Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΧΩΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝΚΟΙΜΑΤΑΙΟ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ-ΕΥΤΥΧΩς ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ Θ ΑΤΟ ΑΝΤΕΧΑ,ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΡΟΝΙΑς,ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΞ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,ΑΛΛΙΩς ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΜΑΠΙΝΜΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗς ΔΟΥΛΕΙΑς ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΠΛΑ ΤΡΕΧΩ!!!τ ιμου κνετεεεεεεεε?μου λειπετε λεμεεεεε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Που χαθήκατε όλες καλέ;

Ίωση και πολλά φλέματα.

Περαστικούλια σας!!!

Στενοχωρήθηκα και για τον Βέγγο. Τον λατρεύω αυτόν τον κωμικό!

Κι εγώ το ίδιο...

Από τους ηθοποιούς που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξαναβγούν!

Φτου φτου, καλά λέμε! Φυσικά δεν έχει τελειώσει την αντιβίωση ακόμα (να θυμίσω, την για φέτος), την Παρασκευή τελειώνει και Δευτέρα πάμε για επανεξέταση... Να δω τι θα μου πει, έχω κι έναν άλλον παιδοωρλ στο μυαλό μου και αναλόγως θα πράξω... Σήμερα πήγε και σχολείο, μήπως και σπίτι που κλειστήκαμε μήπως δεν αρρώστησε? Έχω απελπιστεί μιλάμε!

Άσε Ελενάκι, αυτό το φετινό ουτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!

Να φύγει ανεπιστρεπτεί!!

Ελπίζω του χρόνου να είμαστε καλύτερα γιατί αλλιώς εμενα με βλέπω στη Σταυρούπολη κι εσένα στο Δρομοκαΐτιο(δεν ξέρω και πως γράφεται)!!!:tongue::tongue:

κάποιοι άνθρωποι ΔΕΝ πρέπει να πεθαίνουν!

Μακάρι να γινότανε αυτό.... Ίσως τότε η κοινωνία μας να αποτελούνταν από αξιόλογους ανθρώπους και όχι αυτά τα ρεμάλια που νομίζουν πως μας κυβερνάν!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Χέι κοριτσάκια!

Αν θυμάμαι καλά, Ειρήνη δεν έχουμε, αν έχουμε όμως να την χαιρόμαστε!

Τι κάνετε κόρες? Σας έχει τρελλάνει ο ανισόρροπος καιρός ή όχι? Σήμερα εδώ έβρεχε και είχε κρύο...

Έχω πολύ τρέξιμο αυτές τις μέρες, διάφορες υποχρεώσεις και διάφορα έξτρα που δεν με αφήνουν να πάρω ανάσα... Θέλω επειγόντως διακοπές... Αλήθεια, έχετε κανονίσει τίποτα για διακοπές? Ρίξτε καμμία ιδέα (και μην πείτε όλες με μία φωνή "Χαλκιδική"!!!)

Πάω για ύπνο, νυστάζω από το πρωί που ξύπνησα!

Καλό ξημέρωμα κούκλες!

καλησπερ ακουκλες,εμεις στο ιδιο μοτιβο...κοιμομαστε 9 ξυπανεμ 11-01-03-06-08!ω ναι!και καθολου υπνπς αντε κανενα 10λεπτο μεσα στη μερα...τρεχω με τη δουλεια το σπιτι δυσκολευομαι που ειμαι αυπονη το βραδυ αλλα και τη μερα δενμπορωνα κανω πολλ ααφου δνεκοιμαται!ευτυχως σφιζουμε απο υγεια φτου φτου σκαει και το δοντι κατωωωωωωωωωω!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να μην μπαίνετε από βαρεμάρα!

Αλήθεια, έχετε κανονίσει τίποτα για διακοπές? Ρίξτε καμμία ιδέα (και μην πείτε όλες με μία φωνή "Χαλκιδική"!!!)

Ελενάκι μου, εγώ προσωπικά έχω έρωτα με τα νησιά του Αιγαίου, οπότε θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο. Επίσης πολύ ωραίο και οικογενειακό νησί είναι η Μυτηλίνη.Εσυ τι έχεις στο μυαλό σου; Οικογενειακές διακοπές ή τα δυο σας; Γιαν να ξέρουμε και τι να σου προτείνουμε!

