Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μη το πεις ούτε του παππα!!!

Είστε από τις ολίγες εξαιρέσεις νομίζω!;

Μπα μη το λες, μοιάζει (καρμπόν όμως) του χάμπι, κι αυτός αρρώστησε - λέει η πεθερά μου - πολύ στην αρχή (όπως ο δικός μου, θυμάσαι Σεπτέμβρη - Νοέμβρη;) και μετά θηρίο! Φτου φτου σκόρδα!

Ρε Μαράκι ακόμα έχεις αναγούλες;

Αν έχω λέει!!!!!! Αναγούλες, δυσπεψία, φούσκωμα, καλά κρατάνε! :-(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalhmera κουκλες!αχαχα ας γινουν πωρωδατα μαεστρια μου οσο παει μεγαλωνει!καλημερα μανου λενιω,ελενη παστακια,μανου!ελενη μου περαστικα!αμαν πια φετος!περιμενω ν ααδιαθετησω ειναι και ο καιρος ετσι... η μικρη χτες κοιμηθηκε 9 και ξυπνουσε για φαγητο 11-01,30-3-4,30-6-8...τι να πω ο γιατρος λεει τα δοντια εγω δε νομιζω δενεχει γκρινια ξυπανει και παιζει...δε φαινεται να ποναει οπως αλλες φορες και δεν κοιμαται ουτε τη μερα!αυπνη μαλλον μου βγηκε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Αν έχω λέει!!!!!! Αναγούλες, δυσπεψία, φούσκωμα, καλά κρατάνε! :-(

Δοκίμασε δημητριακα με γάλα (αν το μπορείς το γάλα)

kalhmera κουκλες!αχαχα ας γινουν πωρωδατα μαεστρια μου οσο παει μεγαλωνει!καλημερα μανου λενιω,ελενη παστακια,μανου!ελενη μου περαστικα!αμαν πια φετος!περιμενω ν ααδιαθετησω ειναι και ο καιρος ετσι... η μικρη χτες κοιμηθηκε 9 και ξυπνουσε για φαγητο 11-01,30-3-4,30-6-8...τι να πω ο γιατρος λεει τα δοντια εγω δε νομιζω δενεχει γκρινια ξυπανει και παιζει...δε φαινεται να ποναει οπως αλλες φορες και δεν κοιμαται ουτε τη μερα!αυπνη μαλλον μου βγηκε!

Μαρή κισα ούτε τα ξυπνητήρια δεν σε ταλαιπωρούν έτσι!!! χαχαχα!!! Από τώρα ξενύχτισσα η μπουμπού!!!:tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

αφηστε ρε κοριτσιααααα!εχω και τη δουλεια οσο υπαρχει ακομη....γιατι δε νας βλεπω καλα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!! Τα χω παιξει.....ηρθε η αδερφη μου να κρατησει το μικρο και εκανα γενικη στο σπιτι γιατι ερχονται οι δικοι μου Πεμπτη και μη παθει η μανα μου κανα σοκ, χαχαχα, βεβαια σιγουρα θα τα ξανακανει αλλα λεμε τωρα!

Μου εχουμ μεινει 2πλυντηρια απλυτα δικα μας μια κουβερτα και 1πλυντηρια ασιδερωτα του μπεμπη, αλλα δε τη παλευω για σημερα!!!!!

Χτες ειχα τη πεθερα σπιτι.......τον μπεμπη δε τον πηρε καθολου αγκαλια γιατι μπαινει λεει σε λεοφωρεια...πριν μια βδομαδα που ηρθε και τον πηρε απορω δεν εμπαινε.....μηπως λεω μηπως με το μικρο μου το μυαλο δεν ηθελε γιατι ο μπεμπης ειχε κολικους και ηταν μες στη γκρινια;;;;;λεω γω τωρα......

To νεροχύτη, το σαπούνι και το νερό δεν τα ξέρει; Έλεος, τι χαζή δικαιολογία. :tongue:

Αχ και να ταν το μονο κουφο που εχω ακουσει......μη τη ψαχνεις, αν καποια στιγμη πιουμε κανα καφε ολες μαζι εχω να σας πω πολλα χαχαχα!

