Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Αχ μπηκα τωρα που ηρεμησε λιγο ο μικρος και τι να δω....γεμιστα, κιοφτεδες ωχ παναγια μου και γω εφαγα σαλατα......η αληθεια ειναι οτι χτες εφτιαξα το βραδυ πιτσα και τη τσακισαμε, οποτε σημερα μαζευω τα ασημαζευτα μπας και χασω κανα κιλο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sandy στα λόγια μείναμε, εγώ ανακατεύομαι κιόλας τρελά, δεν μπορώ να φάω τπτ.

Με τοστ την έβγαλα το βράδυ και τώρα ΠΕΙΝΑΩ! Όλο με την όρεξη μένω, απ' την άλλη καλύτερα βέβαια, γιατί με τέτοια όρεξη που έχω, θα 'χα βάλει ήδη κάνα 5κιλο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι λογοδιάρροια η σημερινή! Αφού ψαχνόμουν να δω πόσες μέρες έχω να μπω! Μπράβο κόρες, πάντα τέτοια!

Και για να μην νιώθω εκτός η (κωλλλλλο)Αθηναία, θα σχολιάσω τα πρωινά!

Και το θυμούνται μόνο αν οι ίδιοι ή κάποιος δικός τους άνθρωπος βρεθεί σε ανάγκη...

Λοιπόν, πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα το να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες. Μέχρι ώρας δεν μπορούσαμε γιατί ανά τετράμηνο κάτι γινόταν (δυστυχώς) και δίναμε αίμα! Τελευταία φορά που έδωσα ήταν τον Ιούλιο του 2008 (τον Αύγουστο είχα την τελευταία περίοδο, έμεινα έγκυος στον Βάγγο)... Επειγόντως να το βάλουμε στο πρόγραμμα...

Χαχαχα

Αχ θηλασμος, αλλη πικραμενη ιστορια....εγω δε τα καταφερα 40μερες μονο κι αυτο με θηλαστρο ωσπου μου κοπηκε......

Κι εγώ δεν κατάφερα να θηλάσω, κι εγώ παραπληροφορήθηκα άσε που νόμιζα ότι αν είναι να θηλάσεις θα θηλάσεις... Ότι δεν χρειάζεται δλδ να κάνεις όλα αυτά που διάβασα πρώτη φορά στην ενότητα θηλασμού του πάρεντς. Και εδώ που τα λέμε, δεν ξέρω αν με την κατάθλιψη που είχα μετά την γέννα θα μπορούσα να τα κάνω... Χωρίς να πάω στο τρελλοκομείο εννοώ!

Απενοχοποιηθείτε πάντως, το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν είναι μόνο αυτά... Και μην πιστεύετε όλα αυτά που διαβάζετε, όταν πρωτομπήκα στο πάρεντς νόμιζα ότι ήμουν η χειρότερη μαμά του κόσμου, όλα λάθος! Εκεί την έχουν βγάλει και την μετράνε (την μητρότητα)!!!

Τεσπα, πάνω από όλα πρέπει να είμαστε εμείς καλά, έτσι είναι και τα παιδιά μας! Και όλοι αυτοί οι στόχοι μόνο να μας ρίχνουν στα πατώματα μπορούν! Άντε τώρα!

κικη το ξες οτι μπορεις να κανεις επαναγαλακτισμο ετσι?απαλ ειναι πολυ ποιο δυσκολο απο τον να ξεκινας νορμαλ τον θηλασμο αλλα γινετε

χαχαχα, από εσένα το είχα ακούσει κι εγώ! Θυμάσαι που ήταν ο Βάγγος 7 μηνών και το συζητούσαμε? Τελικά επικράτησε.... ο καφές και το τσιγάρο!

Έτσι δεν είναι, ε;

Γιατί μετά, με δυο μικρά, ποιος με πιάνει και ποιος με βρίσκει! Αχ, βαχ! :mrgreen:

Χμ, και πάλι να ευχηθώ κοριτσάκι μου να γεννήσεις με το καλό ένα γερό μωράκι! Για το μετά, θα κάνω την πάπια!:tongue:

Δουλεψέ το καλά καλά!!!:tongue::tongue::tongue:

Εκμεταλλέυσου το όσο μπορείς!

