Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

halloooooooooo...

τι κάνετε; κοίτα να δεις..έχω βγεί η κακιά νύφη τώρα....που χ#@#στηκα, καλά έκανα και της τα είπα, πήγε και ζήτησε συγνώμη στην μάνα μου και τώρα είναι η ώρα να τα πούμε και μεταξύ μας, αλλά το πόιντ το έπιασε...μωρε βρεφονηπιακόόόόός!

Κατα τα άλλα όλα καλά..ε, εκεί με τον πάστα στεναχωρηθήκαμε με όλα αυτά...όχι μεταξύ μας, μια χαρά είμαστε και πιο αγαπημένοι να σας πω, αλλά μας χαλάσαν την διάθεση πριν το βαφτισι ρε γμτ!!!

αυτά..εύχομαι να περάσετε όλες Καλό Πάσχα με τις οικογένειές σας και πάνω από όλα υγεία! Σε εμάς και σεόλο τον κόσμο....

Φιλάκια κούκλες!

(Μανου μου, σας περιμένουμε με ανοιχτες αγκάλες...λένε για πολύ καλό καιρό, αλλά βάλε και καμμια ζακετούλα μαζι, γιατί στο Ρίο η ψύχρα υπάρχει και το κατακαλόκαιρο!)

:-):smile::-)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κορες.σας αγαπω ολες το ξερετε?εχτες εκανα μαλλι εβαψα και νυχι καλε!!!!!ολο το απογευμα εξω τι ωραια οταν γυρισα πηγαν ολες οι δουλιτσες πισω αλλα οκ αξιζε.κισακι αντε να στρωνει η μικρα γτ οταν ερθε κανα ακομη μην ζοριζεσε λεμε.μανου κλ να περασετε και καλη ανασταση μαεστρια να μιλησουμε αν πατε παρκο να ρθουμε κι εμεις οκ?εντωμεταξυ τελικα θα σας πω γτ τρωω τιε παπαριτσες μου στην δουλεια.ο τυπος εκδηλωθηκε τελικα και αν σας πω θα πειτε ..παααραλογοοο!!!με ειχε καθε πρωι παμε για εναν καφε και παμε για εναν καφε συνεχιζε να με περνει τηλ στο κντ ολο αυτο τον καιρο δεν σταματησε τπτ.αντε λεω παμε για εναν καφε ενα πρωι.πηγαμε κοντα στην δουλεια για ενα μισαωρο με το που κατσαμε μου λεει ειμαι παρα πολυ ερωτευμενος μαζι σου,ελα του λεω σοβαρα?μα φαινετε τοσο πολυ.ναι του λεω και γινεσε ρεζιλι γτ σε εχουν παρει χαμπαρι στην δουλεια και χωρις λογο κερατα καταλαβες του λεω?περιμενε ανταποκρυση ο μλκς,και του λεω κοιτα εγω ηρθα εδω για να ξεκαθαρισουμε ηρεμα τα πραγματα δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι με μας γτ απλα δεν υπαρχει κατι για να γινει.εγω δεν μπορω να σκεφτω κατι τετοιο αφου ετσι δεν θα μπορουσα να κοιταξω τα παιδια μου στα ματια με τον εαυτο μου δεν θα μουν κλ και φυσικα ο συζηγος μου δεν μου φταιει σε τπτ.εσυ που εχεις αναγκη απο οτι καταλβα για μια τετοια φαση θα βρεις καποια υπαρχουν πολλες να κανεις το γουστο σου(μου ειπε οτι δεν θα ναι για πολυ ο ερωτας κραταει λιγο και θα ανεβουμε και οι δυο.-ακουτε παπαριες?-)μα εσυ με τραβηξες και μπλα μπλα,εκει πανω του λεω κλ πως σου εδωσα το δικαιωμα να με δεις η να σκεφτεις κατι τετοιο ρε συ?μου το δωσες λεει με τον αερα σου την υπαρξη σου.....ντονκγ!τελος παντον του πα οτι πρεπει να σταματηση εδω και οποιαδηποτε κινηση παραπερα θα με προσβαλει.την επομενη μερα μου ειπε σου ζητω συγνωμη αν σε προσβαλα.....μα τι μλκς!!και απο τοτε τρωω χωσιμο στην δουλεια.....φυσικα!!!!τι να λεμε τωρα!!!η κουμπαρα μου μου πε οτι δεν θα σταματηση ο τυπος και εγω ειπα οτι αν γινει ποιο χοντρο το θεμα θα αμολισω το ροντβαϊλερ(τον συζηξ)και θα τελιωνει η μπουγαδα.ακουτε τι τραβαω στα 38μου?μη χειροτερα!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα!

