Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

εγω λεω να μην τα βαψεις καθολου... ασε την περιποιηση της μωβ τουφας για μετα!

σημερα μπαινω βγαινω, συνεχως με πεταει εξω... Ελπιζω να μπορεσω να ποσταρω τωρα...

Παλι σπιτι, εχω ολη την εβδομαδα αδεια. Το σπιτι ειναι σχετικό, έχω ενα σωρο γιατρούς να επισκεφτώ... ΟΜΩΣΣΣΣΣΣΣ, ηθικό ακμαιότατο!

Καλημέρες κούκλες!!!

(ελενίτσα, δεν απάντησες, τι είχε η μικρή σου τελικά?)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω λεω να μην τα βαψεις καθολου... ασε την περιποιηση της μωβ τουφας για μετα!

σημερα μπαινω βγαινω, συνεχως με πεταει εξω... Ελπιζω να μπορεσω να ποσταρω τωρα...

Παλι σπιτι, εχω ολη την εβδομαδα αδεια. Το σπιτι ειναι σχετικό, έχω ενα σωρο γιατρούς να επισκεφτώ... ΟΜΩΣΣΣΣΣΣΣ, ηθικό ακμαιότατο!

Καλημέρες κούκλες!!!

(ελενίτσα, δεν απάντησες, τι είχε η μικρή σου τελικά?)

Ελενάκι θα σου στελνα πμ για να μην πρήζω και τα κορίτσια,αλλά μια και σε πέτυχα online...

Ταλαιπωρηθήκαμε όλο το χειμώνα με βήχα,μπουκωμα και ωτίτιδες! Πήραμε ότι αντιβίωση κυκλοφορεί και τελικά την πήγα στον δικό μου παιδίατρο,ο οποίος μου έιπε πως τελευταία κυκλοφορεί πολύ στρεπτόκοκκος ο οποίος κάνει ζημιά στο φάρυγγα και κατ'επέκταση κλείνει η ευσταχιανή σάλπιγγα η οποια ενώνει το φαρυγγα με το αυτί και τη μύτη.Αποτέλεσμα; Ωτίτιδες οι οπόιες δεν μπορούν να αντιμετωπιστουν γιατί αν δεν είναι ανοιχτο όλο αυτό το σύστημααστα να πάνε!

Εμείς κάναμε αγωγή με 2 αντιβιώσεις.Μία ενέσιμη και μια από το στόμα παράλληλα! Τώρα μου έχει πει μόλις ξεκινάει κατι τέτοιο να της δίνω ospen, αλλά επειδή το παιδί έχει φάει πολλή αντιβίωση,τώρα της κάνω ομοιοπαθητική!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Γειά σας όμορφες!

ίντα κάνετε;εγώ έχω κλέισιμο μήνα την τχ μου γμ! ο γουργούρης ηρέμσε από τα δοντάκια και τον περίλαβε ένας ΓΑΪΔΟΥΡΟΒΗΧΑΣ λέμε!ΑΜΑΝ!

Η Πάτρα μας έχει καλό σχετικά καιρό..άντε να αρχίσουμε τις καροτστστστστσάδες!

χαχαχα!!!Εσυ τι νόμιζες; Με τα νερά σου θα πηγαίνει; Ότι γουστάρει θα κάνει το κορίτσι και θα σε βγάζει και ψεύτρα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Παρεπιπτόντως το τραγούδι που έχεις στο τικεράκι σου το κάναμε βιντεάκι στη βάφτιση της μικρής και ήταν τέλειο!!!

Ναι, ειναι τέλειο, γιατί το λέει ο sakis....ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι...αγαπώ Σάκης!!!ΑΓΑΠΩ....

πνευματικα δικαιωματα ε??χαχαχαχα εννοειται τι νομιζες με τοσο ωραια ιδεα τα αξιζεις!!! λεμε να κανουμε γαμο βαπτιση γιατι ειμαστε μονο με πολιτικο κατα τον οκτωβρη πρωτα ο θεος πρεπει καποια στιγμη να το παρω ζεστα το θεμα και να αρχισω να κλεινω τα απαραιτητα γιατι το καθυστερησα ηδη αρκετα...λεμε για κατι ησυχο και στις δυο περιπτωσεις μιας και ειμαστε μαζι αρκετα χρονια οποτε ειμαστε ηδη ποοοοοοοοολυ παντρεμενοι χαχαχα

Δεν πειράζει, θα πάτε οι δύο σας, η μπουμπού και οι κουμπάροι και θα ρίξετε ένα γύρο του Ησαϊα και ένα μπλουμ! στην κολυμπήθρα και τέλος..και πάτε και σε ταβερνάκι και τέλος...ούτε έξοδα ούε μούρλια και καλό στον εαυτόσας και το παιδί σας κάνετε και δεν πολύ-τρελαίνεστε! Ίσα για το καλό και την ευχή του Θεού!