Και για να δεις πόσο το εκμεταλέυονται κάποιες, η διπλανή μας είναι 2,5 μηνών στο δευτερο.Τους έχει όλους σήκω πάνω κατσε κάτω! Δήθεν το παιδί ξυπνάει και αναστατώνεται, και κάνει αναπνοές για να ηρεμήσει γιατί όταν ξυπνάει το εμβρυο κάνει κολοτούμπες και τέτοια κουλα!:tongue::tongue::tongue:

Ρε κορίτσια, αυτό ή το 'χεις ή δεν το 'χεις! Εμένα πάντως μου την δίνουν τύπισσες που συμπεριφέρονται σαν να "μην έκανε άλλη παιδί, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη" (χαχαχα μαεστρία, τα ονόματα είναι τυχαία!!!)... Το καταλαβαίνω μόνο σε περιπτώσεις που η μέλλουσα μανούλα έχει βασανιστεί να μείνει έγκυος, όταν υπάρχει εξωσωματική στην μέση, όταν εν πάση περιπτώσει μιλάμε για "πολύτιμη κύηση"... Τα άλλα, μόνο να με εξοργίσουν μπορούν!

Παστάκια, η αλήθεια είναι ότι όσο μεγάλο και να είναι, όταν το παιδί πρωτοπάει σχολείο, η χρονιά θα είναι δύσκολη. Το βλέπω από την Μυρτώ που πήγε παιδικό σταθμό στα 4... Όμως, όσο μεγαλύτερο είναι το παιδί τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να περάσει πιο ανώδυνα όσον αφορά τις επιπλοκές μιας ίωσης ή γρίππης... Στατιστικά μιλάμε πάντα... Από την άλλην, είναι βασικό, βασικότατο να αφήνεις το παιδί σου για να πας στην δουλειά σε άτομα που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Αν ήμουν στην θέση σου, θα είχα γυναίκα στο σπίτι. Ελεγχόμενη φυσικά, δεν έχουμε εμπιστοσύνη σε κανέναν και ειδικά σε αυτές τις ηλικίες που δεν μπορούν να σου πουν τι συμβαίνει... Έτσι κι αλλιώς, και στον παιδικό σταθμό να τον πας θα πρέπει να έχεις μια γυναίκα stand by. Στην αρχή, το πιθανότερο είναι να πηγαίνει 1/10... Αλλά και πάλι, εσύ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Βρε κουφετάκι, μήπως να αλλάξουμε τίτλο στο καφέ? Μήπως να το ονομάσουμε "τα καρντάσια και κάτι ξέμπαρκες"? Όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια αισθάνομαι!

Φιλιά κόρες, καλό ξημέρωμα!!!

ελενι μου μην το ξαναπεις αυτο στην τελικη εισαι σαλονικια απλα δεν το χεις παρει χαμπαρι οπως εκανα την κουμπαρα μου που μου ρθε πριν χρονια σιναμενη κουναμενη απο αθηνα.χαχαχααχαχα!!εγω αλλαζω και την αθηνα για παrτη σου λενιιιιιιιιιι.δειτε κορη με την σχολη χορου της.και επειδη υπαρχουν κακοβουλοι οσες θετε θα σας πω με πμ ποια ειναι

921477wc2fyvv2y2.gif

Βρε κουφετάκι, μήπως να αλλάξουμε τίτλο στο καφέ? Μήπως να το ονομάσουμε "τα καρντάσια και κάτι ξέμπαρκες"? Όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια αισθάνομαι!

Φιλιά κόρες, καλό ξημέρωμα!!!

Καλημέρα....κορίτσια σας ευχαριστώ για όλες για τις συμβουλλες σας ειλικρινά...δν θέλω να πάει το παιδί τόσο μικρό σε ξένα χέρια αλλά επειδή ηπεθερά έκανε χοντρή και πρέπει πρώτα να μου ζητησει συγνώμη, πράγμα που δεν γίνεται, μάλλον πάμε για βρεφονηπιαγωγικό!έχω και μία αδερφή που μου έχει πει όμως φτιάχνει το σπίτι της σε άσχετη περιοχή της Πάτρας και θα ταλαιωριέται περισσότερο ο γουργουράκος! ...τι ναπ ω; θα δούμε...

