Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Και γω με το που εγινα 18 θελησα να γινω αιμοδοτρια αλλα με τον αιματοκριτη που εχω δεν..... Τελικα εκανα τον αντρα μου που εχει και ανεβασμενο χιχιχι!!!!!

Ο μικρος μου μαλλον περναει απο χτες κολικο..... Εκει που κοιμαται σαν αγγελουδι, ξαφνικα κλαει σα παρατημενο γατακι και σφιγγεται......κλαψ στεναχωριεμαι να τον βλεπω......

Α, κατι αλλο εμενα μου ηρθε το Σαββατο πρωτη φορα μετα τη γεννα περιοδος και ακομη και σημερα ειμαι σαν πρωτη μερα...πολυ πραγμα και εχουν σπασει τα νευρα μου!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχου μωρε λιγο μασαζακι με τσιγαρισμενο χαμομηλι μεσα σε ελαιολαδο αν δεις οτι συνεχιζει.εμενα μου ηρθε στους 6μιση μηνες με 7αν θυμαμε κλ αλλα θηλαζα.θα μου πεις και η κισα θηλαζει και της ηρθε νωρις αλλα αυτη δεν πιανετε ειναι ξωτικοοοοοοοοοοο

921477wc2fyvv2y2.gif

αχου μωρε λιγο μασαζακι με τσιγαρισμενο χαμομηλι μεσα σε ελαιολαδο αν δεις οτι συνεχιζει.εμενα μου ηρθε στους 6μιση μηνες με 7αν θυμαμε κλ αλλα θηλαζα.θα μου πεις και η κισα θηλαζει και της ηρθε νωρις αλλα αυτη δεν πιανετε ειναι ξωτικοοοοοοοοοοο

Χαχαχα

Αχ θηλασμος, αλλη πικραμενη ιστορια....εγω δε τα καταφερα 40μερες μονο κι αυτο με θηλαστρο ωσπου μου κοπηκε......

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες τι κανετε;;;;;Τι παλιοκαιρος κι αυτος σημερα........

Παστακια μου η αληθεια ειναι οτι θα ειναι μικρουλης και θα ταλαιπωρηθειτε με τις αρρωστιες,καλυτερα θα ηταν μια κοπελα σπιτι,για ψαξτο το λιγο το θεμα.

Κουφετακι μου τι κανεις,αντε περασε η βδομαδα με την αδεια,και αυτον τον καφε δεν τον ηπιαμε.....τι κανει η μανουλα σου;

Οι μωρομανουλες τι κανουν με τα μπεμπεκια τους;

OPYIp3.png

vez3p2.png

akoysa oti me syzhtatai kai hrua!τι κανετε κουκλες?εμεις τρεχουμε εχει 2 μερε ςπου ψιλοηρεμησε ημικρη,παω και δουλεια και οτι προλαβαινω προλαβαινω!τι κανετεεεεε????εμενα περιοδος θ αμου ερχοταν 16 του προηγουμενου μηνα ειχ απονακαι και ροζ μια μερα μονο και τελικαμου ηρθε κανονικα 21,σημερα παλι πονακια εχω ενω απο τις 16 θα μου ξαναρχοτα χτες αλλα τιποτα,μαλλον απο τις 21 πρεπει να μετρησω οποτε ν α περιμενω 18 να αδιαθετησω...απλα εχω πονακια και ειναι σπαστικο τοσες μερες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κισακι μουυυυυ,τι κανεις πουλακι μου,ταλαιπωρεισαι με την παλιο κοκκινοσκουφιτσα;;;;Τι εγινε η μπουμπουκα ηρεμησε λιγο,αντε το κοριτσακι σου,να βγουνε τα δοντακια να ησυχασετε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Που βρίσκεται;

Χμμμ, ακόμα δεν τα 'χω μάθει καλά τα ανατολικά. :oops: Θα ρωτήσω χάζμπαντ και θα σου πω.

απλα εχω πονακια και ειναι σπαστικο τοσες μερες!

Είναι όντως. Το μόνο πράγμα που μ' αρέσει στην εγκυμοσύνη (εκτός απ' την έκβασή της εννοείται) είναι που δεν έχω περίοδο! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χμμμ, ακόμα δεν τα 'χω μάθει καλά τα ανατολικά. :oops: Θα ρωτήσω χάζμπαντ και θα σου πω.

οκ!!!!

Είναι όντως. Το μόνο πράγμα που μ' αρέσει στην εγκυμοσύνη (εκτός απ' την έκβασή της εννοείται) είναι που δεν έχω περίοδο! :mrgreen:

Θα συμφωνήσω!

Κι εγώ την είχα καταβρεί χωρίς περίοδο και πονοκεφάλους!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Και γω χρονια ημικρανιες....απο το σχολειο, με πιασαν στο πρωτο τριμηνο και απο κει περα οχι ξανα..... Ακομα δεν εχω παθει καμια κριση ημικρανιες, λετε να γλυτωσα ή θα μου ρθει οταν επανελθουν οι ορμονες;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...