Από υγεία πως είστε; Εμένα η δικιά μου αρχισε πάλι τον βήχα γμτ....

καλησπερ ακουκλες,εμεις στο ιδιο μοτιβο...κοιμομαστε 9 ξυπανεμ 11-01-03-06-08!ω ναι!και καθολου υπνπς αντε κανενα 10λεπτο μεσα στη μερα...

Ρε κισάκι, πολλά γυμνάσια σας κάνει η μικρή!

Γιατί δεν της κόβεις τα βραδυνά γευματα σιγά σιγά, μπας και μπορέσετε να κοιμηθείτε λίγες ώρες;

Κορίτσια με το κουφέτο μιλήσατε καθόλου; Εχει εξαφανιστεί τελείως... Μήπως συνέβη τίποτα με τη μαμά της;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Εμεις καλα αν εξαιρεσω τη ψυχολογια μου που ειναι καπως.....

Εχω θεμα με το χαζμπαντ....το παιρνει ο υπνος ενω του λεω να κρατησει λιγο το μωρο να παω καμια τουαλετα και δεν ακουει τιποτα....το αποκορυφωμα χτες το απογευματακι του λεω κρατα λιγο το μωρο να παω τουαλετα και ξαφνικα ακουω πνιξιμο τσιριδα και βηχα και ημουν στο πανω μπανιο και το μωρο κατω στο σαλονι.....τρεχω με τα βρακια κατεβασμενα και το μωρο ειχε βγαλει γαλα και πνιγιταν απ΄ το κλαμα....και ο αντρας μου διπλα ροχαλιζε στην πολυθρονα σοκκκκκ μου ηρθε να τον σκοτωσω!!!!! Αν δε το ειχα ακουσει τι θα γινοταν...... Φυσικα τη βγαλαμε ολο τη μερα αγκαλια γιατι μολις τον αφηνα στο παρκοκρεβατο πλανταζε στο κλαμα!!!!!

Α! Και προχτες τ΄ απογευμα τον αφησα δυο ωρες με το μωρο να παω να βαψω μαλλι κατι που φυσικα δε το ξανακανω!!!!! Του λεω οταν παει σχολειο θα σ΄ αφησω ξανα μονο σου με το παιδι χαχαχα!!!! Αφου σκεφτομαι πλεον αν θελω να κανω μπανιο να φωναζω την αδερφη μου να τον κραταει.....Δε λεω κουραζεται αλλα ρε κοριτσια και γω αν δε μπορω μεσα στο 24ωρο μιση ωρα να ηρεμησω το μυαλο μου στο τελος θα το χασω!!!!!!

Ουφ τα ειπα και ξεσπασα....

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Εμεις καλα αν εξαιρεσω τη ψυχολογια μου που ειναι καπως.....

Εχω θεμα με το χαζμπαντ....το παιρνει ο υπνος ενω του λεω να κρατησει λιγο το μωρο να παω καμια τουαλετα και δεν ακουει τιποτα....το αποκορυφωμα χτες το απογευματακι του λεω κρατα λιγο το μωρο να παω τουαλετα και ξαφνικα ακουω πνιξιμο τσιριδα και βηχα και ημουν στο πανω μπανιο και το μωρο κατω στο σαλονι.....τρεχω με τα βρακια κατεβασμενα και το μωρο ειχε βγαλει γαλα και πνιγιταν απ΄ το κλαμα....και ο αντρας μου διπλα ροχαλιζε στην πολυθρονα σοκκκκκ μου ηρθε να τον σκοτωσω!!!!! Αν δε το ειχα ακουσει τι θα γινοταν...... Φυσικα τη βγαλαμε ολο τη μερα αγκαλια γιατι μολις τον αφηνα στο παρκοκρεβατο πλανταζε στο κλαμα!!!!!

Υπομονή!

Κι εγώ το είχα αυτό με το μωρό που έκανε αναγωγές και ξέρω ποσο άσχημο και επικύνδυνο είναι....Ο δικός μου το προσεχε πολύ καλά αλλά σε τέτοιες καταστάσεις τα χάνει από το φόβο του, όπως και οι περισσότεροι άντρες! Θέλει αρκετή προσοχή αλλά σε λίγο καιρό θα περάσει!

4Suap3.png

Υπομονή!

