Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βρε Ελενάκι, Χαριλάου μένω.

Λοιπόν! Ονόματα δεν θυμάμαι αλλά θα προσπαθήσω να σε κατατοπίσω!

Ενας είναι Συνδίκα με παραλιακή πολύ καλός αλλά λόγω απόστασης δεν μας βολευέι.

Αυτός που συνήθως πηγαίνουμε είναι δίπλα στο Παναγια το νοσ. Εκεί τα προσέχουν πολύ.

Επίσης απέναντι ακριβώς από το Παναγια και νομίζω πως λέγεται ο πύργος των θαυμάτων.

Για τα υπόλοιπα θα σου πώ αύριο!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααααα...άααααχ..βρε Σαλόνικαααα..στην καρδιά μου σε έχω!

Χαθηκαμε ρε κορίτσια τι γίνετε;

Εμείς:

α) βγάλαμε τα 2 πάνω δοντάκια..τωρα είμαστε όντως σαν ανοιχτήρι που μας κορόιδευαν πριν...τώρα έχουμε και το όνομα και την χαρη

β) έπεσε ένα φοβερό κλέισιμο μήνα στην δουλειά οπου ανέλαβα παραπάνω δουλειά και χε#@#@ με έχω πεθάνει από το τρέξιμο και το άγχος!

γ) κάνα ΞΑΝΑ φυσειοθεραπείες και πονάωωωωωωωω...

δ) έδωσα ένα γερό χόρο με την πεθερά μου σε σημείο που δεν θα αμς κρατήσει το παιδί από Σπτέμβρη(που χεστ#Ρ$ έχω την μία αδερφή μου που πεθαίνει για τον γουργούρη και μου είπε ΟΚ και αν δεν μπορεί θα πάει παιδίκό όπως τόσα παιδάκια!)....δεν μιλάμε τώρα γιατί έκανε σαν υστερικήόταν της είπαμε να μην κάενι κάποια πράγματ γιατί δεν μας αρλεσουν και έμπλεξε και την μάνα μου και τα έχει κάνει και μόνη της ΣΚ@!#@@! Ο πάστας ΚΑΤΑΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ, ούτε Πάσχα θα κάνουμε μαζί, αλλά δεν πειράζει γιατί του το λέω τόσο καιρό να την μαζέψει και αυτός της δίνεο χορόυς , αλλά με το γάντι....έπαιρνε τα ίσα της αλλά μετά από καμμιά εβδομάδα πάάάάλι από την αρχή

ε) Οι προετοιμασίες για το γουργουρομπλούμ βαίνουν καλώς...και τα νεύρα μου καλά κρατούν!

Εσείς όλα καλά;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

τον παιδοτοπο play cafe τερμα βουλγαρη των ξεβρετε κορες?καλος ειναι και ανετος.πατρινια μου θελω διαλογο με πεθερα οποσδηποτε.και μπραβο σου γτ εγω για παρα πολλα χρονια γαυγιζα αλλα τπτ παραπανω,και να τωρα τα αποτελεσματα μια ζωη μλκας και τρεξιμο για παρτη τους και παντα η κακια νυφη τωρα αντε απο δω και εχω το κεφαλι μου ησυχο...περιπου!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπερααα,που εισαι βρε μαεστρια μου,για σενα μπηκα,να μαθω τα νεοτερα,αλλα αφαντη.....δεν πειραζει θα μας τα πεις αυριο.

Παστακια μου,μη μου στεναχωριεσαι,καποια στιγμη τα πραγματα πρεπει να μπαινουν στη θεση τους,οσο για το Πασχα,τι ανησυχεις βρε,αφου θα ερθω κι εγω,θα τα πουμε απο κοντα.Φιλια στο γουργουρακο.

Κουφετακι μου τι κανεις,η μανουλα πως ειναι,κανονισε ποτε μπορεις αυτη τη βδομαδα για καφεδακι.

Οσο για τις μωρομανουλες,μην ανησυχειτε,εμενα παντως η δικια μου,δεν ειχε ποτε κανενα συμπτωμα απο τα εμβολια.Αντε με το καλο να αρχισετε και να ειναι παντα γερα τα μπεμπακια σας.

Εμεις καλα,εχω αρχισει να ετοιμαζομαι για Πασχα,δουλειες,ντεκορ και πλυσιμο-σιδερωμα για να κανω βαλιτσες απο βδομαδα.Αντε να κλεισουν και τα σχολεια και να αρχισω τις τσαρκες και τις ανοιξιατικες αγορες με το κοριτσακι μου.

Καληνυχτα τσουπρες και καλημερα στις πρωινες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

κοριτσια τρεχω και δε φτανω! η μικρη κοιμοταν 30 λεπτ ατη μερ ακαι συνολο 6-8 ωρες το βραδυ...αυτα τα ουλα!σημερα καλυτερα ισως δεν ποναει πολυ το καλο μου!σας σκεφτομαι πολυ αλλαειχα και προβλημα συνδεσης!!!φιλια

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλά ρε Μαεστρίαα;;; sakis;;;;;ααααααααααααααααααα!!!

Καλησπερααα,που εισαι βρε μαεστρια μου,για σενα μπηκα,να μαθω τα νεοτερα,αλλα αφαντη.....δεν πειραζει θα μας τα πεις αυριο.

Παστακια μου,μη μου στεναχωριεσαι,καποια στιγμη τα πραγματα πρεπει να μπαινουν στη θεση τους,οσο για το Πασχα,τι ανησυχεις βρε,αφου θα ερθω κι εγω,θα τα πουμε απο κοντα.Φιλια στο γουργουρακο.

