Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ναι ειμαστε σχεδον 2 μηνων..μαλλον φταιει και το γεγονος οτι της δινω πολυ λιγο απο το δικο μου γαλα γιατι το βγαζω με το θηλαστρο και αρχισε να μειωνεται η παραγωγη και δινω συμπληρωμα αρκετο γιατι τρωει και αρκετα οποτε μαλλον την πιανει τι να πω ή απλα ειναι του υπνου το παιδι χαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ειμαστε σχεδον 2 μηνων..μαλλον φταιει και το γεγονος οτι της δινω πολυ λιγο απο το δικο μου γαλα γιατι το βγαζω με το θηλαστρο και αρχισε να μειωνεται η παραγωγη και δινω συμπληρωμα αρκετο γιατι τρωει και αρκετα οποτε μαλλον την πιανει τι να πω ή απλα ειναι του υπνου το παιδι χαχαχα

Είναι στο παιδί κοριτσάκι! Αν είναι υπναράδικο (σαν και τον δικό μου) στρώνει γρήγορα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ετσι ακριβώς ήταν κι εμένα! Μέχρι που μου έιχε πει η γιατρός θα την ξυπνάς για να την ταΐζεις...

Δεν έχεις γάλα;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

ασε την πατησα ασχημα με το θεμα του θηλασμου και τωρα το φυσαω και δεν κρυωνει..βασικα εχω εισερχουσες θηλες μου λεει η μαια αδυνατον να θηλασει βαλε ψευδοθηλες ..εβαλα και μεχρι εκει ολα καλα στην κλινικη..ηρθαμε πρωτη μερα σπιτι και την θηλασα κανονικα ολα μια χαρα το βραδυ με πιανει τρελος οξυς πονος που με διπλωσε στα δυο παιρνω τηλ γιατρο μου λεει ξαπλα και παρε ισχυρο παυσιπονο παιρνω λοιπον ο πονος πονος...η μικρη ξυπναει να φαει αναγκαστικα της δινει η αντρας μου ξενο γαλα...αυτη ομως γλυκαθηκε γιατι καναμε πριν και την βλακεια να της δωσουμε και πιπιλα γιατι εκλαιγε γοερα κτλ..η μια βλακεια φερνει την αλλη ωσπου στο τελος επιανε βυζι και εκλαιγε...αναγκαστικα να βγαλω με θηλαστρο βλεπω 20μλ την πρωτη φορα κλαμα κακο δεν το συζητω...παιρνω γιατρο του το λεω μου λεει παρε χαπι να το κοψεις παιρνω παιδιατρο μου λεει συνεχισε να βγαζεις με θηλαστρο και οσο καθεται στο στηθος δεν πειραζει τουλαχιστον να της δινεις με το μπιμπερο το γαλα σου...το θηλαστρο μου ειπε δεν δειχνει ποσο γαλα εχεις γενικα ειναι ποσο αντλεις εκεινη την στιγμη...με αποτελεσμα λοιπον μεχρι τωρα να αντλω γι αυτην γιατι στο στηθος δεν καθεται με καμια παναγια και τωρα πια να εχει λιγοστεψει ανησυχητικα το γαλα...αυτα!! σορρυ για το μεγαλο ποστ

xpcZp2.png

ασε την πατησα ασχημα με το θεμα του θηλασμου και τωρα το φυσαω και δεν κρυωνει..βασικα εχω εισερχουσες θηλες μου λεει η μαια αδυνατον να θηλασει βαλε ψευδοθηλες ..εβαλα και μεχρι εκει ολα καλα στην κλινικη..ηρθαμε πρωτη μερα σπιτι και την θηλασα κανονικα ολα μια χαρα το βραδυ με πιανει τρελος οξυς πονος που με διπλωσε στα δυο παιρνω τηλ γιατρο μου λεει ξαπλα και παρε ισχυρο παυσιπονο παιρνω λοιπον ο πονος πονος...η μικρη ξυπναει να φαει αναγκαστικα της δινει η αντρας μου ξενο γαλα...αυτη ομως γλυκαθηκε γιατι καναμε πριν και την βλακεια να της δωσουμε και πιπιλα γιατι εκλαιγε γοερα κτλ..η μια βλακεια φερνει την αλλη ωσπου στο τελος επιανε βυζι και εκλαιγε...αναγκαστικα να βγαλω με θηλαστρο βλεπω 20μλ την πρωτη φορα κλαμα κακο δεν το συζητω...παιρνω γιατρο του το λεω μου λεει παρε χαπι να το κοψεις παιρνω παιδιατρο μου λεει συνεχισε να βγαζεις με θηλαστρο και οσο καθεται στο στηθος δεν πειραζει τουλαχιστον να της δινεις με το μπιμπερο το γαλα σου...το θηλαστρο μου ειπε δεν δειχνει ποσο γαλα εχεις γενικα ειναι ποσο αντλεις εκεινη την στιγμη...με αποτελεσμα λοιπον μεχρι τωρα να αντλω γι αυτην γιατι στο στηθος δεν καθεται με καμια παναγια και τωρα πια να εχει λιγοστεψει ανησυχητικα το γαλα...αυτα!! σορρυ για το μεγαλο ποστ