Εγω περιμενω την "κοκκινοσκουφιτσα" ακομα.....

Που ξέρεις... Μπορεί να καθυστερήσει καμιά 10 μήνες!!!;)

Καλή Ανάσταση και καλά να περάσετε!

εγω μενω καλαμαρια

Λες να είμασταν γειτόνισσες;:rolleyes::rolleyes:

Έχουμε ξανά πυρετό, κάτσαμε σπίτι τα δυο μας

Ρε Λενάκι; Το ευχέλαιο που λέγαμε;

Ε, δηλαδή αυτό το δικό σας δεν υπάρχει!!!!

Ελπίζω να μην είναι τίπποτα και να συνέλθει το παιδί!

έχω βγεί η κακιά νύφη τώρα....που χ#@#στηκα, καλά έκανα και της τα είπα, πήγε και ζήτησε συγνώμη στην μάνα μου

Μπράβο Κατερινακι! Καμιά φορά χρειάζεται!

αλλά μας χαλάσαν την διάθεση πριν το βαφτισι ρε γμτ!!!

Μην αφήσεις τίποτα να σας χαλάσει αυτή την στιγμή! Είναι μοναδική!

αυτά..εύχομαι να περάσετε όλες Καλό Πάσχα με τις οικογένειές σας και πάνω από όλα υγεία! Σε εμάς και σεόλο τον κόσμο....

Αυτό Κατερινάκι! Μόνο υγεία!!!

καλημερα κορες.σας αγαπω ολες το ξερετε?εχτες εκανα μαλλι εβαψα και νυχι καλε!!!!!

χαχα!! Κι εγώ το ίδιο ακριβώς έκανα χθες το απόγευμα!!!

εντωμεταξυ τελικα θα σας πω γτ τρωω τιε παπαριτσες μου στην δουλεια.ο τυπος εκδηλωθηκε τελικα

Πολύ καλά του τα είπες του βλάκα!

την επομενη μερα μου ειπε σου ζητω συγνωμη αν σε προσβαλα.....μα τι μλκς!!και απο τοτε τρωω χωσιμο στην δουλεια.....φυσικα!!!!

Αμα είναι κομπλεξικός ο άνθρωπος κορίτσι μου δεν καταλαβαίνει από καθαρές εξηγήσεις....

Μάλλον τα παντελόνια πρέπει να τα βγάλει....

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

αχαχααχαχαχα!ρε ελενη ελεφαντακι θα χει μαρι η μανου μας?ακου 10 μηνες!!!και ναι συμφωνω ετσι οπως τα λες ειναι μισογυνηδες ρε παιδακι μου.παω να ξεκινησω τσουρεκακια με την κορη μου φιλακια

921477wc2fyvv2y2.gif

αχαχααχαχαχα!ρε ελενη ελεφαντακι θα χει μαρι η μανου μας?ακου 10 μηνες!!!και ναι συμφωνω ετσι οπως τα λες ειναι μισογυνηδες ρε παιδακι μου.παω να ξεκινησω τσουρεκακια με την κορη μου φιλακια

Καλέ 9 για να γεννήσει και 1 μέχρι να της ξανάρθει!!:P:p:p

Εμείς τα κάναμε χθες (η μανούλα μου δηλαδή) και γίναν τέλεια γιατί έβαλε το χεράκι της η κουκλίτσα μου!!!:tongue::tongue:

Κι εγώ πήρα άδεια να την κοπανήσω νωρίτερα για να πάω να βάψω τα αυγουλάκια μου!!!

Καλή επιτυχία κουφετάκι μου!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!!

Αρε κουφετακι καις καρδιες!!!!! Ε και συ προσεχε λιγο τον αερα σου χαχαχαχα.

Εμεις πηγαμε το πρωι εκκλησια απο τις 8 και κοινωνησαμε στις 9:30 ο μπεμπης κυριος!!!! Μετα πηγαμε και σε μια φιλη για καφε και γενικα ξελαμπηκαρισα!!!!!