Κουφετακι μου τι κανεις,η μανουλα πως ειναι,κανονισε ποτε μπορεις αυτη τη βδομαδα για καφεδακι.

Οσο για τις μωρομανουλες,μην ανησυχειτε,εμενα παντως η δικια μου,δεν ειχε ποτε κανενα συμπτωμα απο τα εμβολια.Αντε με το καλο να αρχισετε και να ειναι παντα γερα τα μπεμπακια σας.

Εμεις καλα,εχω αρχισει να ετοιμαζομαι για Πασχα,δουλειες,ντεκορ και πλυσιμο-σιδερωμα για να κανω βαλιτσες απο βδομαδα.Αντε να κλεισουν και τα σχολεια και να αρχισω τις τσαρκες και τις ανοιξιατικες αγορες με το κοριτσακι μου.

Καληνυχτα τσουπρες και καλημερα στις πρωινες.

Ναι Μανού μου, μην αναφέρεις όμως τίποτα μπροστά στον πάστα, γιατί δν ξέρει οτι σας τα λεω κι αυτά και δν θέλω να αισθανθεί άσχημα...αλλά σας εριμένουμε καρντάσια! Μεχρι πότε κάθεστε;

τον παιδοτοπο play cafe τερμα βουλγαρη των ξεβρετε κορες?καλος ειναι και ανετος.πατρινια μου θελω διαλογο με πεθερα οποσδηποτε.και μπραβο σου γτ εγω για παρα πολλα χρονια γαυγιζα αλλα τπτ παραπανω,και να τωρα τα αποτελεσματα μια ζωη μλκας και τρεξιμο για παρτη τους και παντα η κακια νυφη τωρα αντε απο δω και εχω το κεφαλι μου ησυχο...περιπου!!!!

Α!ρε κουφετάκι μου , έχεις τα δικά σου ασχολείσαι και με εμένα....Η μαμάκα σου πώς είναι...;πώς πατε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

WcM2vLrYPWA

:D

χαχαχαχαχα, τι να πω βρε κοριτσάκι, ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ???

Αυτή είναι η λήξη της λογοκρισίας? Περίμενα κι εγώ λεπτομέρειες, μα τι κρυψίνος που είσαι βρε φιλενάδα!!!

Έτσι, έτσι, όλα καλά κι όλα ωραία να είναι πάντα μωρό μου!!!

Και πες λεπτομέρειες επιτέλους, ΜΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?

Καλημερα,και να που η πρωτη πρωινη ειμαι εγω,αλλα δεν πειραζει....

Παστακια μου εννοειται οτι δε θα γινει συζητηση μπροστα στον καλο σου,δε λεγονται αυτα τα πραγματα....Την Τριτη θα αναχωρησουμε το πρωι.

Μαεστρια μπραβο κοριτσακι μου,αντε ολα καλα,μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι,αλλα πες και τιποτα παραπανω βρε παιδακι μου;)

Ελενιτσα κ τι κανετε πουλακι μου,τα παιδια,ο μαλλιας τελειωσε με τον πυρετο;Εσυ πως εισαι;Θα σε παρω το βραδακι,γιατι το απογευμα θα παμε για καφε με τον αδερφο μου.

Κισακι μου ακομα ταλαιπωρειται το πουλακι μου,εσυ πως τα πας με τις ετοιμασιες;Μου'χεις λειψει βρε φιλεναδα.......

Καλο πρωινο να εχουμε κοριτσια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Μαεστρια περιμενεις δευτερο μωρακι!Να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!

Και γω θελω δευτερο παιδακι πρωτα ο θεος αλλα λεω μετα απο 3χρονια γιατι μου κατσε καπως η καισαρικη και ισως προσπαθησω για φυσιολογικα, οποτε πρεπει ν΄ αφησω καποιο καιρο να περασει......

Κοριτσια μου εχει ερθει απο το Σαββατο πρωτη φορα περιοδος μετα τη γεννα και εχω πλυμμηρισει....εχουν σπασει τα νευρα μου!!!!! Ουτε στην εφηβεια δεν ειχα τοσο πολυ.....ελπιζω να στρωσει και να επανελθει στα κανονικα που ηταν 4μερες...... Ο μικρος μετα απο μια δυσκολη μερα μες στο ζορι και στη γκρινια ξυπνησε σημερα ορεξατος με γελια και χαρες!!!!

Καλημέρα κοριτσια!!!

Χαθηκαμε ρε κορίτσια τι γίνετε;

Εμείς:

Που είσαι μαρη Πατρινια; Σε χάσαμε!

δ) έδωσα ένα γερό χόρο με την πεθερά μου σε σημείο που δεν θα αμς κρατήσει το παιδί από Σπτέμβρη

Εσεις να είστε καλά και όλα θα γίνουν!

Μπραβο σου που της τα είπες!

ε) Οι προετοιμασίες για το γουργουρομπλούμ βαίνουν καλώς...και τα νεύρα μου καλά κρατούν!

Εσείς όλα καλά;

Εχει αρκετό ευχάριστο τρέξιμο για το μπλουμ!

WcM2vLrYPWA

:D

Μαρή θα γκαστρωθούμε εμείς μεχρι να μας τα πεις!:tongue::tongue:

Πλάκα κάνω ε;

Αφού όλα ειναι καλά. να σου ευχηθω κι εγώ μια ήρεμη και τελειόμηνη εγγυμοσύνη!!!

Το φύλο φάνηκε ή είναι πολύ νωρίς ακόμα;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...