Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Παντως να ξέρεις κάνουν κρα για λογιστές εδώ 😂 γίνεται χαμός. Κ εμένα όλο μου το σόι είναι στα ναυτιλιακά και τα έβλεπα κ εγώ από μικρή αλλά έκανα το λάθος.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Και πες λεπτομέρειες επιτέλους, ΜΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?

Τι λεπτομέρειες να σου πω μαρή κι εσύ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ πως γίνονται αυτά; :tongue:

Η αυχενική ήταν σούπερ, όλες οι μετρήσεις καλές, το φύλο δε φάνηκε καθόλου. Περιμένω και όλες τις αιματολογικές (γιατί με το ΙΚΑ φτάσαμε Πάσχα μέχρι να τις κάνω) για να ηρεμήσω εντελώς.

Ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσάκια. :D

Είμαστε καλάααααααααααα, δεν έχουμε μυαλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Καλημέρα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αυχενική ήταν σούπερ, όλες οι μετρήσεις καλές, το φύλο δε φάνηκε καθόλου. Περιμένω και όλες τις αιματολογικές (γιατί με το ΙΚΑ φτάσαμε Πάσχα μέχρι να τις κάνω) για να ηρεμήσω εντελώς.

Καλημέρα!

Τι ΠΗΤ σου δώσανε;

Που έχεις σκοπό να γεννήσεις;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

20/10 έχω ημερομηνία, ε, με καισαρική λίγο νωρίτερα. Νοσοκομείο κοριτσάκι, ΑΥΣΤΗΡΑ, δεν ξέρω ακόμα σε ποιο. :)

Δεν θα πρέπει να έχεις κάποιο δικό σου γιατρό;

Πες μου λίγο την διαδικασία του νοσοκομείου...

Δεν το σκέφτεσαι καθόλου για φτ;

Παρεπιπτόντως γεννάς μαζί με μια φίλη! Πολλές εφκυμοσύνες αυτό το διάστημα!

4Suap3.png

Φυσιολογικό; Με καισαρική πριν 2 χρόνια; Τι λες παιδάκι μου; Άσε με με τα πειράματα! Στο νοσοκομείο ανοίγεις καρτέλα και σε παρακολουθούν, κλείνεις ραντεβού για την επέμβαση, οταν είναι καισαρική.

Να 'χω δικό μου γιατρό; Γιατί; Για να σκάσω φακελάκι; Προς το παρόν δεν έχω, δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μαεστρι μου ο δικοςμου ειναι πολυ οικονομικος ,ειναιανθρωπος και τονεμπιστευομαι απολυτα...και οα γιος λουκας που με ξεγεννησε ειναι αρκετα οικονομικος σε σχεση μετα αλλα ,ασε που με τα χρηματα απο το ικα υπερκαλυπτεις εξοδα γιατρου καινοσοκομειου...αν θες λεπτομερειες πες μου για πμ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κουκλες η μικρη ειχε ηρεμησει 2 μερες-2 νυχτε ςμαλλο ν και χτε ςπαλι κοιμηθηκε 9 και ξυπνησε 11-01,30-4-6,30-8...ειμαι μια ομορφια !κι αυτη φρεσκια φρεσκιαα!αχαχαχ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μαεστρι μου ο δικοςμου ειναι πολυ οικονομικος ,ειναιανθρωπος και τονεμπιστευομαι απολυτα...και οα γιος λουκας που με ξεγεννησε ειναι αρκετα οικονομικος σε σχεση μετα αλλα ,ασε που με τα χρηματα απο το ικα υπερκαλυπτεις εξοδα γιατρου καινοσοκομειου...αν θες λεπτομερειες πες μου για πμ

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου, αλλά δε θέλω να πάω σε κλινική, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου, αλλά δε θέλω να πάω σε κλινική, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. :D

Και πολύ καλά κανεις!

Μπορεί να είσαι στη χλίδα για 3 μέρες αλλά με τα λεφτά αυτά μπορείς να κάνεις πολύ καλύτερα πράγματα!

Όσο για τον γιατρό, εγώ τα λυπήθηκα τα λεφτά που του έδωσα γιατί όλη τη δουλειά την κάνουν οι μαίες. Αυτός ήρθε μόνο την ώρα της εξώθησης, με έραψε και εφυγε!

