Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!!!!!!!!

Και γρινιαζω εγω που εχω ενα μωρακι και το σπιτι...που να κανω και δευτερο!!!!

Ποσα παιδακια εχεις;;;;;;

Παρεπιπτοντος (δε ξερω αν το γραψα και σωστα, ειμαι και του πανεπιστημιο παναθεμα με) σου απονεμω τον τιτλο του Βεγγου χαχαχαχα!!!!!

εχω 3 γερα να ναι και ολα τα παιδακια του κοσμου.μετα ομως εχει και συνεχεια χαχαχαχαχαα αρχιζω να ετοιμαζομαι ελα μικρε να σε ντυσω οχι δεν παω πουσενα να λεει αυτος τελος παντον να ντυνομαι να ντυνω ερχετε κ η κολητη της κορης αρχιζουμε να κατεβαινουμε την κατηφορα ακουω φωνες μη μηηηη τρεχω λιγο ποιο μπροστα(ο μικρος να κλαιει ολη αυτη την ωρα και να προσπαθει να παει σπιτι πισω)αγηνω τον μικρο με τα κοριτσια που τον κυνηγανε γτ πηρε δρομο προς τα πανω και σε ενα 3ωροφο ποιο κατω απο μας ειναι ενας παπους με την κυρια που τον προσεχει και εχει πιαστει απο τα καγκελα και θελει να πηδηξει,η γυναικα να εχει κρεμαστει πανω του και να τον κρατα με το ζορι αρχιζω εγω καθηστε στην καρεκλα γεια σας πως σας λενε και τετοιες μλκιες για να αποσπαστει,χαχα σε καποια φαση του λεω μην πεφτετε κατω ειναι χαμηλα απλα θα πονεσετε.....τι να πω ρε κοριτσια ηταν καπως η φαση επαθα ενα σοκ,τελος παντον φωναζω την απο κατω που την ειδα και ετρεξε η γυναικα και τον ηρεμησανε τον παπου τρεχω προς τα πανω μετα γτ τα κοριτσια δεν μπορουσαν να κανουν ζαφτι τον μικρο και μπαινουμε στο ταξι με κλαματα και αγριες διαθεσεις,θελω να παω σπιτι μουυυυυυ κλ αγαπη μου εγω θα παμε μολις τελιωσουμε την δουλεια μας οοοοχι τωωωρα αυτος στην μιση διαδρομη ετσι,και σε καποια φαση σταματαει το κλαμα-μιρλια και λεει μαμα το σκεφτηκα θελω να παω στο τζαμπο τωρα,και με πιανουν κατι γελια και τον οδηγο και τα κοριτσια....τελος παντον στο θεατρο πανω κατω τις σκαλες παααααρα πολλες φορες τελιωσε και μετα παρκο ηρθε και η μαμα-φιλεναδα μου της φιλεναδας της κορης μου και κατσαμε ηπιαμε μια μπυρα και ηρεμησα λιγακι ελα ομως που ο μικρος απο την ωρα που φυγαμε απο το παρκο και μεχρι που ξαπλωσε το κεφαλι του στο μαξιλαρι(γτ περασε κατα πολυ η ωρα του)παλι γκρινιαζε θελω να παωωωω παρκοοοοο.οποτε μην απορειτε για το της ωρας εχω τετοια υπερενταση που να ξαπλωσω...βεγγος ε?ο 0003 παρακαλω οπως λεμε τα 3 του καραμπελα ε τα 3 του λευτερη!!!

Κουκλες καλησπερααα.Τι κανετε;Sandy καλωσορισες και να χαιρεσαι το μωρακι σου.

Κουφετακι μου εγω στο εχω ξαναπειιιιιιι,εσυ παιδακι μου εισαι ηρωαααας!!!!!Για κοιτα να χαλαρωσεις και να κοιταξεις λιγο και τον εαυτο σου.Καλη επιτυχια για το χορευτικο της μικρης,κοιτα να την καμαρωσεις,και μετα θελουμε φωτο.