Κι εγώ το είχα αυτό με το μωρό που έκανε αναγωγές και ξέρω ποσο άσχημο και επικύνδυνο είναι....Ο δικός μου το προσεχε πολύ καλά αλλά σε τέτοιες καταστάσεις τα χάνει από το φόβο του, όπως και οι περισσότεροι άντρες! Θέλει αρκετή προσοχή αλλά σε λίγο καιρό θα περάσει!

Χα! Εμενα δε κανει αναγωγες...απλα ειχε φαει αποτομα και δεν ειχε ρευτει καλα και επειδη πονουσε η μεση του συζηξ τον ξαπλωσε και υποτιθεται θα τον κοιτουσε.....

Χα! Εμενα δε κανει αναγωγες...απλα ειχε φαει αποτομα και δεν ειχε ρευτει καλα και επειδη πονουσε η μεση του συζηξ τον ξαπλωσε και υποτιθεται θα τον κοιτουσε.....

E, τότε πάρε μια παντόφλα και ξεκίνα να τον κυνηγας!!!:P:p:p

Καλά ώρες ώρες είναι απαράδεκτοι ρε συ.....

Αντε μετά να του εμπιστευθείς το παιδί για ώρες!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

E, τότε πάρε μια παντόφλα και ξεκίνα να τον κυνηγας!!!:P:p:p

Καλά ώρες ώρες είναι απαράδεκτοι ρε συ.....

Αντε μετά να του εμπιστευθείς το παιδί για ώρες!!

Τι παντοφλα, με καμια βρεγμεγη σανιδα πρεπει να τον κυνηγισω....... Αχ δε ξερω κι αυτος ο καημενος οσο του επιτρεπει η δουλεια βοηθαει, με ψωνια και τετοια και αμα ειναι οκ βοηθαει και με το μωρο αλλα σβηνει διακοπτη εκει που καθεται και δεν ακουει τιποτα μα τιποτα λεμε και γω πλεον δε μπορω να επαναπαυτω ουτε λεπτο.....

Αχ δε ξερω πως να τ΄ αντιμετωπισω....

Παντως χτες τη ακουσε για τα καλα....αφου πρωτη φορα στη κοινη μας ζωη του μιλησα τοσο ασχημα και δεν εβγαλε κιχ....εσκυψε το κεφαλι.....

καλησπερα κοριτσαρες.καλα ημαστε στα γνωστα μετρα και σταθμα μας.απλα δεν εχω ορεξη ειναι και ο καιρος ειναι και ολα τα αλλα,σημερα ομως εχω νεα.συνεχιζουμε την συμβαση για τους μηνες που μας κοψαν γτ και πως μην ρωτατε δεν ξερω,κατι κουλο συμβαινει απλα ακομη δεν το βλεπουμε.σαντυ με τον πλαστρι στο κεφαλι την αλλη φορα που θα κοιμηθει ενω προσεχει το μωρο ο χαμπι σου.και μην του ξαναπεις οτι οταν πανε σχολειο ξανα θα το προσεξει γτ πιστεψε με ετσι θα γινει.ξερουν αυτοι τι τους συμφερει,εσυ που θα καμεις κικιρικου ομως ελα να τα πουμε μετα.θα το δινεις το μωρο και θα το προσεχει οπως πρεπει γτ μετα θα πλερωνει.ακους?!!!!!!!κλ ειπα εγω στον γαμο της κισας θα βρεθουμε...και ναι ειναι η μεγαλυτερη φαση που λεμε να πιουμε τον ρημαδοκαφε και δεν τον πινουμε.κερδισαμε τπτ?χαχαχα!!!!φιλια κοριτσια .α!!!ποτε θα καλοκαιριασει ο π...στης καιροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος

921477wc2fyvv2y2.gif

Γεια σας κοπελιές. Έχω τον μικρό όλη τη βδομάδα με ίωση. Απο Δευτέρα - κι ενώ συνερχότανε και τον πήγαμε και γιατρό - Πέμπτη ξανανέβασε πυρετό, με ρίγος κι εμετό. Ο γιατρός μας είπε ότι ειναι η ίδια ίωση, έκανε φαρυγγίτιδα, την τύχη μου.

Έπηξα απ' την κλεισούρα, αλλά περαστικό να 'ναι και δε βαριέσαι.

Καλό σαβ/ριακο σε όλες! :D

Υ.Γ. Κι εμένα μου 'σπασε τα νεύρα η βροχή. ΣΑΠΙΣΑΜΕ καλέ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...