Απλα εδω αποφευγω να λεω λεπτομερεις γιατι ποτε δε ξερεις ποιος διαβαζει!!!

ααααα..καλά!Δεν υπάρχει περίπτωση..το'χουν οι μέρες! να μας τα κάνουν οι πεθερές τσουρέκια!γκρρρρρρρρρρρ

υγ Μανού μου θα σου πώ από Πέμπτη για τον καιρό, γιατί τώρα είναι χάλια, αλλά λένε οτι θα φτιάξει αρκετα και οτι θα φτάσει και 25! αλλά δν σου λέω σίγουρα γαιτί από'κει που θα μείνετε εσείς έχει πολύ αέρα όταν κάνει κρύο....μην σου κρυώσει το μανουτιτόπαιδό!...καλά, άστο! θα τα πούμε Πέφτη!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Άντεξε, αλλά πάλι αντιβίωση;;; Ο δικός μου ευτυχώς έχει ν' ανεβάσει πυρετό απ' τον Δεκέμβρη, αντιβίωση εκτός απ' την πρώτη φορά, δηλαδή Σεπτέμβρη, δεν ξαναπήρε. Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση. Τα καημένα, είναι ευαισθητούλια, ε;! Εύχομαι ν' ανοσοποιηθεί επιτέλους, να ηρεμήσεις κι εσύ βρε Ελένη!!!

Γεια σου Πατρινιά.

Τι κάνω; Νυστάζω κι ανακατεύομαι κυρίως. ;)

εμένα με τρελαίνανε αυτές οι αναγωγές που έιχα...πω πω μιλα΄με! και που είχα πολύ σάλιο στον ύπνο μου το βράδυ....αυτό μου την έδινε λέμε!...αλλά ήταν πολύ ωραία εποχή! όπως με θυμάμαι φερόμουν σαν μια χαζή ξανθιά...ζούσα στον κόσμο μου εντελώς όμως!

Γιατί όλα ήταν αρρωστα στον παιδικό και φυσικά κόλλησε!!! Πάντως αντεξε πολύ καλά και αυτό με χαροποιεί γιατί άρχισε να συνέρχεται το ανοσοποιητικό της!

Που είσαι τρελοπατρινιά; Σε χάσαμε τελευταία!!!

Ευχαριστούμε πολύ!!!!

Δεν είμαι κουκουβά, απλά το παιδί μου-παιδί μου(βλ 50-50) ΕΊΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙΙΙ!!!!χιχιχιχιχ

Λενάκι ΄πώς είσαστε;εμένα έχει αρχίσει και με πιάνει το βάλιουμ που μου κάνανε για να κυλίσουν οι μέρες ήρεμα..χιχιχιχιχιχ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλησπερ ακουκλες!τι κανετε?εμεις κανουμε κουπεπεε!αχαχαχαχαχ!σημερα ευτυχως κοιμηθηκε ξυπνησε μονο 1-4-7!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλησπερ ακουκλες!τι κανετε?εμεις κανουμε κουπεπεε!αχαχαχαχαχ!σημερα ευτυχως κοιμηθηκε ξυπνησε μονο 1-4-7!

Ε, ποιος στη χάρη σας!!!!:tongue::tongue::tongue: Τώρα είναι έτοιμη για πανεπιστήμιο!!!

Κισα ξυπνάει για να φάει ή επειδή δεν γουστάρει τον ύπνο;

4Suap3.png

Καλησπερα!!!!

Σημερα νοιωθω κουρελι......ο καιρος, η νηστεια, η γενικη που εκανα χθες, το οτι εχω κοιμηθει 4ωρες απο χτες;;;;;μαλλον κατι απ΄ αυτα θα φταιει χαχαχαχαχα

Καλησπερα!!!!

Σημερα νοιωθω κουρελι......ο καιρος, η νηστεια, η γενικη που εκανα χθες, το οτι εχω κοιμηθει 4ωρες απο χτες;;;;;μαλλον κατι απ΄ αυτα θα φταιει χαχαχαχαχα

Μπα!!!! Μάλλον κάτι άλλο θα είναι!:tongue::tongue::tongue:

Πάντως για μωρομάνα είσαι σούπερ!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...