Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Θα σου απαντήσω επισήμως τη Δευτέρα το βράδυ! :tongue::tongue::tongue:

χααχαχχααχαχχαχαα..κλ θα σου ξαναευχηθω επισημα τοτε .παλι..000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!! Ναι καλέ, εγώ είμαι το χαζοχαρούμενο!!!

Λοιπόν, το μεσημέρι η μικρή μου έκανε 38,5 πυρετό, ήταν το κερασάκι στην τούρτα, έκλαιγα με λυγμούς! Ο καλός άνθρωπος Σαραβάκος, όταν τον βρήκα, μου είπε να την πάω σήμερα αντί για αύριο... Πήγαμε λοιπόν, ο άνθρωπος είναι φοβερός! Πέρα από το ότι είναι ότι ακριβώς μου είχαν πει - άνθρωπος πάνω από όλα - έχει ένα απίστευτα έμπειρο μάτι (μου αρέσει που σας το λέω λες και όλες εσείς οι Σαλονικιές υπάρχει περίπτωση ποτέ να τον χρειαστείτε!!!)...

Τεσπα, η μικρή έχει υγρό, το οποίο επειδή είναι καιρό έχει λίγο παγιωθεί, μου έδωσε 10ημερη πολύ νορμάλ θεραπεία (3 σιρόπια στην ουσία, ελαφριά αντιβίωση) και είναι βέβαιος ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα πλέον με το υγρό. Επίσης, το παιδί έχει θέμα με τα κρεατάκια, αλλά αυτό είναι δευτερεύον αυτή την στιγμή, θα το δούμε αφού ξεφορτωθούμε το υγρό. Στην περίπτωση που δεν φύγει με την θεραπεία, θα κάνουμε την επέμβαση στα κρεατάκια τώρα και θα αφαιρέσει χειρουργικά το υγρό... Στις πέντε μέρες θα μιλήσουμε και στο τέλος της θεραπείας θα την επανεξετάσει, θα της κάνει κι ακουόγραμμα μιας και στόχος είναι να έχουμε μηδενική απώλεια ακοής! Όλα διορθώνονται μου είπε και πραγματικά μου ήρθε να του σκάσω φιλί!

Και τώρα, μου έρχεται να πάρω τηλ. την άχρηστη, την ηλίθια, την επικίνδυνη ωρλ που πήγα κι εμπιστεύθηκα το παιδί μου, που επειδή έφτιαξε ένα σούπερ ντούπερ ιατρείο όσον αφορά τον εξοπλισμό θεωρεί τον εαυτό της και μεγαλογιατρό, που χρεώνει ακόμα ακριβότερα και από τον συγκεκριμένο που είναι όνομα και διευθυντής κλινικής νοσοκομείου και το κυριότερο: που με έκανε να χάσω πολύτιμο χρόνο, που έδωσε στο παιδί μου ένα σκασμό ηλίθια και βαρβάτη αντιβίωση (όλα άκυρα ρε παιδιά, ΟΛΑ, κι ευτυχώς που δεν πήρα καν τις ηλίθιες κορτιζονούχες σταγόνες που έδωσε σαν θεραπεία τώρα), που ταλαιπώρησε το παιδάκι μου τόσο πολύ! Και φυσικά φταίω κι εγώ, θεώρησα ότι δεν έπρεπε να τρέξω σε έναν τόσο μεγάλο γιατρό απλά και μόνο για μια ... ωτίτιδα, και τον "κρατούσα" για σοβαρότερα!

Τελος πάντων, απόψε κερνάω κοπελιές, ΚΙ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Α, βγήκε και η πεθερούλα μου σήμερα, να είναι πάντα καλά η γυναικούλα! Σιδερένια και πάντα γερή!!!

Κι εγω σ'αγαπαω ελενιτσα μου:P:p:p:p:p

Οσο για τις ευχες για την πεθερουλα σου,να ερθω και εγω να συμπληρωσω τα καλυτερα για τη γυναικα,καλη αναρρωση να εχει και μακρυα απο μας καθε κακο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

γκχμ ελενι μου απο αυτο που πηρες σε υγρη μοργη ειναι σ αεριο σε μπαλονι μεσα,ελα λεγε,θελω κι εγω τοση αγαπη να πλανατε στον αερα?χαχαχααχα αχ!κοριτσι μου ξερω σε νιωθω ειναι επειδη ηρεμησες με την μιρκη πλακα σου κανω.να σου πω κατι?σιναλαρ οτικ πηρα απο φαρμακειο το ενα αυτι μου βουλωμενο απο τοτε που εκανε η μανα μου εγχειρηση αλλα δεν εχω ουτε τον χρονο ουτε την ορεξη να τρεχω στους γιατρους.εχω ταση για εμετο και κοιμαμε ορθια αυτη την στιγμη ασε που μου πεσε η νικοτινη αλλα αμα καπνισω θα ξερασω...κλ ειμαι μπρε και αυριο το πρωι τρεχω στον δημο για κατι κ@λοχαρτια....κλ ειμαι αμα εχει και αυριο ηλιο θα εμαι μα χαρα!!!οσο για σενα κυρα μου στειλε ελα πετα αυτο με το αεριο να νιωσουμε κι εμεις την αγαπη χαχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Κι εγω σ'αγαπαω ελενιτσα μου:P:p:p:p:p

Οσο για τις ευχες για την πεθερουλα σου,να ερθω και εγω να συμπληρωσω τα καλυτερα για τη γυναικα,καλη αναρρωση να εχει και μακρυα απο μας καθε κακο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλη αναρωση και μακρια απο μας η πεθερα της -μου

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουφετακι μου γλυκο ειναι λογικο να νιωθεις ετσι,δεν εχεις περασει και λιγα κι εσυ τον τελευταιο καιρο....υπομονη ομως κοριτσακι μου,να δεις που σε λιγο ολα θα περασουν και θα εισαι και παλι μια χαρα.

