Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μακαρι σαντυ μου να εχεις γλιτωσει,γιατι πραγματικα δεν παλευεται με τιποτα η κριση ημικρανιας....:mad:

Οντως δε παλευεται με τιποτα εμενα με πιαναν εμετοι και τετοια απο τον πονο!!!!! Και λογω ιστορικου ανεβρυσματος στον μπαμπα μου, το ψαχα με μαγνητικεςεγκεφαλου και τετοια αλλα δοξα το θεο ολα καλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενα ταψι γεμιστα εβαλα μεσα και σας επιασε λογοδιαρια χαχαχααχ.κισακι ποιος μιλαει για σενα?χαχαχαχαχα.μωρο μου γλυκο.μανου αυτο λεγαμε χτες το βραδυ με μια φιλη πουθενα δεν πηγα μανα σπιτι και σπιτι μανα ασε με.η μαμα ειναι οπως τα ξες.το θεμα θηλασμου ειναι πολυ μεγαλο απο την στιγμη που τρεχει μια σταγονα μπορεις να καταφερεις να θηλασεις οσο κουλο και αν ακουγετε ομως δεν υπαρχει σωστη υποστιριξη απο τους γιατρους και ενημερωση δυστυχως.

921477wc2fyvv2y2.gif

Πλακα πλακα κι εγω μονο κατα την περιοδο της εγκυμοσυνης δεν ειχα ημικρανιες,οποτε οπως καταλαβαινετε μονο αυτο θα με σωσειιιιιι;););)

Αντε μανού σειρά σου τώρα!

Κι επειδή ως γνωστόν τα ταξιδάκια ευνοούν, τώρα που θα πάτε σου το εύχομαι!

Και γω χρονια ημικρανιες....απο το σχολειο, με πιασαν στο πρωτο τριμηνο και απο κει περα οχι ξανα..... Ακομα δεν εχω παθει καμια κριση ημικρανιες, λετε να γλυτωσα ή θα μου ρθει οταν επανελθουν οι ορμονες;;;;;

Να μη σε στενοχωρήσω αλλά σ'εμένα επανήλθαν κανονικότατα!

Πάντως κορίτσια τώρα που έκανα ομ/κή έχω ηρεμήσει πάπα πάρα πολύ! Λέτε να έκανε δουλειά;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Σαντυ μου το ποσο σε νιωθω δε λεγεται....κι εγω μια απο τα ιδια,αν και να πω την αληθεια,τελευταια εχουν αραιωσει λιγο(φτου-φτου).

Κουφετακι μου σε καταλαβαινω,αλλα βλεπεις ειμαι και παραπονιαρα και μου΄λειψες μωρε,ο μικρος τι κανει;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Ελενιτσα ευχαριστω για την ευχη κοπελα μου,να'σαι καλα.Παντως περιμενω το Σαββατο την "κοκκινοσκουφιτσα" κι αν ειναι να ερθει καλα θα κανει να ερθει στην ωρα της,γιατι μετα θα μου χαλασει τις διακοπες.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

ενα ταψι γεμιστα εβαλα μεσα και σας επιασε λογοδιαρια χαχαχααχ.κισακι ποιος μιλαει για σενα?χαχαχαχαχα.μωρο μου γλυκο.μανου αυτο λεγαμε χτες το βραδυ με μια φιλη πουθενα δεν πηγα μανα σπιτι και σπιτι μανα ασε με.η μαμα ειναι οπως τα ξες.το θεμα θηλασμου ειναι πολυ μεγαλο απο την στιγμη που τρεχει μια σταγονα μπορεις να καταφερεις να θηλασεις οσο κουλο και αν ακουγετε ομως δεν υπαρχει σωστη υποστιριξη απο τους γιατρους και ενημερωση δυστυχως.

Εμενα με βοηθησαν πολυ οι μαιες στο νοσοκομειο....μια μερα σχεδον αφησαμε το μωρο νυστικο μπας και κατσει στο στηθος, αφου κοντεψε να παθει υπογλυκαιμικο σοκ!!!! Και μετα ερχοταν μια μαια στο σπιτι,φιλη της μανας μου....μαραθωνειους καναμε...πλανταζαμε στο κλαμα αλλα στο στηθος δεν καθοταν καθολου!!!! Τι να πω δε ξερω...το παλεψαμε.... η μανα μου λεει οτι κι εγω με το που μ΄ εβαζε στο στηθος αναγουλιαζα και χτυπιομουν.....αφου τελικα θηλασε ενα ξαδερφακη μου γιατι ειχε πολυ!

Αντε μανού σειρά σου τώρα!

Κι επειδή ως γνωστόν τα ταξιδάκια ευνοούν, τώρα που θα πάτε σου το εύχομαι!

Να μη σε στενοχωρήσω αλλά σ'εμένα επανήλθαν κανονικότατα!

Πάντως κορίτσια τώρα που έκανα ομ/κή έχω ηρεμήσει πάπα πάρα πολύ! Λέτε να έκανε δουλειά;

Ειμαι σιγουρη οτι θα επανελθουν, αλλα ασε να χω μια κρυφη ελπιδα χιχιχι......

Εμενα με παρακολουθησε μια νευρολογος στο ικα βοτσης πολυ καλη μου την ειχαν συστησει, με βαλε να κρατησω ημερολογιο και μετα μου δωσε μια θεραπεια με ενα χαπι καθε βραδυ για δυο μηνες και ηρεμησα! Τωρα αν δω ξανα τα σκουρα θα κανω ξανα την αγωγη....