Κι εγώ κάπως έτσι την πάτησα με τον θηλασμο και το 'χω καημό που δεν μπορεσα να θηλάσω!

Καλό σκ κοριτσάρες!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.

Στις 10/02 εγινα 31 και στις 14/02 ηρθε στην αγκαλια μου ο μικρος μου θυσαυρος. Με θελετε;;;;

Σχετικα με το θηλασμο καπως ετσι τη πατησα και γω...εχω επιπεδες θηλες, θηλασα λιγο γιατι δεν ειχα κατεβασει γαλα, με ψευδοθηλες στο νοσοκομειο ομως την τριτη μερα και αφου μου βγαλαν τον ορο (γεννησα με καισαρικη) μου δωσαν αντιβιωση σε χαπι η οποια με πηραξε και ειχα εμετους και διαρροια, οποτε ολη μερα επινε ξενο, ε αυτο ηταν μετα δεν ηθελε ουτε την ψευδοθηλη.... Με θηλαστρο εδωσα αποκλειστικα 40 μερες και μετα κατεληξε να βγαζω 50γρμ ολη μερα, οποτε τωρα πλεον δεν εχω τιποτα...... Βεβαια εμενα με το που γεννηθηκε μου τον βαλαν στο στηθος και αυτος αναγουλιαζε και πλανταζα στο κλαμα...λετε να ειναι χορτοφαγος;;;;; χιχιχι

κορίτσια μου τι κάνετε;εμείς ζορίζομαστε με τα ούλα δεν κοιμάται παρά 10-20λεπτά 2φορές τη μέρα και tο βράδυ ξυπνάει 3.30- 6.30-8.30 και κάποιες φορές παω και δουλειά και εχω τη καλά μου να τις προσέχει. Χτες και σήμερα πολύ τρέξιμο και tο μωρό μαζί μου. Ουφ τι κάνετε σαντυ καλωσόρισες να χαίρεσαι tο βαλεντίνακι σου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλώς τη Σάντυ, να χαίρεσαι το μωράκι σου!!! Πωπω, γεμίσαμε λεχούδια!

Πήγαμε γιατρό, ο μαλλιάς είναι καθαρός από ακροαστικά και αυτιά, ανεβοκατεβάζει δέκατα όλη μέρα αλλά πυρετό έχει να κάνει από τις 6 το πρωί. Η Μυρτώ από το μεσημέρι και μετά όλα καλά (φτου φτου)...

Λοιπόν, στην γιατρό με περίμενε μια έκπληξη, έχει λέει πλέον σύμβαση με το ΙΚΑ και δεν πλήρωσα επίσκεψη, καθώς και συνταγογραφεί πλέον εμβόλια και φάρμακα (δεν είχα φυσικά το βιβλιάριο του ΙΚΑ μαζί μιας και δεν το ήξερα αλλά από την επόμενη φορά)... Αν κατάλαβα καλά, υπάρχουν γιατροί που (λογικά θα είναι σε κάποια λίστα) έχουν σύμβαση με το ΙΚΑ, πηγαίνεις στο ιατρείο τους και έχεις στην ουσία τα "καλά" του ΙΚΑ με σαφώς καλύτερες παροχές! Κισάκι, ψάξτο, εσένα σκέφτηκα που ταλαιπωρείσαι με Μάνας και Παιδιού...

Ο μαλλιάς μετρήθηκε σήμερα, ύψος 98 πόντους αλλά η παιδίατρος αν και τον μέτρησε δύο φορές αρνείται να πιστέψει ότι είναι τόσο ψηλός κι έγραψε στο βιβλιάριο 96 (χαχαχα, της λέω "γράψτε ότι θέλετε, μήπως είναι κάτι που κρύβεται???"). Από κιλά νορμάλ 13.650γρ. Μια χαρά το ζουζούνι μου, άντε να γίνουν καλά τα παιδάκια μου!!!

Καλό ξημέρωμα κόρες!

Καλημερα κακ ευχαριστω για το καλοσωρισμα!

Ελενη πωπω τι τραβατε...περαστικα στα παιδακια σου....