Εμεις μια χαρα,χθες πηγαμε ΝΟΤΟΣ που ειχε 30% και ψωνισαμε ρουχα για τη μικρη,μετα πηγαμε για μπυριτσα.

Σημερα κατεβηκαμε Αριστοτελους,οπου η μικρη διαδηλωσε για την παγκοσμια ημερα περιβαλλοντος,με το σχολειο και περασε πολυ ωραια.Εμεις ηπιαμε το καφεδακι μας και μετα πηγαμε και χτυπησαμε κατι ρακες,πολυ το ευχαριστηθηκα:tongue::tongue::tongue:.Τωρα ξεκουραση και χαλαρωση σπιτι,καλα να περασετε,ομορφες!!!!!!!!!!

μπραβο που περασατε καλα και προπαντον χαλαρα αχ!!τραβηξα βιντεακι θα το ανεβασω τιουμπι δεν με γλυτωνει θα σας πω

Αχ βρε κουφετάκι! ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΥΦΕΤΑΚΙ!

Μια από τα ίδια κι εδώ, μου 'ρχεται να πάω να τον σκάσω με το μαξιλάρι τώρα που κοιμάται! Έλεος δλδ, θέλουν σαφείς οδηγίες και ξεχνούν κιόλας! Από χτες με έχει εκνευρίσει ο δικός μου, σήμερα όμως που τα νεύρα μου δεν είναι στα καλύτερα του, ήρθε και με αποτελείωσε! Ένα από τα πολλά θα πω, το μεσημέρι -όταν ήρθε από την δουλειά και με είδε έτσι μου είπε να αφήσω σε αυτόν τα παιδιά- αποφάσισε ότι είναι η καταλληλότερη μέρα να "κόψει" την πιπίλα στον Βαγγέλη (έχοντας το παιδί 38 πυρετό) λες και έχει "κόψει" και καμμία άλλη κακή συνήθεια των παιδιών μας ποτέ!... Κι έκλαιγε τόσο πολύ αυτός που τον έπιασε ένας βήχας, μα ένας βήχας που δεν μπορούσε να κοιμηθεί μετά! Και τελικά έπρεπε φυσικά εγώ να τον ηρεμήσω και πήγε η ώρα 4μιση για να κοιμηθεί! Και ρίξαμε ένα ματς άγριο μπροστά στα παιδιά!

Μην αναφέρω ότι εκτός της μέσης που πλέον αρχίζει και ενοχλεί επικίνδυνα, έχω πόνο και στην πλάτη.

Άντρες, καμμένα χαρτιά!

Κουφετάκι μου... μια μεγάλη αγκαλίτσα!

και απο μενα μια,σαν τις κλαιουσες τις μαραμενες,αγκαλια εγω και συ,θα σε παρω μια βολτα,μες στην νυχτα την......σκληρη?....ωμη?.....αχνη?.....γλαφυρη?......αιντε ρε που με θελω να κανω και ραϊμ!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!!

Κουφετακι εγραψε ο μικρος χαχαχα, να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου!

Μανουτιτα μπραβο που η κορουλα σου συμμετεχει σε τετοιες διαδηλωσεις!

Εγω ειχα ενα υπεροχο πρωινο....λεμε τωρα.... Ο μικρος αφου εφαγε στις 5:30, αποφασισε οτι δε θελει αλλο υπνο αλλα παιχνιδια, του εβαζα τη πιπιλα να κοιμηθει κι αυτος την εφτυνε και γελουσε....το εχει παρει για παιχνιδι, οταν τελικα νυσταξε θυμηθηκε οτι πειναει(μετα απο 2 ωρες) εγω να νομιζω οτι ποναει και να προσπαθω να τον ηρεμησω....οταν τελικα καταλαβα ο στοκος οτι πειναει και μεχρι να κανω γαλα, πνιγηκε στο κλαμα....ταυτοχρονα μου ηρθε περιοδος και εγινα χαλια...

Τωρα ο μικρος κοιμαται του καλου καιρου και γω ποναω φρικτα!!!!!

Καλη Κυριακη να χουμε βρε, α και ο καιρος χαλια και θελαμε να παμε καροτσαδα στη παραλια και για καφεδακι......

