Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά υπάρχουν πάρα πολλά συμπληρώματα . Εντάξει οι εξωσωματιστες συνήθως προτείνουν κάποια πακέτα αρκετά ακριβών βιταμινών . Αν δεν τις αντέχει η τσέπη μπορείς να περνεις κάποια συστατικά ξεχωριστά. Σίγουρα πρέπει να πάρει Κ το αγόρι σταθερά βιταμίνες ... Καταρχάς για ότι απορίες έχεις για το σπέρμα όλοι οι ανδρολογοι πρώτη θεραπεία θα προτείνουν βιταμίνες ...  

Κ ειδικά σε καπνίζοντες άντρες απτήν στιγμή που δεν μπορεί να το κόψει έστω για ένα εξάμηνο θα πρέπει να προσέξει όλα τα υπόλοιπα διατροφή βιταμίνες νερό 

Είναι διατεθειμένος να το κόψει το τσιγάρο ευτυχώς. Γυμνάζεται ανελλιπώς και τρέφεται καλύτερα από εμένα. Δεν έχει κιλά. Πίνει socially όταν βγαίνει, 2-3 φορές το μήνα. Οχι τπτ υπερβολικό δλδ. Θα κάνω και εγώ μόνο iqos μου λέει κ αν είναι το σταματάω τελείως κιόλας, δε με νοιάζει.

Οταν βγήκαμε από το γιατρό μου λέει, ξενέρωσα γιατί ήθελα να έχω κάτι εγώ για να μπορούμε να το λύσουμε κάπως. Να έχουμε μια προφανή αιτία δλδ. 

Οσο για τις βιταμίνες, όσο κοστίζουν, ακριβές ή φθηνές θα τις πάρουμε αρκεί να είναι καλές. Δίνουμε σταθερά 1000 ευρώ το μήνα για τις ωοληψιες και τις εξετάσεις/φαρμακα plus πάγια έξοδα και ενοίκια που όλοι ξέρουμε πόσο έχουν πάει πλέον… θέλω να πω πως δε θα μας σωσει το ένα έξοδο ακόμα. Ήδη είναι λες κ πληρώνουμε έξοδα για 2 σπίτια αν το σκεφτείς. 
      13 του μήνα έχουμε ραντεβού με ανδρολόγο εξειδικευμένο στην υπογονιμότητα οπότε θα μάθουμε παραπάνω. Ισως και τα συνεχόμενα βακτήρια στο σπερμα κρύβουν κάποιο άλλο αίτιο που αγνοούμε.

πρίν από 23 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Οι βιταμίνες μόνο καλό κάνουν στον οργανισμό,απλά δεν κάνουν θαύματα.Καλα κάνεις και δεν παίρνεις από μόνη σου και ρωτας το γιατρό σου,αυτός σίγουρα ξέρει καλύτερα από το φορουμ.Εμενα μου ειχε πει για το q10,το οποιο είναι καλό για την ποιότητα των ωαρίων και μπορείς να βρεις αρκετά οικονομικες συσκευασίες.Η πρώτη αποτυχία είναι σοκαριστική η αλήθεια είναι,θυμάμαι είχα πλανταξει στο κλαμα και ήμουν σίγουρη πως παιδί δεν θα κάνω..και βάλαμε και έμβρυο άριστης ποιότητας,οπότε είπα πως πάει αυτό ήταν..Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις,είσαι και μικρή(βοηθάει στην ποιότητα των ωαρίων)ο άντρας σου δεν έχει κάποιο θέμα,οπότε γιατί όχι?😊Εδώ θα είμαστε να τα λέμε,θα περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα ❤️

Μακάρι κορίτσι μου. Η αλήθεια είναι πως κάπως έτσι την περασα και εγώ την πρώτη αποτυχία. Ειδικά αυτές τις μέρες ήταν δύσκολα. Δε βγήκαμε από το σπίτι, κάτσαμε μαζί και το «θρηνήσαμε» υποστηρικτικά ο ένας για τον άλλο. Θα περάσει, που θα πάει; Απλά το είχαμε πιστέψει και πήγαμε πολύ αισιόδοξα κάπως μας έκατσε άσχημα. Θα περάσει με τον καιρό.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Γεια σας κι από 'δω!!!

