Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια! Καποιες απο σας με ξερετε,καποιες οχι. Περασα να σας πω ενα γεια,ο τιτλος του καφε δεν μου κανει. Ενα καφε για τρελλες σαρανταρες ισως! :-) κισσακι,γαμοβαφτισια ακουω,αντε με το καλο! Μανουτιτι κ κισσα εχετε χαιρετισματα απο την ερη που μπηκε χθες στο αλλο καφε. Χαθηκε γιατι ειχε τρεχαματα κ το μωρο αρρωστουλι. Ελενιτσα κου,χαθηκαμε! Ηθικον ακμαιοτατον βλεπω. Κουφετακι,κριμα για τη μαμα σου,ευχομαι να μην πονα. Αν μου επιτρεπεις θα σου στειλω πμ το βραδυ αργα,γιατι τωρα εχω δουλιτσα. Ελενη8,περαστικα στο μικρουλι. Φιλακια,βγηκα. Ψαχνω καφε για σαρανταρες :-(

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μηλίτσα, μια χαρά είναι το καφέ για σένα, 30 και κάτι λέει, εεε 30 και κάτι δεν είσαι? Να μείνετε κυρία μου!!! (όντως χαθήκαμε, ώρα είναι να επανορθώσουμε!)

Κόρες, η θερινή απασχόληση νομίζω ότι αναφέρεται σε παιδιά δημοτικού. Τουλάχιστον στον δικό μας δήμο...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... Βρήκα τον ωρλ που έψαχνα εναγωνίως, αν και μου έδωσε κινητά και σταθερά μια κοπέλα στο πάρεντς (να 'ναι καλά το κοριτσάκι) δεν τα σήκωνε και πήρα σήμερα τηλέφωνο στο ΠΑΙΔΩΝ Πεντέλης όπου εργάζεται! Κλείσαμε λοιπόν ραντεβού για την Παρασκευή στο ιατρείο του... Η Μυρτώ, επανεξετάστηκε χτες από την ωρλ, εξακολουθεί κι έχει υγρό στο ένα της αυτί, απόρησε κι εκείνη για ποιο λόγο να μην υποχωρεί (εμάς ρωτούσε!!!) και της έδωσε ως τελευταία λύση πριν την παρακέντηση μια βαρβάτη θεραπεία με κορτιζονούχες σταγόνες για τα αυτιά. Σήμερα που πήγα στο φαρμακείο για να πάρω δικά μου φάρμακα, ζήτησα την γνώμη του φαρμακοποιού μας για το όλο θέμα και μου είπε να πάω στο νέο ωρλ πρώτα και να αφήσω αυτές τις σταγόνες... Έτσι, μόνο αέριους και πολύ φυσιολογικό ορό μέχρι την Παρασκευή να δούμε τι θα πει κι εκείνος!!!

Κοπελιές, wish us luck, την χρειαζόμαστε και οι δύο... Έχω και νέο θέμα, θα πρέπει να πάω σε γαστρεντερολόγο αλλά θέλω πρώτα να τελειώσω με την Μυρτούλα...

Πολλά φιλιά σε όλες!

Γειά σαααας...

γουργούρης-βήχας 0-1!....γκούχου γκούχ και γελάκια μωρουδίστικα,....ωχ μωλέ!

Τι κάνετε;

gogo gigi καλώς ήρθες... και οφ κόρσ να μείνεις!

καλημερα κουκλες

μετα τα 3 ειναι καλυτερα και εγω ξερω για παιδικο λογω οτι τοτε εχουν αναπτυξει λιγο το ανοσοποιητικο τους συστημα...κουραγιο κουφετακι επρεπε τοτε να τους ειχες γραψει και να το ειχες στειλει το παιδι ουτως ή αλλως αλλα να μου πεις που να ξερεις και εσυ πως θα εξελιχθουν τα πραγματα...υπομονη τι να πω

λοιπον σας προσλαμβανω ολες οσες θελετε να ετοιμασετε τον γαμο και σας ειπα ε?? δεν θελω υπερβολες και πολλα πολλα....ετοιμαστε μου ενα ρομαντικο γαμο και μια ρομαντικη βαπτιση...ευχαριστωω!!χεχεχεχε

Μία γαμοβάφτιση ρομαντίκ!Εφτασεεεεεεεεεεεε!Ελέν'! Έχουμε δουλειά μαρή..πάρε τον λουλουδάάάάάά!