Κισα υπομονη με τα δοντακια, εμενα προς το παρον ειναι πολυ ησυχο μωρακι.... Εγω εχω παιδιατρο που ειναι και στο ικα και μου ειπε μια μερα πριν το εμβολιο να τη παρω τηλ. Για να μου πει τι ωρα να παω πρωι στο ικα, να μας το κανει στη ζουλα χωρις ραντεβου χιχιχι

σαντι καλος ηρθες ευχομαι να μην σε λενε σαντι γτ εχω ασχημες αναμνησεις απο αυτο το ονομα ομως και αν σε λενε δεν πειραζει καθολου θα με κανεις να το συμπαθησω το ξερω.κλ κανετε κοριτσια και βρισκετε γιατρους συμβαλομενους σε ασφαλιστικα ταμεια γτ δυσκολους καιρους περπαταμε.εγω χτες με τα τρεξιματα που ειχα ειπα στον χαμπι να τηγανισει κατι μπριζολιτσες για το μεσσημερι και ο κυριος αποφασισε οτι θα επρεπε να τις ψησει....ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.και απο το πρωι καθαριζω πλενω το μπαλκονι και του ριχνω μπινελικι-ειναι στην δουλεια-τωρα εχω αναγουλα μαλλον απο την αντιβιωση θα ναι κατα τα αλλα κλ ειμαι

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

σαντι καλος ηρθες ευχομαι να μην σε λενε σαντι γτ εχω ασχημες αναμνησεις απο αυτο το ονομα ομως και αν σε λενε δεν πειραζει καθολου θα με κανεις να το συμπαθησω το ξερω.κλ κανετε κοριτσια και βρισκετε γιατρους συμβαλομενους σε ασφαλιστικα ταμεια γτ δυσκολους καιρους περπαταμε.εγω χτες με τα τρεξιματα που ειχα ειπα στον χαμπι να τηγανισει κατι μπριζολιτσες για το μεσσημερι και ο κυριος αποφασισε οτι θα επρεπε να τις ψησει....ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ.και απο το πρωι καθαριζω πλενω το μπαλκονι και του ριχνω μπινελικι-ειναι στην δουλεια-τωρα εχω αναγουλα μαλλον απο την αντιβιωση θα ναι κατα τα αλλα κλ ειμαι

Κουφετακι Κικη με λενε οποτε διωξε τις κακες αναμνησεις, αν θες λεγε με ετσι... Οσο για τους αντρες ετσι ειναι, τους βαζεις μια δουλεια και σ΄ ανοιγουν δεκα χαχαχα

Οντως οι καιροι πολυ δυσκολοι να δουμε πως θα τη παλεψουμε!!!!

γεια σου ρε κικη.που λες πλενω παραθυρα παντζουρια μπαλκονισκουπιζω σφουγγαριζω πλενω πιατα βαζω φαγητο απλωνω ενα πλυντηριο βαζω το δευτερο ενδιαμεσα περνει η μανα μου τηλ και μου την λεει γτ δεν πηγα το πρωι απο το σπιτι της,εγω δε εχω αναγουλες και το αυτι μου βαρυ παω να της πω και μου ριχνει ενα τα πολλα λογια ειναι φτωχια θελω γαλα απο το σουπερ στελνω την κορη μου την περνει,ερχετε ο χαμπι -τρομαρα μου-του λεω αλλη φορα σε παρακλαω μην ψησεις στο μπαλκονι αλλα στο τζακι και μου λεει κλ να παθεις να μην βιαζοσουνα να τα καθαρισεις θα τα καθαριζα εγω (εμοτιον που βαραει το κεφαλι του στον τοιχο)φευγω παω λαικη βαζω δε φαγητο στο πιατο για τον μικρο να τον ταισει ο κυριος και ηρθα τωρα και δεν τον ταισε.εκλεισα την πορτα κι εγω του δωματιου που ειναι τοπσ και κανω ενα τσιγαρο να ηρεμησω γτ το μωρο δεν φταιει σε τπτ και μολις ηρεμησω θα παω να το ταισω.και μετα εγω πρεπει να γινω και ανρθωπος γτ η μικρη σημερα εχει παρασταση με τον χορο της και θα παμε εκει το απογευμα τωρα ας κλαψω λιγο............

