Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημερα καλη πρωτομαγια!!!καλο μηνα!υπομονη και κουραγιο ευχομαι!!!!ειμαι με 2 ωρες υπνου απο προχτες αλαλ τηνπαλευω...εκει που εστρωσε καικοιμοταν η μικρη και ξυπνουσε 1 φορα τη νυχτα προχτες τι την επιασε καθε 1,5 ωρα ξυπνουσ εκαι χτες εφαγε το ντεπονακι της αλλα παλι σηκωθηκε 1-4-6 κι εγω αγχος και δουλεια μαζεμενη και δεν μπρω να κοιμηθω λεμε!οκ αρκει που μου σκαει χαμογελα και μου περνουν ολα!!!!και παο οδυλεια τρεχω λεμε...φιλια πολλα και καλημερες!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ!!!

Μαεστρία, περαστικά στον Γιαννάκη και στον μπαμπά του, να φύγει ο παλιοπυρετός ξου ξου!

Κισάκι, υπομονή, θα τελειώσει σιγά σιγά το ζόρι του ύπνου!

Σήμερα βγήκαμε για φαγητό οι 4 μας, όταν φτάσαμε στην ταβέρνα κι ανακαλύψαμε ότι ξεχάσαμε το καθισματάκι φαγητού του μικρούλη μας έκοψε κρύος ιδρώτας... ΑΛΛΑ... το αγοράκι μου έγινε άντρας, κάθισε κύριος κι έφαγε με μαχαιροπήρουνο παρακαλώ, ήπιε σε γυαλινο ποτήρι, τσούγκριζε με χαρά, ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ! Στο τέλος, κι αφού ήταν υπόδειγμα παιδιού, είδε τον σημερινό του έρωτα στο πρόσωπο της Κέλυς (μια μικρούλα που του έκανε τα γλυκά μάτια), κατέβηκε και πηγαινοερχοντουσαν αγκαλιά! Είναι απίστευτο το πόσο έχει ηρεμήσει, πόσο καλό παιδάκι έχει γίνει! Και σήμερα, ήμουν συγκινημένη, εδώ και δύο χρόνια η Πρωτομαγιά μου θυμίζει την προετοιμασία του ερχομού του! Αύριο έχει γενέθλια το αγοράκι μου, κλείνει τα 2... Τι ωραία μέρα η σημερινή!!!

Πολλά φιλιά κόρες, να περάσετε σούπερ, να είναι καλά όλα τα παιδάκια της παρέας (και του κόσμου όλου) και να περάσουμε ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ!!!

Μαεστρία, περαστικά στον Γιαννάκη και στον μπαμπά του, να φύγει ο παλιοπυρετός ξου ξου!

Κισάκι, υπομονή, θα τελειώσει σιγά σιγά το ζόρι του ύπνου!

Σήμερα βγήκαμε για φαγητό οι 4 μας, όταν φτάσαμε στην ταβέρνα κι ανακαλύψαμε ότι ξεχάσαμε το καθισματάκι φαγητού του μικρούλη μας έκοψε κρύος ιδρώτας... ΑΛΛΑ... το αγοράκι μου έγινε άντρας, κάθισε κύριος κι έφαγε με μαχαιροπήρουνο παρακαλώ, ήπιε σε γυαλινο ποτήρι, τσούγκριζε με χαρά, ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ! Στο τέλος, κι αφού ήταν υπόδειγμα παιδιού, είδε τον σημερινό του έρωτα στο πρόσωπο της Κέλυς (μια μικρούλα που του έκανε τα γλυκά μάτια), κατέβηκε και πηγαινοερχοντουσαν αγκαλιά! Είναι απίστευτο το πόσο έχει ηρεμήσει, πόσο καλό παιδάκι έχει γίνει! Και σήμερα, ήμουν συγκινημένη, εδώ και δύο χρόνια η Πρωτομαγιά μου θυμίζει την προετοιμασία του ερχομού του! Αύριο έχει γενέθλια το αγοράκι μου, κλείνει τα 2... Τι ωραία μέρα η σημερινή!!!

Πολλά φιλιά κόρες, να περάσετε σούπερ, να είναι καλά όλα τα παιδάκια της παρέας (και του κόσμου όλου) και να περάσουμε ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

ανοιξε η καρδια μου λενι μου.τι ωραια μερα που περασατε μπραβο στον μαλλια κοριτσι μου μπραβο στην μερα σημερα ειδες μετα την φουρτουνα ολα ειναι ποιο ωραια.