ναι ετσι σκεφτομαστε λιγοι και καλοι ποπο ψηνεσαι να τα κανεις εσυ για μενα???γιατι εγω γενικα δεν το εχω τα ψιλοβαριεμαι ολα αυτα...χιχιχιχιχι σε προσλαμβανω

Έλα σου τα κανονίζω εγώ λέμε...όπου γάμος και χαρά η μουρλο_Βασίλω μέσα!χαχαχαχαχχα!

Μάλλον πρέπει να αλλάξω δουλειά!!!

Λοιπον!!

Αναλαμβάνω τους γάμους και τις βαφτίσεις σας!!!:P

Έλα να συνεταιρίστούμε...μιλάμε θα φυσάμε!γιες!

Ελενάκι θα σου στελνα πμ για να μην πρήζω και τα κορίτσια,αλλά μια και σε πέτυχα online...

Ταλαιπωρηθήκαμε όλο το χειμώνα με βήχα,μπουκωμα και ωτίτιδες! Πήραμε ότι αντιβίωση κυκλοφορεί και τελικά την πήγα στον δικό μου παιδίατρο,ο οποίος μου έιπε πως τελευταία κυκλοφορεί πολύ στρεπτόκοκκος ο οποίος κάνει ζημιά στο φάρυγγα και κατ'επέκταση κλείνει η ευσταχιανή σάλπιγγα η οποια ενώνει το φαρυγγα με το αυτί και τη μύτη.Αποτέλεσμα; Ωτίτιδες οι οπόιες δεν μπορούν να αντιμετωπιστουν γιατί αν δεν είναι ανοιχτο όλο αυτό το σύστημααστα να πάνε!

Εμείς κάναμε αγωγή με 2 αντιβιώσεις.Μία ενέσιμη και μια από το στόμα παράλληλα! Τώρα μου έχει πει μόλις ξεκινάει κατι τέτοιο να της δίνω ospen, αλλά επειδή το παιδί έχει φάει πολλή αντιβίωση,τώρα της κάνω ομοιοπαθητική!

έλα μωρέ το μπουμπουκάκι...τι λές οτι μας πρήζεις ρε!Μην λές βλακείες..εδώ είμαστε η μία για την άλλη!Πωπω μπλέξιμο ρε με τον στρεπτόκοκκο...ΩΧ και το παιδί εχει τόσο βήχα...δεν τα ξέρω και καλά αυτά και ανησυχώ τωρα πολύ.....άντε περαστικά σας ρε!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

ναι γμτ σκατα και εκανα χτες μπαλκονοπορτες και πισω μπαλκονι 3ωρες να μην το χαρω μια μερα.και δεν θελω να κατσω σπιτι μια βολτουλα ρε αδερφε με το μικρο μου.γμτ.κοριτσακια περαστικα τι βηχες και κακο διαβαζω?

921477wc2fyvv2y2.gif

Κουφέτο ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έκανα μπαλκόνι! ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Άσε, είναι η ενδιάμεση εποχή που αρρωσταίνουν πολύ τα καημένα. Ο δικός μου - ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ - καλά είναι προς το παρόν, εμείς το ΠΑλούκι το φάγαμε τρεις μήνες το φθινόπωρο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μωρε βαζουμε τα ξυλα του χειμωνα απο πισω αφου καιω πολυ τζακι και ετσι απλα σκεψου πως ητανε!!!!ο κ@λοκαιρος γμτ.εγω στεναχωριεμε με τον μικρο γτ τον βλεπω οτι θλει πλεον παιδακια στο παιχνιδι του και αν ειναι ετσι συνεχεια ο καιρος κλεινομαστε αντε να ανοιξει πιαααααα

921477wc2fyvv2y2.gif

μωρε βαζουμε τα ξυλα του χειμωνα απο πισω αφου καιω πολυ τζακι και ετσι απλα σκεψου πως ητανε!!!!ο κ@λοκαιρος γμτ.εγω στεναχωριεμε με τον μικρο γτ τον βλεπω οτι θλει πλεον παιδακια στο παιχνιδι του και αν ειναι ετσι συνεχεια ο καιρος κλεινομαστε αντε να ανοιξει πιαααααα

Δεν πάει παιδικό;;; Ο δικός μου ξεδίνει εκεί!