Το απογευματακι ερχονται οι δικοι μου και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!

Κοριτσακια μου καλησπερααα,καλη Κοκκινη Πεμπτη να εχουμε.Εγω σηκωθηκα πρωι-πρωι,εβαψα κοκκινα τα αυγουλακια μου και αφησα μερικα να τα ζωγραφισει η μικρη μου.Εγινα πολυ ομορφα,και του χρονου να ειμαστε γερες κοριτσια.

Ελενιτσα ευχαριστω για την ευχη,τι να πω θα δειξει......

Κουφετακι μου καλα τι να πω,δεν εχω λογια,δεν παιζεται ο τυπος,μεγαλοβδομαδιατικα,αν ειναι δυνατον......αλλα ειπαμε εχουμε φιλεναδα που φυσαει;););););)Καλη επιτυχια στα τσουρεκακια σας,πηρα τηλεφωνο,αλλα απουσιαζες πουλακι μου.

Σαντυ μου βοηθεια σας,γερο να ειναι το αγορακι σου,και πολυ καλα εκανες και πηγες και για καφεδακι,πρεπει να παιρνεις και λιγο τον αερα σου.

Αντε κοριτσια να γυρισουμε ολες με το καλο και να κανονισουμε να βρεθουμε επιτελους,γιατι ειμαστε και πολλες,ζωη να'χουμε!!!!!:-P

Φιλακια,ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Kαλημέρα!

Εμείς οι μαύροι που δουλεύουμε μείναμε τελευταίοι!!!:tongue:

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, καλά να περάσετε και στην καθεμια μας ότι επιθυμούμε να το πάθουμε!;);)

Φιλιά!!!!

4Suap3.png

Να ευχηθώ κι εγώ Καλή Ανάσταση κόρες, να είναι πάνω από όλα τα παιδάκια μας πάντα γερά και μετά εμείς να τα καμαρώνουμε...

(άντε μπας με την Ανάσταση τελειώσει και η εβδομάδα των Παθών!)

Κορίτσια και εγω με την σειρά μου ξαναλέω Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Να είσαστε όλες καλά και οι οικογένειες σας...με την Μανού ξαναβρεθήκαμε και περάσαμε πολύ καλά και χαρήκαμε που τους ξαναείδαμε...ευχομαι να γνωριστούμε κι οι υπόλοιπες γιατί με τον πάστα με μια φωνή λέμε οτι " ΟΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!"...και οι υπόλοιποι περίχωροι οφ κορσ!

Να'σαστε όλες καλά να σκάτε από υγεία!!!!:-P:razz::-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Καλησπερα,χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη,κοριτσακια μου,πως τα περασατε;;;;

Εμεις επιστρεψαμε σημερα κατα τις εξι.Περασαμε πολυ ωραιααααα!!!!

Βεβαια εγω αδιαθετησα το πρωι της Παρασκευης,την ημερα της αναχωρησης μας και εννοειται οτι μετα με επιασε και ημικρανια και δυσστυχως δεν μπορεσα να παω στον επιταφιο,αλλα δεν πειραζει του χρονου να ειμαστε καλα.

Κατα τ'αλλα περασαμε πολυ ομορφα,βρεθηκαμε για αλλη μια φορα με την παστοοικογενεια και το καταχαρηκα,να ξαναπω,οτι ο γουργουρης ειναι το μωρο που ονειρευεται η καθε μανουλα,ειναι σκετος γλυκας και πολυ ησυχουλης(φτου-φτου-φτου).Τον ευχαριστηθηκα,τον ειχα αγκαλιτσα και χορτασα μωρουδιλα:P:p:p

Παστακια μου πραγματικα χαρηκαμε ολοι που σας ξαναειδαμε κι ελπιζω να το επαναλαβουμε,συντομα ;)

Και δοξα το Θεο,ημουν πολυ τυχερη γιατι καταφερα και συναντησα και γνωρισα,επιτελους απο κοντα,το αγαπακι μου,την ελενιτσα κ!!!!!!!

