Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Στο πρόγραμμα δεν πρόσφεραν μετακίνηση.

Ζήτησα εγώ, να την πληρώνω, αλλά κλείσανε θέσεις από Ιούνιο. Έχουν δρομολόγια, αλλά έχουν και παιδάκια.

Δεν μπορώ να πω κάτι, απ' τη στιγμή που δεν το πρόσφεραν εξαρχής.

Άσε, είναι 3 στάσεις σε - γεμάτο συνήθως - αστικό, ή με τα πόδια, όλο ανηφόρα, προς Πυλαία.

Μια γυμναστική την κάνω πρωινιάτικα.

ΚΑΙ - εκτός των άλλων - έχω και 4 μήνες χαλασμένο το ασανσέρ και μένω στον 3ο!

Όταν όμως αποφάσισαν να μπουν στο πρόγραμμα αυτό γνώριζαν πως τα αποτελέσματα θα βγουν τον άυγουστο και κάποιοι γονείς θα ζητήσουν μετάκίνηση με σχολικό. Δεν θα έπρεπε να προνοήσουν για κάτι τέτοιο;

Φαντάζομαι με τόση γυμναστική έχεις κάνει κορμάρα!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όταν όμως αποφάσισαν να μπουν στο πρόγραμμα αυτό γνώριζαν πως τα αποτελέσματα θα βγουν τον άυγουστο και κάποιοι γονείς θα ζητήσουν μετάκίνηση με σχολικό. Δεν θα έπρεπε να προνοήσουν για κάτι τέτοιο;

Φαντάζομαι με τόση γυμναστική έχεις κάνει κορμάρα!!

Μα δεν έχουν την υποχρέωση να το κάνουν, αφού δεν προσέφεραν. Οπότε κι εγώ δεν έχω δικαίωμα να παραπονεθώ, κατάλαβες;;

Άσε, έχω καταπιαστεί!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αφορά μανούλες του '08 και του '09 οπότε μην σε ανυσηχεί καθόλου

α, σόρυ, νόμιζα οτι ήταν κάτι και για εμάς.....:wink::wink::wink:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Μα δεν έχουν την υποχρέωση να το κάνουν, αφού δεν προσέφεραν. Οπότε κι εγώ δεν έχω δικαίωμα να παραπονεθώ, κατάλαβες;;

Άσε, έχω καταπιαστεί!

Τουλάχιστο είναι κοντά η δουλειά σου ή η πρωϊνή γυμναστικη συνεχίζεται;

4Suap3.png

Μακάρι jelena μου, μακάρι......

Ευτυχώς δεν πήρα κι αρκετά΄κιλά στην εγκυμοσύνη, μόνο 8 και τώρα μου έχουν μείνει 3 για να χάσω, αλλιώς θα με είχε πάρει πιο πολύ από κάτω....και αισθάνομαι κι ενοχές οτι αφού σκέφτομαι αυτά, μήπως δεν είμαι καλή μαμά, γιατί νιαουρίζω και κοιτάω και τον εαυτό μου, το πως ήμουν πριν και πως είμαι τώρα; είναι φυσιολογικό αυτό; μήπως είναι και το μέσα που έχω κλειστεί για 40 μέρες; δεν ξέρω....:confused:

Αλήθεια γιατί έχεις κλειστεί μέσα; Δεν βγαινεις καμιά βολτίτσα με το μωρό να χαλαρώσεις λίγο;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια γιατί έχεις κλειστεί μέσα; Δεν βγαινεις καμιά βολτίτσα με το μωρό να χαλαρώσεις λίγο;

Να σου πώ την αλήθεια, την ψιλο-φοβάμαι την δουλειά. Θέλω να 40ντίσουμε πρώτα.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλησπέρες κοριτσάρες...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, να είστε όλες γερές και να χαίρεστε τις οικογένειές σας...

τζελενακι, πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω! Θα σου στείλω φώτος του μαλλιά, μάλλον δεν θα τον κουρέψουμε αν και έχει αρχίσει να με κουράζει στο λούσιμο... Περισσότερο σκέφτομαι αυτόν παρά την Μυρτώ που έχει πέντε τρίχες...

παστάκια (ελπίζω εκεί να το τονίζεις, ο πεινασμένος - μονίμως όμως - καρβέλια ονειρεύεται!) μην τρελλαίνεσαι, είναι πάααααρα πολύ νωρίς και όλα αυτά είναι φυσιολογικά... Τουλάχιστον έτσι συνέβη και σε μένα (που είμαι πολύ φυσιολογική! :tongue:) Να σου ζήσει το μωράκι σου, πάντα γερό και δυνατό και να το καμαρώνεις πάντα!

Μαεστρία να χαίρεσαι την ομάδα σου! Αν και εγώ υποστηρίζω ΠΑΟΚ!!! Αλλά Ευρώπη, όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης (και μόνον αυτές) έχουν την υποστήριξή μου!

μανού σε ψάχνω! Πάλι γυρίζεις?