και για αυριο ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΟΟΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 867450smkwcfc87r.gif

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπερα κοριτσακια,καλο μηνα!!!!!!!!!

Τζελενα μου μην ανησυχεις,εμεις να ειμαστε καλα,με το καλο να γεννησεις και το καλοκαιρι θα βρεθουμε στη Χαλκιδικη.

Μαεστρια μου περαστικα στους αντρες της οικογενειας,καλα κανατε και βγηκατε και περασατε και σουπερ.Καλοριζικο το τικερακι ;)

Κισακι μου υπομονη που θα παει,θα βγουνε τα δοντακια και θα στρωσετε.

Ελενη κ μπραβο αγαπη μου που βγηκατε και ηταν και τελεια,ειδες βρε τι παιδακια εχεις;;;Καλα το αγορι σου δεν το συζητω,καταλαβε το παιδι οτι αυριο μεγαλωνει και ηταν κυριος!!!!Χρονια πολλα κοριτσακι μου για αυριο,να το χαιρεσαι το αντρακι σου,να ειναι παντα γερος και χαρουμενος.

Εμεις χθες πηγαμε με παρεα στο COSMOS και η μικρη επαιξε μποουλιγκ με τα παιδακια και πολυ το χαρηκε,μαζευτηκαμε μετα τις 10 το βραδυ στο σπιτι.Σημερα πηγαμε για φαγητο με παρεα στη Νεα Ραιδεστο και μετα για καφεδακι,ωραια ηταν,αν βοηθουσε κι ο καιρος,θα ηταν καλυτερα βεβαια,αλλα δεν πειραζει.

Και του χρονου να ειμαστε γερες κοριτσια.

Κουφετακι μου τι κανεις,τι εγινε,τελος η εργασια;Θα σε παρω αυτιο τηλεφωνο να τα πουμε,αντε και να κανονισουμε και κανενα καφεδακι.

Φιλακια,καλο βραδυ!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα!

Χριστός Ανέστη! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα!

Είπα κι εγώ να κάνω παρέα στην Ελένη_κ....:tongue:

Από την Κυριακή του πάσχα είμαι στο κρεβάτι και μάλλον με την ωραία την γριπούλα! Κόλλησα και τον άντρα μου και καταντήσαμε νοσοκομείο! Όσο πυρετό δεν έκανα σε όλη μου τη ζωή τον έκανα αυτή την εβδομάδα! Το κοριτσάκι μου έκανα 8 μέρες να το δω και φυσικά χθες βράδυ που την φέρανε την καταζούληξα!!!!

Κατά τα άλλα μια χαρά!!!

Όπως βλέπω όλες λίγο πολύ περάσατε ωραία και χαίρομαι!

Μαεστρο μεγιά το τικεράκι!

Αντε τώρα που ξαναμαζευτήκαμε να κανονίσουμε κι εκείνον τον καφέ!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλο μηνα!!!!!

Περαστικα σ΄ ολα τ΄ αρρωστουλια μικρα και μεγαλα!!!!!

Ελενη να χαιρεσαι τ΄ αγορακι σου!!!!

Εμενα ο μικρος με τρεχει χαχαχα...... Τον ζυγισα χτες σε μια φιλη που εχει βρεφικη ζυγαρια με τα ρουχα και τον εβγαλε 6500κιλα σοκ!!!!!!

Γεια σας κορίτσια.

Ο δικός μου ανέβασε και σήμερα, 38, έπεσε βέβαια με αντιπυρετικό αμέσως, αλλά θα τον πάω παιδίατρο το απόγευμα για σιγουριά, γιατί τρίτη μέρα στη σειρά είναι που ανεβάζει.

Ελένη να χαίρεσαι τον μικρό!!!

mickey-mouse-happy-birthday.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χέι κόρες!!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, να είστε όλες γερές και να χαίρεστε τις οικογένειές σας! Μαεστρία μου με το καλό το νέο μπεμπέ και όσες άλλες το επιθυμούν να βρεθούν γρήγορα στην θέση της Μαεστρίας μας!

