Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Τέλεια όλα! Και εγώ ήθελα φουλ καριέρα, έσκασε ο κοβιντ και μετά μαθαίναμε για την εξωσωματική… κάπως κύλισαν έτσι τα πράγματα. Μην μετανιώνεις. Το μόνο που δεν ήξερες γιατί πριν 10 χρόνια δεν ήταν τόσο στην μόδα να προωθούν οι γιατροί την κατάψυξη ωαρίων. Τώρα ξεκίνησε έντονα να συζητιέται. Παλιά σου έλεγαν κάνε τώρα παιδί. Τι είναι; Ούτε εγώ θα έκανα. Έτυχε και ο σύζυγος μου είναι μεγαλύτερος μου και κάπως ήρθε σε αυτήν την φάση λίγο ποιο γρήγορα από ότι θα ερχόμουν πιστεύω με συνομήλικο μου. Προς θεού δεν με πίεσε σε κάτι, απλά ήρθε η επιθυμία ίσως ποιο γρήγορα. 
      Ε άστο. Είναι δυναμική και κάνω τα πάντα μόνη μου, αλλά εκεί στην εμβρυομεταφορά δυσκολεύτηκα. Βεβαια είδα την γλύκα του μόνη μου όταν έκανα παιδι. Και το κερασάκι στην τούρτα όταν φεύγει τώρα που έχω και δουλειά και παιδί και σκυλί και τόσες ώρες που λείπει; Οι δουλειές; Ποιος θα της κάνει, με τέτοια έξοδα , μια γυναίκα για το σπίτι 2 φορές το μήνα φαίνεται μακρινό όνειρο. Προσπαθούμε μισά μισά όπως είχαμε πει πριν κάποιες μέρες να τις κάνουμε παρέα. 
      πολυ μου αρέσει η προσέγγιση του γιατρού. 

πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Σοκ, μην με τρομάζεις! Προσπάθησα να αγοράσω, αλλά γελάω με τις τιμές 😂😂 ένα νορμαλ σπίτι στα 180.000 σε ότι ναναι περιοχές. Υπομονή και κουράγιο. Μας βλέπω 2-2 τις οικογένειες σε ίδιο σπίτι. Οπως παλια 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλησπερα μανουλες και χρονια πολλαααααααα!Να χαιρομαστε τα παιδακια μας και να μας χαιρονται κι εκεινα,για να γινει ομως αυτο,θα πρεπει να βοηθησουν λιγο κι οι μπαμπαδες,και να αναλαβουν καποιες ευθυνες( ετσι sandy μου;)

Και για να ερθω στο θεμα σου,θα πρεπει να του δωσεις να καταλαβει οτι ειναι πολυ σημαντικο να προσεχει το μωρο,γιατι κι εσυ ανθρωπος εισαι και αν δεν μπορεις να χαλαρωσεις,εστω και λιγο,στο τελος θα χασεις τη μπαλα....

Ελενη 2008 καλα ειμαστε κοπελα μου,απλα να πω την αληθεια μου,μια βαρεμαρα,εγω προσωπικα την εχω,ειναι κι αυτος ο παλιοκαιρος....

Μαεστρια μου περαστικα σας,γρηγορη αναρρωση.

Κουφετακι μου,δηλαδη θα αρχισεις παλι τη δουλεια;Εγω τωρα τι να πω,με το καλο,γιατι διανυουμε δυσκολες εποχες,και πασα προσφορα δεκτη.Οσο για τον καφε,ειναι να μην παρουμε την αποφαση,και τοτε θα την κανουμε αρμενικη τη συναντηση.

Ελενιτσα κ,τι κανεις αγαπακι μου,πως τα περασατε σημερα;

Τελος να καλοσωρισο και το νεο μελος,στο παρεακι,να σου ζησει το παιδακι σου και να το καμαρωσεις οπως επιθυμεις.

Εμεις σημερα πηγαμε στην εκθεση βιβλιου,μετα για καφε,φαγητο,ωραια περασαμε και του χρονου να ειμαστε γεροι και ευχομαι διπλη(εγω,και δεν εννοω σε παχος ;) )

Καληνυχτα κουκλες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα μανουλες και χρονια πολλαααααααα!Να χαιρομαστε τα παιδακια μας και να μας χαιρονται κι εκεινα,για να γινει ομως αυτο,θα πρεπει να βοηθησουν λιγο κι οι μπαμπαδες,και να αναλαβουν καποιες ευθυνες( ετσι sandy μου;)

Και για να ερθω στο θεμα σου,θα πρεπει να του δωσεις να καταλαβει οτι ειναι πολυ σημαντικο να προσεχει το μωρο,γιατι κι εσυ ανθρωπος εισαι και αν δεν μπορεις να χαλαρωσεις,εστω και λιγο,στο τελος θα χασεις τη μπαλα....