Πάντως Λενιώ_Κ έγραψες με το παραπάνω...χαχαχαχαχα!

Εγώ λέω να το πούμε Τα Καρντάσια, μία Πατρινιά, Μία Αθηναία και μία Καβαλιώτισσα!...χαχαχαχαχαχ..."Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος!"χαχαχαχαχα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!!!

Καλέ τι στενοχωριέστε; Αφού τόσο καιρό που μιλάμε έχετε μυϊθεί κι εσείς ως καρντασίνες!!!;);)

Επιτέλους σταμάτησε ο πολύς αέρας!!

Πάντως μέχρι το Πάσχα σκωτσέζικο θα μας κάνει...

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερα τρελοτριανταρες!!!!

Καναμε το εμβολιακι μας στις 9:30, γυρισαμε, φαγαμε και εδω και μιση ωριτσα ηρεμησαμε και κοιμομαστε. Μας τσιμπησαν και τα δυο μπουτακια αλλα ειμαστε αντρακια και δε κλαψαμε, μονο λιγο μουγκριζαμε οταν εμπαινε το φαρμακο αλλα αναμεσα στα τσιμπηματα πατησαμε και κατι χαμογελα χαχαχα.... Τωρα εγω ειμαι σε επιφυλακη μηπως ανεβασει πυρετο...

μπλαβο σας βλε αντλακλες.φιλακια στα τσιμπημενα τροφαντα μπουτακια.ελενη σταματησε ο αερας και θα χαλασει λεει απο αυριο ο κ@$%$$&4καιρος γμτ.μα εγω βαρεθηκα και αρχιζει και με χτυπαει στα νευρα θελω να παρω το παιδι και να παω παραλια κανα 3-4ωρες να ξεχαρμανιασωωωωωωωω

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπέρες!!!

Παστάκια, με την πεθερά θα έχεις προβλήματα, καλύτερα σε βρεφονηπιακό το παιδί (εφόσον δεν θέλεις γυναίκα στο σπίτι)... Αν κι αυτά ξένα χέρια είναι!

Πρώτο εμβόλιο! Βρε κορίτσια, ξέρω, είναι πολύ μεγάλο θέμα για εσάς! Έτσι φαντάζομαι κάναμε όλες στο πρώτο εμβόλιο! "μην κάνει το παιδί πυρετό", "πιάστο και συ, είναι ζεστό" κτλ!!! Ψυχούλες μου μωρέ! Γερά να είναι πάντα και να κάνετε επισκέψεις στις παιδιάτρους μόνο για εμβόλια πάντα!

Κουφετάκι, ποια είναι η κόρη σου? Ολόκληρες γυναίκες ρε συ! Έπαθα πλάκα!

Βρε παιδιά, ποια είναι η Καβαλιώτισσα? Τριτώσαμε οι "εκτός"? Δεν το πήρα χαμπάρι!

Έφυγα, απόψε έχουμε πυτζάμα πάρτυ με την Μυρτώ, το πρόγραμμα έχει "Πεντάμορφη και το Τέρας" (ξανά!!!)

Πολλά φιλιά και καλό ξημέρωμα κόρες!

Διαφημίσεις

Απενοχοποιηθείτε πάντως, το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν είναι μόνο αυτά... Και μην πιστεύετε όλα αυτά που διαβάζετε, όταν πρωτομπήκα στο πάρεντς νόμιζα ότι ήμουν η χειρότερη μαμά του κόσμου, όλα λάθος! Εκεί την έχουν βγάλει και την μετράνε (την μητρότητα)!!!

Τεσπα, πάνω από όλα πρέπει να είμαστε εμείς καλά, έτσι είναι και τα παιδιά μας! Και όλοι αυτοί οι στόχοι μόνο να μας ρίχνουν στα πατώματα μπορούν! Άντε τώρα!

Σαν να τα 'χω γράψει εγώ Ελενάκι. ;)

Κοπελιές εγώ σήμερα πήγα στο ΙΚΑ του Βότση για τις τελευταίες αιματολογικές. Άντε ν' αρχίσω να παίρνω αποτελέσματα μετά το Πάσχα, να ηρεμήσω η γκαστρωμένη.

