Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μαράκι μου εύχομαι ευχομαι να τελειώσει πολύ πολύ γρήγορα η περιπέτειά σας για να μην ταλαιπωρείστε ... Πως είναι ο Γιαννάκης, τα δέχεται όλα αυτά ή γινεται πανικός;

Οσο τα σκέφτομαι τα μωρά που είναι εκεί μέσα τρελάινομαι....

Περαστικά κι αγύριστα να είναι...

Ο μικρός είναι ευπροσάρμοστος γενικώς, την πρώτη μέρα και νύχτα ήταν δύσκολα. Χθες κοιμήθηκε - αφού του ξαναβάλανε ορό και ούρλιαζε κατά τις 12 - όπως κοιμάται σπίτι, βαθιά, αρκετά και κάθετα στο κρεβάτι. :tongue:

Άσε Ελένη, έχει κάτι μικρά που 'ναι στην αγκαλιά. Γενικώς τα βλέπεις όλα τα μικρά με τον ορό και τρελαίνεσαι. Στο διπλανό δωμάτιο δυο βράδια ένα μικρό φωνάζει απ' τους πόνους. Ήθελα να φύγω τρέχοντας. :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο μικρός είναι ευπροσάρμοστος γενικώς, την πρώτη μέρα και νύχτα ήταν δύσκολα. Χθες κοιμήθηκε - αφού του ξαναβάλανε ορό και ούρλιαζε κατά τις 12 - όπως κοιμάται σπίτι, βαθιά, αρκετά και κάθετα στο κρεβάτι. :tongue:

Πουλάκι μου! Μπράβο του!

Τελικά όλα στο ίδιο μοτίβο είναι...Κοιμούνται ατσαλα τελείως!:rolleyes:

Άσε Ελένη, έχει κάτι μικρά που 'ναι στην αγκαλιά. Γενικώς τα βλέπεις όλα τα μικρά με τον ορό και τρελαίνεσαι. Στο διπλανό δωμάτιο δυο βράδια ένα μικρό φωνάζει απ' τους πόνους. Ήθελα να φύγω τρέχοντας. :shock:

Μήπως σας είπανε τίποτα για το πότε θα βγείτε;(λέω εγώ τώρα...)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αχ, κορίτσι, άσε, όταν καλοκαιριάζει δε με θέλει, όλο στα νοσοκομεία είμαι τα τελευταία χρόνια. :rolleyes:

Τώρα ξέρω ότι θα ακουστεί γραφικό αλλά σημασία έχει να μην είναι τίποτα σοβαρό και όσα μας έρχονται να είναι περαστικά.

4Suap3.png

Τώρα ξέρω ότι θα ακουστεί γραφικό αλλά σημασία έχει να μην είναι τίποτα σοβαρό και όσα μας έρχονται να είναι περαστικά.

Koίτα, ας περάσω 2, 3 καλοκαίρια ΧΩΡΙΣ νοσοκομείο και θα το δεχτώ πιο εύκολα αυτό, το οποίο φυσικά γενικώς ισχύει. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Koίτα, ας περάσω 2, 3 καλοκαίρια ΧΩΡΙΣ νοσοκομείο και θα το δεχτώ πιο εύκολα αυτό, το οποίο φυσικά γενικώς ισχύει. :mrgreen:

Kαλοκαίρι γιατί ρε κορίτσι; Αυτό σε λίγες μέρες θα τελειώσει!

4Suap3.png

Ε, γενικώς εννοώ όταν καλοκαιριάζει. Τότε μαμιέται ο Δίας για μένα κι αρχίζω να κάνω τον Βέγγο. :tongue:

Καλοκαίρι δεν ήταν που κάνατε και την επέμβαση για την τσουτσου σας ή κάνω λάθος;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλοκαίρι δεν ήταν που κάνατε και την επέμβαση για την τσουτσου σας ή κάνω λάθος;

Επέμβαση τσουτσου, επέμβαση εγώ στην εγκυμοσύνη, νοσοκομείο που ταβλιάστηκε η μάνα μου με τον διαβήτη, επέμβαση καρκίνο προστάτη ο πεθερός. ΟΛΑ καλοκαίρι, ευτυχώς όχι το ίδιο. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Επέμβαση τσουτσου, επέμβαση εγώ στην εγκυμοσύνη, νοσοκομείο που ταβλιάστηκε η μάνα μου με τον διαβήτη, επέμβαση καρκίνο προστάτη ο πεθερός. ΟΛΑ καλοκαίρι, ευτυχώς όχι το ίδιο. :tongue:

Πλάκα με κάνεις!!!!! Μήπως κάθε άνοιξη να κάνετε κανένα ευχέλαιο;:tongue:

Ρε συ Ελενάκι, γιατί μείναμε τα δυο μας;

Ελα μου ντε!

Εξαφανίστηκαν όλες μαζί... Ούτε καλοκαίρι να ήταν!

Που είστε καλέ;

Μαράκι πλάκα πλάκα εκλεισες τον τέταρτο! Υπέρηχο πρόλαβες να κάνεις;

4Suap3.png

Πλάκα με κάνεις!!!!! Μήπως κάθε άνοιξη να κάνετε κανένα ευχέλαιο;:tongue:

Μωρέ θ' αρχίσω κι εγώ τα ευχέλαια, τι τα λέω στην Ελένη μόνο;

Μαράκι πλάκα πλάκα εκλεισες τον τέταρτο! Υπέρηχο πρόλαβες να κάνεις;

Έκανα αυχενική. Είχα ραντεβού για τον μηνιαίο σήμερα, αλλά που να πάω με τέτοια κούραση; Το ανέβαλλα για την άλλη εβδομάδα.

Άντε, πάω για την βραδυνή βάρδια στο Ιπποκράτειο. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερουδια στις ομορφες.

Μαεστρια μου τι κανει ο μικρος,ελπιζω να ειναι καλυτερα.

Παντως οντως βρε κοπελα μου,εχεις περασει και εσυ "αξεχαστα" καλοκαιρια.Για βαλε κι εσυ στο προγραμμα ενα ευχελαιο.

Κοριτσια χαθηκα,γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω δουλιτσες,αρχισε κι η μικρη προβες για διαφορες παραστασεις,οποτε τρεχουμε....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...