καλημεραααα!!! σαντυ μου την εχει δωσει ο κ@λοαερας χτες ξεπατωθηκα με το μπαλκονι και σημερα ειναι μ...ι γμτ.καλα θα κανετε να μην το βγαλετε το μικρο δεν λεει με τετοιο καιρο.σου κανε το πρωι πααιχνιδακια το ζουζουλακι μωρε?τι κλ που ναι μικρουτσικα αχ!!

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημεραααα!!! σαντυ μου την εχει δωσει ο κ@λοαερας χτες ξεπατωθηκα με το μπαλκονι και σημερα ειναι μ...ι γμτ.καλα θα κανετε να μην το βγαλετε το μικρο δεν λεει με τετοιο καιρο.σου κανε το πρωι πααιχνιδακια το ζουζουλακι μωρε?τι κλ που ναι μικρουτσικα αχ!!

Εννοειτε πως δε το βγαζω το μωρο με τον αερα που εχει και μενα χαλια γινανε ολα!!!!

Αχ κουφετακι για ενα τεταρτο παιδακι τι θα λεγες;;;εισαι μικρη ακομα οποτε μια χαρα χιχιχι....

καλημερουδια ομορφες!! σαντυ ή καλυτερα κικη καλωσορισες και στις πανεμορφες τριανταρες και κατι ψηλα εμεις τα λεμε και στο αλλο φορουμ που και που!!! κουφετακι οντως εισαι ηρωας κοριτσι μου ευγε χαρα στο κουραγιο σου....τελικα οι αντρες ρε παιδι μου ολοι πανω κατω τα ιδια ειναι..ποπο κισα υπομονη γλυκια μου με τα δοντια εχεις και τις ετοιμασιες του γαμου τωρα πας και στην δουλεια φανταζομαι πως θα εισαι τι να πω κουραγιο !!!χαιρετισμους σε ολες τις υπολοιπες!!! εμεις την πατησαμε χθες ξεκινησαμε για βολτα ντυνω και την μπουμπου με καινουργια ρουχαλακια μπαινουμε στα αμαξι και πριν καλα καλα φυγουμε βγαζει βλαβη το παλιοπραμα γκρρρρρρρρρρρρρ τα νευρα μου δεν λεγονται εντομεταξυ μας περιμεναν και κατι φιλοι κατω στην παραλια για καροτσαδα και καφε και καταληξαμε σπιτι με υπεροχο καιρο και τα νευρα μου κροσια και σημερα φυσαει ανελεητα και δεν ειναι για βολτα ωωωωωωωχου!!!ρε κοριτσια και εμενα μολις μου τελειωσαν τα λοχεια μετα απο 2 βδομαδες κατα την 25η μαρτιου αδιαθετησα και σημερα ειδα παλι λιγο αιμα στο εσωρουχο παλι περιοδος ηρθε?????ελεος πια!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

mpriiiiiii μια ανατριχιλα με διαπερασε πως τα λες ετσι κοριτσι μου?κοιτα το θελα παρα πολυ αλλα περασε ο καιρος πια και τωρα οι καταστασεις στην ζωη μου δεν μου τ επιτρεπουν ουτε για σκεψη κατι τετοιο,για να μην σκεφτουμε και την χρεωκοπια της ελλαδας που μας χτυπα την πορτα.εδω δεν ξερουμε αν εχουμε δουλεια αυριο πως θα σκεφτω ενα ακομη παιδι απο την στιγμη που ζοριζομαστε τωρα?αστα αντε καντε εσεις που εχετε 1-2 και αφηστε με εμενα