921477wc2fyvv2y2.gif

γεια σου ρε κικη.που λες πλενω παραθυρα παντζουρια μπαλκονισκουπιζω σφουγγαριζω πλενω πιατα βαζω φαγητο απλωνω ενα πλυντηριο βαζω το δευτερο ενδιαμεσα περνει η μανα μου τηλ και μου την λεει γτ δεν πηγα το πρωι απο το σπιτι της,εγω δε εχω αναγουλες και το αυτι μου βαρυ παω να της πω και μου ριχνει ενα τα πολλα λογια ειναι φτωχια θελω γαλα απο το σουπερ στελνω την κορη μου την περνει,ερχετε ο χαμπι -τρομαρα μου-του λεω αλλη φορα σε παρακλαω μην ψησεις στο μπαλκονι αλλα στο τζακι και μου λεει κλ να παθεις να μην βιαζοσουνα να τα καθαρισεις θα τα καθαριζα εγω (εμοτιον που βαραει το κεφαλι του στον τοιχο)φευγω παω λαικη βαζω δε φαγητο στο πιατο για τον μικρο να τον ταισει ο κυριος και ηρθα τωρα και δεν τον ταισε.εκλεισα την πορτα κι εγω του δωματιου που ειναι τοπσ και κανω ενα τσιγαρο να ηρεμησω γτ το μωρο δεν φταιει σε τπτ και μολις ηρεμησω θα παω να το ταισω.και μετα εγω πρεπει να γινω και ανρθωπος γτ η μικρη σημερα εχει παρασταση με τον χορο της και θα παμε εκει το απογευμα τωρα ας κλαψω λιγο............

ΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!!!!!!!!

Και γρινιαζω εγω που εχω ενα μωρακι και το σπιτι...που να κανω και δευτερο!!!!

Ποσα παιδακια εχεις;;;;;;

Παρεπιπτοντος (δε ξερω αν το γραψα και σωστα, ειμαι και του πανεπιστημιο παναθεμα με) σου απονεμω τον τιτλο του Βεγγου χαχαχαχα!!!!!

Κουκλες καλησπερααα.Τι κανετε;Sandy καλωσορισες και να χαιρεσαι το μωρακι σου.

Κουφετακι μου εγω στο εχω ξαναπειιιιιιι,εσυ παιδακι μου εισαι ηρωαααας!!!!!Για κοιτα να χαλαρωσεις και να κοιταξεις λιγο και τον εαυτο σου.Καλη επιτυχια για το χορευτικο της μικρης,κοιτα να την καμαρωσεις,και μετα θελουμε φωτο.

Εμεις μια χαρα,χθες πηγαμε ΝΟΤΟΣ που ειχε 30% και ψωνισαμε ρουχα για τη μικρη,μετα πηγαμε για μπυριτσα.

Σημερα κατεβηκαμε Αριστοτελους,οπου η μικρη διαδηλωσε για την παγκοσμια ημερα περιβαλλοντος,με το σχολειο και περασε πολυ ωραια.Εμεις ηπιαμε το καφεδακι μας και μετα πηγαμε και χτυπησαμε κατι ρακες,πολυ το ευχαριστηθηκα:tongue::tongue::tongue:.Τωρα ξεκουραση και χαλαρωση σπιτι,καλα να περασετε,ομορφες!!!!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ βρε κουφετάκι! ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΥΦΕΤΑΚΙ!

Μια από τα ίδια κι εδώ, μου 'ρχεται να πάω να τον σκάσω με το μαξιλάρι τώρα που κοιμάται! Έλεος δλδ, θέλουν σαφείς οδηγίες και ξεχνούν κιόλας! Από χτες με έχει εκνευρίσει ο δικός μου, σήμερα όμως που τα νεύρα μου δεν είναι στα καλύτερα του, ήρθε και με αποτελείωσε! Ένα από τα πολλά θα πω, το μεσημέρι -όταν ήρθε από την δουλειά και με είδε έτσι μου είπε να αφήσω σε αυτόν τα παιδιά- αποφάσισε ότι είναι η καταλληλότερη μέρα να "κόψει" την πιπίλα στον Βαγγέλη (έχοντας το παιδί 38 πυρετό) λες και έχει "κόψει" και καμμία άλλη κακή συνήθεια των παιδιών μας ποτέ!... Κι έκλαιγε τόσο πολύ αυτός που τον έπιασε ένας βήχας, μα ένας βήχας που δεν μπορούσε να κοιμηθεί μετά! Και τελικά έπρεπε φυσικά εγώ να τον ηρεμήσω και πήγε η ώρα 4μιση για να κοιμηθεί! Και ρίξαμε ένα ματς άγριο μπροστά στα παιδιά!

Μην αναφέρω ότι εκτός της μέσης που πλέον αρχίζει και ενοχλεί επικίνδυνα, έχω πόνο και στην πλάτη.

Άντρες, καμμένα χαρτιά!

Κουφετάκι μου... μια μεγάλη αγκαλίτσα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...