Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!!

Χρονια πολλα, Χριστος Ανεστη, υγεια, ευτυχια κι οτι επιθυμει η καθεμια μας!

Ελενιτσα περαστικα στα ζουζουνακια σου και υπομονη, τι αλλο να πω? Σε καταλαβαινω απολυτα...

Μανου μου εμεις ποτε θα τα πουμε απο κοντα???

Πολλα φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σιγά που θα πήγαινα στην δουλειά... Το βράδυ μας είχε από όλα: πυρετικά ρίγη, 40αρια ακατέβατα, υγρό από το αυτί που έτρεχε (αυτό ήταν καλό είπε ο γιατρός), χλιαρά ντουζ, εμετούς... Τεσπα, ξεκινήσαμε αντιβίωση (ΞΑΝΑ) και σταγόνες στο αυτί και σε δέκα μέρες θα ξαναπάμε στον ωρλ... Τώρα επιτέλους έπεσε ο πυρετός (σε δέκατα, μην φανταστείτε, απλά δεν έχει τα 39αρια που έκανε) κι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έφαγε 10 κουταλιές σουπίτσα...

Ρε κορίτσια, κάντε μια προσευχή για μας, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ...

Βρε Ελένηηηηηηηηηηη, ευχέλαιο κορίτσι μου, άκου μας!!!! Κάνε ένα μπας και πιάσει!

Ε, ναι τελικά, θα το κάνω! Ειλικρινά δλδ, δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ! Όσο κι αν προσπαθώ να το εκλογικεύσω (εντάξει, λογικό είναι, μια ωτίτιδα που επιμένει είναι και ταλαιπωρεί το παιδί) στο τέλος μου την δίνει... Και κάθε μέρα λέμε "αύριο θα είναι όλα καλύτερα" και κάθε μέρα το ίδιο... ΟΚ, δεν είμαι απαισιόδοξη και μίζερη αλλά ρε γμτ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ!

ΑΛΛΑ....

Καλέ δεν το βάζουμε κάτω, δεν θα μας ισοπεδώσει μια γαμοωτίτιδα! Θα την ισοπεδώσουμε εμείς! Τώρα χορεύουμε με το κοριτσάκι μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααααααα......

Απόψε και κάποιες νύχτες τώρα ο γουργούρης κλαίει τα βράδυα γοερά και με το που το βάζουμε δίπλα μας στο κρεβάτι μας, ηρεμεί...τυχαίο; δε νομίζω....για πότε θα τον δείρω δν ξέρω....

Κατα τα άλλα είσαστε καλά; Οι εγκυούλες μας πώς πάνε;

Ελένη_Κ μου πωω τι να πω; υπομονή..καλά σου λέει η Μαεστρία..κάνε ένα ευχέλαιο ρε παιδάκι μου....περαστικουλάκια σας!

Αυτά...πάω για δουλειά τώρα ύστερα από 3-4 ώρες ύπνου...ζζζζ...θα κουτουλάω το βλέπω!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρααααααααααααα!

Σήμερα πήρα όλες πια τις εξετάσεις απ' το ΙΚΑ. Όλα καλά, εκτός από λίγη ανάγκη για περισσότερο φολικό οξύ, που οκ, παλεύεται!

Πάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρες!!!!

Πάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.... κι εγώ μαζί!

Μπράβο Μαεστρία μου για τα καλά αποτελέσματα (το φολικό δεν είναι τίποτα, όλα καλά λοιπόν) εύχομαι η συνέχεια να είναι εξίσου καλή και καλύτερη...

Πάλι σπίτι λοιπόν, σήμερα έχω μια τρελλή διάθεση για να μην κάνω απολύτως τίποτα, να κάτσω αγκαλιά με το κοριτσάκι μου σε ένα κρεβάτι και να χαζολογάμε!!!

Φιλιά!

Έχει και τα καλά του τελικά όλο αυτό! Και σε αυτά θα σταθούμε! Μέχρι να με σουτάρουν από την δουλειά!!!

χα, Μαεστρία, όταν με το καλό έρθει το μωράκι σου (και εγώ θα έχω μεγάλα παιδιά!!!) θα με θυμηθείς!