Βρε κορίτσια, αυτό με την επιστροφή των εισφορών του ΙΚΑ, αξίζει τον κόπο? Μία συνάδελφο που ρώτησα από το Ανθρώπινο Δυναμικό της εταιρίας μας μου είπε ότι τσάμπα τον κόπο που θα κάνω... Γέννησα 02/05/09, 12/07 (νομίζω) τελείωνε η λοχεία μου, πήρα την ισόχρονη άδεια και μπήκα στο εξάμηνο στις 11/11/09 μέχρι 10/05/10. Μόλις μου είπε δε η συνάδελφος ότι θα πρέπει να πάω στο ΙΚΑ του εργοδότη μου ήρθε ο θάνατος και είπα "άστο μωρέ"! Αν αξίζει όμως τον κόπο, να πάω! Γνωρίζει καμμία?

Φιλώ όλα τα κοριτσάκια και πάω για ύπνο!

Καλό ξημέρωμα κούκλες!

Διαφημίσεις

Καλησπέρες κοριτσάρες...

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, να είστε όλες γερές και να χαίρεστε τις οικογένειές σας...

τζελενακι, πόσο χαίρομαι που σε ξαναβλέπω! Θα σου στείλω φώτος του μαλλιά, μάλλον δεν θα τον κουρέψουμε αν και έχει αρχίσει να με κουράζει στο λούσιμο... Περισσότερο σκέφτομαι αυτόν παρά την Μυρτώ που έχει πέντε τρίχες...

παστάκια (ελπίζω εκεί να το τονίζεις, ο πεινασμένος - μονίμως όμως - καρβέλια ονειρεύεται!) μην τρελλαίνεσαι, είναι πάααααρα πολύ νωρίς και όλα αυτά είναι φυσιολογικά... Τουλάχιστον έτσι συνέβη και σε μένα (που είμαι πολύ φυσιολογική! :tongue:) Να σου ζήσει το μωράκι σου, πάντα γερό και δυνατό και να το καμαρώνεις πάντα!

Μαεστρία να χαίρεσαι την ομάδα σου! Αν και εγώ υποστηρίζω ΠΑΟΚ!!! Αλλά Ευρώπη, όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης (και μόνον αυτές) έχουν την υποστήριξή μου!

μανού σε ψάχνω! Πάλι γυρίζεις?

Βρε κορίτσια, αυτό με την επιστροφή των εισφορών του ΙΚΑ, αξίζει τον κόπο? Μία συνάδελφο που ρώτησα από το Ανθρώπινο Δυναμικό της εταιρίας μας μου είπε ότι τσάμπα τον κόπο που θα κάνω... Γέννησα 02/05/09, 12/07 (νομίζω) τελείωνε η λοχεία μου, πήρα την ισόχρονη άδεια και μπήκα στο εξάμηνο στις 11/11/09 μέχρι 10/05/10. Μόλις μου είπε δε η συνάδελφος ότι θα πρέπει να πάω στο ΙΚΑ του εργοδότη μου ήρθε ο θάνατος και είπα "άστο μωρέ"! Αν αξίζει όμως τον κόπο, να πάω! Γνωρίζει καμμία?

Φιλώ όλα τα κοριτσάκια και πάω για ύπνο!

Καλό ξημέρωμα κούκλες!

λενι μου λενακι μου δεν σε προλαβα?εδω σημερα επικρατει μια τρελα εβαλε ο συζηξ αχ!πως το λενε γυρω απο το παγκο της κουζινας κοιτα κολησα τωρα οοολοο το απογευμα με αυτο οολλααα τα πραγματα αλλου το μπαλκονι χαλια πηγαμε μετα την δουλεια μου το πρωι για να δουμε κουκετα τπτ τζιφος αυριο η μικρη παει για αγωνες κωπηλατικους αντε και γι αυτην μαζεματα ωχ!ευτυχως που τελιωσε το σημερα και τωρα εχω ησυχια τοσο πολυ μιλαμε!!χρονια πολλα εγω σε ειπα?νομιζω ναι αλλα δεν ειμαι σιγουρη γιανα σε πω!342936pe8tmve3tw.jpg

αυτα για να εισαι με το μαυρο ντεκολτε ξαπλωμενη στο τζακουζι διπλα και να σε χορευει με αυτο το τραγουδι

tV8x2HKTRdM

αυτος404591zhrodyqg90.jpg

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

kai επειδη εγω ειμαι πολυ καλη φιλεναδα και τετοια μερα δεν μπορω να σε αφησω μοναχη σου θα φερω και αυτον579864j3vzdlg42e.jpgκαι μπολικες μαργαριτες φραουλα και θα .......πλεξουμε πουλοβερ .........για τον χειμωνα!νεα κοριτσια ημαστε στην τελικη ετσι?

921477wc2fyvv2y2.gif

να μην ξεχασουμε και την κισσα χρειαζετε ενα στιβαρο παλικαρι να την κανει μασαζ τα ποδαρακια τωρα στην κατασταση της ετσι δεν ειναι?αντε βρε χαλαλι σου1372368nt3kelkamw.jpg

921477wc2fyvv2y2.gif

άμα το λές, επειδή βλέπω οτι μου το λέτε όλες, μάλον έτσι θα είναι...μακάρι!!! Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Εύχομαι κι εσύ να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου και αυτοί με την σειρά τους να σε χαίρονται....:wink:;-):wink:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...