Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας....

Να σας πώ το πρόβλημά μου.

Πάνω κάτω όλες ξέρετε το θέμα μου με την πεθερά μου(οι παλιές το ξέρουν πιο καλά!)...είχε πει οτι θα μου κρατήσει το παιδί, είπαμε κι εμείς ναι, άρχισε τις μαλακίες της από την λαχτάρα της λόγω οτι είναι το πρώτο της εγγόνι, της είπαμε να "κόψει" λίγο και αυτή παρεξηγήθηκε τόσο που μας έχει κάνει "]κ@λο] και έμπλεξε και την μάνα μου ....με υστερικές φωνές από μέρους της κτλ κτλ...εκεί που δεν μιλούσε καθόλου και έλεγε και καλά γλυκά "εγώ αγαπάω όόό΄λες τις νύφες μου!"....ννναι..λοιπόν αυτό αφορά άλλο τόπικ...στο θέμα μας...Σαν μάνα παιδιού 8 μηνών αποφάσισα να μην πληρώσει το παιδί μου την ψυχανωμαλία της πεθεράς μου(σημειωτέον η μάνα μου δεν με βοηθάει γιατί το προγραμμά της είναι φούλ από τα υπόλοιπα 6 εγγόνια, άρα εμείς καθόμαστε στον πάγκο αναγκαστικά) και την μετάβαση της στην κλιμακτήριο...δεν μπορεί μια οικογένεια και ένας μπέμπης να χορεύουν ανάλογα την ψυχολογία του καθενός! Δεν το επιτρέπω εγώ για το παιδί μου αυτό....Κι επειδή μακρυγορώ, όπως το συνηθίζω, θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας σαν εμπειρότερες...Ο γουργουράκος θα είναι 12-13 μηνών από Σεπτέμβρη που θα γυρίσει ο πατέρας του στην δουλειά και είπαμε να τον βάλουμε σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό!Το κόστος δεν μας πειράζει...δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς!όχι δεν ρέει το χρήμα, μισθοσυντήρητοι είμαστε, αλλά από το να μου πιάνει τον κ@λο ο καθένας οτι και καλά με βοηθάει, αλλά να ξεσπάειτα κομπλεξ του επάνω μου και στο παιδί, είπα καλύτερα ναμην πάρω μία μπλούζα ή ένα Maxfactor και να πηγαίνει το παιδί σε καλό παιδικό σταθμο....ΑΥΤΑ!

Σόρυ για το μεγάλο πόστ και για τις βρισιές, αλλά έχω φτάσει στο αμήν αυτή την εποχή..στο καλό χρονιάρες μέρες!..περμένω την βοήθειά σας..ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κουφετάκι μου , πώς πάει η μαμά σου..;όλα καλά;

Μάνού μου, σας περιμένουμε να τα πούμε!

Μαρη μαεστρία που θαγεννήσεις;

Ελένη_Κ κι εμείς εισπνοές...μέσα σε όλα τα άλλα.

Bookie να φιλήσεις το μπεμπόνι σου!

Eleni_08 άστα μην τα συζητάς....υπομονή κάνω!

Κο΄ρίτσια μου σας φιλώ πάω να πνιγώ κυριολεκτικά στην δουλειά!

Καλημέρα σε όλες σας!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γειά σας....

Να σας πώ το πρόβλημά μου.

Πάνω κάτω όλες ξέρετε το θέμα μου με την πεθερά μου(οι παλιές το ξέρουν πιο καλά!)...είχε πει οτι θα μου κρατήσει το παιδί, είπαμε κι εμείς ναι, άρχισε τις μαλακίες της από την λαχτάρα της λόγω οτι είναι το πρώτο της εγγόνι, της είπαμε να "κόψει" λίγο και αυτή παρεξηγήθηκε τόσο που μας έχει κάνει "]κ@λο] και έμπλεξε και την μάνα μου ....με υστερικές φωνές από μέρους της κτλ κτλ...εκεί που δεν μιλούσε καθόλου και έλεγε και καλά γλυκά "εγώ αγαπάω όόό΄λες τις νύφες μου!"....ννναι..λοιπόν αυτό αφορά άλλο τόπικ...στο θέμα μας...Σαν μάνα παιδιού 8 μηνών αποφάσισα να μην πληρώσει το παιδί μου την ψυχανωμαλία της πεθεράς μου(σημειωτέον η μάνα μου δεν με βοηθάει γιατί το προγραμμά της είναι φούλ από τα υπόλοιπα 6 εγγόνια, άρα εμείς καθόμαστε στον πάγκο αναγκαστικά) και την μετάβαση της στην κλιμακτήριο...δεν μπορεί μια οικογένεια και ένας μπέμπης να χορεύουν ανάλογα την ψυχολογία του καθενός! Δεν το επιτρέπω εγώ για το παιδί μου αυτό....Κι επειδή μακρυγορώ, όπως το συνηθίζω, θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας σαν εμπειρότερες...Ο γουργουράκος θα είναι 12-13 μηνών από Σεπτέμβρη που θα γυρίσει ο πατέρας του στην δουλειά και είπαμε να τον βάλουμε σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό!Το κόστος δεν μας πειράζει...δεν μπορούμε να κάνουμε κι αλλιώς!όχι δεν ρέει το χρήμα, μισθοσυντήρητοι είμαστε, αλλά από το να μου πιάνει τον κ@λο ο καθένας οτι και καλά με βοηθάει, αλλά να ξεσπάειτα κομπλεξ του επάνω μου και στο παιδί, είπα καλύτερα ναμην πάρω μία μπλούζα ή ένα Maxfactor και να πηγαίνει το παιδί σε καλό παιδικό σταθμο....ΑΥΤΑ!

Σόρυ για το μεγάλο πόστ και για τις βρισιές, αλλά έχω φτάσει στο αμήν αυτή την εποχή..στο καλό χρονιάρες μέρες!..περμένω την βοήθειά σας..ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κουφετάκι μου , πώς πάει η μαμά σου..;όλα καλά;

Μάνού μου, σας περιμένουμε να τα πούμε!

Ελένη_Κ κι εμείς εισπνοές...μέσα σε όλα τα άλλα.

Bookie να φιλήσεις το μπεμπόνι σου!

Eleni_08 άστα μην τα συζητάς....υπομονή κάνω!

Κο΄ρίτσια μου σας φιλώ πάω να πνιγώ κυριολεκτικά στην δουλειά!

Καλημέρα σε όλες σας!

Παστακια καλημερα, λοιπον η αδερφη μου ειναι βρεφονηπιοκομος και μου εχει πει οτι η καλητερη ηλικια για να στειλεις το παιδι σε παιδικο ειναι πριν τον 1,5χρονο ή μετα τα 3 γιατι ειναι πιο ευκολο να προσαρμοστει, οποτε μη μασας στειλτο το παιδακι σε σταθμο για να ηρεμησετε και σεις κι αυτο!!!!!!

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια!!!!!!

καλημερα κοριτισια!!!

η χθεσινη μας νυχτα ηταν πολυ ηρεμη παραδοξως μεχρι το βραδυ ανεβασε μονο 37 η μικρη οποτε γλυτωσαμε το αντιπυρετικο και μετα την εκανα μπανιο την ταισα και νανι απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 7 και μιση το πρωι οπου και την ξανα ταισα...ελιωσε στον υπνο απο το εμβολιο...γκρινια ειχε λιγη αλλα σε σχεση με τοτε που την επιαναν τα πονακια ειμασταν πολυ καλυτερα φτου φτου αντε να δουμε και σημερα πως θα παει!!!!Σαντυ μου αντε και εσεις να κανετε τσιμπι τσιμπι και να εισαστε σουπερ μετα!!!!μην μασας τπτ δεν ειναι!!!!

ελενη μου εχεις δικιο γι αυτο που λες για τον φτ και για την κτ οντως μανα δεν γινεσαι αναλογα με τον τροπο που γεννας γιατι αν το παρεις απο την αλλη δεν νιωθεις πονο ουτε στην μια περιπτωση ουτε στην αλλη απλα νομιζω οτι τουλαχιστον στην περιπτωση μου ειναι κολλημα δικο μου που φανταζομαι θα το ξεπερασω οσο περναει ο καιρος ηδη αρχιζω να το αποδεεχομαι γιατι πριν γεννησω γεννησω διαβαζα κατι αρθρα και κατι μυνηματα οτι οσες γεννησαν με καισαρικη ενιωθαν μισες και κατι τετοια...τεσπα το θεμα ειναι να ειναι γερα τα παιδια μας και εμεις για να τα μεγαλωσουμε και να χαιρομαστε!!!!!

παστακια μου τελικα ολες εχουμε ενα θεμα με τις πεθερες μας τι κακο ειναι και αυτο ρε γμτ εγω δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα ειναι και μακρυα αλλωστε απλα ειναι αρκετα γκρινιαρα και ευθυνοφοβη θεωρει οτι δεν μπορει να προσεξει καθολου το μωρο λογω του οτι εχει ζαχαρο ας πουμε τελος παντων ο καθενας τον χαβα του!!! η μαμα μου εινια επισης μακρυα και δουλευει ειναι και μονη της γιατι εχω χασει τον πατερα μου εδω και καποια χρονια οποτε δυσκολο και γι αυτη!!δεν πτοουμαστε ομως ολα καλα!!! οσο για το θεμα του παιδικου και εγω ειμαι της αποψης οτι δεν πειραζει που ειναι τοσο μικρουλης αν ο παιδικος εχει σωστες προδιαγραφες κτλ αρκει να εισαι ετοιμη σε περιπτωση που αρχισει να κολλαει ιωσουλες κτλ γιατι οσο να ναι αυτα ειναι και τα κακα του παιδικου για μενα αυτο ειναι ο φοβος μου!!!! τις καλημερες μου σε ολες παω να κανω κατι εξωτερικες δουλειες και ελπιζω να προλαβω να μπω μετα φιλια!!

xpcZp2.png

Τελικα εμβολιακι θα κανουμε αυριο το πρωι, γιατι σημερα ειχε πολλα ραντεβου η παιδιατρος στο ικα....

Και μενα η μανουλα μου ειναι μακρυα κλαψ κλαψ, ειναι ο μονος ανθρωπος που θα εμπιστευομουν για τον μικρο......τι ειναι αυτο το πραγμα με τις πεθερες και γω εχω θεμα και αν και ειναι κοντα δεν την εμπιστευομαι με τιποτα.....οποτε κι εμας για παιδικο μας βλεπω......

καλημερα σαντυ αυριο ε?δεν πειραζει ρε συ τι παλιο αερας ειναι αυτος βγηκα να παω λιγο στα κεπ που χρειαζομασταν οπωσδηποτε κατι πηρα αναγκαστικα και την μπουμπου μαζι μου και τελικα εχουν σταση εργασια γμτ αντε παλι μετα τις 11 ποοοοοοοοοο τα νευρα μου!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σαντυ αυριο ε?δεν πειραζει ρε συ τι παλιο αερας ειναι αυτος βγηκα να παω λιγο στα κεπ που χρειαζομασταν οπωσδηποτε κατι πηρα αναγκαστικα και την μπουμπου μαζι μου και τελικα εχουν σταση εργασια γμτ αντε παλι μετα τις 11 ποοοοοοοοοο τα νευρα μου!!

Και κρυο εχει πολυ!!!!!! Ακουσα μεχρι το Πασχα ετσι θα μας παει...... Δεν ειναι να πας πουθενα με το μωρο,.......γκρρρρρρ ποτε θα ξεκινησουμε βολτες;;;;;;;;;;;;;;;;

Καλημέρα κοριτσια!!!

Eγώ αυτό έκανα σήμερα. :D Ωραία ήταν!

Σήμερα πήγα για καφέ με αδελφούλες και μάδερ που ήρθε απ' το χωριό και μετά πήρα κι ένα καινούριο κινητό, που κόντευε να μην ανοίγει το παλιό και βαριόμουν να κοιτάξω για άλλο, τέτοιο χάλι είχε.

Και φυσικά, όλο το βράδυ έπαιζα με το κινητό. Πέρνα τραγούδια, κατέβαζε προγράμματα, βάζε ringtone, η χαρά του παιδιού! :mrgreen:

Ωραία ήταν, αλλά ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ αντοχές έχω ρε παιδάκι μου πλέον, πτώμα έγινα!

Λοιπόν στο τέλος θα αρχίσω να καλύπτομαι! Όποτε εκφράζω την επιθυμία για καφέ είσαι έξω!:tongue::tongue: Θα λέω τώρα το Μαράκι πινεί καφεδάκι και για μας που δεν μπορούμε να την κοπανήσουμε! χαχαχα!!!

Αντοχές δεν έχεις λογω του ότι μεγαλώνουμε ή λογω εγκυμοσύνης;

Ο γουργουράκος θα είναι 12-13 μηνών από Σεπτέμβρη που θα γυρίσει ο πατέρας του στην δουλειά και είπαμε να τον βάλουμε σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό!

Παστάκια μου αν δεν υπάρχει εναλλακτική δεν έχεις και πολλές επιλογές. Θεωρώ ότι είναι μικρούλης αλλά εφόσον δεν γινεται αλλιώς ψάξε να βρεις τον καλύτερο σταθμό και κοιταξε να ασχολούνται πραγματικά με τα μωράκια!

η αδερφη μου ειναι βρεφονηπιοκομος

Που είναι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;

Και μενα η μανουλα μου ειναι μακρυα κλαψ κλαψ, ειναι ο μονος ανθρωπος που θα εμπιστευομουν για τον μικρο......τι ειναι αυτο το πραγμα με τις πεθερες και γω εχω θεμα και αν και ειναι κοντα δεν την εμπιστευομαι με τιποτα.....οποτε κι εμας για παιδικο μας βλεπω......

Κορίτσια εφόσον έχετε καλές σχέσεις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε τις πεθερές! Μην έχετε τέτοια κοληματα! Στο κάτω κάτω παιδια μεγάλωσαν κι αυτές!

τι παλιο αερας ειναι αυτος βγηκα να παω λιγο στα κεπ που χρειαζομασταν οπωσδηποτε κατι πηρα αναγκαστικα και την μπουμπου μαζι μου

Μήπως είναι πολύ μικρή για να την βγάζεις με τόσο αέρα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ναι οντως και κρυο εβγαλε!!τι να κανω που πρεπει να τελειωνω κατι δουλειες!!και δεν εχω που να την αφησω!!!μεχρι το πασχα???ελεος ρε!!!σαντυ σαραντισες ε?υπομονη σε λιγες μερες θα στρωσει δεν μπορει...πως ειναι ο μικρος????

xpcZp2.png

Μάλλον στο Ιπποκράτειο κοριτσάκι. :D

Όσο για το μωρό, να το στείλεις. Θα 'ναι ζόρι στην αρχή, γιατί θα κολλάει συνέχεια πιθανότατα, αλλά θα κάνει αντισώματα και θα ηρεμήσετε μετά από λίγο. Και θα περνάει μια χαρά και θα ελέγχεις εσύ καλύτερα το παιδί, χωρίς ν' ανακατεύεται ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος εκτός απο εσένα και τον πατέρα του.

Και κρυο εχει πολυ!!!!!! Ακουσα μεχρι το Πασχα ετσι θα μας παει...... Δεν ειναι να πας πουθενα με το μωρο,.......γκρρρρρρ ποτε θα ξεκινησουμε βολτες;;;;;;;;;;;;;;;;

Ναι ρε συ! Πήγα τον μικρό στον παιδικό και γύρισα (για να σιδερώσω, ΛΕΩ) και ΠΑΓΩΣΑ! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λοιπόν στο τέλος θα αρχίσω να καλύπτομαι! Όποτε εκφράζω την επιθυμία για καφέ είσαι έξω!:tongue::tongue: Θα λέω τώρα το Μαράκι πινεί καφεδάκι και για μας που δεν μπορούμε να την κοπανήσουμε! χαχαχα!!!

Αντοχές δεν έχεις λογω του ότι μεγαλώνουμε ή λογω εγκυμοσύνης;

Είδες είδες; Εσένα σκέφτομαι!!! :tongue:

Αντοχές λόγω εγκυμοσύνης μαρή! Αλλιώς ... βόλτα δώσε μου κι αντέχωωωωω!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εμένα η αλήθεια μίκρυνε ο κύκλος μου τα τελευταία χρόνια, ακόμα και πριν γεννήσω τον μικρό.

Αλλά όχι τόσο συχνά, κάθε 25 μέρες έχω πλέον. Ρώτα και τον/την γιατρο σου για σιγουριά, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά νωρίς για να στρώσει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είδες είδες; Εσένα σκέφτομαι!!! :tongue:

Αντοχές λόγω εγκυμοσύνης μαρή! Αλλιώς ... βόλτα δώσε μου κι αντέχωωωωω!!! :mrgreen:

χαχαχα!!! Είπα κι εγώ!! Προς στιγμήν ανησύχησα!:P:p:p

Ετσι!Ετσι! Να με σκέφτεσαι κι εμένα!!:tongue:

ρε κοριτσια ξανα αδιαθετησα γμτ μετα απο 15 μερες που τελειωσε την προηγουμενη φορα ηρθε παλι με περισσοτερο αιμα.....θα ζησω????χαχαχα

Μην στενοχωριέσαι! Ετσι γίνεται στην αρχή μέχρι να στρώσει πάλι!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...