Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

χαχαχα ναι ρε η ατιμη,μα να βαριεται την μανουλα ???

και εμενα ειναι το αγαπημενο μου!!!νομιζω οτι πιο ταιριαστους στιχους σε τραγουδι κοντα σε αυτο που νιωθω δεν θα μπορουσα να βρω...καλη ιδεα αυτο με την βαπτιση μπορει να σου την κλεψω την ιδεα χαχαχαχα...

Ναι, ταιριάζει πολύ και ο φωτογράφος το έκανε τόσο ωραίο που καθε φορά που το βλέπω συγκινούμαι...

Αφου μετά το καθιέρωσε γιατί όποιος το έβλεπε αυτό ζητουσε για κλιπάκι!

Κανονίστε ε; Θέλω τα πνευματικά μου δικαιώματα!!!!:tongue::tongue:

Πότε λέτε για βάφτιση;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα παίδες!

Χθες ήρθε μια φίλη απ' την παλιά δουλειά, τα λέγαμε και παίζαμε με τον μικρό μέχρι τις 9. Ευτυχώς σήμερα έχω και φαγητό, οπότε λίγη ξεκούραση, γιατί από αύριο έχω τρεχάματα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα παίδες!

Χθες ήρθε μια φίλη απ' την παλιά δουλειά, τα λέγαμε και παίζαμε με τον μικρό μέχρι τις 9. Ευτυχώς σήμερα έχω και φαγητό, οπότε λίγη ξεκούραση, γιατί από αύριο έχω τρεχάματα!

Εξωτερικές δουλίτσες ή πάλι φασίνα:tongue:;

4Suap3.png

πνευματικα δικαιωματα ε??χαχαχαχα εννοειται τι νομιζες με τοσο ωραια ιδεα τα αξιζεις!!! λεμε να κανουμε γαμο βαπτιση γιατι ειμαστε μονο με πολιτικο κατα τον οκτωβρη πρωτα ο θεος πρεπει καποια στιγμη να το παρω ζεστα το θεμα και να αρχισω να κλεινω τα απαραιτητα γιατι το καθυστερησα ηδη αρκετα...λεμε για κατι ησυχο και στις δυο περιπτωσεις μιας και ειμαστε μαζι αρκετα χρονια οποτε ειμαστε ηδη ποοοοοοοοολυ παντρεμενοι χαχαχα

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Γιατρούς, εξετάσεις, κομμωτήρια, κλπ. (τουρλού, τουρλού :tongue:)

Τέλεια!!

Πάρε με καλέ κι εμένα μαζί!!!!

πνευματικα δικαιωματα ε??χαχαχαχα εννοειται τι νομιζες με τοσο ωραια ιδεα τα αξιζεις!!! λεμε να κανουμε γαμο βαπτιση γιατι ειμαστε μονο με πολιτικο κατα τον οκτωβρη πρωτα ο θεος πρεπει καποια στιγμη να το παρω ζεστα το θεμα και να αρχισω να κλεινω τα απαραιτητα γιατι το καθυστερησα ηδη αρκετα...λεμε για κατι ησυχο και στις δυο περιπτωσεις μιας και ειμαστε μαζι αρκετα χρονια οποτε ειμαστε ηδη ποοοοοοοοολυ παντρεμενοι χαχαχα

Αχ, τι ωραία! Κι άλλη γαμοβάφτιση στο καφέ μας!

άμα θες προσφέρομαι να σου τα ετοιμάσω εγώ που τρελαίνομαι για τέτοια!:tongue::tongue:

Απ'ότι βλέπω θα το κάνετε ρομαντικά... Λίγους φίλους και καλούς!

4Suap3.png

ναι ετσι σκεφτομαστε λιγοι και καλοι ποπο ψηνεσαι να τα κανεις εσυ για μενα???γιατι εγω γενικα δεν το εχω τα ψιλοβαριεμαι ολα αυτα...χιχιχιχιχι σε προσλαμβανω

Άνετα και χαλαρά! ;)

4Suap3.png

Τέλεια!!

Πάρε με καλέ κι εμένα μαζί!!!!

Που θέλεις; Στο Ιπποκράτειο ή στο Παναγία; Διάλεξε!

Πας καλά μαρή;

Μπουκι κι εγώ γαμοβάφτιση έκανα, αλλά ανοιχτή, παραδοσιακό γάμο, θέλανε οι γονείς να το γλεντήσουνε (την τύχη μου). ΠΟΛΥ κούραση! Αλλά ξεμπερδεύεις μια κι έξω. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εννοειται ρε δεν τα μπορω τα πολλα πολλα ειναι μια ιδιαιτερη στιγμη και αυτη και θελω να την απολαυσουμε οχι να ειμαστε μεσα στο αγχος και την πιεση...

Μάλλον πρέπει να αλλάξω δουλειά!!!

Λοιπον!!

Αναλαμβάνω τους γάμους και τις βαφτίσεις σας!!!:P

4Suap3.png

Που θέλεις; Στο Ιπποκράτειο ή στο Παναγία; Διάλεξε!

Πας καλά μαρή;

Μπουκι κι εγώ γαμοβάφτιση έκανα, αλλά ανοιχτή, παραδοσιακό γάμο, θέλανε οι γονείς να το γλεντήσουνε (την τύχη μου). ΠΟΛΥ κούραση! Αλλά ξεμπερδεύεις μια κι έξω. :mrgreen:

Μαρή τρελλή στα υπόλοιπα εννοάω! Κομμωτήριο και τα σχετικά!

Εδώ που τα λέμε και το παναγία θα με βόλευε...Εχω κατί εξετάσεις που έπρεπε να τις κάνω από τα Χριστούγεννα κι ακόμα πάω!!!χιχι!!!

4Suap3.png

Μαρή τρελλή στα υπόλοιπα εννοάω! Κομμωτήριο και τα σχετικά!

Εδώ που τα λέμε και το παναγία θα με βόλευε...Εχω κατί εξετάσεις που έπρεπε να τις κάνω από τα Χριστούγεννα κι ακόμα πάω!!!χιχι!!!

Μια μέρα ειναι το κομμωτήριο κοπελιά. Μετά έχει τρεχάματα.

Θα πάω αύριο να φρεσκάρω λίγο το κούρεμα και ν' ανανεώσω τη μοβ τούφα μου. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...