Ελενη 2008 καλα ειμαστε κοπελα μου,απλα να πω την αληθεια μου,μια βαρεμαρα,εγω προσωπικα την εχω,ειναι κι αυτος ο παλιοκαιρος....

Μαεστρια μου περαστικα σας,γρηγορη αναρρωση.

Κουφετακι μου,δηλαδη θα αρχισεις παλι τη δουλεια;Εγω τωρα τι να πω,με το καλο,γιατι διανυουμε δυσκολες εποχες,και πασα προσφορα δεκτη.Οσο για τον καφε,ειναι να μην παρουμε την αποφαση,και τοτε θα την κανουμε αρμενικη τη συναντηση.

Ελενιτσα κ,τι κανεις αγαπακι μου,πως τα περασατε σημερα;

Τελος να καλοσωρισο και το νεο μελος,στο παρεακι,να σου ζησει το παιδακι σου και να το καμαρωσεις οπως επιθυμεις.

Εμεις σημερα πηγαμε στην εκθεση βιβλιου,μετα για καφε,φαγητο,ωραια περασαμε και του χρονου να ειμαστε γεροι και ευχομαι διπλη(εγω,και δεν εννοω σε παχος ;) )

Καληνυχτα κουκλες.

Καλησπερα μανουλες να μας χαιρονται!!!!

Μανουτιτα ξερει ποσο σημαντικο ειναι να προσεχει το μωρο και η αληθεια ειναι οτι προσπαθει....αλλα εχει θεμα και οταν ειναι κουρασμενος σβηνει διακοπτη εκει που καθεται.... Παντως σημερα τον εβαλα να κρατησει το μωρο για να κανω ενα μπανακι και να βγω και στην αυλη να πιω καφεδακι και να κανω κανα τσιγαρο και οταν μπηκα μεσα τον βρηκα να κοβει βολτες με το μωρο αγκαλια γιατι φοβηθηκε μη τον παρει ο υπνος χαχαχα...ο καημενουλης ενα σοκ το επαθε κι αυτος...αφου μιλουσε στον μπεμπη κι ελεγε τι σου εκανα ο παλιομπαμπας χαχαχα

Καλημερα και καλη βδομαδα!

Σαντυ μου σιγουρα ειναι κουρασμενος και προσπαθει,αλλα ειμαι σιγουρη οτι το ιδιο συμβαινει και με σενα.Το καλο ειναι οτι ταρακουνηθηκε,πολυ ομορφη η εικονα που περιεγραψες,ετσι θα περναει και ποιοτικο χρονο με το μωρουλι σας,και εσυ θα εισαι φρεσκια και χαρουμενη,:P:p:p

Μα τι παλιοκαιρος,ειναι παλι αυτος;;;;;;;;;:mad:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοπελιές.

Είμαστε απο χθες στο Ιπποκράτειο με Πνευμονία. Οόου γιες.

Θα κάτσουμε μερούλες, παίρνει ενδοφλέβια αντιβίωση ο μικρός. Είμαι ένα ερείπιο καθότι γύρισα πριν από λίγο, μετά από 20 ώρες περίπου στο πόδι. Έλεος κάθε χρόνο με τα νοσοκομεία.

Αυτά. Καληνύχτα σας.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές.

Θα κάτσουμε μερούλες, παίρνει ενδοφλέβια αντιβίωση ο μικρός. Είμαι ένα ερείπιο καθότι γύρισα πριν από λίγο, μετά από 20 ώρες περίπου στο πόδι. Έλεος κάθε χρόνο με τα νοσοκομεία.

Αυτά. Καληνύχτα σας.

Καλημερα κοριτσια.

Μαεστρια τι να πω περαστικα!!!! Ειναι ζορι εχω περασει πνευμονια κι εχω μεινει 10μερες νοσοκομειο και ενα μηνα κλεισμενη μετα σπιτι...

Γιατι ρε γμτ. να ταλαιπωρουντε ετσι τα παιδακια....

Οχι βρε μαεστρια μου,τι ηταν να το παθει κι αυτο,ο μικρουλης σου...περαστικα σας βρε κοριτσι μου,μακαρι να συνελθει γρηγορα το πουλακι μου.Κι εσυ καλη ξεκουραση και προσεχε τον εαυτο σου,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά για χθες!

