Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Οντως ακριβα, αχ εχουν ξεφυγει τα παντα.....εγω εχω παθει πλακα με το ποσα λεφτα θελουμε για γαλα.....το κουτι κανει 14.5 και μας παει τρεις μερες...ειμαστε και φαγανοι.....

Αχ, άσε, άντε ξανά μανά κι αυτά. Ευελπιστώ το καλοκαίρι να κόψω την πάνα στον μεγάλο, μην τις έχω διπλές μετά, θα φρίξω! Που να πρωτοπάει ένας μισθός; :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, άσε, άντε ξανά μανά κι αυτά. Ευελπιστώ το καλοκαίρι να κόψω την πάνα στον μεγάλο, μην τις έχω διπλές μετά, θα φρίξω! Που να πρωτοπάει ένας μισθός; :rolleyes:

Ωχ ναι ειναι και οι πανες.....δε λεει διπλες με τιποτα!!!!!

εγω το χω πετυχει το διπλες πανες αλλα τοτε δεν υπηρχε το λιντιλ και τα ντια τα οποια τελυταια εχουν φανταστικες πανες κορες!!!

Aπ' το Lidl παίρνω κοπελιά, αλλά και πάλι, για δυο παιδιά - μ' ένα μισθό την τύχη μου - ΑΟΥΤΣ! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

χαχαχαχα κουφετάκι!!! Και γλυτώνεις τα λεφτά των πάμπερς και "επικοινωνείς με το παιδί σου"!!! Έχεις διαβάσει στο πάρεντς το τόπικ "χωρίς πάνες από την αρχή"? Να προσθέσεις κι αυτή την μέθοδο! Βέβαια, αφορά μόνο τα αγόρια, εδώ έχουμε ένα θεματάκι!!!

Πλάκα πλάκα, τα χρήματα για τις πάνες θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι δόση δανείου! Εγώ πάντως, μιας και ο μαλλιάς θα κόψει την πάνα σε δύο μήνες περίπου, τις κοιτάζω με νοσταλγία, όλες τις φάσεις που ξεπερνάει ο μαλλιάς τις αποχαιρετώ μιας και δεν πρόκειται να τις ξαναζήσω! Καλέ, πόσο ανισόρροπη είμαι?

Σήμερα έχει τρελλό σίδερο! Τρελλό όμως, δεν έχω σιδερώσει τρεις εβδομάδες με όλα αυτά που συνεβαιναν τότε...

αντιδρας οπως αντιδρα μια ωριμη συνιδητοποιημενη μανουλα που ξερει οτι ολα ειναι σταδια και φασεις που περνουν και φευγουν οποτε σε θαυμαζω θα λεγα γι αυτο που νιωθεις νταρλινκγ.οσο για το σιδερο ακουμε λιγο...σου μιλα μια αλλη συνιδητοποιημενη νοικοκυρα,οσο αντεχεις και γουσταρεις και αυριο εκει που τα αφησες θα ναι.δεν φευγουν:cool:

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπερα!!!!!

Μιλαμε κουφετακι εγραψες με τη φωτο....μηπως να το κανω κι εγω στον δικο μου χαχαχα.....με το χοντρο ομως τι γινεται;;;;;

Λοιπον εμας τα νεα απο το εμβολιο μια χαρα, ουτε γκρινιες, ουτε πυρετο.....μη σας πω οτι απο χτες κοιμαται και πιο πολυ, μηπως να κανουμε πιο συχνα χαχαχα!!!!

Το μονο θεμα που εχουμε ειναι με τη πιπιλα, του φευγει στον υπνο και χτυπιεται μεχρι να του τη ξαναβαλεις χωρις να ξυπναει...απλα μ΄ εχει σηκω κατσε....α! και μονο τη μερα, το βραδυ δε θελει πιπιλα και κοιμαται απο μονος του!

Σάντυ μου ναι, αυτό με την πιπίλα είναι σπαστικό αλλά δεν κρατάει για πολύ! Όταν είχα την Μυρτώ μωρό, δεν την κουνούσα καθόλου για ύπνο, την έβαζα στην κούνια της, καθόμουν δίπλα της μέχρι να κοιμηθεί και της έβαζα την πιπίλα όταν της έφευγε! Αυτό μπορεί να έπαιρνε και δύο ώρες, αν πήγαινα για ύπνο και της έφευγε η πιπίλα στον ύπνο, μέχρι να την ακούσω, μέχρι να σηκωθώ, μέχρι να πάω στο δωμάτιο της ξυπνούσε κι είχαμε δράματα! Είχα αλλάξει πολλές πιπίλες τότε, αυτή που λίγο εφάρμοζε καλύτερα και κάναμε δουλειά ήταν της Nuk η κομμένη... Για δοκίμασέ το!

Όπως βλέπετε, έχω μιαν άρνηση στο να σιδερώσω!