4Suap3.png

Εγώ γέννησα στα Γιαννιτσά το πρώτο, έδωσα πολύ λίγα στο γιατρό, είναι χαμηλές οι ταρίφες στην επαρχία. ;)

Για το δεύτερο δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, ίσως ξαναπάω εκεί. Θα δω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Και αυτο ειναι το καλητερο!!! Και γω γεννησα στο πανεπιστημιακο στην Αλεξανδρουπολη γιατι μενουν οι δικοι μου εκει, μου βγηκε κανα 800 το λαδωμα για γιατρο & αναισθησιολογο, ολα ηταν τελεια & ειχα το μπεμπη διπλα μου!!!!! Τα λεφτα απο Ικα & το εξτρα επιδομα του Οαεδ τα κρατησα για τα πρωτα εξοδα του μωρου! Στο δευτερο πρωτα ο θεος εκει θα παω εκτος αν προσπαθησω για φτ, που δε ξερω αν δεχονται ν΄ αναλαβουν μετα απο κτ.....

Eγώ δε ρισκάρω φυσιολογικό, μιαν ακόμα καισαρική, να ΤΕΛΕΙΩΝΩ!

Εγώ με τα λεφτά του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ ... πήρα έπιπλα, γιατί έφτιαχνα το σπίτι τότε! ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Eγώ δε ρισκάρω φυσιολογικό, μιαν ακόμα καισαρική, να ΤΕΛΕΙΩΝΩ!

Εγώ με τα λεφτά του ΙΚΑ και του ΟΑΕΔ ... πήρα έπιπλα, γιατί έφτιαχνα το σπίτι τότε! ΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Καλα εκανες, σημασια εχει οτι τ΄ αξιοποιησες οπως ηθελες και οχι για να χρυσοπληρωσεις μια κλινικη!!!

Δεν εχει περασει και πολυ καιρος για φτ. οποτε καλητερα να μη το ρισκαρεις.....και γω μονο αν περασει μια τριετια λεω να το προσπαθησω

Καλημέρα!

ωραια τωρα μπορω να σου ευχηθω και επισημος με το καλοοοοοοοοοοοοοοο ενα γεροοοοοο και δυνατο μπεμπεκιιιιιιι

632640zx6vm25i6x.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχαχα Μαεστρία μου!!!! Σκας γάιδαρο όμως κοπελιά, αν ήμουν εγώ έγκυος στο δεύτερο θα το είχατε μάθει από την ημερομηνία της σύλληψης!

Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, παροχές ξενοδοχείου σου προσφέρουν περισσότερο μόνο τα μαιευτήρια και οι κλινικές. Πεταμένα λεφτά, αλλά προσωπικά δεν είμαι τόσο σκληρή για να γεννήσω σε δημόσιο! Δεν αντέχουν τα νεύρα μου αυτή την αντιμετώπιση! Αλλά σου βγάζω το καπέλο, μπράβο σου μπέιμπ! Και, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ κουκλίτσα μου! Ένα γερό μωράκι!

Εμείς από απόψε βάλαμε και την μάσκα αερολίν στην ζωή μας! Δεν είχα, δεν είχε χρειαστεί μέχρι ώρας. Πήγα να πάρω τον Βαγγέλη από την μαμά μου και σαν να άκουγα κάτι στο στήθος του, πήρα τηλ. την γιατρό από τον δρόμο, μου το έπαιξε βαρύ πεπόνι (δεν έχω ώρα, φέρτον το πρωί κτλ), πήγα και της κατσικώθηκα και τελικά μου είπε "έχεις πολύ καλό αυτί, βρογχίτιδα στην αρχή της"!!! Και φυσικά της είπα ότι δεν παίρνω ποτέ τηλέφωνο για πλάκα, πάντα μα πάντα, όταν ανησυχώ, έχω δίκιο!

Τεσπα, ξεκινήσαμε μάσκα, αερολίν μόνο για αρχή και αν σε δύο τρεις μέρες δεν ακούγεται καλύτερα και flixotide... Με άγχωσε λίγο η διαδικασία, δεν ξέρω καν αν το έκανα σωστά! Και φυσικά ο μικρός ούρλιαζε...

Κατά τ' άλλα, ο μικρός είναι απύρετος από τα ξημερώματα της Δευτέρας (μάλλον τελειώσαμε με αυτό), η Μυρτώ πάει μια χαρά, όλα καλά... Να τελειώσουμε και με τις εισπνοές, δεν τις αντέχω τελικά!

Εδώ το ιατρικό ανακοινωθέν τελειώνει, ελπίζω να είναι το τελευταίο!

Καλό ξημέρωμα τριανταρούλες μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...