Εμένα μου έφερε η κόρη μου μια γαρδένια που μοσχοβολάει και έλιωσα όταν με αδκάλιασε και μου είπε χρόνια πολλά! Πω πω! Τι στιγμές ρε κορίτσια! Σε πεθαίνουν!

Σήμερα τι μου έκανε η μαϊμού! Σηκώθηκε στις 06.30 που ετοιμαζόμουν να φύγω για δουλειά και γαντζώθηκε επάνω μου και οριόταν "μη φύγεις μανούλα! Μη πας στη δουλειά! Κι εγώ δεν θέλω να πάω στο σχολείο" Αποτέλεσμα; Με τα χίλια παρακάλια δεν ήρθε το σχολικό να την πάρει και την πήγα εγώ με μια ώρα καθυστέρηση στη δουλειά!

συνεχιζουμε την συμβαση για τους μηνες που μας κοψαν γτ και πως μην ρωτατε δεν ξερω,κατι κουλο συμβαινει απλα ακομη δεν το βλεπουμε.

Μπράβο ρε κουφέτο!

Επιτέλους και κάτι ευχάριστο!!

κλ ειπα εγω στον γαμο της κισας θα βρεθουμε...

Αλήθεια πότε είναι η γαμοβάφτηση;

και ναι ειναι η μεγαλυτερη φαση που λεμε να πιουμε τον ρημαδοκαφε και δεν τον πινουμε.κερδισαμε τπτ?χαχαχα!!!!φιλια κοριτσια .α!!!ποτε θα καλοκαιριασει ο π...στης καιροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

Αντε να δούμε πότε θα τον πιούμε επιτέλους!!!

geia sas kai apo mena .Eimai 32 kai exw ena koritsaki molis 2 bdomadwn!!Eimai freskomanoula kai psaxnw parea..:-)))

Καλως ήρθες marypa! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!

Ο οποίος και δεν λέει να φτιάξει με τίποτα όμως!!!:mad::-x:-x

Καληνυχτα κουκλες.

Αμ, έτσι πέστο! Τώρα εξηγείται γιατί είναι έτσι ο καιρός! Εχει έκθεση βιβλίου!!!:tongue::tongue::tongue:

Διπλή σου έυχομαι μανου μου!!

Καλημέρα κοπελιές.

Αμαν ρε Μαράκι! Τι παθατε ρε κορίτσι μου;

Είναι τουλάχιστον καλύτερα το παιδί; Πρόσεξε και τον εαυτό σου και επιστράτευσε όποιον έχεις για βοήθεια...

Περαστικά στο παιδάκι! Περιμένουμε νέα σας!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

μαετσρια περαστικα!φιλια σ εολες την καλημερα μου!χτε ςπερασα ωραια πηγα βολτα μ ετη μηχανη χαλκιδικη!!!τι καλα ανοιξε η καρδι αμου!αφησ ατη μικρη στη εια μετετρεψε λιγο τα γευματα για να φαει 2 ετοιμα σε αυτη τα φρουτα και το ρυζαλευρο!ολα καλα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μαετσρια περαστικα!φιλια σ εολες την καλημερα μου!χτε ςπερασα ωραια πηγα βολτα μ ετη μηχανη χαλκιδικη!!!τι καλα ανοιξε η καρδι αμου!αφησ ατη μικρη στη εια μετετρεψε λιγο τα γευματα για να φαει 2 ετοιμα σε αυτη τα φρουτα και το ρυζαλευρο!ολα καλα!

Πω πω ρε κισάκι! Τώρα έβλεπα το τικεράκι σου! Ποτε έγινε 6 μηνών η μπουμπού; Πως περνάει έτσι ο καιρός;

Πότε παντρέυεσαι μαρή;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές.

Αυτά. Καληνύχτα σας.

Ρε συ Μαράκι, πραγματικά σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες! Και δεν μου άρεσε που δεν "εμπαινες"! Αλλά φυσικά δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι τέτοιο, νόμιζα ότι ξεκινήσατε αντιβίωση για την φαρυγγίτιδα κι όλα καλά! Περαστικά στον Τζώνη, να βγείτε γρήγορα από εκεί και να μην ξαναδείτε νοσοκομείο ποτέ... Άντε, μόνο μαιευτήρια από εδώ και μπρος! Ξέρω ότι θέλεις μόνο εσύ να είσαι εκεί μαζί του, μήπως όμως θα πρέπει να δεχτείς όποια βοήθεια υπάρχει? Δεν είναι και το καλύτερο μέρος το νοσοκομείο για σένα αυτή την στιγμή!

