Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ελενάκι_κ ομοιοπαθείς; Δεν ΄ξέρω και πολλά, αλλά κάντου και κανά ζεστό μπανάκι...μπορεί να κατέβει ο πυρετός νομίζω...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Ελενη τι να πω περαστικα και μακαρι να ηταν αυτος ο πυρετος μονο και να περασε, αχ ταλαιπωρειται ο μικρουλης....

Παστακια με το καλο τα καινουργια σας δοντακια!

Κισα μεγαλωσε η μπουμπου και τρωει φρουτακια!

Κ

Καλημερα και καλη Μεγαλη εβδομαδα να εχουμε.

Ελενιτσα κ περαστικα σας βρε κοριτσι μου,δεν το πιστευω πια αυτο το πραγμα......αντε μακαρι να γινει γρηγορα καλα το αγορακι σου.Θα σου τηλεφωνησω να μαθω νεοτερα.

Παστακια μου καλα εκανες και εξηγηθηκες,και το κυριοτερο οτι εχεις διπλα σου τον αντρα σου.Αλλα οντως ειναι αγιες μερες,οποτε δωσε τοπο στην οργη και νομιζω οτι θα στρωσει κι η πεθερα.

Κισακι μου βοηθεια σας,να ειστε γεροι κοριτσακι μου,αντε και καλη αρχη για τη μπουμπου,με το καλο να το τρωει ολο το φαγακι της και να γινει μεγαλο κοριτσακι.

Εμεις απο σημερα ειμαστε τα κοριτσια σπιτι,επιτελους κλεισαν τα σχολεια,ξεκουραση,βολτες,ψωνια και διασκεδαση.Αν δε μας τα χαλουσε κι ο καιρος,τι καλα που θα ηταν....

Κουφετακι μου μπραβο στην ομαδα της κορης σου,πολυ μου αρεσαν,αρτια παρουσιαση.Για ενημερωσε ποια ειναι η κορακλα σου,να την καμαρωσσουμε.

Παστακια μου κανονισε κατα Μεγαλη Πεμπτη θα χρειαστω τη συνδρομη σου,να με ενημερωσεις για τον καιρο στην πολη σας,να ξερω κι εγω,τι ρουχα-παππουτσια να βαλω στη βαλιτσα.

Φιλια κουκλες,τα λεμε αργοτερα!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Εφιαλτική η Κυριακή! Πήγαμε και είδαμε την πεθερά μου το πρωί και εκεί αντιλήφθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μικρό. Γυρίσαμε σπίτι άρον άρον και είχε 38,5 πυρετό.

Ευχέλαιο κι έναν ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ! Γιατί δεν ακούς;;; :tongue:

Κοπελιές εγώ το σαβ/ριακο πήγα για ψώνια με τον νονό του μικρού (ρούχα και παιχνίδι, μούρλια ήταν) και την Κυριακή σαπίσαμε στον ύπνο οικογενειακώς, μ' εμένα να 'χω ένα προβάδισμα, καθότι ερείπιο μονίμως!!!

Τι σκ%^$καιρος είναι αυτός καλέ; ΝΥΣΑΦΙ! :shock:

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτισα πηαγ στο χωριο του καλου μου προσκυνησαμε τον τιμιο σταυρο-πηγαινει στο συγκεκριμενο χωριο 2 φορες το χρονο φαμαε μπακαλιαρακι και η μικρη σημερα μηλο μπανανα και αχλαδι!!!γιουπι!μεγαλωνει λεμε!!!

Χαίρεσαι ε; :D:D

Να δεις όταν γίνουν πιο "μυρωδάτα" και τα κακά της πως θα χαρείς! :tongue::tongue::lol::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Το σκ πέρασε με καλή παρέα στο σπίτι.Είχαμε καιρό να βρεθούμε και είπα να τους κάνω το τραπέζι.

Την Κυριακή ήρθαν οι νονοί μας για τα πασχαλιάτικα.

Περάσαμε επίσης πολύ ωραία!

