Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα!!!! Μάλλον κάτι άλλο θα είναι!:tongue::tongue::tongue:

Πάντως για μωρομάνα είσαι σούπερ!!

Η αληθεια ειναι πριν γινω μανουλα ημουν λιγο τεμπελα, μ΄ αρεσει ο υπνος και το καθισιο τ΄ ομολογω!!!!

Ομως το μπεμπακη τ΄ ανετρεψε ολα.....τωρα μπορει να ειμαι στη τσιτα αλλα γουσταρω η μαζοχα χαχαχα....

Α!Μετα την Ανασταση θα βγω να τα πιω, ερχονται οι δικοι μου και θα κρατησουν τον μικρο οποτε θα τα σπασω γιουχουυυυυυυυυ

Μάλλον, άτυχό μου κορίτσι! :tongue:

Άντε, αιωνία του η μνήμη βρε κορίτσια. Σε 2 ωρίτσες τον κηδεύουν εδώ κοντά μου, στον Άγιο Θεράποντα.

Ctt9UKG1DzE

:-(:sad::-(:sad::-(

Ρε γμτ, ούτε δικός μου Άνθρωπος να ήταν! Μοναδικός! Καλό του ταξίδι...

Αχ και να ταν το μονο κουφο που εχω ακουσει......μη τη ψαχνεις, αν καποια στιγμη πιουμε κανα καφε ολες μαζι εχω να σας πω πολλα χαχαχα!

Απλα εδω αποφευγω να λεω λεπτομερεις γιατι ποτε δε ξερεις ποιος διαβαζει!!!

Αυτό, που κανονίζετε σαν να μην υπάρχουμε εμείς οι εκτός, πολύ μου την δίνει!:tongue:

Χαίρετε κούκλες μου! Εν συντομία τα νέα μας, η επανεξέταση της Μυρτώς έδειξε ότι είναι σαφώς καλύτερα ΑΛΛΑ έχει ακόμα λίγο υγρό! Ο γιατρός δε, μες την τρελλή χαρά... Θα την ξαναδεί σε 15 μέρες, σταματήσαμε τα σιρόπια και πίνει μόνο Φενιστίλ.

Ο μαλλιάς, πεντακάθαρος στο στήθος, πολύ μύξα και χτες δεν άκουγε... Η γιατρός μου είπε ότι τα αυτιά του είναι καθαρά, Φενιστίλ κι αυτός για τις μύξες και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί. Χτες είχε για τρεις ώρες 37,6 οπότε και του έδωσα Ντεπόν. Σήμερα το απόγευμα έκανε πάλι δέκατα (37,7) αλλά δεν του έδωσα τίποτα... Τουλάχιστον σήμερα άκουγε καλύτερα...

Στο μεταξύ, μοιράσαμε παιδιά και τρέχαμε στους γιατρούς χτες. Η βλακεία είναι ότι βούτηξα τα παιδιά από την μαμά μου και ήρθα του σκοτωμού σπίτι, ο Τάκης περίμενε στο πάρκινγκ, πήρε την Μυρτώ κι έφυγε κι εγώ ανέβηκα λίγο στο σπίτι μιας και είχαμε λίγο χρόνο για να πάμε στην παιδίατρο. Εκεί αντιλήφθηκα ότι ο μικρός δεν καλοακούει (η μαμά μου τσιρίζει οπότε δεν τον πήρε χαμπάρι, αν δεν την άκουγε θα είχε σοβαρό θέμα), αν το καταλάβαινα νωρίτερα θα πηγαίναμε μια και καλή στον ωρλ... Τεσπα, θα το ζήσουμε κι αυτό (ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ, ΤΟ ΞΕΡΩ)!!!

Μην μιλάτε για πεθερές, μην μιλάτε για πεθερές (ξέρετε, Μεγάλη Εβδομάδα, θέλω να είμαι καλή μαζί της μπας και σταματήσουν τα βουντού)... Ένα θα σας πω... Όταν πήγαμε προχτές, ήταν μια γειτόνισσα της εκεί και μου είπε ότι αν κάνω τρίτο παιδί θα είναι κόρη (κάτι χαζομάρες που δεν τις κατάλαβα ούτε που ρώτησα να μάθω)... Πριν προλάβω να πω κιχ, πετάχτηκε η πεθερούλα μου και είπε με ειρωνικό ύφος "Ναι, ΤΩΡΑ"!!! Μάλλον κάτι ήθελε να πει για την ηλικία μου και αυτό που μου ήρθε να της πω ήταν "γιατί καλέ? Εσύ στην ηλικία μου παντρεύτηκες ΕΚΕΙΝΑ τα χρόνια!!! Που στην ουσία ήσουν γεροντοκόρη!!! Και πόσα "έσκασε" ο παππούς στον πεθερό μου για να σε πάρει!!! Οπότε, έχω ακόμα χρόνια μπροστά μου να κάνω και τρία και τέσσερα παιδιά!!!" Αλλά το βούλωσα! Λόγω της κατάστασης, καταλαβαίνετε!!! Είναι απίστευτη πάντως, μέχρι και μένα που την ξέρω καλύτερα από αυτό με σοκάρει πάντα!