Kαλημερούδια!!!!

Μη στενοχωριέσαι, αυτά είναι τα καλά του παιδικού!!!

Εσείς έχετε μέλλον!!!;)

έτσι όπως το πάει η πεθερά μου βλέπω στο άμεσο μέλλον να πηγαίνουμε κι εμείς..εγώ δεν θα σκάσω για κανέναν!

Μανου μου πως τα πήγατε με την δενδροφύτευση;

Ελένη μου η Μυρτώ; ΟΚ; Γκουντ λάκ, όπως λέει και μία έγκυΑΑΑ, ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε!:-P:razz::-P

άντε να τελειώσει το κ@λοκλέισιμο να ξεκουραστώώώώώ΄!

Καληνύχτες 30ούλες...Αϊ λόβ γιου ένιγουεϊ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα.

Ελενιτσα κ μακαρι να πανε ολα καλα κοριτσακι μου,και να σταματησει να ταλαιπωρειται η μικρουλα σου,θα σε παρω μετα να τα πουμε,εμεις.

Γαμοβαφτισεις βλεπω στο καφε,αντε κοριτσια με το καλο,κι εννοειται οτι προσφερομαι κι εγω για βοηθεια,ειναι το καλυτερο μου!!!!!

Να καλοσωρισω τη νεα αφιξη,και φυσικα εισαι καλοδεχουμενη.

Μηλιτσα wellcome back ευχαριστουμε για τα χαιρετισματα,να δωσεις και στην ερη τα δικα μου και τα περαστικα μου για τη μπουμπου της.

Α και φυσικα ηρθες στο καταλληλο μερος,ειπαμε ειναι 30 και κατι,το καφε,αυτο το κατι το αφησαμε απροσδιοριστο ;););)

Παστακια μου υπομονη και με το βηχαλακο του γουργουρη και με τη δουλεια,που θα παει θα περασουν οι μερες και μετα ολα καλα.

Οσο για τη μικρη,περασε καταπληκτικα.Το παρκο δεινοσαυρων τελειο....απ'οτι μου ειπε,το συνιστω ανεπιφυλακτα στις συμπολιτισσες,αν και δεν ξερω ισως ειναι λιγο μικρα τα παιδακια σας,ακομα.Παντως μια βολτουλα ωραια θα ειναι.

Αυτα κουκλιτσες μου,σημερα ο συζυγος εφυγε διημερο ταξιδι,και θα ειμαι μοναχουλα,αν και το βραδυ,δεν καταφερα να αποφυγω τους δικους μου,που θα ερθουν για διανυκτερευση.....γιατι την τελευταια φορα που εμεινα μονη με επιασε ημικρανια το βραδυκαι ανησυχησαν λιγο ολοι....

Τελοσπαντων,μηπως να διοργανωσουμε κουφετακι και ελενη κ(ξερετε εσεις) και οι υπολοιπες καμια ιντερνετικη βραδια αποψε στο καφε;;;;:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα σε ολες. τα βηχαλακια και οι ιωσεις δεν θα λειπουν απο τους παιδικους. ο δικος μου που πηγε στα 2 (τωρα ειναι 5,5) τον πρωτο χρονο δεινοπαθησαμε. τον δευτερο ηταν καλυτερα κ.ο.κ. BOUKIE η ωρα η καλη. Ζω στην επαρχια (Αιτ/νια) οτι μπορω να βοηθησω...

καλημερα ομορφες 30αρες και κατι χαχαχαχα

λοιπον κισα βλεπω με καταλαβαινεις απολυτα με τις βαρετες διαδικασιες των γαμων κτλ και αρχιζα να πιστευω οτι εχω προβλημα λογω του οτι υποτιθεται πως εμεις οι γυναικες απο μικρες αυτο ονειρευομαστε τον γαμο μας...τελοσπαντων τι να πω ευτυχως υπαρχουν και αλλες σαν εμενα και ευτυχως υπαρχετε και εσεις που προθυμοποιηστε να διοργανωσετε το γεγονος...χαχαχαχαχα