Μετά σπίτι, ΚΙΟΦΤΕΔΕΣ, μάδερ, πεθερικά (περάσανε να δουν το μικρό και τη μάνα μου) και το απόγευμα ψώνια. Πήραμε στο μικρό δωράκι για το Πάσχα, τουβλάκια LEGO. ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ, πανάκριβα τα άτιμα!!!

Αύριο - αν δε γίνει κατακλυσμός - μάλλον κέντρο, να μας ψωνίσει ο νονός του.

Φιλιά πολλά, καλό σ/κ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπλαβο σας βλε αντλακλες.φιλακια στα τσιμπημενα τροφαντα μπουτακια.ελενη σταματησε ο αερας και θα χαλασει λεει απο αυριο ο κ@$%$$&4καιρος γμτ.μα εγω βαρεθηκα και αρχιζει και με χτυπαει στα νευρα θελω να παρω το παιδι και να παω παραλια κανα 3-4ωρες να ξεχαρμανιασωωωωωωωω

Παλι θα χαλασει ο κ@λ@καιρος γκρρρρρρρρρρ;;;;;;;και γω αυτο περιμενω να φτιαξει ο καιρος και να κατεβω καροτσαδα παραλια &μετα ν κατσω να πιω και μια καφεδια.....

Ελενη ασε κι εμεις με τον αντρα μου αυτο κανουμε πιασε λιγο το παιδι, ειναι ζεστο; οχι εσενα σου φαινεται ζεστο;; χαχαχαχαχα...τωρα κοιμηθηκε και δε προλαβα να του βαλω θερμομετρο....αλλα δε τον ξυπναω με τιποτα γιατι μετα την κατσαμε τη βαρκα......

Σαν να τα 'χω γράψει εγώ Ελενάκι. ;)

Κοπελιές εγώ σήμερα πήγα στο ΙΚΑ του Βότση για τις τελευταίες αιματολογικές. Άντε ν' αρχίσω να παίρνω αποτελέσματα μετά το Πάσχα, να ηρεμήσω η γκαστρωμένη.

Μετά σπίτι, ΚΙΟΦΤΕΔΕΣ, μάδερ, πεθερικά (περάσανε να δουν το μικρό και τη μάνα μου) και το απόγευμα ψώνια. Πήραμε στο μικρό δωράκι για το Πάσχα, τουβλάκια LEGO. ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ, πανάκριβα τα άτιμα!!!

Αύριο - αν δε γίνει κατακλυσμός - μάλλον κέντρο, να μας ψωνίσει ο νονός του.

Φιλιά πολλά, καλό σ/κ! :D

LEGO τελεια!!!!!!Αθανατη αξια!!!!

Τι θα εχει και βροχες;;;;;αχ ποτε θα γινει ανοιξη......εχω σαλταρει απο τη κλεισουρα, θελω βολτα ουαααααααα.

Εμενα ο νονος μου φετος δε θα μου παρει λαμπαδα.......πριν δυο χρονια ομως στο γαμο μου σκασε χοντρο δωρο, 5χιλιαρικακια οποτε με καλυψε για πολλα Πασχα:P:p:p.....

LEGO τελεια!!!!!!Αθανατη αξια!!!!

Αθάνατη και ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ σάντι μου! 30? και ήταν η μικρή - σχετικά - συσκευασία, λίγα τουβλάκια μέσα! :shock:

Nα, αυτό και δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται!

images?q=tbn:ANd9GcR9eMWXqwVwtBjfggAkBchlyJMUg3b43_dBLbYN1w8l-3BBrWfGrA&t=1

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αθάνατη και ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ σάντι μου! 30 και ήταν η μικρή - σχετικά - συσκευασία, λίγα τουβλάκια μέσα! :shock:

Nα, αυτό και δεν είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται!

images?q=tbn:ANd9GcR9eMWXqwVwtBjfggAkBchlyJMUg3b43_dBLbYN1w8l-3BBrWfGrA&t=1

Οντως ακριβα, αχ εχουν ξεφυγει τα παντα.....εγω εχω παθει πλακα με το ποσα λεφτα θελουμε για γαλα.....το κουτι κανει 14.5 και μας παει τρεις μερες...ειμαστε και φαγανοι.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...