Σημερα ήρθε η νονά του μικρού, είχα καιρό να την δω και πέρασε ευχάριστα η ώρα... Ρε παιδιά, έφερε ένα σκασμό πράγματα, φοβερά και πανάκριβα (ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΜΩΣ) και νιώθω πολύ περίεργα την στιγμή που γνωρίζω ότι είναι σε περίεργη οικονομική φάση λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας της μαμάς της... Άσε που έφερε δώρα λες και είναι και η Μυρτώ βαφτιστήρι της! Πρέπει από τώρα να ψαχτώ σχετικά με το δώρο της για την γιορτή της σε λίγες μέρες... Ρίξτε καμμιά ιδέα για κάτι καλό...

Φιλιά κούκλες, να δω πως θα ξυπνήσω το πρωί!

Καλό ξημέρωμα!

:-(:sad::-(:sad::-(

Ρε γμτ, ούτε δικός μου Άνθρωπος να ήταν! Μοναδικός! Καλό του ταξίδι...

Αυτό, που κανονίζετε σαν να μην υπάρχουμε εμείς οι εκτός, πολύ μου την δίνει!:tongue:

Χαίρετε κούκλες μου! Εν συντομία τα νέα μας, η επανεξέταση της Μυρτώς έδειξε ότι είναι σαφώς καλύτερα ΑΛΛΑ έχει ακόμα λίγο υγρό! Ο γιατρός δε, μες την τρελλή χαρά... Θα την ξαναδεί σε 15 μέρες, σταματήσαμε τα σιρόπια και πίνει μόνο Φενιστίλ.

Ο μαλλιάς, πεντακάθαρος στο στήθος, πολύ μύξα και χτες δεν άκουγε... Η γιατρός μου είπε ότι τα αυτιά του είναι καθαρά, Φενιστίλ κι αυτός για τις μύξες και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί. Χτες είχε για τρεις ώρες 37,6 οπότε και του έδωσα Ντεπόν. Σήμερα το απόγευμα έκανε πάλι δέκατα (37,7) αλλά δεν του έδωσα τίποτα... Τουλάχιστον σήμερα άκουγε καλύτερα...

Στο μεταξύ, μοιράσαμε παιδιά και τρέχαμε στους γιατρούς χτες. Η βλακεία είναι ότι βούτηξα τα παιδιά από την μαμά μου και ήρθα του σκοτωμού σπίτι, ο Τάκης περίμενε στο πάρκινγκ, πήρε την Μυρτώ κι έφυγε κι εγώ ανέβηκα λίγο στο σπίτι μιας και είχαμε λίγο χρόνο για να πάμε στην παιδίατρο. Εκεί αντιλήφθηκα ότι ο μικρός δεν καλοακούει (η μαμά μου τσιρίζει οπότε δεν τον πήρε χαμπάρι, αν δεν την άκουγε θα είχε σοβαρό θέμα), αν το καταλάβαινα νωρίτερα θα πηγαίναμε μια και καλή στον ωρλ... Τεσπα, θα το ζήσουμε κι αυτό (ΕΧΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ, ΤΟ ΞΕΡΩ)!!!

Μην μιλάτε για πεθερές, μην μιλάτε για πεθερές (ξέρετε, Μεγάλη Εβδομάδα, θέλω να είμαι καλή μαζί της μπας και σταματήσουν τα βουντού)... Ένα θα σας πω... Όταν πήγαμε προχτές, ήταν μια γειτόνισσα της εκεί και μου είπε ότι αν κάνω τρίτο παιδί θα είναι κόρη (κάτι χαζομάρες που δεν τις κατάλαβα ούτε που ρώτησα να μάθω)... Πριν προλάβω να πω κιχ, πετάχτηκε η πεθερούλα μου και είπε με ειρωνικό ύφος "Ναι, ΤΩΡΑ"!!! Μάλλον κάτι ήθελε να πει για την ηλικία μου και αυτό που μου ήρθε να της πω ήταν "γιατί καλέ? Εσύ στην ηλικία μου παντρεύτηκες ΕΚΕΙΝΑ τα χρόνια!!! Που στην ουσία ήσουν γεροντοκόρη!!! Και πόσα "έσκασε" ο παππούς στον πεθερό μου για να σε πάρει!!! Οπότε, έχω ακόμα χρόνια μπροστά μου να κάνω και τρία και τέσσερα παιδιά!!!" Αλλά το βούλωσα! Λόγω της κατάστασης, καταλαβαίνετε!!! Είναι απίστευτη πάντως, μέχρι και μένα που την ξέρω καλύτερα από αυτό με σοκάρει πάντα!

Σημερα ήρθε η νονά του μικρού, είχα καιρό να την δω και πέρασε ευχάριστα η ώρα... Ρε παιδιά, έφερε ένα σκασμό πράγματα, φοβερά και πανάκριβα (ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΜΩΣ) και νιώθω πολύ περίεργα την στιγμή που γνωρίζω ότι είναι σε περίεργη οικονομική φάση λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας της μαμάς της... Άσε που έφερε δώρα λες και είναι και η Μυρτώ βαφτιστήρι της! Πρέπει από τώρα να ψαχτώ σχετικά με το δώρο της για την γιορτή της σε λίγες μέρες... Ρίξτε καμμιά ιδέα για κάτι καλό...

Φιλιά κούκλες, να δω πως θα ξυπνήσω το πρωί!

Καλό ξημέρωμα!

Καλημερα!

Περαστικα βρε Ελενη μου! Αχ ταλαιπωρουντε οι ψυχουλες μου... Κι εγω απο μωρακι προβλημα με αμυγδαλες...χτυπουσα 40αρια....τι αντιβιωσεις, τι ενεσεις μεχρι που εφτασα 25 τις εβγαλα και ησυχασα....το ιδιο και ο συζηξ οποτε βλεπω και τον μπεμπη να παιδευεται....

Οσο για τη πεθερα τι να κανω που φοβαμαι να μιλησω δημοσιως γιατι οι καταστασεις ειναι αναγνωρισιμες και ποτε δε ξερεις!!!!

Οταν προσπαθουσα να θηλασω τον μπεμπη, μπηκε ο αντρας μου να ψαξει στο google και του εβγαλε μια σελιδα που ειχα γραψει και γω απο to parentscafe και μου λεει εσυ εισαι καλε γιατι ηταν η κατασταση που βιωνα εκεινες τις μερες και λεω ημαρτον ντοιγκ.....οποτε;;;

Καλημέρα κοπελιές!

Σήμερα ετοιμάζομαι, σιγά σιγά μ' ένα διάλειμμα για να πάω να πάρω κάτι αποτελέσματα ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ, για να πάω να γίνω μια χαρούμενη - λέμε τώρα - χωριατοπούλα για 3-4 μέρες.

Το 'χω μετανιώσει από τώρα, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα βαρεθώ στο χωριό μου, αλλά τουλάχιστον ν' αλλάξω λίγο παραστάσεις και - αν το θελήσει ο καιρός - να κάνει και λίγο ποδήλατο ο μικρός.

Τι κάνετε; Δουλευετε και σήμερα, ε; Κορόιδααααααααααα! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kaαλημέρα!!!

Καλημέρα κοπελιές!

Σήμερα ετοιμάζομαι, σιγά σιγά μ' ένα διάλειμμα για να πάω να πάρω κάτι αποτελέσματα ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ, για να πάω να γίνω μια χαρούμενη - λέμε τώρα - χωριατοπούλα για 3-4 μέρες.

Το 'χω μετανιώσει από τώρα, γιατί είμαι σίγουρη ότι θα βαρεθώ στο χωριό μου, αλλά τουλάχιστον ν' αλλάξω λίγο παραστάσεις και - αν το θελήσει ο καιρός - να κάνει και λίγο ποδήλατο ο μικρός.

Τι κάνετε; Δουλευετε και σήμερα, ε; Κορόιδααααααααααα! ;)

Δουλεύου μαρή! Τι κάνουμε;:tongue::tongue:

Και θα δουλεύουμε κανονικότατα μέχρι ΚΑΙ την Μ. Παρασκευή~:-(:sad::-(

Καλά αποτελέσματα και κοίτα να περάσεις καλά!

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξεκουραστείς!;)

Στόλισε κι άλλο Μαράκι!!!!