921477wc2fyvv2y2.gif

καλημερουδια ομορφες!! σαντυ ή καλυτερα κικη καλωσορισες και στις πανεμορφες τριανταρες και κατι ψηλα εμεις τα λεμε και στο αλλο φορουμ που και που!!! κουφετακι οντως εισαι ηρωας κοριτσι μου ευγε χαρα στο κουραγιο σου....τελικα οι αντρες ρε παιδι μου ολοι πανω κατω τα ιδια ειναι..ποπο κισα υπομονη γλυκια μου με τα δοντια εχεις και τις ετοιμασιες του γαμου τωρα πας και στην δουλεια φανταζομαι πως θα εισαι τι να πω κουραγιο !!!χαιρετισμους σε ολες τις υπολοιπες!!! εμεις την πατησαμε χθες ξεκινησαμε για βολτα ντυνω και την μπουμπου με καινουργια ρουχαλακια μπαινουμε στα αμαξι και πριν καλα καλα φυγουμε βγαζει βλαβη το παλιοπραμα γκρρρρρρρρρρρρρ τα νευρα μου δεν λεγονται εντομεταξυ μας περιμεναν και κατι φιλοι κατω στην παραλια για καροτσαδα και καφε και καταληξαμε σπιτι με υπεροχο καιρο και τα νευρα μου κροσια και σημερα φυσαει ανελεητα και δεν ειναι για βολτα ωωωωωωωχου!!!ρε κοριτσια και εμενα μολις μου τελειωσαν τα λοχεια μετα απο 2 βδομαδες κατα την 25η μαρτιου αδιαθετησα και σημερα ειδα παλι λιγο αιμα στο εσωρουχο παλι περιοδος ηρθε?????ελεος πια!!!!

δεν ειναι περιοδος αυτο ειναι καθαρισματα.αστα σημερα τα νευρακια με τον κ@λοαερα κροσια ολονων μας.αμαξι δεν ειναι να αλλαζεις τωρα κανε κουραγιο...ταξι γτ δεν πειρατε βρε?

921477wc2fyvv2y2.gif

οντως δυσκολοι καιροι για πριγκηπες που λεει και το τραγουδι!!κουφετακι μου εγω δεν οδηγω ειμασταν με τον αντρα μου μαζι και γυρισαμε αρον αρον σπιτι...μ@λ@κι@ μου που δεν εχω βγαλει ακομη διπλωμα ρε γμτ το εχω σκυλομετιωσει και τωρα με την μπεμπα να δω που θα βρω χρονο!!!οχι ρε τι να αλλαξουμε αμαξι πλακα κανεις ? ηδη με την γεννα κτλ πηγαμε αρκετα πισω αλλα υπομονη τι πεις ολος ο κοσμος ετσι ειναι!!!!

λες να ειναι καθαρισματα ε?δλδ τοσο καιρο μετα ακομη βγαζουμε αιμα ποοοοοοοοο ειχα ξεσυνηθισει τοσο καιρο με την εγκυμοσυνη...

xpcZp2.png

mpriiiiiii μια ανατριχιλα με διαπερασε πως τα λες ετσι κοριτσι μου?κοιτα το θελα παρα πολυ αλλα περασε ο καιρος πια και τωρα οι καταστασεις στην ζωη μου δεν μου τ επιτρεπουν ουτε για σκεψη κατι τετοιο,για να μην σκεφτουμε και την χρεωκοπια της ελλαδας που μας χτυπα την πορτα.εδω δεν ξερουμε αν εχουμε δουλεια αυριο πως θα σκεφτω ενα ακομη παιδι απο την στιγμη που ζοριζομαστε τωρα?αστα αντε καντε εσεις που εχετε 1-2 και αφηστε με εμενα

Οντως τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα....και γω αυτο σκεφτομαι οταν γυρισω απο την αδεια αν θα υπαρχει η δουλεια.... Καλα κι εμεις αυτο λεμε με τον αντρα μου, μακαρι να καταφερουμε να κανουμε κι ενα δευτερο παιδακι......

Μπουκι ειπα να ερθω κι απο δω ...στις πανεμορφες, διμετρες τριανταρες χιχιχι. Τι κριμα για χτες οντως ειχε πολυ καλο καιρο, καλο ειναι να βγαλεις διπλωμα και γω πριν δυο χρονια το εβγαλα, οταν αποφασισαμε να παντρευτουμε για να μπορω να ειμαι πιο ανεξαρτητη με το παιδι

Κι εμένα μου 'σπασε τα νεύρα αυτός ο αέρας. Μέχρι το playcorner πήγαμε, με συνδυασμό αστικού και ποδαρόδρομου (κοντά στο Δημαρχείο είναι αυτό) και πάγωσα! Φοβάμαι μην την άρπαξε κι ο μικρός.