Ελενάκι, περαστικά κοριτσάκι μου, μόνο πυρετό έκανες? Πολυτέλεια πάντως να είσαι άρρωστος και να είσαι χωρίς παιδιά, προσωπικά δεν το έχω ζήσει!

Μαεστρία, τι είπε ο παιδίατρος? Ιωσούλα απλή?

Καλό ξημέρωμα κουκλίτσες...

Καλημέρα κοπέλες...

Ύστερα από μια δύσκολη αρχή του μήνα(εχθές κηδέψαμε τον μπαμπά της κουμπάρας μου που ήταν η μία από τις δύο που μας πάντρεψαν.....ήταν ο αρχιπυροσβέστης που σκοτώθηκε μέσα στο σουπερ μάρκετ) και ένα καραμπινάτο κλείσιμο μήνα, είπα να μπω να σας πώ μία καλημέρα και να σας πω οτι για την ώρα είμαστε καλά....να συνέλθουμε λίγο...

Φιλιά σε όλες σας και στα πατουσάκια....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Kαλημερα,παστακια μου τι να πω,σοκαριστηκα οταν ειδα να το ποσταρεις στις δυσκολες στιγμες.Συλλυπητηρια κοπελα μου,καλο ταξιδι στον ανθρωπο.

Μαεστρια περαστικα στον μικρουλη σου,τι εγινε τελικα στο γιατρο;

Ελενη 2008 περαστικα και εσας κοριτσι μου.Αμαν βρε παιδι μου πια με αυτες τις ιωσεις,αντε να καλοκαιριασει να ησυχασουμε.

Εμεις καλα ειμαστε,η μικρη αυριο θα πανε εκπαιδευτικη εκδρομη στη Βεργινα και ειναι μες τη χαρα,επισης αρχισαν προβες για τη σχολικη γιορτη,θα ανεβασουν την ΟΔΥΣΣΕΙΑ και η δικια μου θα κανει τη σειρηνα που θα μαγεψει τον Οδυσσεα(αχ τι αλλο θα δω Παναγια μου.....).

Κατα τ'αλλα ησυχα,αυτος ο καιρος μου εχει σπασει τα νευρααααα:mad::mad:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Ο δικός μου ανέβασε και σήμερα, 38, έπεσε βέβαια με αντιπυρετικό αμέσως, αλλά θα τον πάω παιδίατρο το απόγευμα για σιγουριά, γιατί τρίτη μέρα στη σειρά είναι που ανεβάζει.

Τι έγινε με τον μικρό Μαράκι;

Ελενάκι, περαστικά κοριτσάκι μου, μόνο πυρετό έκανες? Πολυτέλεια πάντως να είσαι άρρωστος και να είσαι χωρίς παιδιά, προσωπικά δεν το έχω ζήσει!

Οχι βέβαια! Είχα τρομερό πόνο στο λαιμό και σε όλες τις κλειδώσεις, γι αυτό μου είπαν για Η1.

Εσείς πως πάτε με τα αυτάκια σας;

Ύστερα από μια δύσκολη αρχή του μήνα(εχθές κηδέψαμε τον μπαμπά της κουμπάρας μου που ήταν η μία από τις δύο που μας πάντρεψαν.....ήταν ο αρχιπυροσβέστης που σκοτώθηκε μέσα στο σουπερ μάρκετ)

Καλο παράδεισο να έχει παστάκια μου!

Να είστε γεροί να τον θυμάστε!

Ελενη 2008 περαστικα και εσας κοριτσι μου.Αμαν βρε παιδι μου πια με αυτες τις ιωσεις,αντε να καλοκαιριασει να ησυχασουμε.

Ευχαριστώ μανού μου! Λες να έρθει κάποια στιγμή το καλοκαίρι;:tongue:

Εμεις καλα ειμαστε,η μικρη αυριο θα πανε εκπαιδευτικη εκδρομη στη Βεργινα και ειναι μες τη χαρα,επισης αρχισαν προβες για τη σχολικη γιορτη,θα ανεβασουν την ΟΔΥΣΣΕΙΑ και η δικια μου θα κανει τη σειρηνα που θα μαγεψει τον Οδυσσεα(αχ τι αλλο θα δω Παναγια μου.....).

Καλέ από τώρα κάνει τη σειρήνα;;)

Λες να είναι προφητικό και να μαγευει έτσι και τους άντρες;:P:p

4Suap3.png

Μαεστρία, τι είπε ο παιδίατρος? Ιωσούλα απλή?