ευχαριστω για της ευχες gogo gigi να εισαι καλα!!!!καλο αυτο με την καλοκαιρινη απασχοληση των παιδιων...ευτυχως υπαρχουν τετοιες ευκαιριες σε μεγαλουπολεις...η αδερφη μου μενει σε μικρη πολη και δυστυχως υποφερουνε γιατι η μονη λυση ειναι ο παιδικος που και αυτος το καλοκαιρι κλεινει...μετα αναλαμβανει η μαμα μας χαχαχα εγω σκεφτομουν να αρχισω το καλοκαιρι που θα ειναι πιο μεγαλη η μικρη κολυμβητηριο ξερετε αυτο που ειναι ειδικα για μωρα δεν ξερω ομως απο ποια ηλικια τα περνουνε...παντως σιγουρα εχει ο ΠΑΟΚ στην τουμπα τετοια απασχοληση και θα κανει πιστευω καλο και στο μωρο και σε μενα!!!

xpcZp2.png

καλο αυτο ρωτα μαθε πεσμας τι παιζει εχει και το ποσειδωνειο αλλα δεν ξερω τπτ.το δικο μου απο του χρονου καπου θα τον γραψω για αθλημα οπως εκανα στον μεγαλο αλλα τωρα με τα δοντια μας μαλλον ειναι ακυρο το ταεκβοντο τα προσεχουν αλλα μια να ξεφυγει δεν λεει το κολυμβι δεν ειναι κακο.καλημερα κοοοορες

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις όμορφες 30ούλες!!!!

Κόρες, η θερινή απασχόληση νομίζω ότι αναφέρεται σε παιδιά δημοτικού. Τουλάχιστον στον δικό μας δήμο...

Eδώ νομίζω ότι έχει και για μικρότερες ηλικίες!

Κοπελιές, wish us luck, την χρειαζόμαστε και οι δύο...

Καλή επιτυχία Ελενάκι!

Έχω και νέο θέμα, θα πρέπει να πάω σε γαστρεντερολόγο αλλά θέλω πρώτα να τελειώσω με την Μυρτούλα...

Γιατί ρε κορίτσι,τιέπαθες;

καλησπερα σε ολες σας. ειμαι καινουργια και 37,5. να μεινω?

Γιατί να μη μείνεις καλέ;

Καλώς ήρθες!

γεια σας κοριτσακια! Καποιες απο σας με ξερετε,καποιες οχι. Περασα να σας πω ενα γεια,ο τιτλος του καφε δεν μου κανει. Ενα καφε για τρελλες σαρανταρες ισως!

Εμείς πάντως θα χαρούμε να σε έχουμε εδώ!

Γειά σαααας...

γουργούρης-βήχας 0-1!....γκούχου γκούχ και γελάκια μωρουδίστικα,....ωχ μωλέ!

Το πήγες το μωρό στο γιατρό;

Μία γαμοβάφτιση ρομαντίκ!Εφτασεεεεεεεεεεεε!Ελέν'! Έχουμε δουλειά μαρή..πάρε τον λουλουδάάάάάά!

Καλέ περιμένω προσφορά!:tongue::tongue:

έτσι όπως το πάει η πεθερά μου βλέπω στο άμεσο μέλλον να πηγαίνουμε κι εμείς..εγώ δεν θα σκάσω για κανέναν!

Εννοείτε!!! Μη τις έχουμε και υποχρέωση!!!

άντε να τελειώσει το κ@λοκλέισιμο να ξεκουραστώώώώώ΄!

Ερχεται σκ πατρινιά!!! Υπομονή!

εγω σκεφτομουν να αρχισω το καλοκαιρι που θα ειναι πιο μεγαλη η μικρη κολυμβητηριο ξερετε αυτο που ειναι ειδικα για μωρα δεν ξερω ομως απο ποια ηλικια τα περνουνε...παντως σιγουρα εχει ο ΠΑΟΚ στην τουμπα τετοια απασχοληση και θα κανει πιστευω καλο και στο μωρο και σε μενα!!!

Εχω την εντύπωση ότι το είχε ψάξει η μαεστρια το θέμα...

