Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μαέστρο αυτός είναι ο παιδότοπος με τα playmobil;

Ναι αυτός ήταν και τυχαία τον βρήκαμε! :mrgreen:

Νέα αύριο πια, το βράδυ θα πάω.

Ρε σεις, μου 'χουν σπάσει τα νεύρα, δεν ξέρω τι πανωφόρι να βάλω μ' αυτό τον ηλιθιο καιρό, αλλάζω συνέχεια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαεστρια καλημερα βαλε καλυτερα κατι ζεστο γιατι ξεγελαει ο ηλιος αλλα ο αερας ειναι δροσερος !!!! αντε περιμενουμε τα νεα σου με ανυπομονησια!!!!! ολα θα ειναι τελεια λεμεεεε!!!!!

xpcZp2.png

καλη εβδομαδα!!! και ο χαζοκαιρος οντως συνεχιζεται τι να κανουμε υπομονη που θα παει θα στρωσει απριλιο εχουμε δεν μπορει!!αντε και την αλλη εβδομαδα μεγαλη εβδομαδα ευτυχως θα φυγουμε να παμε και λιγο στους δικους μας να ξεσκασουμε λιγο ρε παιδι μου!!!χθες πηγαμε και για ενα καφεδακι εδω κοντα σε κατι φιλους και νιωθω λες και πηγα 5 ωρες βολτα μετα απο τοοοοοοοση κλεισουρα...το διπλωμα εννοειται σαντυ θα το βαλω στο προγραμμα γιατι δεν την παλευω αλλο μαλλον κατα το καλοκαιρι πρωτα ο θεος το κοβω να ξεπεταχτει λιγο και η μικρη!!! αυριο εχουμε παιδιατρο και τεταρτη παμε ΙΚΑ για το πρωτο μας εμβολιο!!!καλε πως περναει ετσι ο καιρος!!!!!!

Εμεις Πεμπτη το πρωτο εμβολιο και εχω τρομερη αγωνια!!!!!!

Ναι αυτός ήταν και τυχαία τον βρήκαμε! :mrgreen:

Νέα αύριο πια, το βράδυ θα πάω.

Ρε σεις, μου 'χουν σπάσει τα νεύρα, δεν ξέρω τι πανωφόρι να βάλω μ' αυτό τον ηλιθιο καιρό, αλλάζω συνέχεια!

Αξίζει σαν παιδότοπος;

Εν αναμονή λοιπόν!!!

Ολα θα είναι τέλεια!

Είδες τι χαζόκαιρος ρε παιδί μου; Κι όσο δεν τον χωνεύω τον αέρα!

Κορίτσια μη φοβάστε! Είναι η πρώτη κρυάδα που θα πάρετε! Μετά θα το συνιθήσετε!

Μπορείτε να πάρετε αλουμινόνερο και να κάνετε κομπρεσούλες πάνω στο μπουτάκι που θα το τρυπήσει για να το ανακουφίζετε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα ελενη μου τι ειναι το αλουμινονερο ????

Τωρα τι ακριβώς είναι δεν ξέρω, αλλά μας το είχε δώσει η παιδίατρος γι'αυτό το λόγο, επειδή μετά από τα εμβόλια κάνουν κάποιο οίδημα, αυό παίρνει την κάψα!

4Suap3.png

Εμεις Πεμπτη το πρωτο εμβολιο και εχω τρομερη αγωνια!!!!!!

Γιατί έχετε αγωνία καλέ; Σιγά, όσο πιο μικρό είναι, τόσο δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Αξίζει σαν παιδότοπος;

Ε, όχι ιδιαίτερα. Δεν μ' άρεσε που δεν ασχολούνταν ΚΑΘΟΛΟΥ το προσωπικό με τα παιδιά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αχ και εγω ρε σαντυ μου!!!πιο πολυ μην την πειραξει μετα με πυρετους κτλ που θα το κανετε?στον παιδιατρο σας???

