-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:
Και εμένα μια χαρά μου ακούγεται η προσέγγιση του γιατρού σου κ ειδικα αυτό που σου είπε για τα συμπληρώματα.Και ο δικός μου μας είχε πει πως τα συμπληρώματα δεν κάνουν θαύματα,αλλά δεν κάνουν και κακό. Εχω διαβάσει διάφορα τόσα χρόνια στο φορουμ,μέχρι και για υστεροσκοπηση έπειτα από μια αποτυχημένη εμβρυομεταφορά,για βιοψία όρχεων επειδή ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοτερατοσπερμια,να αγορασουμε βιταμίνες των 300€και πολλά άλλα.Ο γιατρος μου είναι κατά των άσκοπων επεμβάσεων και των ατελείωτων εξετάσεων και έχει δίκιο.Εγω στην πρώτη μου αποτυχημένη προσπάθεια πήγα στο γραφείο του πεπεισμένη πως δεν πρόκειται να κάνω παιδί και επειδή διάβαζα διάφορα,του είπα πως θέλω να κάνω υστεροσκοπηση.Μου είπε πως με μια αποτυχία,δεν υποβάλλουμε μια γυναίκα σ αυτή την επέμβαση και είχε δίκιο.Ηταν τυχαίο γεγονός,γιατί στην επόμενη προσπάθεια,έκανα την κόρη μου,μετά είχα μια βιοχημική και τώρα είμαι πάλι έγκυος.Δεν πήραμε ούτε ακριβές βιταμίνες(μόνο Wellman,q10&pregnacare)ούτε κάναμε κάποια επέμβαση.Εχω κάνει βραχύ πρωτόκολλο(δεν πέτυχε)και επειδή δεν ανταποκρίνομαι καλά στα φάρμακα κ έχω σχετικά χαμηλή ΑΜΗ,κάναμε ήπια διέγερση με φεμαρα και μεριοφερτ κ πήγε πολύ καλα.Παρε τα πάνω σου,να ακούς τον γιατρό σου που είναι επιστημονας και γνωριζει το ιστορικό σου και θα δεις που σε λίγο καιρό θα γίνεις μανουλα❤️Α και σχετικά με την ίωση που πέρασες,δεν επηρεάζει κάπου,παρά μόνο αν ανεβάσεις πυρετό.Και εγώ πέρασα ίωση στην εμβρυομεταφορά και προχώρησε μόνο ένα από τα δύο έμβρυα,οπότε ήταν καθαρά θέμα εμβρύων
Πυρετό δεν ανέβασα αλλά είχα δέκατα (τύπου 37-37.1 για 2-3 ημέρες) και ρώτησα τη μαία και μου είπε πως η προγεστερόνη τα κάνει αυτά. Να ανεβάζεις θερμοκρασία δλδ. Οπότε δε το λες και πυρετό. Υστεροσκοπηση έκανα εγώ αλλά διαγνωστική και όχι επεμβατική με scratching κλπ. Δεν είμαι κατά των βιταμινών, απλά θέλω να μου πει ποιες προτείνει αυτός από το να πράξω από μόνη μου. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές για βιταμίνες online. Άλλες θετικές άλλες αρνητικές..
Μπορει να είναι τυχαίο γεγονός, μπορεί και όχι. Παρόλα αυτά δε μπορώ να παραβλέψω πως το pattern των εμβρύων 6ης ημέρας, υπάρχει και κάτι ευθύνεται για αυτό.
πρίν από 17 λεπτά , linaa είπε:Κοίτα με τα συμπληρώματα κάνεις λάθος . Δεν κάνουν θαύματα αλλά δίνουν στον οργανισμό μια ώθηση. Για το αγόρι σου αυτές οι βιταμίνες που επερνε είναι αρκετά ελαφριές ας πούμε . Συνήθως τα συμπληρώματα προτείνετε πλέον να περνονται κάποια συστατικά μόνα τους καλητερα βγαίνει Κ πιο οικονομικά από το να περνεις πιο ακριβές για το είδος βιταμίνες Κ κάνουν Κ καλύτερη δουλειά ...
Δεν θα δεις τα θαύματα αλλά εσύ χρειάζεσε ακόμα Κ το ένα Τσικ διαφορά που μπορείς να πάρεις...
Δεν είναι μόνο για την ποιότητα των ωαρίων είναι Κ για τον οργανισμό σου γενικότερα για να ανταπεξέλθει καλητερα να ανταποκριθεί καλητερα να δεχθεί τα έμβρυα καλητερα .
Ότι δεν μπορεί να κάνει κακό κάπου δεν χρειάζετε να ανχωνεσε γι'αυτό Κ να το απορρίπτεις επειδή δεν στο πρότεινε ο γιατρός . Αυτά τα αθώα πρέπει να τα δοκιμάζεις όλα μου κάνει εντύπωση πως μετά από τόση ενημέρωση δεν επερνες καμία βιταμίνη γι'αυτό σου λέω .
Δεν είμαι κατά των βιταμινών προς Θεού. Σίγουρα κάπου ωφελούν! Βιταμίνες είναι, είτε κάνουν διάφορα είτε όχι σίγουρα δεν είναι κακό.
Ο λόγος που δε πήρα από μόνη μου είναι γιατί διάβασα online κριτικές για διάφορες βιταμίνες και έλεγαν πολλές γυναίκες (foreign websites) πως απορρυθμίστηκε ο κύκλος τους ή επηρεάστηκαν οι ορμόνες τους. Ως εκ τούτου, θεώρησα πως είναι πολύ λεπτό ζήτημα για να παρέμβω μόνη μου και να επιλέξω ποιες είναι οι καλύτερες χωρίς την επιβεβαιώση του γιατρού. Δεν είναι πως έχω και τα άπειρα ωάρια οπότε μπορώ να παίξω με τις πιθανότητες να απορυθμιστει κάτι. Προτιμώ να μου προτείνει ο ίδιος κάποιες κ να τις πάρω. Περιμένω να μου στείλει τώρα ποιες θέλει να πάρω επειδή επέμεινα πάλι σήμερα να δοκιμάσω βιταμίνες.
-
ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!
-
Θέματα
-
- 7.269 απαντήσεις
- 910.196 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.490 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 125.338 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.153.574 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.534 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.268 απαντήσεις
- 910.175 εμφανίσεις
-
- 780 απαντήσεις
- 31.310 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 320 εμφανίσεις
-
- 944 απαντήσεις
- 94.807 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 471.489 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 102 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 65
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 961 απαντήσεις
- 49.141 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 38.682 εμφανίσεις
-
- 1.754 απαντήσεις
- 222.249 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 980 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα