Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

οταν ειδαμε οτι η μαμα εχει καρκινο και πρεπει να κανει επεμβαση κτλ της ειπα πριν μπει οτι αν το ειχα βαλει σε παιδικο το παιδι τουλαχιστον δεν θα ψαχνομουν τι να το κανω τα πρωινα που παω στην δουλεια καταλαβες?τωρα εχω αδεια αλλα τις προηγουμενες μερες τα παιξαμε οικογενειακος με το θεμα αυτο.ασε μην το σκεφτεσε για το δημοτικο κριμα σα παιδακια με το τοσο διαβασμα τζαμπα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουκλες

μετα τα 3 ειναι καλυτερα και εγω ξερω για παιδικο λογω οτι τοτε εχουν αναπτυξει λιγο το ανοσοποιητικο τους συστημα...κουραγιο κουφετακι επρεπε τοτε να τους ειχες γραψει και να το ειχες στειλει το παιδι ουτως ή αλλως αλλα να μου πεις που να ξερεις και εσυ πως θα εξελιχθουν τα πραγματα...υπομονη τι να πω

λοιπον σας προσλαμβανω ολες οσες θελετε να ετοιμασετε τον γαμο και σας ειπα ε?? δεν θελω υπερβολες και πολλα πολλα....ετοιμαστε μου ενα ρομαντικο γαμο και μια ρομαντικη βαπτιση...ευχαριστωω!!χεχεχεχε

xpcZp2.png

Kαλημερούδια!!!!

Γειά σας όμορφες!

ίντα κάνετε;εγώ έχω κλέισιμο μήνα την τχ μου γμ! ο γουργούρης ηρέμσε από τα δοντάκια και τον περίλαβε ένας ΓΑΪΔΟΥΡΟΒΗΧΑΣ λέμε!ΑΜΑΝ!

Η Πάτρα μας έχει καλό σχετικά καιρό..άντε να αρχίσουμε τις καροτστστστστσάδες!

Που είσαι μαρή Πατρινια; Πολλή δουλειά επέσε!

Έλα σου τα κανονίζω εγώ λέμε...όπου γάμος και χαρά η μουρλο_Βασίλω μέσα!χαχαχαχαχχα!

Τι θα γίνει τώρα, θα μας φας τη δουλειά;;;;:tongue::tongue:

Έλα να συνεταιρίστούμε...μιλάμε θα φυσάμε!γιες!

Αντε, για να δεις τι καλό κορίτσι που είμαι, μισά μισά!!!;);)

έλα μωρέ το μπουμπουκάκι...τι λές οτι μας πρήζεις ρε!Μην λές βλακείες..εδώ είμαστε η μία για την άλλη!Πωπω μπλέξιμο ρε με τον στρεπτόκοκκο...ΩΧ και το παιδί εχει τόσο βήχα...δεν τα ξέρω και καλά αυτά και ανησυχώ τωρα πολύ.....άντε περαστικά σας ρε!

Μη στενοχωριέσαι, αυτά είναι τα καλά του παιδικού!!!

Εσείς έχετε μέλλον!!!;)

Άσε, είναι η ενδιάμεση εποχή που αρρωσταίνουν πολύ τα καημένα. Ο δικός μου - ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ - καλά είναι προς το παρόν, εμείς το ΠΑλούκι το φάγαμε τρεις μήνες το φθινόπωρο.

Τι χρονιά κι αυτή! Θα την θυμόμαστε για πολύ!

Εντωμεταξύ πέσαμε και στην περίπτωση, γιατί φέτος ήταν το κάτι άλλο! Σε όλους τους παιδικούς αυτό λένε!

δεν τον στελνω γτ φετος οταν ξεκινησαν οι εγγραφες πηρα την αιτηση και οταν την ειδε η μανα μου εγινε ο κακος χαμος.και που θα το πας το παιδι και εγω το προσεχω και θα δινεις 100ε(εχω εκπτωση λογο δημου)και και και σιγονταρισε και ο χαμπι και μου σπασαν τα νευρα και τωρα τρωω παπαρες με την ολη κατασταση.

Πολύ κακώς τους άκουσες κουφετάκι μου!