Διαφημίσεις

Σάντυ μου ναι, αυτό με την πιπίλα είναι σπαστικό αλλά δεν κρατάει για πολύ! Όταν είχα την Μυρτώ μωρό, δεν την κουνούσα καθόλου για ύπνο, την έβαζα στην κούνια της, καθόμουν δίπλα της μέχρι να κοιμηθεί και της έβαζα την πιπίλα όταν της έφευγε! Αυτό μπορεί να έπαιρνε και δύο ώρες, αν πήγαινα για ύπνο και της έφευγε η πιπίλα στον ύπνο, μέχρι να την ακούσω, μέχρι να σηκωθώ, μέχρι να πάω στο δωμάτιο της ξυπνούσε κι είχαμε δράματα! Είχα αλλάξει πολλές πιπίλες τότε, αυτή που λίγο εφάρμοζε καλύτερα και κάναμε δουλειά ήταν της Nuk η κομμένη... Για δοκίμασέ το!

Όπως βλέπετε, έχω μιαν άρνηση στο να σιδερώσω!

Εγω σιδερωσα!!! Αλλα μονο του μπεμπη.....τα δικα μας σε δευτερη μοιρα...

Νυκ κομμενη εννοεις αυτη χωρις το χερουλακι;;;;

όχι Σάντυ μου, είναι κάπως κομμένη μπροστά στην θηλή εννοώ... Σέρνεται τώρα το ίντερνετ, αύριο θα την ψάξω και θα στην δείξω...

Ακόμα σιδερώνω, μου τελείωσε το νερό και κάνω διάλειμμα...

Πάω να συνεχίσω και θα σας καληνυχτίσω (ή μάλλον καλημερίσω) μετά!

κοριτισα πηαγ στο χωριο του καλου μου προσκυνησαμε τον τιμιο σταυρο-πηγαινει στο συγκεκριμενο χωριο 2 φορες το χρονο φαμαε μπακαλιαρακι και η μικρη σημερα μηλο μπανανα και αχλαδι!!!γιουπι!μεγαλωνει λεμε!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλησπέρα 30ούλες!

Τι κάνετε; εγώ όπισθεν....λίγο μετά από μια μπόρα που πήρε και σήκωσε την πεθερούλα μου(μωρέ της τα έχωσα χοντρά και τώρα κοτούλα λεμε!), μπορώ να πω οτι ηρεμησαν τα νεύρα μου και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του....ο πάστας ψιλο-στεναχωρημενός αλλά παραδέχτηκε οτι είχα δίκιο και οτι της χρειαζόταν μετά από την μεγάλη πατατιά που έκανε...και αφού την έβαλα στην διαδικασία να κάτσει να σκεφτεί τι έκανε και για να πατήσει σπίτι να μου ζητήσει πρώτα συγνώμη(δεν το έχει κάνει, αλλά το δέχτηκε) μπορώ να πώ χρονιάρες μέρες οτι .....δίνω τόπο στην οργή πια, σε αυτό όμως το επίπεδο, γιατί άν την άφηνα και της πε΄ρνούσε δεν θα μου'μενε αξιοπρέπεια και έχω μάθει να αντιμετωπίζω κάθε πρόβλημα και να το λύνω....παρέα με τον πάστα οφ κόρσ...απλά κάποια πράγματα επρεπε να της τα πώ εγώ.....

εμ, αυτά..ο γουργούρης βγάζει και τα ματόδοντα που λένε(κυνδοντες) και τα κάτω πλαινά και μας έχει ταράξει.....άντε να βγούν κι αυτά να τελειώνουμε...μέχρι τα βαφτίσια βλέπω να έχουμε όλα τα δοντάκια μας και στις φωτος να λάμπουν σαν βοτσαλάκια...χιχιχι...

Εσείς όλα καλά;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Κισάκι, καλές μάσες!

Εφιαλτική η Κυριακή! Πήγαμε και είδαμε την πεθερά μου το πρωί και εκεί αντιλήφθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον μικρό. Γυρίσαμε σπίτι άρον άρον και είχε 38,5 πυρετό. Στο 4ωρο ξαναέκανε 38,5 του έδωσα πονσταν και τότε έφαγε (όλη την ημέρα νηστικός). Η παιδίατρος εξαφανισμένη (εκτός Αθηνών και πάλι) και μου είπε ότι θα τον δει αύριο! Αφού αξιολόγησα τις εναλλακτικές μου (εφημερεύει το Παίδων Αγ. Σοφία όπου φυσικά θα γίνεται χαμός) αποφασίσαμε να περιμένουμε πως θα κυλήσει το βράδυ και να καλέσουμε ότι ώρα δούμε ότι κάτι πάει πολύ στραβά γιατρό από την υπηρεσία ΣΟΣ Γιατροί στο σπίτι! Έχουν περάσει έξι ώρες και είναι απύρετος, τρέμω μην το έχει γυρίσει σε πνευμονία... Δεν βήχει όμως και όσο μπορώ να ακούσω δεν ακούγεται κάτι στο στήθος του... Έχει πολλές μύξες και αναπνέει κοφτά... Και συν τοις άλλοις, βγάζει ΤΩΡΑ και τους δύο πάνω κυνόδοντες!

Ρε κορίτσια, δεν αντέχω άλλο! Τελειωμό δεν έχει όλο αυτό!

Καλό ξημέρωμα να έχουμε και κυρίως ήσυχο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...