Έχω τον μικρό άρρωστο. Καλώς δεχθήκαμε τις ιώσεις. :(

min μου λες τετιοα μην μου λες.τι με βηχα μυξουλες?γμτ.περαστικα και γρηγορα κλ να ειναι απο αυτες τις γρηγορες.εμενα ο μεγαλος εκανε τρυπα κατω απο το ωραιο του χειλακι...γτ ρε γμτ?να βλεπεις το τελιο παιδι σου να αλλαζει πηγε τρυπισε το προσωπο του γμ την μοδα τους γμ.το ηξερα οτι ηθελε να το κανει το ειχαμε συζητηση πολλες φορες και το ειχα τρεναρει ουυυ κανα δυο χρονια αλλαειναι κατι που του αρεσει,αν δεν ηταν το παιδι μου θα ελεγα οτι του παει αλλα οταν τον βλεπω ποναω γτ καθε κυταρο του ειναι γνωστο,δικο μου,και μου ρχετε καπως....γμτ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ κουφετάκι, για όνομα του Θεού, ένα σκουλαρίκι έβαλε το παιδί, δεν δώρισε το νεφρό του!!! Απαπαπα, μην ξαναπείς τίποτα για την πεθερά σου, χειρότερη σε βλέπω να γίνεσαι! Άκου "γνωστό κύτταρο"!!!!

Εριάντον welcome! Αν κι εσύ θα μπορούσες ακόμα να είσαι στις 20αρες!

Μαεστρία περαστικά σας! Κι εμείς με μόνιμες μύξες είμαστε, ευτυχώς μόνο αυτό τώρα... Μία εβδομάδα πήγε η μεγάλη στον σταθμό και δεν μπορούν να συνέλθουν και τα δύο. Για τις μύξες δοκιμάστε το Osmoclean, μας έχει σώσει... Και Physiomer φυσικά...

Καληνύχτα κόρες...

Tι μύξες; Μύξες έχει από τότε που δρόσισε ο καιρός. Από χθες το βράδυ με 39 είμαστε. Σήμερα πριν πάει για ύπνο ευτυχώς δεν ανέβασε. Αύριο θα έρθουν τα πεθερίδια να τον κρατήσουν, πρέπει να πάω στη δουλειά.

Ελπίζω να 'ναι καλά αύριο όλη μέρα, την επόμενη βουρ στο "κολείο'!

Το μωρό μου, ψηνόταν και τα μάτια κατακόκκινα. Σταδιάλα τι πολύ που αρρωσταίνουν τα καημένα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

υπομονη μεχρι τα 6-7 μετα δεν αρρωσταινουν τοσο πολυ εκτος και αν υπαρει καποια ευαισθησια πχ αμυγδαλες.

ρε λενι λες να ειμαι καπως υπερβολικη?δεν ξερω ρε ωρες ωρες μου ρχονται οι αλλαγες του πολυ...το παιδι μου το παλικαρι μου,το αγορακι μου!!και πως θα παει φανταρος αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

εσυ ουτε ενα σχολιο για το δωρο σου....τι εγινε?τι να υποθεσω?τι να φανταστω?τζελενα το καλο πραγμα αργει να γινει οποτε λεω να περιμενουμε,τωρα εχει μονο αυτο το δωρακι....382561ai7h9zeppn.gif

χαχαχαχα!!! O mr Bean ειναι αυτος η με γελαν τα ματια μου??? Μα καλα που τα βρισκεις??? Θεος!!! Σ'ευχαριστω κουφετακι μου! :lol:

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!! O mr Bean ειναι αυτος η με γελαν τα ματια μου??? Μα καλα που τα βρισκεις??? Θεος!!! Σ'ευχαριστω κουφετακι μου! :lol:

ο ιδιος θα σου στειλω τον ιδιο σε πμ περιμενε να τον βρω μονο να καθεσε γτ θα πεσεις κατω απο τα γελια

921477wc2fyvv2y2.gif

υπομονη μεχρι τα 6-7 μετα δεν αρρωσταινουν τοσο πολυ εκτος και αν υπαρει καποια ευαισθησια πχ αμυγδαλες.

ρε λενι λες να ειμαι καπως υπερβολικη?δεν ξερω ρε ωρες ωρες μου ρχονται οι αλλαγες του πολυ...το παιδι μου το παλικαρι μου,το αγορακι μου!!και πως θα παει φανταρος αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

φυσιολογικη σε βρισκω! εγω που τα σκεφτομαι απο τωρα ολα αυτα που ειναι μονο 2μιση? και πως θα παει σχολειο και τι κοπελα θα βρει, μην τον πληγωσει μανενας, πως θα παει στρατο, πως θα βγαινει μονος τα βραδια, πως θα οδηγει αυτοκινητο...και ενα σωρο αλλο σαχλα και στο τελος χανω τον υπνο μου και ησυχαζω!!!

φυσιολογικη σε βρισκω! εγω που τα σκεφτομαι απο τωρα ολα αυτα που ειναι μονο 2μιση? και πως θα παει σχολειο και τι κοπελα θα βρει, μην τον πληγωσει μανενας, πως θα παει στρατο, πως θα βγαινει μονος τα βραδια, πως θα οδηγει αυτοκινητο...και ενα σωρο αλλο σαχλα και στο τελος χανω τον υπνο μου και ησυχαζω!!!