Ο παιδικός μόνο καλό τους κάνει.. Άσε που εκτωνόνονται εκεί και δεν πολυζητάνε παιδότοπους και τα σχετικά!

καλημερα κουκλες

λοιπον σας προσλαμβανω ολες οσες θελετε να ετοιμασετε τον γαμο και σας ειπα ε?? δεν θελω υπερβολες και πολλα πολλα....ετοιμαστε μου ενα ρομαντικο γαμο και μια ρομαντικη βαπτιση...ευχαριστωω!!χεχεχεχε

Yes boss!!!

Ότι πεις!!!:P:p:p

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

αχ!κορες εχουτε δικιο τι να καμω η μανα αντε δεν πειραζει ομως θα τελιωσω κι εγω με τα της συμβασεως θα ανοιξει και ο καιρος και η μαμα θα συνελθει ολα κλ.γαμος ε!!!αντε αυτα ειναι ωραια πραγματα!!!εσυ ποτε?εχουμε και το κισακι ωραιααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

αχ!κορες εχουτε δικιο τι να καμω η μανα αντε δεν πειραζει ομως θα τελιωσω κι εγω με τα της συμβασεως θα ανοιξει και ο καιρος και η μαμα θα συνελθει ολα κλ.γαμος ε!!!αντε αυτα ειναι ωραια πραγματα!!!εσυ ποτε?εχουμε και το κισακι ωραιααααα

Γιατί δεν ρωτάς μήπως μπορείς να τον πας τώρα;

Πολλόι που έχουν την ευχέρεια αυτή το κάνουν επίτηδες για να μην φάνε το χειμωνιάτικο παλούκι με τις ιώσεις που φάγαμε εμείς και τα στέλνουν τώρα που είναι πιο ήρεμα τα πράγματα!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Αααα!!!!!! Να σας πω τι έγινε χθες μια και μιλάμε για παιδικούς!

Φεύγω χθες νωρίτερα από την δουλειά και λέω στον χαζμπαντ, μην πάρεις εσυ την μικρή! Πες να την στείλουν με το σχολικό για να την απολάυσω κι εγώ μια φορά πως είναι με το σχολικό! Παιρνει που λέτε στον παιδικό, τους λεει να την στείλουν, και στήνομαι έγω και περιμένω! Περιμένω, περιμένω, τίποτα! Πουθενά το σχολικό! Κάποια στιγμή μετά από ωρα και αφου εχω πλέον ανησυχήσει τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε "δεν ηρθε το παιδί;" τους λέω πάτε καλά ρε; Δεν ξερετε που είναι το παιδί μου; "μια στιγμή να δω"μου λέει! Στο μεταξυ δεν με παιρνουν τηλέφωνο, εγώ τα έχω δει όλα, τους ξαναπαίρνω και μου λένε "Α, εδώ είναι η μικρή!Ξεχασε η κοπέλα να το πει στον οδηγό!":shock::shock::shock:

Το λέω στον δικό μου και φεύγουμε σφαίρα!

Περιττό να σας πω τι έγινε όταν φτάσαμε! Της π@@@ας!!

Τι να την κάνω τη συγνώμη σου γλυκειά μου; Την μακακία την έκανες; Αυτό έχει σημασία!

Σήμερα έχουμε συνάντηση γονέων για ενημέρωση και θα τα χώσουμε στον διευθυντή..Αντε γιατί μόνο να ζητάνε τα 350 καθε μήνα ξέρουν!

Μιλάμε πολύ τα πήρα ρε κορίτσια!!! Εχω άδικο;

4Suap3.png

τι λες τωρα ρε ελενη.κολπος μου ρθε μονο που το διαβασα!!!ρε χαμος να γινει γτ ΔΕΝ επιτρεπε καμια μα καμια αμελεια ανευθυνοτητα απο μερους τους.το σκεφτομαι αυτο για τωρα και αν δεν μπορουμε να κανουμε τπτ το καλοκαιρι αν δεν μπορουμε να φυγουμε δηλ. στο εξοχικο λογο μαμας θα τον γραψω σιγουρα στα καλοκαιρινα προγραμματα του δημου ισα ισα να εχει μια ενασχοληση.