Αλήθεια, ο Τζώνης έχει βγάλει την πάνα ή θα το ξεκινήσετε το καλοκαίρι? Με την πιπίλα τι κάνετε? Ρωτάω εσένα γιατί τα αγοράκια μας είναι κοντά στην ηλικία... Εγώ μάλλον θα δυσκολευτώ με την πιπίλα, ήδη ξεκινήσαμε σιγά σιγά να το συζητάμε κι ενώ στην συζήτηση είναι ΟΚ, συμφωνεί και την πετάει, όταν έρχεται το βράδυ τον πιάνει παράκρουση. Αλλά μάλλον θα προηγηθεί η πάνα, ούτε που ξέρω με ποια σειρά θα το κάνουμε... Τσαντίστηκα με την μαμά μου, τον βάζει στο γιογιο και κάνει τσίσα επειδή εκείνος το ζητάει (βλέπει την Μυρτώ και αντιγράφει) αλλά ρε γμτ, δεν θέλω να το δει σαν παιχνίδι, όταν αποφασίσουμε ότι ξεκινάμε και είμαστε έτοιμοι ΟΛΟΙ ΜΑΣ θέλω να το κάνουμε σωστά.

Αχ, τι καλά που είναι να κάθεσαι!

Διαφημίσεις

Κι εγώ πιο επείγουσα την πάνα θεωρώ, λόγω παιδικού. Η πιπίλα ας έρθει κι αργότερα.

Θέλω τώρα να ξεκινήσουμε, περιμένω να ζεστάνει επιτέλους, για να τον έχω με το βρακί, που λένε. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλορίζικο το τικεράκι μπουμπου!!! Επιτέλους! Άντε να έρθει το σπόρι με το καλό!

Καλέ ναι, μόλις το πάρουμε απόφαση κόβουμε την πάνα μαχαίρι την ημέρα, μόνο σωβρακάκι! Του έχω πάρει κάτι φοβερά μποξεράκια!!! Αλλά μάλλον είναι για του χρόνου, δεν μπορώ να τον υπολογίσω λόγω της πάνας! Άντε να δούμε πως θα πάει κι αυτό!

Οι υπόλοιπες που είστε? Ακόμα διακοπές?

Καλορίζικο το τικεράκι μπουμπου!!! Επιτέλους! Άντε να έρθει το σπόρι με το καλό!

Καλέ ναι, μόλις το πάρουμε απόφαση κόβουμε την πάνα μαχαίρι την ημέρα, μόνο σωβρακάκι! Του έχω πάρει κάτι φοβερά μποξεράκια!!! Αλλά μάλλον είναι για του χρόνου, δεν μπορώ να τον υπολογίσω λόγω της πάνας! Άντε να δούμε πως θα πάει κι αυτό!

Οι υπόλοιπες που είστε? Ακόμα διακοπές?

Εσένα παιδί μου είναι μικρότερος, έχεις περιθώριο και για του χρόνου για την πάνα.

Ο δικός μου του χρόνου θα 'ναι πολύ μεγάλος, οπότε ελπίζω να τα καταφέρουμε φέτος!!

Ε, είπα να βάλω τικεράκι. Σιγά το επιτέλους ρε Ελένη; Πότε να το 'βαζα δηλαδή; Με το που το 'μαθα;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κιόλας!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρες (κι ομως ειμαι ακόμα ΕΔΩ!)!!!

Την Δευτέρα έχει γενέθλια, γίνεται 2! Στατιστικά, η καλύτερη ηλικία για να κόψεις την πάνα είναι τα 2,5. Όταν όμως γίνει 2,5, στις 02/11/11 δλδ θα πάει σε παιδικό σταθμό που έχει ως βασική προϋπόθεση να μην φοράει πάνα το παιδί. Οπότε, ξεκινάμε αρχές Ιουνίου...

Από φίλες μου πάντως, καλύτερα πριν τα 2μιση παρά κοντά στα 3... Εχουν ζοριστεί περισσότερο τότε... Είναι βέβαια και στο παιδί...

Αχ, επαναλαμβάνω, τι ωραία που είναι στο σπίτι!!!

Σήμερα αφήσαμε τον μικρό με πυρετό (ε, ναι, σήμερα ανέβασε!!!) και πήγαμε για φαγητό και θέατρο! Υπέροχη παράσταση, γελάσαμε και ψυχοθεραπευτήκαμε ομαδικώς! ("H σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Νικολαίδη") Φυσικά ο μικρός ξανανέβασε πυρετό, έχω και τον μεγάλο λίγο μπουκωμένο, πιασμένο, κρυωμένο, οπότε αύριο σπίτι, σουπίτσα και ξεκούρασηηηηηηηη!

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...