στον μεγαλο μου ειχα πολυ γαλα και εκανε ο παιδατρος το κλασικο αν δεν χορταινει δωστου συμπληρωμα,ελα ομως που εγω δεν ηξερα αν χορταινει και ημουν ντιπ ασχετη τοτε.εδινα και στηθος και μπιμπερο ομως υπεφερα αγου το στηθος ηταν παντα τουμπανο και δυσκολευοταν ο μικρος και εκλαιγε εκλαιγα κι εγω και να τρεχουν τα γαλατα μετα εβγαζα με ενα χειροκινητο θηλστρο το βαζα στο μπιμπερο και του το δινα συνηθως μες στην ημερα γτ το πρωι παντα δεν ειχα θεμα ασε πολυ δυσκολευτικα με το 1ο.μετα τον πηρα τον αερα και ηξερα εχω γαλα θα δινω καθε μιση ωρα 1 ωρα 2 ωρες οποτε θελει το μωρο αλλα τον χρονο δεν τον εφτασα σε κανενα δυστυχως.θελει να σου δειξουν στασεις μονη σου μετα να βρεις πως θελετε να ειστε με το μωρο ειναι πολλα.δεν πειραζει ομως στο επομενο θα το χεις και θα θηλασεις οσο θες κικη μου

921477wc2fyvv2y2.gif

Ελενιτσα ευχαριστω για την ευχη κοπελα μου,να'σαι καλα.Παντως περιμενω το Σαββατο την "κοκκινοσκουφιτσα" κι αν ειναι να ερθει καλα θα κανει να ερθει στην ωρα της,γιατι μετα θα μου χαλασει τις διακοπες.....

Να μην ερθει, να μην ερθει!!!!! Και μετα θα ειναι ακομη πιο σουπερ οι διακοπες!!!

Διαφημίσεις

Ειμαι σιγουρη οτι θα επανελθουν, αλλα ασε να χω μια κρυφη ελπιδα χιχιχι......

Εμενα με παρακολουθησε μια νευρολογος στο ικα βοτσης πολυ καλη μου την ειχαν συστησει, με βαλε να κρατησω ημερολογιο και μετα μου δωσε μια θεραπεια με ενα χαπι καθε βραδυ για δυο μηνες και ηρεμησα! Τωρα αν δω ξανα τα σκουρα θα κανω ξανα την αγωγη....

Τέτοια αγωγή έκανα κι εγώ αλλά μετά από ένα διμηνο που τα σταμάτησαν επανήλθαν!

Καλέ γειτόνισσα είσαι;

στον μεγαλο μου ειχα πολυ γαλα και εκανε ο παιδατρος το κλασικο αν δεν χορταινει δωστου συμπληρωμα,ελα ομως που εγω δεν ηξερα αν χορταινει και ημουν ντιπ ασχετη τοτε.εδινα και στηθος και μπιμπερο ομως υπεφερα αγου το στηθος ηταν παντα τουμπανο και δυσκολευοταν ο μικρος και εκλαιγε εκλαιγα κι εγω και να τρεχουν τα γαλατα μετα εβγαζα με ενα χειροκινητο θηλστρο το βαζα στο μπιμπερο και του το δινα συνηθως μες στην ημερα γτ το πρωι παντα δεν ειχα θεμα ασε πολυ δυσκολευτικα με το 1ο.μετα τον πηρα τον αερα και ηξερα εχω γαλα θα δινω καθε μιση ωρα 1 ωρα 2 ωρες οποτε θελει το μωρο αλλα τον χρονο δεν τον εφτασα σε κανενα δυστυχως.θελει να σου δειξουν στασεις μονη σου μετα να βρεις πως θελετε να ειστε με το μωρο ειναι πολλα.δεν πειραζει ομως στο επομενο θα το χεις και θα θηλασεις οσο θες κικη μου

Έτσι την πάτησα κι εγώ και το'χασα!

Μάυτο το συμπλήρωμα!

4Suap3.png

κικη το ξες οτι μπορεις να κανεις επαναγαλακτισμο ετσι?απαλ ειναι πολυ ποιο δυσκολο απο τον να ξεκινας νορμαλ τον θηλασμο αλλα γινετε

Το χω διαβασει....εμενα το προβλημα δεν ηταν η ροη γαλατος αλλα οτι ο μικρος με το που βγηκαμε απο τη καισαρικη και μου τον βαλαν στο στηθος αναγουλιαζε και εκλαιγε..... Του χωναμε τη ρωγα στο στομα κι αυτος την εφτυνε.....ολες τις στασεις δοκιμασαμε αλλα τιποτα!!! Αφου του λεω σε καποια φαση του αντρα μου, εχει ασχημη γευση η ρωγα μου γιατι ο γιος σου δε τη θελει με τιποτα χαχαχα!!!!! Και μου λεει μια χαρα, αν δε τη θελει αυτος, θα τη φαω εγω χιχιχι....αχ τι να κανω ειπα να το διασκεδασω λιγο γιατι η αληθεια ειναι οτι μετα το σοκ της καισαρικης, ο θηλαμος ηταν αλλη μια πικρα!!!!-

Τέτοια αγωγή έκανα κι εγώ αλλά μετά από ένα διμηνο που τα σταμάτησαν επανήλθαν!

Καλέ γειτόνισσα είσαι;

Έτσι την πάτησα κι εγώ και το'χασα!

Μάυτο το συμπλήρωμα!

Πυλαια μενω...καλαμαρια εμενα περσι!

Μανουνιτα δε θυμαμαι.....θα πρεπει να δω το βιβλιαριο.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...