921477wc2fyvv2y2.gif

τι λες τωρα ρε ελενη.κολπος μου ρθε μονο που το διαβασα!!!ρε χαμος να γινει γτ ΔΕΝ επιτρεπε καμια μα καμια αμελεια ανευθυνοτητα απο μερους τους.το σκεφτομαι αυτο για τωρα και αν δεν μπορουμε να κανουμε τπτ το καλοκαιρι αν δεν μπορουμε να φυγουμε δηλ. στο εξοχικο λογο μαμας θα τον γραψω σιγουρα στα καλοκαιρινα προγραμματα του δημου ισα ισα να εχει μια ενασχοληση.

Εννοείται ότι θα γινει χαμός. Δεν το συζητάω!!

Μα είναι δυνατόν να ξεχάσεις το παιδί;

Θα φανε ένα ξεχ...σμα που θα είναι όλο δικό τους!

Αυτό με την καλοκαιρινή ενασχόληση είναι πολύ καλή ιδέα!! Το άκουσα και πέρσι και είχε πολύ επιτυχία!

4Suap3.png

ναι ελενι μου χρονια το ξερω αλλα ποτε δεν χρειαστηκε να τα παω γτ εχουμε εξοχικα και η γιαγια μας ητανε ντουρασελ.αν θελεις λεπτομεριες το ψαχνω να ξερουμε απο τωρα

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα 30αρουλες τι μου κανετε;;;

Καλα ελενη2008 τι ηταν αυτη η λαχταρα που περασες;Δεν το συζητω,και φυσικα πρεπει να το κανεις θεμα,η αμελεια σε θεματα παιδιων ειναι αδικαιολογητη.

Εγω κοριτσια παντως τη δικια μου την ειχα στειλει παιδικο πριν κλεισει τα 3 και δεν ειχα θεμα με ιωσεις,δεν ξερω ισως απλα να ετυχε η περιοδος.Παντως σιγουρα κανει πολυ καλο στα παιδακια,εγω που ηταν και μοναχοπαιδι και γενικα το μονο παιδι στο ευρυτερο οικογενιακο περιβαλλον,ειδα μεγαλη διαφορα κι εμεινα πολυ ευχαριστημενη.

Τι παλιοκαιρος σημερα.....χθες η μικρη πηγε για δεντροφυτευση στο Πανοραμα και πολυ το ευχαριστηθηκε,σημερα πηγαν στο παρκο δεινοσαυρων στο Ωραιοκαστρο,περιμενω να γυρισει να μου πει εντυπωσεις.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

ναι ελενι μου χρονια το ξερω αλλα ποτε δεν χρειαστηκε να τα παω γτ εχουμε εξοχικα και η γιαγια μας ητανε ντουρασελ.αν θελεις λεπτομεριες το ψαχνω να ξερουμε απο τωρα

Αν δεν σου κάνει κόπο πε μας για να ξέρουμε τι παίζει!

Καλημερα 30αρουλες τι μου κανετε;;;

Καλα ελενη2008 τι ηταν αυτη η λαχταρα που περασες;Δεν το συζητω,και φυσικα πρεπει να το κανεις θεμα,η αμελεια σε θεματα παιδιων ειναι αδικαιολογητη.

Εγω κοριτσια παντως τη δικια μου την ειχα στειλει παιδικο πριν κλεισει τα 3 και δεν ειχα θεμα με ιωσεις,δεν ξερω ισως απλα να ετυχε η περιοδος.Παντως σιγουρα κανει πολυ καλο στα παιδακια,εγω που ηταν και μοναχοπαιδι και γενικα το μονο παιδι στο ευρυτερο οικογενιακο περιβαλλον,ειδα μεγαλη διαφορα κι εμεινα πολυ ευχαριστημενη.

Τι παλιοκαιρος σημερα.....χθες η μικρη πηγε για δεντροφυτευση στο Πανοραμα και πολυ το ευχαριστηθηκε,σημερα πηγαν στο παρκο δεινοσαυρων στο Ωραιοκαστρο,περιμενω να γυρισει να μου πει εντυπωσεις.

Γεια σου μανού! Σε χάσαμε!

Εμείς είπαμε! Πέσαμε στη χειρότερη χρονιά!