Σήμερα στον παιδικό τα πήγαν τα παιδιά στην εκκλησία για να κοινωνήσουν.

Κορίτσια μη βιάζεστε να μεγαλώσουν τα μωράκια σας!

Αυτες είναι στιγμές που δεν τις ξαναζείς!

Παστάκια λίγο νωρις δεν είναι για να βγάλετε τόσα δοντάκια;

Μαεστρο ο καιρός από Τετάρτη δείχνει ότι θα είναι σούπερ

Ετοιμάζετε σουβλες!!!!!!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Μωρέ εμείς δε σουβλίζουμε, δεν τρώμε αρνιά, αλλά θα ετοιμάσουμε ψησταριές!!! :D

Άσε που θα είμαι στο χωριό μου και θέλω να 'ναι ο μικρός λίγο στην αυλή, ν' απολαύσει το ποδηλατάκι του!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μωρέ εμείς δε σουβλίζουμε, δεν τρώμε αρνιά, αλλά θα ετοιμάσουμε ψησταριές!!! :D

Άσε που θα είμαι στο χωριό μου και θέλω να 'ναι ο μικρός λίγο στην αυλή, ν' απολαύσει το ποδηλατάκι του!

Δεν έχει σημασία αν έιναι αρνί ή χοιρινό! Σούβλα ή ψησταριά! Σημασία έχει να το ευχαριστηθούμε όλοι!;)

Εμείς μόλις προμηθευτήκαμε το κοκορέτσι και προσεχώς έρχεται και το κατσικάκι!

Ω, ρε μάνα μου τι έχει να γίνει!!!:tongue:

Αντε να στρώσει επιτέλους να βγουν να πάιξουν λίγο τα παιδάκια μας!

Γιαννιτσά θα πάτε;

4Suap3.png

Στο χωριό μου, ε, σχετικά εκεί κοντά είναι. Εσύ τι θα κάνεις; Θα πάτε πουθενά;

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάμε Χαλκιδική!

Εχω την μικρή με αντιβίωση οπότε θα εξαρτηθεί από το πως θα είναι.

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ευχέλαιο κι έναν ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ! Γιατί δεν ακούς;;; :tongue:

Κοπελιές εγώ το σαβ/ριακο πήγα για ψώνια με τον νονό του μικρού (ρούχα και παιχνίδι, μούρλια ήταν) και την Κυριακή σαπίσαμε στον ύπνο οικογενειακώς, μ' εμένα να 'χω ένα προβάδισμα, καθότι ερείπιο μονίμως!!!

Τι σκ%^$καιρος είναι αυτός καλέ; ΝΥΣΑΦΙ! :shock:

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

και σε εμάς τα ίδια σκ@#!@# κι εδώ...παλιόκαιρος!

Ρε γκαστρωμένο τι κάνεις;....

αααα ρε υπνηλίες...τι ωραία που ήταν! Τώρα..; τρίχες!

Χαίρεσαι ε; :D:D

Να δεις όταν γίνουν πιο "μυρωδάτα" και τα κακά της πως θα χαρείς! :tongue::tongue::lol::mrgreen:

ναι χαχαχαχα...ευωδία μιλάμε! ο γουργουρέλος; που από κολικούς μας χέζει κάθε 2-3 ώρες; να'ναι καλά το παιδάκι μου, πολύ σκατ!@!#!!χιχιχιχιχι

Kαλημέρα!

Το σκ πέρασε με καλή παρέα στο σπίτι.Είχαμε καιρό να βρεθούμε και είπα να τους κάνω το τραπέζι.

Την Κυριακή ήρθαν οι νονοί μας για τα πασχαλιάτικα.

Περάσαμε επίσης πολύ ωραία!

Σήμερα στον παιδικό τα πήγαν τα παιδιά στην εκκλησία για να κοινωνήσουν.

Κορίτσια μη βιάζεστε να μεγαλώσουν τα μωράκια σας!

