Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

δουλευαμε σημερα και οχι μονο αυτο αλλα γ@μηθηκαμε γτ μας εστειλε να κοψουμε κατι χορτα μεχρι το μπουτι μου ..και τελικα εσπασα την μηχανη...τον μλκ.τα χερια μου πονανε τα ποδια μου η πλατη μου....τον μλκ.5 μερες πριν το τελος της συμβασης και απο την παρασκευη που γυρισα πιπα μας παει.

Α ρε κουφέτο! Ρίξτου κανα ωραίο μπινελίκι του βλάκα!

Αντε μέρες που είναι!

kaλημερα κι απο μας!!!!ειμαστε πολυ καλυτερα εω και 2ερες τρωμε τα φρουτα με ορεξη και κομομαστε καλυτερα,,,ελενημου τι να πω πια....

Μπράβο στα κορίτσια!

Αυτό το βραδυνό κοψτο σίγά σιγά!

Πήγα και ήρθα στο Παναγία (στα ταξί θα τα δώσω τα λεφτά που γλυτώνω!), εντάξ, δεν έχω ούτε AIDS! :tongue::mrgreen:

Αυτά τα αποτελέσματα περίμενες;:-P:razz:

Δικό σου γιατρό δεν θα έχεις στο Ιπποκράτειο;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτά τα αποτελέσματα περίμενες;:-P:razz:

Δικό σου γιατρό δεν θα έχεις στο Ιπποκράτειο;

Nαι, γι' αυτό κουβαλήθηκα μέχρι το Παναγία, ενώ τα υπόλοιπα τα στέλνουνε στη γιατρό, στο ΙΚΑ. ΑΥΤΑ, δεν τα στέλνανε!! Can you believe it?!

Προς το παρόν δεν έχω κανένα Ελένη. Η γιατρός μου - η ηλιθια - δεν ειναι πουθενά πλέον.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Nαι, γι' αυτό κουβαλήθηκα μέχρι το Παναγία, ενώ τα υπόλοιπα τα στέλνουνε στη γιατρό, στο ΙΚΑ. ΑΥΤΑ, δεν τα στέλνανε!! Can you believe it?!

Ναι, κι εγώ θέλω να κάνω εξετάσεις για τον θυροειδή και με στέλνουν στο β΄ικα!!

Προς το παρόν δεν έχω κανένα Ελένη. Η γιατρός μου - η ηλιθια - δεν ειναι πουθενά πλέον.

Γιατί δεν ψάχνεις να βρεις κάποιον από κει μέσα που να έχει ιατρείο;

4Suap3.png

Η γιατρός μου είπε έχει γνωστό, θα το ψάξω μέσω αυτής μάλλον. Θα δω, έχω χρόνο. :D

Ωραία!

Θα σε προσέχει πολύ και δεν θα χρειάζεται να τρέχεις από δω κι από κει..

Υπέρηχο έκανες να δεις το σποράκι:D;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ασχετο, αλλά χθες πήγαμε στο κουκου για να δού,ε τίποτα για την μικρή, και είπα να της πάρω τα τουβλάκια lego που είναι εγγύηση και έπαθα ένα σοκ όταν είδα τιμή!!!:shock::shock::shock:

Δεν ήξερα ότι είναι ΤΟΣΟ ακριβά!!

4Suap3.png

Ασχετο, αλλά χθες πήγαμε στο κουκου για να δού,ε τίποτα για την μικρή, και είπα να της πάρω τα τουβλάκια lego που είναι εγγύηση και έπαθα ένα σοκ όταν είδα τιμή!!!:shock::shock::shock:

Δεν ήξερα ότι είναι ΤΟΣΟ ακριβά!!

Πήρα εγώ, ένα κουτί, 30?! Πανέμορφα είναι, αλλά ΔΕΝ το ξανακάνω! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πήρα εγώ, ένα κουτί, 30?! Πανέμορφα είναι, αλλά ΔΕΝ το ξανακάνω! :mrgreen:

Ρε συ εγώ αυτό που είδα που ήταν κάπως αξιόλογο είχε 75ευρώ!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

Και τώρα σκέφτομαι τι να της πάρω.....

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Κουκλιτσες μου καλησπερα,χαθηκα γιατι ετρεχα με τις δουλειες και τις ετοιμασιες.Εγω περιμενω την "κοκκινοσκουφιτσα" ακομα.....τελικα θα μου τις χαλασει τις διακοπες....Τελοσπαντων,καλα να ειμαστε.

Κοριτσακια μου να σας ευχηθω απο τωρα,εμεις αναχωρουμε για Πατρα Μεγαλη Παρασκευη,αλλα δε βλεπω να προλαβω να ξαναμπω.

Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα,να περασετε υπεροχα τις Αγιες Μερες και να χαρειτε τις οικογενειες σας.

Πολλα φιλακιαααα!!!!!!!!!!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κουκλιτσες μου καλησπερα,χαθηκα γιατι ετρεχα με τις δουλειες και τις ετοιμασιες.Εγω περιμενω την "κοκκινοσκουφιτσα" ακομα.....τελικα θα μου τις χαλασει τις διακοπες....Τελοσπαντων,καλα να ειμαστε.

Κοριτσακια μου να σας ευχηθω απο τωρα,εμεις αναχωρουμε για Πατρα Μεγαλη Παρασκευη,αλλα δε βλεπω να προλαβω να ξαναμπω.

Καλη Ανασταση και Καλο Πασχα,να περασετε υπεροχα τις Αγιες Μερες και να χαρειτε τις οικογενειες σας.

Πολλα φιλακιαααα!!!!!!!!!!!!:P

Μακαρι να μην ερθει καθολου!!!!

Καλη ανασταση!

kalh ανασταση μανου!μαεστρια εγω μενω καλαμαρια,για να κανω προγεννητικο ετρεχα στο ικα αμπελοκηπων...ενας βλακας τα μισα μου εγραψε...οταν πια ξαναπηγα για αποτελεματα πηγα καμια3-4 φορες αλλα για το ειτζ βαρειηκα πηρα τηλ και λεει πρεπει να ερθεις αποδω...λεω αν ειχα θα με παιρνατε εσεις ε?λεει εναι...οκ του λεω δεν ερχομαι.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

χαχαχα Κισα, διαγνωση για της ατοπου!!!!

Φεύγετε πουλάκια μου! Καλά να περάσετε, καλή Ανάσταση πάντα με υγεία και χαρά!

Έχουμε ξανά πυρετό, κάτσαμε σπίτι τα δυο μας, Τάκης και κόρη πήγαν στο βαφτιστήρι... Σας έχω μιλήσει για την κούρασή μου? Που θέλω να ξαπλώσω σήμερα και να σηκωθώ μετά από έξι μήνες? Που τα νεύρα μου είναι τεντωμένα? Ε, όλα αυτά!

Αλλά από ότι είδα, όλες κολαζόμαστε Μεγάλη Εβδομάδα! Κουφετάκι, είναι μεγάλος καραγκιόζης ο τύπος! Ερωτώ, αν δεν κάνεις αυτά που λέει τί κυρώσεις θα έχεις? Τίποτα δεν μπορεί να σου κάνει ρε συ, χτύπα μια άδεια και τέλος!

Έφυγα, τα λέμε σε λίγο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...