Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Εμένα η αλήθεια μίκρυνε ο κύκλος μου τα τελευταία χρόνια, ακόμα και πριν γεννήσω τον μικρό.

Αλλά όχι τόσο συχνά, κάθε 25 μέρες έχω πλέον. Ρώτα και τον/την γιατρο σου για σιγουριά, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά νωρίς για να στρώσει.

ναι τον πηρα τηλ μου ειπε οτι οντως στην αρχη ετσι θα ειναι ο κυκλος μου να μην ανησυχω!!!ευτυχως εχω αιματοκριτη 42 και δεν με πτοει το τοοοοοοοοσο αιμα χαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάλι το έχω άχτι να δώσω αίμα αλλά δεν μου παίρνουν!

Μόνο μετά την εγκυμοσύνη για πρώτη φορά στη ζωή μου είχα αιματοκρίτη 42 και δεν με άφησε η γιατρός γιατί ήταν λέει τεχνητό λόγω του σιδήρου που πήρα!:-(:sad:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλά το καλύτερο;

Ακούω για ένα παιδάκι που χρειάζεται αιμοπετάλια και δεν μπορούν να βρουν.Νομίζω ότι ήθελα από συγκεκριμένη ομάδα αίματος! Λέω θα πάω! Πάω στο ιπποκράτειο τους λέω έτσι κι έτσι, με βλέπουν και μου λένε "Συγνώμη τι ήρθες να κάνεις εδώ;" Εγώ σίγουρη ότι θα μου πούνε για τον αιματοκρίτη τους λέω "Δεν πειράζει που είναι χαμηλός ο αιμ/της.Το πολύ πολύ να λιποθυμήσω!Τουλάχιστον να βοηθήσουμε το παιδάκι!" Ερχεται η προϊσταμένη με βλέπει κι αυτή. και ου λέει "Εγώ δεν αναλαμβάνω να σου πάρω αιμοπετάλια.Θα σου σπάσουμε όλες τις φλέβες και δουλειά δεν θα κάνουμε!" και με διώξανε!

Πολύ με στενοχωρεί αυτό το πράγμα!

Να θες να είσαι αιμοδότης και να μην μπορείς ρε γμτ!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καληερα κοριτσια!!παστακι μου εγω θα σου λεγα να σκεφτεις οτι τον 1ο χρονο το παιδι θα κολλαει παρα πολλες ιωσεις,και λογο της μικρης ηλικιας θα τρωτε ταλαιπωρια μεγαλη.ενα -μεγαλο ειναι αυτο για παιδικο σε αυτη την ηλικια.και θα σου λεγα το αλλο,επενδυσε καποια λεφτα στο να βαλεις καμερες στο σπιτι σου κανε μια μεγαλη ερευνα και τελικα παρε μια σιτερ για το σπιτι.την εκανα μικρη αυτη την δουλεια και ξερω οτι μια σιτερ αν ειναι σωστη το παιδι περνα πολυ καλυτερα και ποιο ασφαλεστερα μαζι της απο οτι σε ενα παιδικο σε αυτη την ηλικια.μετα τα 4 ειναι καλα να πηγαινει το παιδι σε παιδικο.και απο την στιγμη που διαθετεις καποια χρηματα νομιζω ειναι η ποιο σωστη λυση αυτη.κοριτσακια μου τι πραγμα και ατο μετα εμβολια ε?

921477wc2fyvv2y2.gif

Ε, δεν πειράζει βρε Ελένη μου, δεν ευθύνεσαι εσύ γι' αυτό! Το θέμα είναι να είμαστε κι εμείς καλά. :D

Δυστυχώς υπάρχουν άλλοι που μπορούν και δεν ενδιαφέρονται. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κοριτσια!!!

Λοιπόν στο τέλος θα αρχίσω να καλύπτομαι! Όποτε εκφράζω την επιθυμία για καφέ είσαι έξω!:tongue::tongue: Θα λέω τώρα το Μαράκι πινεί καφεδάκι και για μας που δεν μπορούμε να την κοπανήσουμε! χαχαχα!!!

Αντοχές δεν έχεις λογω του ότι μεγαλώνουμε ή λογω εγκυμοσύνης;

Παστάκια μου αν δεν υπάρχει εναλλακτική δεν έχεις και πολλές επιλογές. Θεωρώ ότι είναι μικρούλης αλλά εφόσον δεν γινεται αλλιώς ψάξε να βρεις τον καλύτερο σταθμό και κοιταξε να ασχολούνται πραγματικά με τα μωράκια!

Που είναι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;

Κορίτσια εφόσον έχετε καλές σχέσεις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε τις πεθερές! Μην έχετε τέτοια κοληματα! Στο κάτω κάτω παιδια μεγάλωσαν κι αυτές!

Μήπως είναι πολύ μικρή για να την βγάζεις με τόσο αέρα;

Θεσσαλονικη ειμαστε αλλα τωρα δε δουλευει σε παιδικο...

Ελενη οσο για τη πεθερα μου ξεκινησα με ολη τη καλη διαθεση αλλα ειναι κυκλοθυμικη και πνιγεται σε μια κουταλια νερο οποτε δεν παλευεται.....

Ωχ ξυπνησε ο μικρος!

Θεσσαλονικη ειμαστε αλλα τωρα δε δουλευει σε παιδικο...

Ελενη οσο για τη πεθερα μου ξεκινησα με ολη τη καλη διαθεση αλλα ειναι κυκλοθυμικη και πνιγεται σε μια κουταλια νερο οποτε δεν παλευεται.....

Ωχ ξυπνησε ο μικρος!

Πάω πάσο!;)

αλλά όσο μπορείτε ξεζουμίστε τες!!!!

Γιατί αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι απο το να μην τις χωνεύουμε και να μη τις εμπιστευόμαστε, ξεθεώνουμε τις μανούλες μας και αυτές την περνάνε ζάχαρη! Στον αφρό οι κυρίες! Κατάλαβες;;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλά το καλύτερο;

Ακούω για ένα παιδάκι που χρειάζεται αιμοπετάλια και δεν μπορούν να βρουν.Νομίζω ότι ήθελα από συγκεκριμένη ομάδα αίματος! Λέω θα πάω! Πάω στο ιπποκράτειο τους λέω έτσι κι έτσι, με βλέπουν και μου λένε "Συγνώμη τι ήρθες να κάνεις εδώ;" Εγώ σίγουρη ότι θα μου πούνε για τον αιματοκρίτη τους λέω "Δεν πειράζει που είναι χαμηλός ο αιμ/της.Το πολύ πολύ να λιποθυμήσω!Τουλάχιστον να βοηθήσουμε το παιδάκι!" Ερχεται η προϊσταμένη με βλέπει κι αυτή. και ου λέει "Εγώ δεν αναλαμβάνω να σου πάρω αιμοπετάλια.Θα σου σπάσουμε όλες τις φλέβες και δουλειά δεν θα κάνουμε!" και με διώξανε!

Πολύ με στενοχωρεί αυτό το πράγμα!

γμστ σε νιωθω πριν καιρο κατι φιλοι παθαν τροχαιο και λογο αιματοκριτη δεν μπορεσα να δωσω και ο χαμπι εχει εκζεμα που καθηστα επικυνδινο το αιμα του κυριος σε μικρα παιδια ενω ηταν παλια αιμοδοτης και καταλαβαινεις πως φυγαμε απο κει σαν τους μλκες.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...