Ίωση και πολλά φλέματα. Να τον αφήνω να κλαίει λέει, για να καθαρίσει. Δεν έδωσε αντιβίωση πάντως, γενικώς δύσκολα δίνει, καθαρισμό μυτούλα, μπάνια, νερό, τα γνωστά. Σήμερα καλά είναι, δεν ανέβασε πυρετό, αλλά θα τον κρατήσω αυτή τη βδομάδα σπίτι μάλλον, να στανιάρει (και να κλατάρω εγώ :tongue:).

Κι εμέναααααα!!!

Στενοχωρήθηκα και για τον Βέγγο. Τον λατρεύω αυτόν τον κωμικό!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κοπέλες...

Ύστερα από μια δύσκολη αρχή του μήνα(εχθές κηδέψαμε τον μπαμπά της κουμπάρας μου που ήταν η μία από τις δύο που μας πάντρεψαν.....ήταν ο αρχιπυροσβέστης που σκοτώθηκε μέσα στο σουπερ μάρκετ) και ένα καραμπινάτο κλείσιμο μήνα, είπα να μπω να σας πώ μία καλημέρα και να σας πω οτι για την ώρα είμαστε καλά....να συνέλθουμε λίγο...

Φιλιά σε όλες σας και στα πατουσάκια....

:-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(:sad::-(

Πόσο με φόβιζε πάντα αυτό... Να είσαι στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή! Και πόσο θέμα τύχης είναι τελικά το να ζεις!

Κρίμα, κρίμα κι άδικο... Συλλυπητήρια κοριτσάκι μου!

μια χαρά η κούκλα, πάλι στο επίκεντρο! Ενθουσιασμένη???

Αύριο, να θυμηθώ να κοιτάξω έξω από το παράθυρο πριν ντυθώ! Επηρεασμένη από χτες που σκάσαμε, ντύθηκα καλοκαιρινά και χωρίς καλσόν! Εντάξει, εδώ δεν κάνει κρύο αλλά ήμουν το λιγότερο... εκτός θέματος ξανά!

Οχι βέβαια! Είχα τρομερό πόνο στο λαιμό και σε όλες τις κλειδώσεις, γι αυτό μου είπαν για Η1.

Εσείς πως πάτε με τα αυτάκια σας;

Φτου φτου, καλά λέμε! Φυσικά δεν έχει τελειώσει την αντιβίωση ακόμα (να θυμίσω, την για φέτος), την Παρασκευή τελειώνει και Δευτέρα πάμε για επανεξέταση... Να δω τι θα μου πει, έχω κι έναν άλλον παιδοωρλ στο μυαλό μου και αναλόγως θα πράξω... Σήμερα πήγε και σχολείο, μήπως και σπίτι που κλειστήκαμε μήπως δεν αρρώστησε? Έχω απελπιστεί μιλάμε!

Ίωση και πολλά φλέματα. Να τον αφήνω να κλαίει λέει, για να καθαρίσει. Δεν έδωσε αντιβίωση πάντως, γενικώς δύσκολα δίνει, καθαρισμό μυτούλα, μπάνια, νερό, τα γνωστά. Σήμερα καλά είναι, δεν ανέβασε πυρετό, αλλά θα τον κρατήσω αυτή τη βδομάδα σπίτι μάλλον, να στανιάρει (και να κλατάρω εγώ :tongue:).

Στενοχωρήθηκα και για τον Βέγγο. Τον λατρεύω αυτόν τον κωμικό!

Μαεστρία, τώρα τελευταία μαυρίζουμε για τους ίδιους λόγους! Πριν λίγο το έμαθα, ρε γμτ, κάποιοι άνθρωποι ΔΕΝ πρέπει να πεθαίνουν!

Περαστικά στον Γιαννάκη, πάει πέρασε τώρα...

Πολλά φιλάκια κοριτσάκια!

Μαεστρία, τώρα τελευταία μαυρίζουμε για τους ίδιους λόγους! Πριν λίγο το έμαθα, ρε γμτ, κάποιοι άνθρωποι ΔΕΝ πρέπει να πεθαίνουν!

Tι όμορφη φράση βρε κορίτσι! :) Συμφωνώ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...