Αν μπει θα μας πει!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Τελοσπαντων,μηπως να διοργανωσουμε κουφετακι και ελενη κ(ξερετε εσεις) και οι υπολοιπες καμια ιντερνετικη βραδια αποψε στο καφε;;;;:tongue:

Όχι απόψε ρε κορίτσια! Απόψε θα βγω!

Εχω την εντύπωση ότι το είχε ψάξει η μαεστρια το θέμα...Αν μπει θα μας πει!

Σωστή κοπελιά! Για βρέφη έχει μόνο στο μικρό του ΠΑΟΚ, καλά είπε η Μπουκι, αλλά εμένα μου φάνηκε ακριβό. 30? εγγραφή και 50? το μήνα, μόνο σαβ/ριακα. ΠΟΣΑ σαβ/ριακα θα τον πάω πια; Δηλαδή 50? για 3-4 φορές; Δεν ξέρω, όπως θέλει ο καθένας. Αλλά κάνουνε σίγουρα μαθήματα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Κορίτσια σήμερα πήγα Ιπποκράτειο, άνοιξα καρτέλα, είδα το σπόρι, έχει γίνει Playmobile, με χαιρέτησε. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να κάνω αυχενική εκεί, άργησαν να μου κλείσουν ραντεβού. Τη Δευτέρα θα κάνω έξω αυχενική και ΜΕΤΑ μπορούμε να το κουβεντιάζουμε. :tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

Είμαι χαρούμενη σήμερα, μου στείλαν χαιρετίσματα όμορφααααααααα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!

ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΜΟΥ!!! Κοριτσάρα μου, δεν μπορώ να περιμένω, είναι τα ωραιότερα νέα που έχω ακούσει το τελευταίο διάστημα (συνήθως μόνο περαστικά ακούω)... Αυχενικη βρε θηρίο? Δηλαδή κλείνεις το πρώτο τρίμηνο? Την Δευτέρα το απόγευμα, όταν γυρίσω από την δουλειά (ευελπιστώ ότι όλα θα είναι καλά και θα πάω) θα μπω για να δω νέο τικεράκι!!! Με το καλό κουκλίτσα μου!

Άυπνη είμαι, εκεί που λέω ότι χειρότερα δεν γίνεται, όοοοοχι, κάτι γίνεται και με διαψεύδει πανηγυρικά... Η Μυρτώ στις 2 το ξημέρωμα έκανε πυρετό και πονούσε το αυτί της, στις 4 με ξύπνησε ο Βάγγος με έντονο βήχα. Ψάχνω τον ωρλ, αν πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο ή να την πάω σήμερα στο Παίδων που εφημερεύει για να την δει. Προς το παρόν είναι στο χειρουργείο, θα τον πάρω πάλι αργότερα...

(έτσι μου 'ρχεται να πάω να ζητήσω γονυπετής συγγνώμη στην πεθερά μου για ότι μου έχει κανει, μπας και πάνε καλύτερα τα πράγματα... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να φέρνει τέτοια αρνητική ενέργεια παρά το στόμα της!!!)

Κορίτσια σήμερα πήγα Ιπποκράτειο, άνοιξα καρτέλα, είδα το σπόρι, έχει γίνει Playmobile, με χαιρέτησε. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να κάνω αυχενική εκεί, άργησαν να μου κλείσουν ραντεβού. Τη Δευτέρα θα κάνω έξω αυχενική και ΜΕΤΑ μπορούμε να το κουβεντιάζουμε. :tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

Είμαι χαρούμενη σήμερα, μου στείλαν χαιρετίσματα όμορφααααααααα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! :D

Mπράβο ρε Μαράκι! Πολύ ευχάριστο αυτό!

Άντε να λήξει το εμπάρκο να λέμε τα ευχάριστα ελέυθερα!!!:-P:razz::-P

4Suap3.png

ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΜΟΥ!!! Κοριτσάρα μου, δεν μπορώ να περιμένω, είναι τα ωραιότερα νέα που έχω ακούσει το τελευταίο διάστημα (συνήθως μόνο περαστικά ακούω)

Θένκιου! :D

Μαρή Ελένη, εγώ δεν πιστεύω - την αλήθεια να πω - αλλά μήπως να'κανες κανένα ευχέλαιο;;;

Έτσι, να βρίσκεται; :confused::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...