Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλημέρες!!!

Μαεστρία μου, καλά αποτελέσματα κούκλα! Άντε και η Δευτέρα κοντοζυγώνει!!!

Το πρωί ξεκινήσαμε με πυρετό του Βαγγέλη (εεεε, τι έτσι, δεν θα το ζούσαμε κι αυτό?) και με εμετούς της Μυρτώς! Ήπιε το πρωινό σιρόπι, το έβγαλε, της έδωσα λίγη φρυγανιά (αρνείται να φάει πλέον) την έβγαλε και τώρα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για τους συνεχόμενους εμετούς... Περιμένουμε δλδ να περάσει η ώρα χωρίς νερό και φαγητό. Πήρα την παιδίατρο τηλ. θα πάω το απόγευμα να δει τον μικρό και θα αρχίσω την θεραπεία της Μυρτώς από αύριο...

Αυτά τα νιους μας, ο μικρός δεν καλοκοιμήθηκε το βράδυ και κοιμάται ακόμα τώρα... Ελπίζω με το τέλος της εβδομάδας να έχουμε τελειώσει και με όλο αυτό το ζόρι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα !!!

ρε ελενη δικιο εχει η μαεστρια κανε ενα ευχελαιο τι πραγμα ειναι αυτο..τουλαχιστον εβγαλες ακρη απο οτι διαβασα με το ωρλ και ολα καλα!!!!ποπο υπομονη!!! μαεστρια μου καλα αποτελεσματα και απο μενα!!!!!!!!!gogo gigi αυτο που μας ρωτας ειναι κατι καθαρα προσωπικο σας αν νομιζετε οτι θα βοηθησει να μετακομισετε σε μια μεγαλουπολη καντε το παντως οσων αφορα τα πραγματα και εδω στην Θεσσαλονικη τουλαχιστον που ειμαι εγω δεν μπορω να πω οτι διαφερουν με αλλες πολεις και εδω δυσκολα ειναι!!!ολοι λιγο πολυ τα περναμε αυτα!!ελπιζω να κανετε το καλυτερο για σας!!!

xpcZp2.png

Πολλές πολλές καλημέρες!!!

ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!! Ναι καλέ, εγώ είμαι το χαζοχαρούμενο!!!

Τελος πάντων, απόψε κερνάω κοπελιές, ΚΙ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Κι εγώ θέλω απ'αυτό που πήρες κι έγινες ευτχισμένη!:tongue::tongue:

Επιτέλους Ελένη βρήκατε μια άκρη!

Οσο για τις ευχες για την πεθερουλα σου,να ερθω και εγω να συμπληρωσω τα καλυτερα για τη γυναικα,καλη αναρρωση να εχει και μακρυα απο μας καθε κακο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Όχι άμα τολμάτε πείτε τίποτα άλλο!!! χαχαχα!!!!

γκχμ ελενι μου απο αυτο που πηρες σε υγρη μοργη ειναι σ αεριο σε μπαλονι μεσα,ελα λεγε,θελω κι εγω τοση αγαπη να πλανατε στον αερα?χαχαχααχα

Όλα τα δοκιμάζουμε λέμε!!!!;)

ειμαστε εδω οικογενειακως και θα πρεπει να υποστω το ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ.......:mad:

Δευτερη τηλ. δεν έχετε μανού μου μπας και το γλιτώσεις;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, όλη μέρα κοπελιές! Εγώ είμαι απ' τις 6+ στο πόδι, επισκέφθηκα το αγαπημένο μας ΠΑΝΑΓΙΑ πουρνό πουρνό κι ευτυχώς τελείωσα γρήγορα κάτι αιματολογικές. Τώρα να δούμε ΠΟΤΕ θα καταφέρω να κοιμηθώ, αν ξυπνήσω δύσκολα ξανακοιμάμαι. Μάλλον θα ξεραθώ το βράδυ. :tongue:

Καλά αποτελέσματα Μαράκι!

Εγω δηλαδη που ξυπνάω κάθε μέρα στις 05.30 δικαιολογημένα ξεραίνομαι 10.30 με 11.00;;:D:D

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Το πρωί ξεκινήσαμε με πυρετό του Βαγγέλη (εεεε, τι έτσι, δεν θα το ζούσαμε κι αυτό?) και με εμετούς της Μυρτώς! Ήπιε το πρωινό σιρόπι, το έβγαλε, της έδωσα λίγη φρυγανιά (αρνείται να φάει πλέον) την έβγαλε και τώρα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε για τους συνεχόμενους εμετούς... Περιμένουμε δλδ να περάσει η ώρα χωρίς νερό και φαγητό. Πήρα την παιδίατρο τηλ. θα πάω το απόγευμα να δει τον μικρό και θα αρχίσω την θεραπεία της Μυρτώς από αύριο...

