Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήθεν το παιδί ξυπνάει και αναστατώνεται, και κάνει αναπνοές για να ηρεμήσει γιατί όταν ξυπνάει το εμβρυο κάνει κολοτούμπες και τέτοια κουλα!:tongue::tongue::tongue:

1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif

Tι άλλο θ' ακούσουμε!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ελενη σοβρα τωρα τους λεει τετοια παραμυθια χαχαχααχαα φοβερη η διπλανη.ελα και εσυ στο παρτυ μας καλε θα κανουμε και μπουγιουρντι

Αχ μη με λιγώνεις. Να κάνουμε, αλλά να περιμένουμε λίγο, γιατί από αναγούλες πάμε καλά!

Σήμερα με κουλούρια είμαι απ' το πρωί και ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ν' ανακατεύομαι! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

λεμονι χυμο με λιγο ζαχαριστα εμενα με βοηθησε στην κορη μου που ειχα και οχι κουλουρια κρακερακια μπρε.μανου ελα κι εσυ θα χουμε και τηγανιτα μανιταρια.πλακα πλακα να μαζευτουμε καμια μερα να κανει η καθε μια απο κατι και να το καψουμε 30 απριλιου εγω τελιωνω την δουλεια μετα μια βδομαδα τρεξιμο μετα τπτ..εκτος της μαμας φυσικα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλά κορίτσια δεν παίζεται μιλάμε η γυναίκα!

Αυτη χτυπάει παλαμάκια και όλοι οι άλλοι χορεύουν!

Ο δικός μου δε, όταν τα ακούει αυτά του σηκώνεται η τριχα!

Αφου προχθές δεν άντεξε και λέει στον διπλανό μας

"καλά ρε μλκ είσαι; Ρε σε δουλευει δεν το έχεις πάρει χαμπάρι; Αυτό δεν είναι ούτε 1 εκατοστό ακόμη κι αυτη το καταλαβαίνει πότε κοιμάται και πότε ξυπνάει;":tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Αντε κουφετακι μου να τελειωσεις κι εσυ με το καλο και μετα θα τα λεμε πιο ανετα.Πω πω μανιταρια,πλευρωτους και πορτομπελο με μπαλσαμικο,μιαμ μιαμ μιαμ:rolleyes:

Καλέ τι με κάνετε μεσημεριάτικα τη λιγούρα;

Καλό ντάντεμα κουφετάκι!

4Suap3.png

Καλά κορίτσια δεν παίζεται μιλάμε η γυναίκα!

Αυτη χτυπάει παλαμάκια και όλοι οι άλλοι χορεύουν!

Ο δικός μου δε, όταν τα ακούει αυτά του σηκώνεται η τριχα!

Αφου προχθές δεν άντεξε και λέει στον διπλανό μας

"καλά ρε μλκ είσαι; Ρε σε δουλευει δεν το έχεις πάρει χαμπάρι; Αυτό δεν είναι ούτε 1 εκατοστό ακόμη κι αυτη το καταλαβαίνει πότε κοιμάται και πότε ξυπνάει;":tongue::tongue:

Ε, είναι κι αυτή, αλλά ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ! ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι ρε μετά τις γιορτές πρέπει επιτέλους να βρεθούμε.

Λεμόνι χυμός;;; Μπλιαχ ρε κορίτσι! Μόνο που μου το 'πες ανατρίχιασα!

Ναι ρε! Άντε να το κανονίσουμε! Ενα χρόνο το λέμε!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...