Σήμερα πήγαμε για επανεξέταση στον ωρλ, η Μυρτώ φυσικά κι εξακολουθεί να έχει υγρό στο αυτί της, μάλιστα και στα δύο αυτιά, το καλό είναι ότι δεν έχει καθόλου πύον. Μια 10ημερη προληπτική και ελαφριά αγωγή από αύριο, πρέπει να μείνει "καθαρή" από ιώσεις κτλ τουλάχιστον για έναν μήνα, αν ξανακάνει πυρετό τον παίρνω αμέσως τηλέφωνο και αρχές Ιουνίου θα την ξαναδεί για να δούμε τι γίνεται με το υγρό. Ο καιρός δεν πολυβοηθάει με τα σκαμπανεβάσματά του είναι η αλήθεια... Τέλος πάντων, αν συμβούν τα παραπάνω κι η Μυρτώ εξακολουθεί να έχει υγρό, μάλλον θα πάμε χειρουργείο. Ο μαλλιάς είναι πεντακάθαρος στα αυτιά, έχω βαρεθεί με τους γιατρούς, μπορώ να βρω δύο να έχουν την ίδια άποψη? Έλεος δλδ...

Κι εμείς κάναμε εισαγωγή στο νοσοκομείο, την Παρασκευή μπήκε ο μαλλιάς... Ευτυχώς όλα καλά, ίσα που τρομάξαμε... Λεπτομέρειες θα σας πω άλλη ώρα...

Κόρες... τίποτα άλλο δεν έχει σημασία... μόνο τα παιδάκια μας να είναι γερά! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Καλό ξημέρωμα κοριτσάκια!

Ρε συ Μαράκι, πραγματικά σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες! Και δεν μου άρεσε που δεν "εμπαινες"! Αλλά φυσικά δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι τέτοιο, νόμιζα ότι ξεκινήσατε αντιβίωση για την φαρυγγίτιδα κι όλα καλά! Περαστικά στον Τζώνη, να βγείτε γρήγορα από εκεί και να μην ξαναδείτε νοσοκομείο ποτέ... Άντε, μόνο μαιευτήρια από εδώ και μπρος! Ξέρω ότι θέλεις μόνο εσύ να είσαι εκεί μαζί του, μήπως όμως θα πρέπει να δεχτείς όποια βοήθεια υπάρχει? Δεν είναι και το καλύτερο μέρος το νοσοκομείο για σένα αυτή την στιγμή!

Όλη μέρα σπίτι είμαι, είναι η αδελφή μου και ο χάζμπαντ εκεί. Αλλά το βράδυ πως να τον αφήσω, μου λες; Εσύ θα μπορούσες ρε Ελενάκι; :rolleyes:

Για ένα 24ωρο δεν έχει κάνει πυρετό, πράγμα καλό. Να δούμε πως θα συνεχίσουμε. Πάντως η παιδιατρική παιδιά του Ιπποκρατείου είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! Δεν έχω παράπονο.

Γιατί μπήκε παιδάκι μου ο μικρός; Άντε, λέγε!

Καλημέρα κορίτσια, κι άλλο κακό να μη μας βρει!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όλη μέρα σπίτι είμαι, είναι η αδελφή μου και ο χάζμπαντ εκεί. Αλλά το βράδυ πως να τον αφήσω, μου λες; Εσύ θα μπορούσες ρε Ελενάκι; :rolleyes:

Ούτε για πλάκα Μαράκι....

Για ένα 24ωρο δεν έχει κάνει πυρετό, πράγμα καλό. Να δούμε πως θα συνεχίσουμε. Πάντως η παιδιατρική παιδιά του Ιπποκρατείου είναι πραγματικά ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ! Δεν έχω παράπονο.

Αρα έχει αντιδράσει πολύ καλά στην αντιβίωση και θα πάει πολύ καλά!

Καλημέρα κορίτσια, κι άλλο κακό να μη μας βρει!

Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!

Εσύ πως τα πας; Αντέχεις;

Αμάν ρε παιδί παιδί μου...Ηταν ανάγκη;

4Suap3.png

Έλα ντε;

Ε, κουρασμένη είμαι. ΠΟΛΥ. :rolleyes:

Μαράκι μου εύχομαι ευχομαι να τελειώσει πολύ πολύ γρήγορα η περιπέτειά σας για να μην ταλαιπωρείστε ... Πως είναι ο Γιαννάκης, τα δέχεται όλα αυτά ή γινεται πανικός;

Οσο τα σκέφτομαι τα μωρά που είναι εκεί μέσα τρελάινομαι....

Περαστικά κι αγύριστα να είναι...

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...