτσα μας...μπάτε σκύλοι αλέστε την έκαναν.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...