Και γω ρε κοριτσια αυτο φοβαμαι....πυρετο, αλλεργια....ξερω εγω......

Μπουκι η παιδιατρος που εχω ειναι και στο Ικα και θα τη παρω μια μερα πριν να μου πει τι ωρα να παω το πρωι στο ιατρειο στο ικα για να το κανω....δε προλαβαινα να κλεισω ραντεβου και για να μη πληρωνω θα παω στη ζουλα χιχιχι

Διαφημίσεις

φανταζομαι απο το φαρμακειο το αγοραζεις!!!

Ναι,από το φαρμακείο

Γιατί έχετε αγωνία καλέ; Σιγά, όσο πιο μικρό είναι, τόσο δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Ε, πρώτο είναι ρε συ! Μήπως εμείς τι κάναμε;;)

Ε, όχι ιδιαίτερα. Δεν μ' άρεσε που δεν ασχολούνταν ΚΑΘΟΛΟΥ το προσωπικό με τα παιδιά.

Κι έλεγα να την πάω αλλά αν είναι να την κυνηγάω εγώ τότε προτιμώ τον παιδότοπο που την πηγαίνω!

4Suap3.png

Αχ Μαεστρια αυτο δε καταλαβαινει αλλα αμα τον πειραξει, ασε που δεν αντεχω να βλεπω τρυπηματα.....αφου και τον σκυλο που εχουμε οταν τον πηγαιναμε για εμβολιο ο αντρας μου τον κρατουσε κι εγω εβγαινα εξω.....

Κι έλεγα να την πάω αλλά αν είναι να την κυνηγάω εγώ τότε προτιμώ τον παιδότοπο που την πηγαίνω!

Ή ακόμα καλύτερα τα πάρκα, ΑΝ φτιάξει ποτέ ο καιρός και ΑΝ τα καθαρίσουνε λιγάκι! :rolleyes:

Αχ Μαεστρια αυτο δε καταλαβαινει αλλα αμα τον πειραξει, ασε που δεν αντεχω να βλεπω τρυπηματα

Εγώ πάλι αναίσθητη, καθότι αιμοδότρια χρόνια.

Το πρώτο να σας πω δεν το θυμάμαι, αλλά θυμάμαι ότι ήμουν τόσο κουρασμένη, μόνη, ο χάζμπαντ στην Αθήνα, να τρέχω να προλάβω, κλπ, που ούτε κατάλαβα τπτ.

Να ξέρετε πάντως, ότι μικρά δεν καταλαβαίνουν πολλά πολλά και είναι καλύτερα. Μεγαλύτερα ... τσιρίζουνε!

Αφήστε που τα περισσότερα - ευτυχώς - δεν κάνουν αντίδραση στα εμβόλια, προφανώς έχουν βελτιωθεί κι αυτά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ή ακόμα καλύτερα τα πάρκα, ΑΝ φτιάξει ποτέ ο καιρός και ΑΝ τα καθαρίσουνε λιγάκι! :rolleyes:

Εγώ πάλι αναίσθητη, καθότι αιμοδότρια χρόνια.

Το πρώτο να σας πω δεν το θυμάμαι, αλλά θυμάμαι ότι ήμουν τόσο κουρασμένη, μόνη, ο χάζμπαντ στην Αθήνα, να τρέχω να προλάβω, κλπ, που ούτε κατάλαβα τπτ.

Να ξέρετε πάντως, ότι μικρά δεν καταλαβαίνουν πολλά πολλά και είναι καλύτερα. Μεγαλύτερα ... τσιρίζουνε!

Αφήστε που τα περισσότερα - ευτυχώς - δεν κάνουν αντίδραση στα εμβόλια, προφανώς έχουν βελτιωθεί κι αυτά.

Και γω σε μενα δεν εχω προβλημα, εχω φαει ενεσεις λογω αμυγδαλων που δε καταλαβαινω πολλα πολλα.....αλλα στο μικρο μου μπεμπακι κλαψ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...