Σιχτίρ, όλο μέσα μας κλείνει αυτός ο καιρός!

Κατά τ' άλλα ήσυχο και οικογενειακό σαβ/ριακο, ΠΟΛΥ οικογενειακό, καθότι χθες μου κουβαλήθηκαν και οι αδελφές μου, μετά συζύγων και τέκνων, δηλαδή 10 άτομα, αλλά καλά ήταν, νυχτωθήκαμε. Πήρα και λουλούδια κι έβαλα, πήρε λίγο χρώμα το μπαλκόνι! Κι εγώ το 'κανα χθες! ΟΛΕΣ την πατήσαμε με τη χθεσινή λιακάδα βλέπω. :D

Πτώμα τώρα απ' τον ποδαρόδρομο, περιμένω τον χάζμπαντ να φέρει σουβλάκια.

Καλή εβδομάδα κοπελιές!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κουραγιο μανααα!!ο δικος μου απο τις 7 στο ποδι θαρεις και θα πηγαινε στην δουλεια.μα δεν θα σταματησει αυτος ο αεεεεερααααας

Αμα ξυπνα τοσο νωρις μηπως να το ριξεις το παιδι στο μεροκαματο, ειναι και δυσκολοι οι καιροι χαχαχα!

Εγω παντως ειπα με το που αρχισει να περπαταει θα το βαλω να κλωτσαει μια μπαλα ποδοσφαιρου, μηπως και τον κανω ροναλντο και εξασφαλιστω η δολι η μανα χιχιχιχι!!!!

Νομιζω η ανοιξη δε θα ερθει ποτε, μαλλον για καλοκαιρι παμε κατευθειαν....

Kαλημέρα καλή εβδομάδα!

Σάντυ καλωσήρθες!

Κουφέτο μου κι εγώ την πάτησα με τα μπαλκόνια!

Κορίτσια μην έχετε ελπίδες...Δυστηχώς έτσι θα μας πάει σχεδόν όλη την εβδομάδα! Μια μέρα βαρδάρης,μια μέρα νορμαλ!

Είμαι πτώμα! Αυτό το σκ δεν έκατσα ούτε 1 ώρα!Δεν πήγα πουθενά! Ευτυχώς έστειλα την μικρή Χαλκιδική και μπόρεσα να κανω δουλειές!

Ελένη, θηρίο ο μαλλιάς! Πανύψηλος! Απ'οτι βλέπω πάτε καλύτερα! Μπράβο!

Μανου αλλη φορά πιες και καμιά ρακί για 'μας!;)

Κισάκι ντεπον για να ησυχάσει κι αυτό κι εσύ!

Μαέστρο αυτός είναι ο παιδότοπος με τα playmobil;

Περιμένουμε νεούλια σήμερα!!!!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλη εβδομαδα!!! και ο χαζοκαιρος οντως συνεχιζεται τι να κανουμε υπομονη που θα παει θα στρωσει απριλιο εχουμε δεν μπορει!!αντε και την αλλη εβδομαδα μεγαλη εβδομαδα ευτυχως θα φυγουμε να παμε και λιγο στους δικους μας να ξεσκασουμε λιγο ρε παιδι μου!!!χθες πηγαμε και για ενα καφεδακι εδω κοντα σε κατι φιλους και νιωθω λες και πηγα 5 ωρες βολτα μετα απο τοοοοοοοση κλεισουρα...το διπλωμα εννοειται σαντυ θα το βαλω στο προγραμμα γιατι δεν την παλευω αλλο μαλλον κατα το καλοκαιρι πρωτα ο θεος το κοβω να ξεπεταχτει λιγο και η μικρη!!! αυριο εχουμε παιδιατρο και τεταρτη παμε ΙΚΑ για το πρωτο μας εμβολιο!!!καλε πως περναει ετσι ο καιρος!!!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...