Αχ κοριτσια σημερα εχω πολυ καλη διαθεση και κριμα που δε βολευει να κανουμε το διαδυκτιακο μας παρτακι,βλεπετε εχω κι εχω τους δικους μου εδω να μου κανουν baby sitting.....ποιος να μου το'λεγε οτι θα το ζουσα κι αυτο στα 36 μου χμχμχμχμχ;;;;;;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

παρε τα ξυροκαρπια διπλα σου και το κρασι και ασε το πακετο να παιζει παω να ξαπλωσω κορες ειμαι καπως φιλια τα λεμε αααα να πω οτι παλι καταφερα αποκλυσμο στο διπλα για ενα μηνα ουυυυυυυ

921477wc2fyvv2y2.gif

Kαλη ξεκουραση πουλακι μου παω κι εγω να ξαπλωσω παρεα με το βιβλιο μου

γιατι δεν την παλευω με αυτη την εκπομπη.....ελπιζω να εισαι καλυτερα αυριο και καλη ευκολια στα τρεχαματα σου για αυριο.

Οσο για τους διπλα,ποσες φορες σου εχουμε πει να κοψεις αυτες τις παρεες,εεεεεεε; Σταματα παιδακι μου να ασχολεισαι,για κατατοπισε μας ομως να παμε κι εμεις να δουμε τι σου εκαναν αυτη τη φορα;

Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

παρε τα ξυροκαρπια διπλα σου και το κρασι και ασε το πακετο να παιζει παω να ξαπλωσω κορες ειμαι καπως φιλια τα λεμε αααα να πω οτι παλι καταφερα αποκλυσμο στο διπλα για ενα μηνα ουυυυυυυ

Αν κι είμαι ξύπνια από τις 4 το ξημέρωμα και τώρα θέλω να ξεραθώ (παρότι προβλέπεται περίεργο βράδυ, ξεκίνησε και ο μαλλιάς με δέκατα και βήχα - αύριο θα τον πάω παιδίατρο) θα πάω να δω που μπλέχτηκες πάλι!

Και μην ξεχνάτε... Σας αγαπώ!!! (ό,τι έχω κοροϊδέψει...)

Κοριτσια καλημερα και βοηθεια. Ειμαι καινουργια αλλα ελπιζω στη βοηθεια σας. Εχουμε πολλες μα παρα πολλες αναποδιες τα τελευταια 2 χρονια στα επαγγελματικα. Δεν μπαινει ευρω στο σπιτι. Ποση καβατζα να ειχαμε πια? Τελειωνει κι αυτη. Και οι υποχρεωσεις τρεχουν (και ειναι παρα πολλες πιστεψτε με). Ο αντρας μου εχει απελπιστει. Εχει πειραχτει η υγεια του και μου λεει δεν αντεχει. Εχουμε ερθει σε αυτη την πολη πριν απο 2,5 χρονια. Πολη που την ξεραμε απο τοτε που γεννηθηκαμε και ερχομασταν εδω ολα τα σ/κ και τις γιορτες.Τωρα ομως ηρθαμε να μεινουμε. Ο αντρας μου λεει οτι φταιει αυτο, με τους ανθρωπους εδω και τη γλωσσοφαγια τους. Και χθες το βραδυ μου λεει οτι αν δεν γινει τιποτε μεχρι το Πασχα θα φυγουμε να παμε σε μια πολη που δεν μας ξερει κανεις(τροπος του λεγειν) Αθηνα-Θεσ/κη. Ουτε ξερω τι πρεπει να κανω. Εχω γονεις εδω κοντα και η μητερα μου (μεγαλη αδυναμια) εχει προβλημα, απο την αλλη μηπως πρεπει να κοιταξω και το καλο της δικης μου οικογενειας. Ο αντρας μου εχει ψυχολογικα περασει πολλα τον τελευταιο χρονο και ειναι ορθιος με κατι βιταμινες και συμπληρωματα διατροφης. Συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα καπου ηθελα να τα πω να παρω γνωμες ανθρωπων ουδετερων. Ευχαριστω.

ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!! Ναι καλέ, εγώ είμαι το χαζοχαρούμενο!!!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα! Πάντα τέτοια. :D

Ax βρε κουφετακι μου να'σαι καλα μ'εκανες και γελασα γιατι τωρα ειμαστε εδω οικογενειακως και θα πρεπει να υποστω το ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ.......:mad:

Αχ, θυσίες που κάνουμε για την οικογένεια!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, όλη μέρα κοπελιές! Εγώ είμαι απ' τις 6+ στο πόδι, επισκέφθηκα το αγαπημένο μας ΠΑΝΑΓΙΑ πουρνό πουρνό κι ευτυχώς τελείωσα γρήγορα κάτι αιματολογικές. Τώρα να δούμε ΠΟΤΕ θα καταφέρω να κοιμηθώ, αν ξυπνήσω δύσκολα ξανακοιμάμαι. Μάλλον θα ξεραθώ το βράδυ. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...