Άσε κι εγώ θέλω να ξαμολυθούμε στα πάρκα, αλλά δεν μας αφήνει ο καιρός! Βαρέθηκα την κλεισούρα (και τα έξοδα) του παιδότοπου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

δεν τον στελνω γτ φετος οταν ξεκινησαν οι εγγραφες πηρα την αιτηση και οταν την ειδε η μανα μου εγινε ο κακος χαμος.και που θα το πας το παιδι και εγω το προσεχω και θα δινεις 100ε(εχω εκπτωση λογο δημου)και και και σιγονταρισε και ο χαμπι και μου σπασαν τα νευρα και τωρα τρωω παπαρες με την ολη κατασταση.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

δεν τον στελνω γτ φετος οταν ξεκινησαν οι εγγραφες πηρα την αιτηση και οταν την ειδε η μανα μου εγινε ο κακος χαμος.και που θα το πας το παιδι και εγω το προσεχω και θα δινεις 100ε(εχω εκπτωση λογο δημου)και και και σιγονταρισε και ο χαμπι και μου σπασαν τα νευρα και τωρα τρωω παπαρες με την ολη κατασταση.

Με το συμπάθειο, αλλά ένα μαζοχισμό τον είχε η μανούλα! Καλέ άλλες παρακαλάνε. :tongue:

Πόσο είπες ότι έκλεισε, δεν ήταν και μικρός να πω. Ε, του χρόνου!

Αλλά αν δεν ειναι πολύ μικρά, ν' αντέχουν τις ιώσεις - που ο δικός μου ταλαιπωρήθηκε πολύ Σεπτέμβρη - Νοέμβρη - θεωρώ ότι τους κάνει ΠΟΛΥ καλό!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο παιδικος σταθμος ειναι οτι πρεπει για ενα παιδι πανω απο 3.ποιο πριν περνει απο ενα παιδι δεν προσφερει.ο δικος μου εκλεισε τα 4 ηταν οτι επρεπε αλλα δεν ηθελα την μουρμουρα αφου την πεταξα την αιτηση και για ποσο καιρο μετα ελεγε που θα το ταλαιπορουσες το μωρο και θα αρρωσταινε και και και ασε με σε λεω!!!τον σεπτεμβρι προνηπιο μια και καλη.και πως το χαιρομαι.

921477wc2fyvv2y2.gif

ο παιδικος σταθμος ειναι οτι πρεπει για ενα παιδι πανω απο 3.ποιο πριν περνει απο ενα παιδι δεν προσφερει.ο δικος μου εκλεισε τα 4 ηταν οτι επρεπε αλλα δεν ηθελα την μουρμουρα αφου την πεταξα την αιτηση και για ποσο καιρο μετα ελεγε που θα το ταλαιπορουσες το μωρο και θα αρρωσταινε και και και ασε με σε λεω!!!τον σεπτεμβρι προνηπιο μια και καλη.και πως το χαιρομαι.

Εγώ τον έστειλα 20 μηνών γιατί δούλευα!! ΆΣΕ! Να τον βλέπω να ψήνεται από τον πυρετόοοοοοο!!!! Τι τραβήξαμε όλοι μας.

Ευτυχώς τώρα έκανε αρκετά αντισώματα. Δεν τον σταμάτησα γιατί δεν πληρώνω φέτος. Του χρόνου πάλι αν μας πάρουνε στο πρόγραμμα, θα τον στείλω, αφού θα 'ναι κι αρκετά μεγάλος και θέλει να πηγαίνει "κολείο" το παιδί μου. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να αυτα ειναι τα δυσκολα αλλα αφου θελει να παει κολειο σαν τον δικο μου που το λεει συνεχεια το καιμενο-η φιλη του η μαρια παει κολειο η αδερφη του ο αδερφος του,και με λεει εγω θα παω στο σκολειο της αδερφης μου-την παπαρα την φαγαμε με την αρρψστια της μαμας και φυσικα δεν κρατηθηκα και της το πα πριν την εγχειρηση αλλα αντε ολα να τελιωνουν και εχουν ποολλα χρονια ππου θα πηγαινουν κολειο.εγω σκεφτομαι που ο απο ενα τελιωνουμε του χρονου και αγαλιαζει η ψυχη μου

921477wc2fyvv2y2.gif

φυσικα δεν κρατηθηκα και της το πα πριν την εγχειρηση αλλα αντε ολα να τελιωνουν και εχουν ποολλα χρονια ππου θα πηγαινουν κολειο.εγω σκεφτομαι που ο απο ενα τελιωνουμε του χρονου και αγαλιαζει η ψυχη μου

Τι είπες; Δεν κατάλαβα;

Πω, πω ναι, τώρα είναι ωραία, τραγουδάκια, ζωγραφιές, μετά που θα 'χουνε δουλειά, φαντάζομαι, είναι το αγγούρι, ε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...