Λοιπον ηταν απιστευτο,και οσο περιεργο κι αν σας ακουγεται κι ισως λιγο υπερβολικο,τολμω να πω,τοι ημουν πολυ συγκινημενη και χαρουμενη για αυτη τη συναντηση,γιατι εδω και εναμιση χρονο,εχουμε μοιραστει πολλα τα δυο μας.....Ηρθε μονο με τον αντρουλη της,γιατι τα παιδια ηταν καπως,ημασταν μαζι απο τις 11 ως τις 5 και ομολογω οτι δεν τη χορτασα....

Κοριτσακι μου περασαμε τελεια,ημουν σιγουρη οτι θα ταιριαζαμε απολυτα,και η χαρα μου δεν περιγραφεται,θελω να ελπιζω οτι θα ξαναβρεθουμε.

Αντε κοριτσια κανονιστε να βρεθουμε για να γνωριστουμε και οι υπολοιπες:P

Καλο βραδυ,φιλακιαααααααααααααα :-P:-P:-P:-P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Χριστός Ανέστη κοριτσάκια μου!!! Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά, πάντα γερές και ευτυχισμένες!!!

Μαρή Μανού!!! χαχαχα κι όσο σκέφτομαι τι λέγαμε πριν βρεθούμε! Αχ, ναι, σαν να γνωριζόμασταν πάντα, τόσο οικείοι όλοι σας! Άλλωστε... κι αν έχουμε πει, πόσα έχουμε μοιραστεί όλο αυτό το διάστημα! Είπαμε, το άλτερ έγκο! Κι ας ήταν όλα κατά, εμείς προς πείσμα των κακών οιωνών βρεθήκαμε! Να σπάσει η γκίνια βρε γμτ! Ξέρεις ότι έχετε φίλους εδώ νοτιότερα, πλέον κανονίζουμε μαζί κοινές οικογενειακές διακοπές! Σμουατς κοριτσάκι μου!

Ρε κορίτσια, τελειωμό δεν έχει όλο αυτό με τα αυτιά τους και τις ιώσεις φέτος, Μ. Σάββατο τρέχαμε στο νοσοκομείο με την Μυρτώ που έκανε πυρετό που δεν έπεφτε με τίποτα! Τεσπα, μια μέρα ήταν αυτό, ΙΩΣΗ πάλι και σήμερα φυσικά απόψε ξανά έκλαιγε το βράδυ γιατί πονάει το αυτί της! Στον ωρλ πάλι αύριο, κι ο μαλλιάς μαζί μιας κι αυτός έχει "εκκριτική ωτίτιδα", υγρό φυσικά κι αυτός που όμως είναι άλλο υγρό από της "οξείας μέσης ωτίτιδας" που έχει η Μυρτώ (δεν μπορείτε να πείτε, το εξαντλήσαμε το θέμα "ωτίτιδα" οικογενειακώς) και θέλω να δω τι θα μου πει ο γιατρός και γι' αυτό! Μάλλον θα μπω στην διαδικασία να ψάξω και τρίτο ωρλ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ! Δεν είναι δυνατόν, είμαστε κλεισμένοι σε ένα σπίτι έναν μήνα, τα μικρά έχουν λαλήσει - κι εμείς μαζί - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ μόλις ξεμυτίσουν λίγο να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα! Ειδικά η Μυρτώ, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, περιμένω να γίνει καλά να κάνουμε ένα σκασμό εξετάσεις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να είναι συνεχώς άρρωστη φέτος! Δεν θα αναφέρω ότι όση αντιβίωση δεν είχε πιει στην ζωή της την ήπιε μαζεμένη σε τρεις μήνες (μάλλον και αύριο θα ξεκινήσει νέα αντιβίωση), ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ! Κι αυτά τα κιλά, μόλις ξεπέρασε λίγο τα 17 πάλι ξανά μανά στα 16,8. Δεν την παλεύω άλλο, σοβαρά!

Αυτά λοιπόν, τα είπα και ξεθύμανα, κι αύριο είναι μια νέα ημέρα...

Κατά τ' άλλα την ημέρα του Πάσχα περάσαμε σούπερ, ρίξαμε πολύ γέλιο οι τέσσερίς μας. Μωρέ, είμαστε οικογένεια!

Αυτά κόρες, επιτέλους κοιμήθηκε η μικρή οπότε μπορώ να πάω για μπάνιο μπας και σηκωθώ το πρωί να πάω στην δουλειά!

Καλό ξημέρωμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...