Και νομίζω ότι έφτασε ο καιρός που μπορούμε να μιλάμε για τσουρέκια!!!! χαχαχα!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Δουλεύου μαρή! Τι κάνουμε;:tongue::tongue:

Και θα δουλεύουμε κανονικότατα μέχρι ΚΑΙ την Μ. Παρασκευή~:-(:sad::-(

Καλά αποτελέσματα και κοίτα να περάσεις καλά!

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξεκουραστείς!;)

Στόλισε κι άλλο Μαράκι!!!!

Και νομίζω ότι έφτασε ο καιρός που μπορούμε να μιλάμε για τσουρέκια!!!! χαχαχα!!!

Συγνώμη, αργία δεν ειναι Μ. Παρασκευή; Ή έστω ημίαργία; :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ναι, για αυτούς που είναι άνθρωποι! ΟΧΙ για εμάς!

Κι αν τολμάς πες και τίποτα!

Πότε φευγετε;

Την τρέλα μου ρε συ! :mad:

Το απόγευμα την κάνω με τον μικρό για χωριό. Ο χάζμπαντ έχει το ελεύθερο να 'ρθει όποτε θέλει. (βαριέται αφόρητα στο χωριό μου :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Την τρέλα μου ρε συ! :mad:

Το απόγευμα την κάνω με τον μικρό για χωριό. Ο χάζμπαντ έχει το ελεύθερο να 'ρθει όποτε θέλει. (βαριέται αφόρητα στο χωριό μου :tongue:)

Ασε ρε! Πολύ τα'χω πάρει!

Αλλά κι εγώ θα χτυπήσω καμια δύωρη μου φαίνεται να πάω με το παιδί στην εκκλησία!:mad::x

Θα μπαίνεις ή να σου ευχηθούμε από τώρα;

Πάντως καλό καιρό θα κάνει, οπότε το ποδήλατο θα το ευχαριστηθεί!!!;)

4Suap3.png

καλημερα κοριτσαρες δεν ανατρεχω ποιο πισω διαβασα αυτη την σελ.ελενι υπομονη αφου τα παιδια τα ελεγχετε θα στειλω λιγο αερα απο δω να φυγουν τα κακα συνεφα βουντου που εχουν πεσει πανω στο κεφαλι σας(κουραγιο μωρο μου)μαεστρια ναι δουλευαμε σημερα και οχι μονο αυτο αλλα γ@μηθηκαμε γτ μας εστειλε να κοψουμε κατι χορτα μεχρι το μπουτι μου ..και τελικα εσπασα την μηχανη...τον μλκ.τα χερια μου πονανε τα ποδια μου η πλατη μου....τον μλκ.5 μερες πριν το τελος της συμβασης και απο την παρασκευη που γυρισα πιπα μας παει.δεν λεω αλλα@$$%%$#@$&.και γενικα τρεχω η μαμα τα ιδια σαφος καλυτερα θα ξαναμπω καποια στιγμη πολλα πολλα φιλακια σε ολες α και μαεστρια το καθαρισανε το παρκο της ν.ελβετιας

921477wc2fyvv2y2.gif

kaλημερα κι απο μας!!!!ειμαστε πολυ καλυτερα εω και 2ερες τρωμε τα φρουτα με ορεξη και κομομαστε καλυτερα,,,ελενημου τι να πω πια....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Θα μπαίνεις ή να σου ευχηθούμε από τώρα;

Πάντως καλό καιρό θα κάνει, οπότε το ποδήλατο θα το ευχαριστηθεί!!!;)

Σήμερα θ' ασπαστούμε, γιατί στο χωριό γιοκ ίντερνετ! :D Δεν είναι πολύ χάι τέκ!

Αχ, μακάρι να κάνει καλό καιρό. Σήμερα το πρωί τι κρύο ήταν αυτό!

μαεστρια το καθαρισανε το παρκο της ν.ελβετιας

Αχ, να 'σαι καλά βρε κουφέτο! Άντε, να πάμε από βδομάδα! Μα, τι χάλια που ήτανε!

Κουράγιο κοπελιά, τελειώνεις και θα πάρεις μιαν ανάσα!!! Έχει και τα καλά της η ανεργία. :tongue:

kaλημερα κι απο μας!!!!ειμαστε πολυ καλυτερα εω και 2ερες τρωμε τα φρουτα με ορεξη και κομομαστε καλυτερα,,,ελενημου τι να πω πια....

Μπράβο κορίτσι! Άντε, να μάθει να κοιμάται η μικρούλα, να χορτάσετε ύπνο!!!

Πήγα και ήρθα στο Παναγία (στα ταξί θα τα δώσω τα λεφτά που γλυτώνω!), εντάξ, δεν έχω ούτε AIDS! :tongue::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...