Ε, ρε Ελένη δεν σε πιστεύω δηλαδή!!!

Μα μέχρι να γράψω το μύνημα, τσουπ! Μας πετάς τα ωραία νέα πάλι!:confused::confused:

Κάντο κορίτσι μου το ευχέλαιο μπας κι ανοίξουν τα ματάκια σας!!

4Suap3.png

07.00 πιάνω δουλειά!

Ε, να μην πιω κι ένα καφεδάκι πριν φυγω;

Εγώ θα το πινα στη δουλειά το καφεδάκι κοπελιά!!! Πάντα τελευταία στιγμή σηκωνόμουν!

Δημόσιο είσαι και πιάνεις τόσο νωρίς Ελένη;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εγώ θα το πινα στη δουλειά το καφεδάκι κοπελιά!!! Πάντα τελευταία στιγμή σηκωνόμουν!

Δημόσιο είσαι και πιάνεις τόσο νωρίς Ελένη;

Εδώ που δουλευω απαγορεύεται το κάπνισμα και καθότι ακόμη δεν το έχω κόψει, τον καφέ τον πίνω στο σπίτι!;)

Και οοοοόχι, δυστηχώς δεν είμαι δημόσιο απλά έχουμε ωράριο δημοσίου!

4Suap3.png

καλε τι βαρβαρες ωρες ειναι αυτες που ακουω???εγω 9 επιανα δουλεια πριν μεινω εγκυος και με το ζορι σηκωνομουν στις 8 για να παω(ευτυχως ηταν κοντα στο σπιτι) καλα τωρα με το μωρο οι 5 ωρες υπνου με κανουν τρισευτυχισμενη χαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

καλε τι βαρβαρες ωρες ειναι αυτες που ακουω???εγω 9 επιανα δουλεια πριν μεινω εγκυος και με το ζορι σηκωνομουν στις 8 για να παω(ευτυχως ηταν κοντα στο σπιτι) καλα τωρα με το μωρο οι 5 ωρες υπνου με κανουν τρισευτυχισμενη χαχα

Υπομονή κορίτσι, έτσι είναι στην αρχή!!! Αν είσαι τυχερή, σε λίγο καιρό θα στρώσετε τον ύπνο. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, κορίτσια πολύ βάρβαρες ώρες...Πάνω στον πιο γλυκό υπνο ρε γμτ... Αλλά το καλό είναι ότι 3 η ώρα τελειώνω!

Βοοkie καλά είστε αν κοιμάσαι 5 ώρες συνεχόμενα!

Και όσο μεγαλώνει θα αυξάνονται οι ώρες!

4Suap3.png

ναι ευτυχως ελενη μου εχει καμια βδομαδα που το εκοψε μονη της το βραδινο τρωει κατα τις 12 και ξυπναει στις 5 ή στις 5 και μιση αναλογα...ειμαι απο τις τυχερες ευτυχως δλδ γιατι ειμαι και μονη μου εδω στη Θεσσαλονικη και δεν θα την παλευα!!!αν τελειωνεις 3 ειναι καλα οντως γιατι προλαβαινεις να κανεις και καποια πραγματα εγω που τελειωνα 5 δεν εφευγα σχεδον ποτε στην ωρα μου οποτε ημουν σπιτι κατα τις 6 στην καλυτερη περιπτωση μεχρι να φαω κατι να κανω καμια δουλεια επρεπε να πεσω ξανα για υπνο....

xpcZp2.png

ναι ευτυχως ελενη μου εχει καμια βδομαδα που το εκοψε μονη της το βραδινο τρωει κατα τις 12 και ξυπναει στις 5 ή στις 5 και μιση αναλογα...ειμαι απο τις τυχερες ευτυχως δλδ γιατι ειμαι και μονη μου εδω στη Θεσσαλονικη και δεν θα την παλευα!!!αν τελειωνεις 3 ειναι καλα οντως γιατι προλαβαινεις να κανεις και καποια πραγματα εγω που τελειωνα 5 δεν εφευγα σχεδον ποτε στην ωρα μου οποτε ημουν σπιτι κατα τις 6 στην καλυτερη περιπτωση μεχρι να φαω κατι να κανω καμια δουλεια επρεπε να πεσω ξανα για υπνο....

Καλέ τώρα είδα πόσο μικρούλι είναι το νινάκι σου!

5 ωρες; Μη μιλάς καθόλου!!!

Σαραντήσατε πριν λίγες μέρες δηλαδή!

Ναι η αλήθεια είναι ότι έχω ώρες, αλλά όταν βάζω την μικρή για υπνο, πολλές φορες κοιμάμαι πρώτη!!:oops::oops:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...