Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Θένκιου! :D

Μαρή Ελένη, εγώ δεν πιστεύω - την αλήθεια να πω - αλλά μήπως να'κανες κανένα ευχέλαιο;;;

Έτσι, να βρίσκεται; :confused::tongue:

Καλέ κι εγώ δεν τα πιστεύω αυτά, αλλά μέχρι που θα θυμιατίσω το σπίτι! Τι να λέμε τώρα, πόση γκαντεμιά πια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ κι εγώ δεν τα πιστεύω αυτά, αλλά μέχρι που θα θυμιατίσω το σπίτι! Τι να λέμε τώρα, πόση γκαντεμιά πια?

Κάνε κοπελιά, κάνε, καλό κάνει, κακό δεν κάνει!!!!

Κοπελιές, σαλονικιές, εγώ έχω και την άλλη εβδομάδα λίγα τρεχάματα, αλλά ίσως Τετάρτη απόγευμα μπορέσω για καφεδάκι.

Θα κανονίσουμε καλέ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!

ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΜΟΥ!!! Κοριτσάρα μου, δεν μπορώ να περιμένω, είναι τα ωραιότερα νέα που έχω ακούσει το τελευταίο διάστημα (συνήθως μόνο περαστικά ακούω)... Αυχενικη βρε θηρίο? Δηλαδή κλείνεις το πρώτο τρίμηνο? Την Δευτέρα το απόγευμα, όταν γυρίσω από την δουλειά (ευελπιστώ ότι όλα θα είναι καλά και θα πάω) θα μπω για να δω νέο τικεράκι!!! Με το καλό κουκλίτσα μου!

Άυπνη είμαι, εκεί που λέω ότι χειρότερα δεν γίνεται, όοοοοχι, κάτι γίνεται και με διαψεύδει πανηγυρικά... Η Μυρτώ στις 2 το ξημέρωμα έκανε πυρετό και πονούσε το αυτί της, στις 4 με ξύπνησε ο Βάγγος με έντονο βήχα. Ψάχνω τον ωρλ, αν πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο ή να την πάω σήμερα στο Παίδων που εφημερεύει για να την δει. Προς το παρόν είναι στο χειρουργείο, θα τον πάρω πάλι αργότερα...

(έτσι μου 'ρχεται να πάω να ζητήσω γονυπετής συγγνώμη στην πεθερά μου για ότι μου έχει κανει, μπας και πάνε καλύτερα τα πράγματα... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να φέρνει τέτοια αρνητική ενέργεια παρά το στόμα της!!!)

Αμάν ρε Λενάκι! Τι πράγμα είναι αυτό; Κανένα ευχέλαιο κάνατε;

Όσο για την πεθερά που λες, μπορεί να ακούγεται γελοίο αλλά εγώ την γλωσσοφαγιά και την πιστεύω και την φοβάμαι!:confused:

Δώσε λίγο algofren στο παιδί.Είναι και αντιφλεγμονώδες και θα την ανακουφίσει πολύ μέχρι να την δει ο γιατρός.

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Κάνε κοπελιά, κάνε, καλό κάνει, κακό δεν κάνει!!!!

Κοπελιές, σαλονικιές, εγώ έχω και την άλλη εβδομάδα λίγα τρεχάματα, αλλά ίσως Τετάρτη απόγευμα μπορέσω για καφεδάκι.

Θα κανονίσουμε καλέ;

Καλό μου ακούγεται!

Τι λέτε κορτσούδια;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

maraki mou ego pleon to leo episima!!!συνχαρητηρια και με το καλο να ερθει το new babie!!1888183ve4vnv5dvw.gif1888183ve4vnv5dvw.gif

κοριτσια αντε την τεταρτη που μας ερχετε κανονιστε.λενι ευχελαιο σημερα δηλ. αμαν πια ρε κοριτσι μου.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Maestria μου αντε με το καλο κουκλα μου,περιμενουμε νεοτερα τη Δευτερα!!!!

Εγω ειμαι μεσα για καφε,πειτε ποτε βολευει για να το κανονισουμε.

Αχ τι ωραια μερα σημερα,ευχαριστα νεα,γενικοτερα,και ελενιτσα κ μη στεναχωριεσαι αγαπακι μου και θα συνελθουνε τα μικρα και θα ειστε μια χαρα συντομα.Οσο για το γεγονος της ζηλειας,της συναντησης,μην ανησυχεις και ευαελπιστω τωρα που θα κατεβω προς τα κατω το Πασχα,να βρουμε μια μεση λυση και να βρεθουμε απο κονταααααααα..

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κι εγώ για προαίσθημα σου λέω. Τη Δευτέρα θα ξέρω περισσότερα.

Άρα περιμένουμε!!! Καλά αυτοί γιατί δεν σου κλεισαν ραντεβού νωρίτερα για να σου κάνουν και την αυχενική εκεί;

4Suap3.png

Άρα περιμένουμε!!! Καλά αυτοί γιατί δεν σου κλεισαν ραντεβού νωρίτερα για να σου κάνουν και την αυχενική εκεί;

ΔΕΝ είχε παιδάκι μου! Τέλη Φεβρουαρίου πήρα τηλ! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...