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μια απο τα ιδια ημουν κι εγω,δηλ. δεν υπαρχει γιατρεια ευτυχως που χω και την λενι και μια ατακα ριχνει και λιγο με φερνει στα ισια μου!!

921477wc2fyvv2y2.gif

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μια απο τα ιδια ημουν κι εγω,δηλ. δεν υπαρχει γιατρεια ευτυχως που χω και την λενι και μια ατακα ριχνει και λιγο με φερνει στα ισια μου!!

και το αλλο που σκεφτομαι ειναι αν θα με θελει οταν μεγαλωσει η θα πηγαινω να τον αγκαλιασω και θα μου λεει ασε με ρε μανα τωρα! γι αυτο τον εχω τρελανει στις τσιμπιες και στις αγκαλιες τωρα που ειναι μωρουλι γιατι ξερω οτι αργοτερα...θα μου φερνει τις γκομενες και θα κλειδωνονται στο δωματιο και θα με γραφει κανονικα...που ειναι και το φυσιολογικο βεβαια, αλλα......

Διαφημίσεις

καλα κουφετακι παραλιγο να ξυπνησω τον μικρο! με κολαζεις βραδιατικα! χιχιχιχι

δεν υπαρχει λεμε οταν το ειδα λολαθικα χαχαχαχααχα.πατα πανω σε αυτο που εβαλα θα σε βγαλει στο glitter graphcis θελει ψαξιμο εχει παρα πολλα και κατω εχει μπαρα βαζεις οτι θες πχ dogs και σε βγαζει οτι εχει μετα κανεις κοπι To post on Glitter-Graphics.com and forums, use this BB code:

σε αυτο και πεϊστ εδω στην απαντηση και βγαινει η φωτο οταν την δινεις εγω τωρα γτ συνεχιζω να γραφω με τετοια γραμματα δεν ξερω

921477wc2fyvv2y2.gif

και το αλλο που σκεφτομαι ειναι αν θα με θελει οταν μεγαλωσει η θα πηγαινω να τον αγκαλιασω και θα μου λεει ασε με ρε μανα τωρα! γι αυτο τον εχω τρελανει στις τσιμπιες και στις αγκαλιες τωρα που ειναι μωρουλι γιατι ξερω οτι αργοτερα...θα μου φερνει τις γκομενες και θα κλειδωνονται στο δωματιο και θα με γραφει κανονικα...που ειναι και το φυσιολογικο βεβαια, αλλα......

να περιμενεις μια αρνηση αγκαλιας γυρω στα 10-11 μα καθολου και νευρα σε οτι αφορα γλυκουλιτσες εγω τον κυνηγουσα,αλλα τωρα μαλλον το χει παρει αποφαση και καθετε να σημερα τον αγκαλιαζα και τον φιλουσα και του λεγα γτ αγαπη μου δεν πονεσες μωρακι μου οταν την εκανες την τρυπα και μου λεγε μονο χαμηλοφωνα φυυγε τωρααα ααα φυυγεε

921477wc2fyvv2y2.gif

να περιμενεις μια αρνηση αγκαλιας γυρω στα 10-11 μα καθολου και νευρα σε οτι αφορα γλυκουλιτσες εγω τον κυνηγουσα,αλλα τωρα μαλλον το χει παρει αποφαση και καθετε να σημερα τον αγκαλιαζα και τον φιλουσα και του λεγα γτ αγαπη μου δεν πονεσες μωρακι μου οταν την εκανες την τρυπα και μου λεγε μονο χαμηλοφωνα φυυγε τωρααα ααα φυυγεε

πω πω χαζομαμαδες που ειμαστεεεεε!!! αλλα μου αρεσει και δεν αλλαζω με τιποτα! καλα αν μου ερθει κι εμενα με καμια τρυπα, εγκεφαλικο θα παθω δεν το συζητω! εσυ ενταξει ψυχραιμα το αντιμετωπισες! εγω για να ερχομαι στα ισια μου σκεφτομαι τι εκανα εγω σε αυτην την ηλικια, για την ωρα πιανει και ηρεμω λιγακι...σε καμια 15αρια χρονια ομως δεν ξερω...πω πω...σε 15 χρονια δηλαδη θα ειμαι...50????? αμαν τι σκεφτηκα τωρα! τυχερη εισαι που εκανες μικρη παιδια ενω εγω θα ειμαι πολυ μεγαλη οταν ο μικρος θα ενηλικιωνεται...αντε αλλο ψυχοπλακωμα βραδιατικα!!! σταματαω γιατι θα λαλησω στο τελος! δε μου στελνεις κανενα δωρακι να ξεφυγω λιγο???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...