Αφού έχω γνωστή βρεφον/μο και μου λέει αυτό το πράγμα πρώτη φορά το βλέπω! Τόσες ιώσεις και άσχημες ιώσεις!

Αυριο θα σας πω νέα για τον χαμό που θα γίνει!

Συγνώμη! Ερώτηση!

Μάθημα πότε κάνουν;:mrgreen:

4Suap3.png

koritsia etoimaste kai to diko moy ηγαμοβαφτησι γιατι βαριεμαι αφορητα ομως!!!!μαεστρια οχι βαφες εγω ουτε φυτικες δεν εκανα...καλημερα κοριτσια,καναμε εμβολιο κι εχουμε λιγο γκρινια αλλα οκ...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ελενη ενα ειναι αυτο

ΘΕΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗ Χ.Α.Ν.Θ.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 5 έως 12 ΕΤΩΝ

Οι εγγραφές ξεκινούν στις 15 Μαΐου

ther_04.JPG

Οι καλοκαιρινές διακοπές αρχίζουν για τα παιδιά με το κλείσιμο των σχολείων. Τι γίνεται όμως όταν οι γονείς εργάζονται;

Η ΧΑΝΘ σκεπτόμενη τους εργαζόμενους γονείς και φέτος το καλοκαίρι συνεχίζει το επιτυχημένο πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά 5 έως 12 ετών για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μέσα από το πρόγραμμα τα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά, να αθληθούν και να διασκεδάσουν στο διάστημα των θερινών τους διακοπών στις εγκαταστάσεις του κτιρίου της Χ.Α.Ν.Θ. στο κέντρο της πόλης.

Η Θερινή Απασχόληση στη Χ.Α.Ν.Θ. αρχίζει μετά το κλείσιμο των σχολείων

από την Δευτέρα 20 Ιουνίου και τελειώνει πριν την έναρξή τους, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, λειτουργεί από τις 07:30 το πρωί έως στις 15:45 το μεσημέρι , Δευτέρα με Παρασκευή για όσες και όποιες εβδομάδες επιλέξετε.(με δυνατότητα άφιξης αργότερα και αναχώρησης νωρίτερα).

Τα παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα της Θερινής Απασχόλησης περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους με διάφορες δραστηριότητες, όπως αθλητισμό (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πινκ-πονκ κ.α.) θεατρικό παιχνίδι (με θεατρικές παραστάσεις στο τέλος της εβδομάδας), εικαστικά, μοντέρνο χορό και ομαδικά παιχνίδια.

Ειδικοί παιδαγωγοί, γυμναστές και προπονητές συντονίζουν και πραγματοποιούν το πρόγραμμα

πληροφοριες

www.ymca.gr

εδω για παιδικο http://www.ymca.gr/index.php?microsite_id=6&menu_id=50

και ειναι και ο φωκας που εχει ολο το καλοκαιρι ενασχοληση ειναι στην μαρτιου αλλα πρεπει να παω απο το γραφειο που ημουν για να μαθω λεπτομεριες,ειναι ο υπευθυνος των προγραμματων εκει

921477wc2fyvv2y2.gif

Μιλάμε πολύ τα πήρα ρε κορίτσια!!! Εχω άδικο;

Τι λες παιδί μου; ΔΙΚΙΟ ΒΟΥΝΟ! :shock:

θα τον γραψω σιγουρα στα καλοκαιρινα προγραμματα του δημου ισα ισα να εχει μια ενασχοληση.

Αααααααα, τι 'ναι αυτά;

αν θελεις λεπτομεριες το ψαχνω να ξερουμε απο τωρα

Θέλουμε, θέλουμε! :tongue:

μαεστρια οχι βαφες εγω ουτε φυτικες δεν εκανα...

Εγώ πάλι κορίτσι, έκανα κανονικότατα τη μωβ τούφα μου! :mrgreen:

ο φωκας που εχει ολο το καλοκαιρι ενασχοληση ειναι στην μαρτιου αλλα πρεπει να παω απο το γραφειο που ημουν για να μαθω λεπτομεριες,ειναι ο υπευθυνος των προγραμματων εκει

Κορίτσι να με πεις, γιατί Μαρτίου με βολεύει κι εμένα, ναι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...