Αυτες είναι στιγμές που δεν τις ξαναζείς!

Παστάκια λίγο νωρις δεν είναι για να βγάλετε τόσα δοντάκια;

Ναι ρε..βγάζουμε δοντάκια αβέρτα σου λέω..έχω συγκινηθεί!Μεγαλώνει το παιδί μου...σε λίγο θα βγάλουμε και την Πάντειο...έχουμε ήδη βγάλει Μετσόβειο....

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάμε Χαλκιδική!

Εχω την μικρή με αντιβίωση οπότε θα εξαρτηθεί από το πως θα είναι.

έλα ρε! Περαστικουλάκια σας!

Εμείς εδώ...νηνεμία....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Ωχ! Γιατί ρε συ πάλι;

Γιατί όλα ήταν αρρωστα στον παιδικό και φυσικά κόλλησε!!! Πάντως αντεξε πολύ καλά και αυτό με χαροποιεί γιατί άρχισε να συνέρχεται το ανοσοποιητικό της!

Που είσαι τρελοπατρινιά; Σε χάσαμε τελευταία!!!

αααα ρε υπνηλίες...τι ωραία που ήταν! Τώρα..; τρίχες!

Αυτό ξαναπέστο!!!

ναι χαχαχαχα...ευωδία μιλάμε! ο γουργουρέλος; που από κολικούς μας χέζει κάθε 2-3 ώρες; να'ναι καλά το παιδάκι μου, πολύ σκατ!@!#!!χιχιχιχιχι

Που να αρχίσει να τρώει απ'όλα να δεις!!!:tongue::tongue:

Ναι ρε..βγάζουμε δοντάκια αβέρτα σου λέω..έχω συγκινηθεί!Μεγαλώνει το παιδί μου...σε λίγο θα βγάλουμε και την Πάντειο...έχουμε ήδη βγάλει Μετσόβειο....

Ελα ρε!!!! Τελείωσε κιόλας;;;;

Κουκουβα!!!!:-P:-P:-P

έλα ρε! Περαστικουλάκια σας!

Εμείς εδώ...νηνεμία....

Ευχαριστούμε πολύ!!!!

4Suap3.png

Άντεξε, αλλά πάλι αντιβίωση;;; Ο δικός μου ευτυχώς έχει ν' ανεβάσει πυρετό απ' τον Δεκέμβρη, αντιβίωση εκτός απ' την πρώτη φορά, δηλαδή Σεπτέμβρη, δεν ξαναπήρε. Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση. Τα καημένα, είναι ευαισθητούλια, ε;! Εύχομαι ν' ανοσοποιηθεί επιτέλους, να ηρεμήσεις κι εσύ βρε Ελένη!!!

Γεια σου Πατρινιά.

Τι κάνω; Νυστάζω κι ανακατεύομαι κυρίως. ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άντεξε, αλλά πάλι αντιβίωση;;; Ο δικός μου ευτυχώς έχει ν' ανεβάσει πυρετό απ' τον Δεκέμβρη, αντιβίωση εκτός απ' την πρώτη φορά, δηλαδή Σεπτέμβρη, δεν ξαναπήρε. Γι' αυτό μου κάνει εντύπωση. Τα καημένα, είναι ευαισθητούλια, ε;! Εύχομαι ν' ανοσοποιηθεί επιτέλους, να ηρεμήσεις κι εσύ βρε Ελένη!!!

Γεια σου Πατρινιά.

Τι κάνω; Νυστάζω κι ανακατεύομαι κυρίως. ;)

Μη το πεις ούτε του παππα!!!

Είστε από τις ολίγες εξαιρέσεις νομίζω!

Δεν βλέπεις κι η Ελένη_κ τι περνάει;

Καλά για φέτος δεν έχω τέτοιες βλέψεις (να μην ξαναρρωστήσει) αλλά ελπίζω του χρόνου να τα πάμε καλύτερα!!;)

Ρε Μαράκι ακόμα έχεις αναγούλες;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...